Sayfa 841 / 896 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891 ... SonSon
25,201 ile 25,230 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Abi yeter kimse gelmesin, takım futbolcu doldu. En çok ihtiyacımız oyuncu tipi bile olsa takımda bulunan gereksiz adamlar gitmeden bi zahmet kimse alınmasın. Ben hala doğru taktik ve kadro uygulanırsa takımın gayet kaliteli olduğuna inanıyorum. Önce yönetimin daha sonra teknik ekibin gitmesi gerekiyor. Kadro ve dizilişi Aziz Yıldırım yaptığı sürece hiçbirşey olmaz. FB'nin yıllardı yaşadığı en büyük sorunlardan birisi de başkan yüzünden formsuz futbolcuların kesilememesi(Baroni, Kuyt, Meireles, Emre, özellikle Volkan).

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

4-1-2-1-2'den başka oyun oynayamayız artık. Takımda kanat yok. Forvet arkası da Salih oynasın, o kadar göbek varken sırıtmaz fiziki dezavantajı

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Yalnız futbolcular da iyi para kaldıracaklar bu aralar, dolar 2 oldu euro 3'e gidiyor vay be.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben takımımı biraz biliyorsam hiç bir şey değişmez...Ceza oynamayanlara kesilir. Bugün yine Kuyt,Baroni,Bekir,Webo,Meireles gibi 2 sezondur sürekli 11 oynayan takıma fren olan oyuncuların bir çoğu sahada gerisi kulübede olur.

Her kötü sonuçtan sonra Baroni gidiyor haberleri çıkıyor.Yönetim ses çıkarmıyor ve sonraki maçta biz bu adamı ya sahada izliyoruz ya da kurtarıcı olarak sonradan oyuna giriyor. Konya'da o 2. golü yediren adamın derhal ülkesine gönderilmesi gerekirdi ama yok. Başkanla aran iyiyse takımda dokunulmazsın.

Ersun Yanal 10 senedir beklediği göreve geldi ve böyle giderse 2-3 haftaya kalmaz kovulacak.Kimsenin beni, takımı Ersun Hoca'nın yaptığı konusunda ikna etmesi mümkün değil. Birebir geçen senenin aynı sistemi ile oynuyoruz bu hocanın kararı olamaz. Yenilsek başarısız olsak bile değişiklik yapmıyor.

Oysa denemesi hatta bence ısrar etmesi gereken sistem bu orta saha bolluğunda belli.. 4-1-2-1-2, 4-3-1-2, 4-1-3-2 nasıl isimlendirirseniz işte. 4 tane merkez orta sahalı çift forvetli sistem.

Son Arsenal maçında da büyük yemin ettim son olarak. Eğer ki bu takım eskişehir maçına da aynı formasyon ve oyuncu yapısı ile çıksın takımda köklü değişiklikler gelene kadar(yönetim bazında) 1 tane çorap dahi almayacağım Fenerium'dan.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yabancı fazlalığı yüzünden daha Holmen'e lisans çıkaramamışken yabancı transferi beklemek hayal. Cristian'ı atsan atılmaz satsan satılmaz ne alıcısı var ne de ona tazminat ödeyebilecek paramız. Keza Krasiç de öyle. Adamları getirirken verirsen astronomik maaş bedellerini, elden çıkaracağın zaman da böyle yük olur işte.

Kuyt'ın sözleşmesinde özel bir madde olduğunu düşünüyorum yoksa bırakın gösterdiği son derece kötü performanstan dolayı kesilmeyi, adam tek gözü darbeden dolayı görmemesine rağmen 11 çıkıyor. Yani Allah korusun 2 gözüne darbe alsa, utanmasalar kulaklık takıp adamı yine 11'e sürecekler. Yani Kuyt bu, Messi midir Ronaldo mudur ? Nedir bu adamı bu kadar tercihsiz kılan ? Tabi ki sözleşmesindeki özel vaatler.

O kadar kötü bir kadro yapısı onu geçtim bu kadroya gitmeyecek o kadar kötü bir sistemimiz var ki, bugün Es Es karşısında aynı sistemle sahada olalım yine puan kaybederiz. Son olarak bazı Spor yazarları, Fenerbahçe'nin sistem değiştirdiğini bu yüzden başarısız olduğunu yazıp çiziyor. Yukarıda Allah var, Son maçın 11 ve dizilimi ile ben geçen sezonun 2. yarısında bir sürü maç çıkarırım. Bir de Aykut Hoca olsaymış böyle olmazmış. Young Boys'a , Paok'a, Spartak'a elenen babamdı zaten. Arsenal'le bu takımları bir tutmayın bari. Böyle futbol yazarlarının, böyle hocaların, böyle başkanların ve bizim gibi taraftarların olduğu yerde iflah olmayız (nokta)
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne kadar alternatifsiz bir kadromuz var. Sow kanat olmadığı için kanat oynar, Gökhan'ın yerine sağ bek olmadığı için çakmaları oynar, onlar kötü oynadı diye sakat olan adamı sahaya süreriz. Kuyt tek gözle oynar. Çünkü alternatifi yoktur. Şimdi şu duruma bakıpta gülmemek elde mi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bir zamanlar Stoch-Dia ikilisi gibi yardıran kanatları kadrosunda barındırırken şimdi ki durumun sorumlusu kim merak ediyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda gelecek diyorlar kesin :S

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Arda bu sene gelse Galatasaray'a gelirdi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Necati Ateş ile yollarını ayırıyormuş Eskişehir, birazcık kıllanmadım değil.

Bonservisi yok, Türk forvet bi de geçen hafta penaltıdan bize golünü atsaydı kesin derdim de.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Meireles gitmek istiyormuş.

İlk rest Meireles'ten
    Yıldız futbolcu ayrılmak istediğini yönetime iletti

CAS’ın UEFA’nın verdiği Avrupa kupalarından 2 yıl men kararını onamasından sonra Fenerbahçe’deki gerilim yönetimin ardından futbol takımına da sıçramış durumda... Sarı-Lacivertliler’de özellikle takımda bulunan eski yabancılar bu durumdan oldukça rahatsız. Yeni transferler ise böyle bir durumun yaşanabileceğini bile bile geldikleri için herhangi bir sorun çıkarmıyorlar. Ancak Meireles ve Sow gibi takımın önde gelen yıldızları bu durumdan oldukça hoşnutsuz.

MENAJERİNE TALİMATI VERDİ
    İşte bu gelişmeler sonrasında Fenerbahçe yönetiminin korktuğu başına geldi... Raul Meireles, Fenerbahçe’nin 2 yıl ceza alması nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini menajerine iletti. Sarı-Lacivertli yöneticilerle görüşen Portekizli yıldızın menajerinin de, “Meireles, Avrupa’da kendini göstermek istiyor. Alınan bu ceza nedeniyle de bu hedefine ulaşamayacak. Bunun için de ayrılmak istiyor” dediği öğrenildi.
    Kaynak

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Habertürk'e inanmamak lazım.

Nesil
    2006

Bu haber yalan olsa bile gitmek isteyenler elbet olacaktır, 2 yıl Avrupa'dan uzak kalmak az buz bir şey değil sonuçta.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu takımda Sow haricinde hangi yabancı olursa olsun gitmek istiyorum derse üzülmem. Alves ve Emenike'ye belki ama Sow'a çok üzülürüm. Diğerlerinin yeri doldurulabilir. Çoğu yabancımızında zaten olmazsa olmaz bir durumu yok takımda. Baroniymiş, Krasicmiş, Weboymuş vs. Hatta Sow-Emenike-Alves kalsın diğerleri gitsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Twitter hesabından hiçbir yere gitmiyorum yazmış.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Twitter hesabından hiçbir yere gitmiyorum yazmış.
    https://twitter.com/14_raulmeireles/...95634151493632

"I'm not going anywhereee!!!!!!!!!!!!!" demiş, iyi güzel demiş ama yabancı oyuncular kendisi gitmek istemese bile kulüp yeni alınan oyuncuların bonservislerini, mevcut kadrodaki yüksek ücretle oynayan futbolcuların maaşlarını hangi gelirle ödeyecek ki, elbet bir noktada bazı oyuncuların kulüpten ayrılmaları gerekecek diye düşünüyorum.

Düzeltme: Bu twitter hesabının sahte olduğunu söylüyorlar.
    Last edited by Crazycat : 30.Ağustos.2013 at 18:45

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Meireles'in gerçek twitter hesabı, https://twitter.com/OficialMeireles.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sow gitsin bence. Onun icin daha hayirlisi olur cunku. O kadar seviyorum Sow'u. Yerine Necati'yi falan aliriz yeterli olur. Ilk 6ya girip Avrupa vizesi almamiz kafi sonucta.

Bence takimda maaslari yuksek oyunculari tutmanin anlami yok su sartlarda. Kuculmeye gitmenin tam sirasi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sow u göndermek saçmalık olur ara yol bulsunlar maaşına zam yapsınlar ama sadece sowu tutsunlar yeter gerisi gereksiz

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Habertürk'e inanmamak lazım.
    Adı geçen şahıs Meireles ise ben her habere inanırım.

Ben kalacağını düşünmüyorum ki kalmasını da gram istemiyorum. İnşAllah ilk giden olur, Sow'dan başka gitmesin diyeceğim kişi yok.

Sow'un gitmesi beni de yıkar, çünkü çok özel bir oyuncu Sow. Umarım da gitmez..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Krasiç kiralık verilmiş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fransanın bir ada takımıydı yanılmıyorsam

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Toplamda kaç dakika süre aldı Krasic? Bastia'ya kiralık yolluyorsun adamı. Baroni'ye verilen şans ona verilseydi şimdi çok daha iyi bir Krasic olurdu. Yani antrenmanlarda piknik mi yapıyor bu adam, bu kadar mı kötü imajı var ki 18'e bile giremiyor? Kiralık verdiğimiz kanatlar şu anda ilk 11'de olsaydı sahada bambaşka bir Fenerbahçe izlerdik.

Edit: Artık yapacak bir şey yok, şu Holmen'e lisans çıkartılsın da gözümüz orta saha görsün bari.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaş baştan beri diyorum, o adamın 1 yıl oynamadığını bilerek aldınız. Kolay kolay form tutamayacağını bilerek lades dediniz. Krasic çok yetenekli bir oyuncu ancak hiç oynamamıştı geldiğinde. Kaç maç oynadı bilmiyorum, 1-2 maç Türkiye Kupası'nda görmüştüm adamı. 1-2 Avrupa maçına çıktı sonra idam ettiler bu adam ruh gibi diye. Çok haksızlık yapıldı bence. Denildiği gibi Baroni'ye sabredene kadar bu adama sabretsek şuan çok formda bir kanat oyuncusu kazanmıştık. Krasic inşallah çok form tutup seneye bizde oynar. Zaten ihtiyacımız olacak. Bu adam kalitesiz değil formsuz. CSKA'da izleyenler nasıl birisi olduğunu bilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

krasic bastia'a gitmiş.

maaşının %20sini bastia ödeyecekmiş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Holmen sanki Aurelio etkisi yapacak gibi geliyor bana. Umarımda öyle olur. Bu arada takımda cidden kanat oyuncusu kalmadı. Minimum 1 tane alınmalı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Takımın tamamen içine ettiler, şimdi Sow da gider tam olur. Bu arada Meireles efendi de gitsin, geldiğinden beri aldığı paranın yarısını bile haketmedi 45 dakikalık futbolcu. Ama kimse o herife para falan vermez, en azından aklı başında olan vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by himone View Post
    Takımın tamamen içine ettiler, şimdi Sow da gider tam olur. Bu arada Meireles efendi de gitsin, geldiğinden beri aldığı paranın yarısını bile haketmedi 45 dakikalık futbolcu. Ama kimse o herife para falan vermez, en azından aklı başında olan vermez.
    Meireles'den bahsediyorsan orda bi duracaksın. O kadar kolay silinip atılacak bir adam değil. Yüksek beklentiler ve yüksek ücretlerle geldi bu takıma. Bu zamana kadarki performansı yeterli düzeyde olmasa bile en azından bir yarım dönem daha sabır edilmeli. Ayrıca piyasası olanda bir futbolcu. Bugün satmak istesen alacak bir çok kulüp bulursun.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sow gitsin, bencilliğe lüzüm yok. Adam şampiyonlar ligi klasında. Emenike Webo hatta Kuyt orayı bu yıl götürür. yazık sol kanatta heba oluyo.

Bu yıl Sow'un yanında Yobo, Mereiles, Baroni(gerekirse üstüne para verilsin) gönderilmesi gereken yabancılar. Sow ve Mereilesten 21 22 milyon para kazanırız benim tahminim. Holmen'e lisans çıksın oynasın o da.
    kadlec de gitmeli bence ama hiç bir takım ona geldiği bonservisi ve burdaki ücretini vermez.

2 3 tane yabancı genç fizik olarak iyi hücum yeteneği güçlü arzulu tempolu kanat oyuncuları bulmalıyız belki bir de top süren dağıtabilen dikine giden amc ya da mc
    Gerek arjantin liginden gerek fransa gerek iskandinav ligleri vs vs aranırsa böyle bulunacak adam çok.
    10 milyon euroya 2 3 tane böyle maksimum 23 24 ünde topçular getirip onları takıma kazandırmalıyız.
    Ama bu adamları ararken yetenekleri kadar kazanma karakterine saha içindeki isteğine arzusuna da mutlaka bakılmalı. kırılgan naif adamlar alınmamalı.

İki yılın sonunda Bekir, Selçuk, Webo, Kuyt, Kadlec, Emre, Egemen takımdan tasfiye edilmeli. Bu oyuncuların hiç birinden uzun vadede bize yarar gelmez. Volkan da gitmeli bana sorarsanız ama hiç olmadı yedek kalmalı.
    Gökhanı da çok zorlayacak yeri gelecek kesecek yerli ya da yabancı bir genç de oraya mutlaka monte edilmeli.

Süreç çok zor, ama bu yönetimi başımızdan atarsak kaliteli ve düzgün planlama yapan bir yönetim ile geri dönüş zor değil.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'de ayrılık sinyalleri!
    UEFA Disiplin Kurulu kararına yapılan itirazın CAS tarafından reddedilmesi, Fenerbahçe'yi bir kez daha 3 temmuz sürecinde yaşanan sıkıntıların benzerleri ile karşı karşıya bıraktı.

Şike soruşturmasının başladığı 3 Temmuz 2011'den sonraki günlerde Andre Santos, Emmanuel Emenike ve Mamadou Niang gibi oyuncular sarı-lacivertli takıma veda etmişti.
    Şimdi de Moussa Sow ve Raul Meireles ayrılık sinyalleri veriyor. Portekizli yıldız Meireles ve Senegalli golcüsü Sow'un menajerlerine, kendilerine kulüp bulmaları için talimat verdiği gelen haberler arasında... Sarı-lacivertlilerde, sezon başından beri bekleneni veremeyen sol bek Michal Kadlec ile de yolların ayrılacağı öğrenildi.
    Öte yandan sezon başı İstanbul Büyükşenir Belediyespor'dan transfer edilen ancak yabancı kontenjanı dolu olduğu için henüz lisansı çıkartılmayan İsveçli Samuel Holmen, ayrılıklar sonrası işlemleri tamamlanarak kadroya dahil edilecek.
    Kaynak

Mesaj Yetkileri