Hakan Çalhanoğlu'nun yetenekli olduğunu bende okumuştum birkaç kez incelemelerde denk geldim fakat bizim takıma kazandırılması zor bu oyuncudan haberleri bile yoktur.
Hakan Çalhanoğlu'nun yetenekli olduğunu bende okumuştum birkaç kez incelemelerde denk geldim fakat bizim takıma kazandırılması zor bu oyuncudan haberleri bile yoktur.
Obaa.....
AMKSPOR : SON DAKİKA...G.Saray, Felipe Melo ile her konuda anlaşma sağladı. Brezilyalı yıldızın Perşembe günü İstanbul'da olması bekleniyor.
Niye obaa dedin kiSanki farklı birşey yazmışlar. Kaç aydır "Melo ile anlaşıldı", kaç haftadırda "Melo haftaya İstanbul'da" deniliyor
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
AMK demiyordu ama.
AMK Arda olayında karizmasını çizdirdi.
umarım doğrudur da kaynağa güvenmiyorum
Bu Hakan'ı bize yazmışlardı baya bir.
Meloo Meloo Meloo geliyor. Yılın transferi olacaktır yine.
İnşallah gelir ne diyelim![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Werder'e transfer olmadı mı Hakan ?
Melo icin Ntv de anlasildi diyor.
Melo'dan soğumaya başladım. Taraftarın sevgisi, yönetimin inanmasıyla küllerinden doğru. Riskli bir transfer yaptık, aşı tuttu. Her iki tarafta karşılığını aldı. Şimdi Melo'ya belki de son kontratı öneriliyor. Gerçekten istiyorsa oynamayı kabul etsin gelsin, tekmeye kafa atasım, çimi yiyesim geliyor demekle olmuyor. Biraz icraat lazım.
Screw you guys, I'm goin' home
Melo bizim Lugano gibi oldu dönüp dolaşıp gelir kürkçü dükkanına, aynı seviyede futboluna da devam eder
Melo bir açıklansın da gönül rahatlığıyla sevineyim.
melo gelir ama arda gelmez
haluk yurekli : Şükrü Hanedar Melo için İtalya'da Beraber gelirler.
Öyle uzattık ki bu mevzuyu adam akıllı sevinemiyoruz.
Resmi maça 10 gün kaldı hala Melo veya türevi oyuncuyu alamadık. Umarım kısa zamanda biriyle anlaşırız artık...
O değilde Ertem Şener, AMK felan filan Melo Pazartesi İstanbul'da diyordu. Artık hala güvenmiyorsunuzdur heralde onlara![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
AMK Perşembe dedi yani bugün ama görüldüğü gibi ortada ne bir Melo var ne de bir başka transfer.
Genelde tarih konusunda NTVSpor iyi.Transfer konusunda onlar da saçmalıyor ama şu oyuncunun şu gün İstanbul'da olması bekleniyor dediklerinde çoğu zaman doğru oluyor.
Irmak Kazuk : "Italya'daki Melo icin yapilan toplantidan gelen haberler iyi"
Şu muhabirlerden en çok Galatasaray muhabiri Irmak Kazuk'a güvenirim.Adam efendi biri.Öyle diğerleri gibi isim yapmak yada ortalığı bulandırmak için bir şeyler demiyor.Onun böyle demesi umutlandırdı beni.Bu hafta artık Melo konusu netlik kazanmalı.Bakalım görüşmeler olumluysa bugün yada yarın KAP'a bir açıklama yapılır.
Hadi hallolsun artık şu iş.
Irmak Kazuk Galatasaray ile birlikte kamplara giden Ntv Spor muhabiri değil miydi ? Eğer oysa olaylar olaylar![]()