annan zaa xd diye espriler gelmesin de.
Fenerbahçe'nin böyle bir transfere ihtiyacı yok bence. Yaratıcı bir orta saha ve belki 3'lü hücum hattını yedekleyecek bir oyuncu yeterli olacaktır. Holmen, Yobo, Kadlec gibi kullanılmayan oyuncular yollanmalı hatta. Tek kulvarda yarışırken bu kadar şişkin kadroya gerek yok.
Buralar çok ıssız...
Baroni seneye Türk vatandaşlığı alabilirmiş, alırsa süper olur yedekten falan geldiğinde etkili olan bir oyuncu.
Transfer yapmıcaz dedi zaten Ersun hoca, bikaç gereksiz oyuncu gönderilir takım iyi zaten götürür ligi.
Eger Gökhan'a yedek bulunacaksa ezbere Türkiye'den bir transfer yapılmasın Hollanda , Almanya vb. ülkelerden gurbetçi oyunculara yönelsinler.Ama zaten bu sene bence de transfere gerek yok bu kadro rahat şampiyon olabilecek bir kadro seneye zaten ŞL'ye gidecegimize de inanıyorum eger öyle olursa harika bir kadro kurulabilir zaten iyi olan bir kadronun üzerine.
Bu sene Mehmet Topuz'la idare ederiz orada zaten piyasada alabileceğimiz iyi Türk sağ bek yok.
Gökhan'ın yerine alınabilecek adam sonunda Mehmet Topuz olacak zaten, boşuna para harcamaya gerek yok. Bizde maalesef as takım oyuncusu sakatlanmadığı sürece yedek oyuncu oynatılmadığı için hiçbir anlamı kalmıyor. Adam kulübede yaklaşık 2-3 ay oynamadan bekliyor ve as takım oyuncusu sakatlandığında hemen sahaya çıkıp iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. Onun yerine arada sırada yedek oyuncu oynatılsa hem her daim hazır olur hem de as takım oyuncusu SAKATLANMAZ. Türk futbolu bu mantığı çözemediği sürece yapılan bütün transferler Ali Turan ve Orhan Şam seviyesinin ötesine geçemez.
O yüzden FB gidip PSV'den Burak Kardeş'i de alsa, Veysel Sarı'yı da alsa veya Gökhan kadar kalitelisini bile alsa sonuç aynı olacak. Onun yerine hazır takımda olan Topuz oynatılsın daha iyi, sanki çok paramız varmış gibi çöpe atmaya gerek yok.
PSV'deki Burak Kardeş'in onun hakkında haberler var fiziği Önder Turacı'yı hatırlatıyor ama daha iyisi sıkıntı yok
Sanmıyorum PSV'nin A2'inden öteye gidemeyen bir gurbetçi için çok fazla para isteyeceklerini.Türkiye'deki gibi bi oyuncuya istemezler yani.Zamanın çok demiştim Okan Alkan'ı göndermeyin diye ama sesimizi gönderemedik![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 08.Ocak.2014 at 22:33 Reason: mesajlar birleştirildi.
ahmet, mehmet birini alalım artık. cok sıkıcı bir sezon geçiyor
Fenerbahçe'de işler çok değişiyor gerçekten![]()
Ara transfer dönemi seneler sonra ilk defa bu kadar sessiz mi geçiyor yoksa ben mi yanılıyorum![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
yok mu su topunda teniste valeybolda gelen giden bari oralara birilerini alsınlar hakkaten sıkıcı
ama en memnuniyet veren sıkıcılık bu her sıkıcılık böyle lsa keşke
PSV 80bin Euro istiyor Burak Kardeş için. Neden A takıma alınmadığını düşünmek lazım.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Takımda eksik var aslında. Mevcut oyun düzeni için konuşuyorum, Gökhan Gönül'ün yedeği yok, Kuyt'ın yedeği yok. Oyunu ofansif yönlü oynayacak ortasaha oyuncusu yok. Türk Santrafor yok. Peki transfere gerek var mı? 2 sene Avrupada olmayacak bir Fenerbahçe için hayır. Bizim yönetim Avrupa'da olup olmamamızdan değil şuan puan tablosunda işler yolunda diye transfer adımı atmıyor. Yoksa eksiğe bakarsan eksik var.
...
West Ham United, Raul Mireles'e resmi teklifte bulunmuş. Umarım satarız.
Meireles'i satıp yerli bir OS hamlesi güzel olur.
meireles kalitesinde yerli bir ortasaha var mi ki
selcuk inani falan getirmen gerekir. gonderilme onceligi olan baska yabancilar var bence. meirelesi su vakitte ancak zararina satarsin, bari sonuna kadar faydalanalim adamdan
takimda tek eksik ileriye donuk ortasaha, o da salihle zaman zaman giderilebilir. oraya transfer yapilirsa salihin onu tamamen kapanir.
Caner sözleşme yeniledi mi? Gelecek sezon Roma'da oynayacak diyor Italya basını.
Veysel Sarı için anlaşıldığı yazıldı bugün,Kampl ile de görüşülmüş
kampl"in menajeri oglen saatlerinde samandiradaydi bizim basin uyudu tabi , yasasin yabanci basin.![]()