Sürekli gelişme var sürekli Ünal Aysal Finansal yapıdan vs. çok iyi anlıyor![]()
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SON DAKİKA: G.Saray'ın sol bek için hedeflediği oyuncu Milan'ın serbest bıraktığı Taiwoo..
http://liselimedya.tumblr.com/post/2...in-mi-kalkiyor
valla şurdaki yazı objektif yazılmamış orası belli ama eğer ordaki tablolar gerçekse şampiyonlar ligi de pek yardımcı olmayabilir.Ayrıca Melo veya onun yerine bir oyuncu gelecek ortalama 5-8 milyon euro bonservis 3-4 milyon arası da yıllık maliyetle(primler dahil)
Objektif olmadığı çok belli.
objektif yazılmamış dedim zaten orda ilgilendiğim mali tablolar
Ayrıca GS niye Labyad'ı almaya çalışmadı ki, mevkileri farklıda olsa Amrabat'tan daha kaliteli. 19 yaşında ve 4 milyona geçti Sportinge.
Edit: Yazarken attı eleman![]()
eto'o bitmiş.
ASLAN’DAN YıLıN TRANSFERI!
Felipe Melo’dan gelen kötü haber sonrası düğmeye basan yönetim yıldız bir ismi daha kadroya katmak istiyor.
Galatasaray’ın geçen yıl Real Madrid’de aradığını bulamayan Nuri Şahin’in peşinde olduğu ifade edildi.
Milli futbolcunun da Cimbom'a bir sene kiralık gelmeye razı olduğu konuşulanlar arasında.
Teknik Direktör Fatih Terim’in A Milli Takım’a kazandırdığı Nuri’de ısrarcı olduğu belirtiliyor.
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun da bu transfere sıcak baktığı iddia ediliyor.
Sarı kırmızılı kulüp Felipe Melo’nun boşluğunu da bir başka Real Madrid oyuncusu Lassana Diarra ile doldurmak istiyor.
Başkan Ünal Aysal’ın ısrarla istediği Diarra için devrede olduğu ifade ediliyor. Fransız oyuncunun transferi önündeki tek engel yüksek maliyet.
İspanyol kulübünün Diarra için 7 milyon avro bonservis bedeli, Fransız oyuncunun ise 4 milyon avro istediği belirtiliyor.
kaynak: eurosport.com
Yalan haber olduğu çok belli bence
Ali Dürüst: "Lassana Diarra yilda 5.5M€ kazaniyor. biz o paralari vermeyiz." (via @ibrahimseten)
eto'o bitmiş.
İbrahim Seten'e göre satın alma opsiyonlu kiralık olarak Taiwo geliyormuş.
Yabancı sınırı olmasa Taiwo iyi bir transfer olurdu.Ancak defansa 4 yabancı lüks oluyor.Bu seferde hücumdan bir oyuncu kesilecek.
Balta sakatlıktan dönene kadar Çağlar idare etsin.Bu takımda heralde o bile çok sırıtmaz.Yada yerli bulabiliyorsak adam alalım.
Belki Taiwo ŞL için düşünülüyordur.Ligde Çağlar,Avrupa'da Taiwo.Buda mantıklı bir düşünce.
Melo: Herkesin bilmesini isterim ki Başkanımıza çocuk demedim bir tercüme sorunu oldu. Durumun çocukca olduğunu belirttim.
Melo: Kimseyi küçük düşürmek gibi bir niyetim olamaz. Bu özellikle de başkanımızsa ki kendisi çok büyük bir insan.
Melo: Kendisi her zaman bana destek vermiş ve Fatih Terimle her zaman yanımda olmuştur. Yanlış anlaşıldım. Özür dilerim.
Melo vedalaşmak için İstanbul'a geliyor olabilir. Abdürrahim Albayrak kesin devreye girer.![]()
1 yıldır en çok istediğim transfer Taiwo'dur.Kontenjan düşünüldüğünde lükse kaçma olsa da gerekli rotasyon ayarlandığında Galatasaray son yılların en iyi hücum savunması ve hücum hattına sahip olacaktır.
bu arada ibrahim seten haberlerinin doğruluk oranı nedir bilen varsa aydınlatabilir mi ?
" % 1 "![]()
eto'o bitmiş.
Haluk Yürekli de Taiwo dedi..
Haluk Yürekli güvenilir bir isim bildiğim kadarıyla.Umarım gerçekleşir bu transfer
Galatasaray'da Taiwo sesleri
Galatasaray Hakan Balta'nın yokluğunu Milan'ın 27 yaşındaki sol beki Taye Taiwo ile doldurmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, futbolcunun menajeriyle irtibata geçti ve transferde önemli aşama kaydetti.
Galatasaray'da transferde yeni odaklanılan bölge sol bek...
Önümüzdeki günlerde bıçak altına yatacak ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak Hakan Balta'nın yokluğunu telafi etmek için alternatif çalışmalar başladı.
Sol bek mevkii için aday listesinin başında Milan'ın elden çıkaracağı Nijeryalı oyuncu Taye Taiwo bulunuyor.
Futbolcunun menajeriyle irtibata geçen Sarı-Kırmızılı yöneticiler, transferde önemli aşama kaydetti. Taiwo ile el sıkışan Galatasaray Milan'ın kadrosunda düşünmediği Nijeryalı futbolcunun transferini makul bir bedelle kapatmayı amaçlıyor.
2005 Dünya Gençler Şampiyonası'nda Lionel Messi ve Obi Mikel'in ardından en iyi 3. futbolcu seçilen Taiwo, bu turnuva sonrasında da Avrupa kariyerine başlamıştı. Marsilya'ya transfer olan Nijeryalı sol bek, Fransız ekibinde 6 sezonda 149 maça çıktı. Bu maçlarda 11 gol kaydeden Taiwo, ardından Milan'a transfer olmuştu. 27 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon ise sadece 4 maçta Milan forması giyebildi. İtalyan kulübün devre arasında Queens Park Rangers’a kiraladığı Taiwo, Premier Lig'de ise 15 maça çıktı ve bir gol attı.
ntvspor
Eski twitlerim yanlış yorumlandı demiş Melo
Felipe Melo @_FelipeMelo_ Hi GS Fans,thanks again for ur love messages.U are all wonderful!Just to say that one of my old tweets was not correctly interpreted.
Screw you guys, I'm goin' home
bu kadar yabanciya ne gerek var anlamiyorum.
Allahını seviyorsan gel artık Melo.
Riera ve Baros(üzülerek söylüyorum) hatta gerekirse Culio(ki rotasyonda önemli bir isim olabileceğini düşünüyorum) gönderilip Taiwo ve Melo gelirse yabancı sayımız 8 oluyor ve bence gayet ideal bir sayı bu.Ligde yerine göre Dany ve bir isim daha yedeğe çekilerek gerekli rotasyon sağlanabilir.
Sorun zaten yedeğe çekilecek diğer yabancı. Muslera, Eboue, Ujfa, Taiwo, Melo, Amrabat, Elmander'den hangi birini kesicen ki. Amrabat'ı kessen o kadar para verildi ayrıca yine kanatsız kalırız bir şey fark etmez geçen seneden. Muslera zaten imkansız. Ujfa desen yerli olarak ne Ceyhun ne de Gökhan alternatifi değil. Eboue mi Sabri mi konuşmaya gerek yok. Melo'yu kessende olmaz. Elmander desen tamam Umut iyi ama bi Elmander değil. Taiwo Balta için kesilmez zaten. Yani işin özü nereden tutsak elimizde kalıcak eğer Taiwo + Melo olursa![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Taiwo falan lazım değil ya ; yerli alternatif Atila gelsin yeterli ...
Tabi birde ;
#MELO'disiz Şarkı Olmaz.