Ermoon napim kaç gündür nete giremiyoruzki![]()
Ermoon napim kaç gündür nete giremiyoruzki![]()
ligde bende çok çok iyi değildim fener ve beşiktaşta ama 32. hafta puan durumu şöyle idi
33.hafta ben kazandım bunlar berabere kaldı yani puan farkını 3e katladım
34.hafta ben antalya ile oynuyordum ilk yarı sonuçları ve puan durumu şöyle idi
![]()
2.yarı ben 1 gol attım penaltıdan ve maç 1-1 bitti ve onların 1 puan üstünde şampiyon oldum
![]()
![]()
Hadi hepinize iyi geceler ben kaçar daha çok işim var![]()
bu dünya kupasında hile var baksana galatasaraylıların hıcbırı penaltı kacırmamış![]()
sinyor Terim'e sormak lazım takımı şampiyon yaptı valla hemde arjantin brezilya gibi takımları yenerek
hee beyler unutmadan sıze bi haber verim gecen hafta amcamlarla enıstemlerle birlikte trabzonspor tesisleri sefakoyde halı sahasında mac yapıyorduk falan ben kaledeydim oradaki artık calıştırıcımı diyeyim ne diyeyim beni cok begenmiş kısmetse bu haftasonu antremana cıkıcam![]()
EDİTÖR cü ahmet elimde müthiş bir bilgi var![]()
vay vay vay Serhat efendi kalecilik iyi hadi bakalım![]()
aa bak korayı sende almıssın bu adamı besıktas neden satılık listesine koyuyor anlamadım![]()
hazır Mustafa abi konuya bakarken bişey söylemek istiyorum p.abilitim yüksek olsun![]()
İlerleyen zamanlar için Orhanın yerine birini alabilirsin abi, İnamoto fln yalan ya şöyle düzgün bir dmc gerke sanaayrıca hasanıda uygun bir fiyata sat abi istersen sonradan elinde patlıyor..
birde forvet alsan hiç fena olmaz
ümite yüklemişsin herşeyi
![]()
ahmet olm maskeli toplar 2 çıkcakmış kitapta yer almak istermisin![]()
Serhat valla bende anlamadım ilk devrede aldım Koray'ı tamda ihtiyacım olduğu zamanda sakat oyuncularım vardı karlı bi iş oldu benim için
Eray doğru Ümit yüklendi yine yükü U.Yıldırımda atıyorduda sakattı sezon başında, Inamoto da mc de iyi oluyor genelde, Hasan Necati Ilic bunları satmayı düşünüyorum senin dediğin gibi hazır para ediyorken, Orhan'a da bişeyler ayarlıcaz artık..
FM7 ye başlamadan şöyle biraz takılayım buna![]()
ya fm 2006'yı özledim gerçekten.. şuan 07 oynuyorum ama öylesine oynamak için![]()
bende şimdilik sadece yorumları okuyorum girip, beğenenler beğenmeyenler
yarın tekrar bakacağım umarım gelmiştir![]()
şampiyonluk yaşayanlar, juveyi düze çıkantanlar topicler açılmış yavaştan yavaştan artık sende bi tane aç Eray "2000 ruhu v2" diye![]()
abi bizim burada orjinal daha gelmedi tabi korsanı var bazen oglum gıt al sonra orjinalı alınca silersin sonra bi ses geliyor yapma bunu diyor vazgeciyorum![]()