Melo + sol bek gelsin kapansın transfer. Kapattık transferi Galatasaray'da transfer şimdilik bitti desinler bir rahat edelim. Hergün birileri yazılıyor, futbolu özledim, sıktı transfer dönemi.
Melo + sol bek gelsin kapansın transfer. Kapattık transferi Galatasaray'da transfer şimdilik bitti desinler bir rahat edelim. Hergün birileri yazılıyor, futbolu özledim, sıktı transfer dönemi.
Ne Melo'ymuş arkadaş ya bu kadar zor mu olur bir transfer ?
Birileri yalan söylüyor çok net bu. Önce Melo ile anlaştık, o tarafta herşey tamamdı güya. Juventus'la anlaşılacak dediler, orta yol bulunamamış oysa tek talip biziz ve adamlar satacak belli yani. Sonra Juventus ile anlaşıyoruz ama menajer sorunu ortaya çıkıyor. Bu adamların kafasına göre para isteme durumu yokmuş, isteyebilecekleri ücretler transfer bedeli üzerinden belirleniyormuş. Burda bir çelişki var. Şimdiyse yine Melo ile anlaşmışız, menajer sorununda ufak pürüzler var, kulübü ile temaslar sürüyor. Bunların hepsi basına göre. Gerçekleri öğrenebileceğimizi ise hiç sanmıyorum.
Tarkan'ın saniyelik kazancı 41,5 TL imiş. 1 günlük kazancını versin şu Melo'ya![]()
Senaryolar devam ediyor, herşeyde anlaşılmış ama 3 taksitte ödemek istiyormuşuz.1 aydır, bugün yarın deniyor valla efsane oldu Melo transferi. Bari gelse de bunca zahmetin üstüne, kusursuz bir pasta ortaya çıksa.
Şu adam gelsin pastanın üstünde beni koysunlar çilek diye.
Ntvspor : Son Dakika...melo'nun Menajeri: Galatasaray Ile Yüzde Yüz Anlaştık. Iş Kulüplerin Anlaşmasına Kaldı
Daha son kozu oynamadılar, Melo'nun eşi nedeniyle sıkıntıların olduğu öğrenildi. Çocuklarının Türkiye'yi sevmediği bildirildi.![]()
Haluk Yurekli @hyurekli
Melo ıle ılgılı gelen haberler onu cok sevenler ıcın pek ıyı degıl...
Hadi bi de burdan yak![]()
Belkide bizi kastetmiştir![]()
Melo"da sorun yokmus juventus"a 3 taksitle odeme yapalim diyorlarmis orda anlasamamislar![]()
''Melo'dan sonra menajeri,menajerinden sonra karısı,karısından sonra çocuklarıyla ile de anlaşan Galatasaray transferi bitirmeyi başardı'' diye bir haber bekliyorum yakında
Edit:Belki bir kaç gün sonra ''Melo'nun 4. çocuğu ise anne karnından maç başı ücret istedi'' diye de bir haber çıkabilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Transfer dönemi ciddi anlamda sIkmaya başladi beni.Melo da artik gelecekse gelsin.Önümüze bakalim.Maçlar başlasin artik.
Melo konusu ne olacak böyle kardeşim ya, ne kadar naza çektiler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
O değil de gördüler Melo ile G.Saray arasında nasıl bir Kimya oluştuğunu o yüzden elinden geleni yapıyor Juve ve Menajeri.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tek kendisi değil
Tüm türkiye ve menajeri.
Yok burayı çok seviyorum ölüyorum o ayakları geçicen para için oynuyor herkes taraftar için değil
GS bence kazık yiyecek bu transferden 7-8 m euro vercekler zaten bide Meloya dünyanın parası o paraya fransadan aç susuz bulsalar tam aranan kan olur.Melodan başka adam mı kalmamış
Melo icin juve 7m istiyor bizim yonetim 6 veriyor , ve melo ile gs anlasti tek sorun su an juve ile pazarlik ve galatasaray 3 taksite bolmek istiyor.
Kazık falan yeneceği yok. Kazık yiyecek olsak bu transfer olmazdı, Fatih Terim istemezdi. Zira daha önce başkanın kaç kere söylediği bir şey var, ''Dünya yıldızlarını Fatih Hoca'ya önerdik, alabiliriz dedik ama o yüksek maliyetten dolayı istemedi'' diye. Melo'ya da dünyanın parası falan verilmez. Hamit gelmeden önce de deniyordu 4 milyonlar, 5 milyonlar verilecek diye.
Bu saatten sonra da Fransa'dan falan adam alınmaz. Melo Türkiye'nin en iyi orta sahalarından oldu 1 senede. Taraftarın büyük bölümü seviyor onu, geleceği adam da onun verdiği katkıyı veremeyebilir, o riske girmeye ne gerek var? Melo şu an Galatasaray için vazgeçilmez oyuncudur.
Sadece Melo'da suç bulmak yanlış, hatta bence suç onda da değil, Galatasaray'da. Şu transferin başından beri anlamadım zaten, yahu sen bu adamı istiyorsan neden şimdi Juve'yle masaya oturuyorsun? Görüşmeleri 15-30 gün önce falan yapsaydınız ya, şimdi de deniyor Melo'yla anlaşıldı kulüple görüşülüyor. Böyle bir şey çok saçma geliyor bana.
Melo ile anlastik sira klubunde.
3 de agosto de 2012
Felipe Melo quiere comunicar su felicidad por haber llegado ya a un acuerdo definitivo con el Galatasaray para continuar en la entidad, a falta del acuerdo del club con la Juventus.
"Estoy muy contento de que finalmente hayamos llegado a un acuerdo definitivo. Espero que el acuerdo entre clubes se arregle pronto porque tengo muchas ganas de estar el sábado ya entrenando para preparar el derbi contra el Fenerbahçe", declara Felipe Melo.
Todo depende de que el presidente del Galatasaray, Ünai Aysal, y el vicepresidente, Ali Dürust, lleguen a un acuerdo con la Juventus. "Para que yo vuelva a vestirme la camiseta del Galatasaray ahora ya solo está en manos de los directivos de los dos clubes", afirma Felipe Melo.
Bu arada futbolda her şey para![]()
Gel artık Melo, Selçuk kankan seni bekliyor. Bu ikili bozulmasın, riske gerek yok. Çok iyi transferler yaptık, Amrabat'ın ve gelirse Melo'nun maliyeti yüksek olsa bile Fatih Terim hangi bölgeye kimi istiyorsa alındı, Türk oyuncu kalitemiz yükseldi, Hamit, Burak, Umut üçlüsüyle. Melo bir de alınabilirse sol bek gelsin daha ne olsun. Her bölgesi kaliteli ve alternatifli bir kadromuz olacak, tabii başarı şart seneye de mutlaka şampiyonlar liginde olmalıyız. Ayrıca ben gelecek sene en fazla 2-3 transfer olacağını düşünüyorum, yapılan sözleşmeler hep uzun vadeli, alınan isimler belirli planın parçası.