Sayfa 840 / 1204 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
25,171 ile 25,200 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    biraz pişssin dimi
    galatasaray çok iyi kadro kurdu melo büyük olaslıkla gelecektir gelmese de yeri dolmayacak adam değil iyi de para harcıyo yönetim oraya iyi bi oyuncu gelecektir.olmadı hamit ceyhun bence oynayabilecek isimler ama transfer yapacaklardır onca emeği riske atmazlar.
    galatasaray ın ben finans durumunu merak ediyorum daha çok, sürekli sağda solda finansal fair playin üstünde olduğuna dair haberler çıkıyor ama durman da yüksek bonservis ve yıllık ücretle oyuncu alıyorlar ellerindeki oyuncuları da çıkarmadan.Neye güveniliyor acaba

ŞL'den gelen paraya güveniliyor Ayrıca ligten de daha fazla para kazanıldı bu yıl play off olayı yüzünden.Borçlarımız da azaldı diye biliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    biraz pişssin dimi
    galatasaray çok iyi kadro kurdu melo büyük olaslıkla gelecektir gelmese de yeri dolmayacak adam değil iyi de para harcıyo yönetim oraya iyi bi oyuncu gelecektir.olmadı hamit ceyhun bence oynayabilecek isimler ama transfer yapacaklardır onca emeği riske atmazlar.
    galatasaray ın ben finans durumunu merak ediyorum daha çok, sürekli sağda solda finansal fair playin üstünde olduğuna dair haberler çıkıyor ama durman da yüksek bonservis ve yıllık ücretle oyuncu alıyorlar ellerindeki oyuncuları da çıkarmadan.Neye güveniliyor acaba
    ŞL'den para gelicek kombinelerden geldi, GS Store'dan geliyor, ligden geldi, Lig TV'den geldi, sponsorlardan geldi, geldi de geldi anlayacağın
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Sürekli gelişme var sürekli Ünal Aysal Finansal yapıdan vs. çok iyi anlıyor

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKİKA: G.Saray'ın sol bek için hedeflediği oyuncu Milan'ın serbest bıraktığı Taiwoo..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

http://liselimedya.tumblr.com/post/2...in-mi-kalkiyor

valla şurdaki yazı objektif yazılmamış orası belli ama eğer ordaki tablolar gerçekse şampiyonlar ligi de pek yardımcı olmayabilir.Ayrıca Melo veya onun yerine bir oyuncu gelecek ortalama 5-8 milyon euro bonservis 3-4 milyon arası da yıllık maliyetle(primler dahil)

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Objektif olmadığı çok belli.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

objektif yazılmamış dedim zaten orda ilgilendiğim mali tablolar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKİKA: G.Saray'ın sol bek için hedeflediği oyuncu Milan'ın serbest bıraktığı Taiwoo..
    Taiwo serbest değil ki, 5 milyon euroya transfer listesinde. Bi kaç hafta önce de QPR'ye gitmek için sözleşmemin fesh edilmesini isterdim dedi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ayrıca GS niye Labyad'ı almaya çalışmadı ki, mevkileri farklıda olsa Amrabat'tan daha kaliteli. 19 yaşında ve 4 milyona geçti Sportinge.

Edit: Yazarken attı eleman
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

ASLAN’DAN YıLıN TRANSFERI!

Felipe Melo’dan gelen kötü haber sonrası düğmeye basan yönetim yıldız bir ismi daha kadroya katmak istiyor.

Galatasaray’ın geçen yıl Real Madrid’de aradığını bulamayan Nuri Şahin’in peşinde olduğu ifade edildi.

Milli futbolcunun da Cimbom'a bir sene kiralık gelmeye razı olduğu konuşulanlar arasında.

Teknik Direktör Fatih Terim’in A Milli Takım’a kazandırdığı Nuri’de ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun da bu transfere sıcak baktığı iddia ediliyor.

Sarı kırmızılı kulüp Felipe Melo’nun boşluğunu da bir başka Real Madrid oyuncusu Lassana Diarra ile doldurmak istiyor.

Başkan Ünal Aysal’ın ısrarla istediği Diarra için devrede olduğu ifade ediliyor. Fransız oyuncunun transferi önündeki tek engel yüksek maliyet.

İspanyol kulübünün Diarra için 7 milyon avro bonservis bedeli, Fransız oyuncunun ise 4 milyon avro istediği belirtiliyor.

kaynak: eurosport.com

Yalan haber olduğu çok belli bence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ali Dürüst: "Lassana Diarra yilda 5.5M€ kazaniyor. biz o paralari vermeyiz." (via @ibrahimseten)
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İbrahim Seten'e göre satın alma opsiyonlu kiralık olarak Taiwo geliyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yabancı sınırı olmasa Taiwo iyi bir transfer olurdu.Ancak defansa 4 yabancı lüks oluyor.Bu seferde hücumdan bir oyuncu kesilecek.
    Balta sakatlıktan dönene kadar Çağlar idare etsin.Bu takımda heralde o bile çok sırıtmaz.Yada yerli bulabiliyorsak adam alalım.
    Belki Taiwo ŞL için düşünülüyordur.Ligde Çağlar,Avrupa'da Taiwo.Buda mantıklı bir düşünce.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Melo: Herkesin bilmesini isterim ki Başkanımıza çocuk demedim bir tercüme sorunu oldu. Durumun çocukca olduğunu belirttim.
    Melo: Kimseyi küçük düşürmek gibi bir niyetim olamaz. Bu özellikle de başkanımızsa ki kendisi çok büyük bir insan.
    Melo: Kendisi her zaman bana destek vermiş ve Fatih Terimle her zaman yanımda olmuştur. Yanlış anlaşıldım. Özür dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo vedalaşmak için İstanbul'a geliyor olabilir. Abdürrahim Albayrak kesin devreye girer.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

1 yıldır en çok istediğim transfer Taiwo'dur.Kontenjan düşünüldüğünde lükse kaçma olsa da gerekli rotasyon ayarlandığında Galatasaray son yılların en iyi hücum savunması ve hücum hattına sahip olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu arada ibrahim seten haberlerinin doğruluk oranı nedir bilen varsa aydınlatabilir mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    bu arada ibrahim seten haberlerinin doğruluk oranı nedir bilen varsa aydınlatabilir mi ?
    %10 falan. Genellikle nabza göre şerbet verdiği için çok tutturuyor sanıyorlarda yok öyle bişey.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

" % 1 "
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haluk Yürekli de Taiwo dedi..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Haluk Yürekli güvenilir bir isim bildiğim kadarıyla.Umarım gerçekleşir bu transfer

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    %10 falan. Genellikle nabza göre şerbet verdiği için çok tutturuyor sanıyorlarda yok öyle bişey.
    yavaş yavaş çıkmaya başladı bu haber umarım bu sefer %10u tutturmuştur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'da Taiwo sesleri

Galatasaray Hakan Balta'nın yokluğunu Milan'ın 27 yaşındaki sol beki Taye Taiwo ile doldurmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, futbolcunun menajeriyle irtibata geçti ve transferde önemli aşama kaydetti.

Galatasaray'da transferde yeni odaklanılan bölge sol bek...
    Önümüzdeki günlerde bıçak altına yatacak ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak Hakan Balta'nın yokluğunu telafi etmek için alternatif çalışmalar başladı.
    Sol bek mevkii için aday listesinin başında Milan'ın elden çıkaracağı Nijeryalı oyuncu Taye Taiwo bulunuyor.
    Futbolcunun menajeriyle irtibata geçen Sarı-Kırmızılı yöneticiler, transferde önemli aşama kaydetti. Taiwo ile el sıkışan Galatasaray Milan'ın kadrosunda düşünmediği Nijeryalı futbolcunun transferini makul bir bedelle kapatmayı amaçlıyor.

2005 Dünya Gençler Şampiyonası'nda Lionel Messi ve Obi Mikel'in ardından en iyi 3. futbolcu seçilen Taiwo, bu turnuva sonrasında da Avrupa kariyerine başlamıştı. Marsilya'ya transfer olan Nijeryalı sol bek, Fransız ekibinde 6 sezonda 149 maça çıktı. Bu maçlarda 11 gol kaydeden Taiwo, ardından Milan'a transfer olmuştu. 27 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon ise sadece 4 maçta Milan forması giyebildi. İtalyan kulübün devre arasında Queens Park Rangers’a kiraladığı Taiwo, Premier Lig'de ise 15 maça çıktı ve bir gol attı.

ntvspor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eski twitlerim yanlış yorumlandı demiş Melo
    Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_ Hi GS Fans,thanks again for ur love messages.U are all wonderful!Just to say that one of my old tweets was not correctly interpreted.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu kadar yabanciya ne gerek var anlamiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allahını seviyorsan gel artık Melo.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Riera ve Baros(üzülerek söylüyorum) hatta gerekirse Culio(ki rotasyonda önemli bir isim olabileceğini düşünüyorum) gönderilip Taiwo ve Melo gelirse yabancı sayımız 8 oluyor ve bence gayet ideal bir sayı bu.Ligde yerine göre Dany ve bir isim daha yedeğe çekilerek gerekli rotasyon sağlanabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Riera ve Baros(üzülerek söylüyorum) hatta gerekirse Culio(ki rotasyonda önemli bir isim olabileceğini düşünüyorum) gönderilip Taiwo ve Melo gelirse yabancı sayımız 8 oluyor ve bence gayet ideal bir sayı bu.Ligde yerine göre Dany ve bir isim daha yedeğe çekilerek gerekli rotasyon sağlanabilir.
    Sorun zaten yedeğe çekilecek diğer yabancı. Muslera, Eboue, Ujfa, Taiwo, Melo, Amrabat, Elmander'den hangi birini kesicen ki. Amrabat'ı kessen o kadar para verildi ayrıca yine kanatsız kalırız bir şey fark etmez geçen seneden. Muslera zaten imkansız. Ujfa desen yerli olarak ne Ceyhun ne de Gökhan alternatifi değil. Eboue mi Sabri mi konuşmaya gerek yok. Melo'yu kessende olmaz. Elmander desen tamam Umut iyi ama bi Elmander değil. Taiwo Balta için kesilmez zaten. Yani işin özü nereden tutsak elimizde kalıcak eğer Taiwo + Melo olursa

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Taiwo falan lazım değil ya ; yerli alternatif Atila gelsin yeterli ...

Tabi birde ;

#MELO'disiz Şarkı Olmaz.

Mesaj Yetkileri