Sayfa 847 / 896 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857 ... SonSon
25,381 ile 25,410 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Fenerbahçe'de Antony Annan Sesleri Yükseliyor. Schalke ile Ufak Pürüzler Kalmış...
    eleştirmenler mehmet topala oyunu kuramıyor diyorlar bakalım annan a ne derler

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

annan zaa xd diye espriler gelmesin de.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin böyle bir transfere ihtiyacı yok bence. Yaratıcı bir orta saha ve belki 3'lü hücum hattını yedekleyecek bir oyuncu yeterli olacaktır. Holmen, Yobo, Kadlec gibi kullanılmayan oyuncular yollanmalı hatta. Tek kulvarda yarışırken bu kadar şişkin kadroya gerek yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Buralar çok ıssız...

Baroni seneye Türk vatandaşlığı alabilirmiş, alırsa süper olur yedekten falan geldiğinde etkili olan bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Buralar çok ıssız...

Baroni seneye Türk vatandaşlığı alabilirmiş, alırsa süper olur yedekten falan geldiğinde etkili olan bir oyuncu.
    Türk vatandaşlığı aldıktan 5 sene sonra yerli statüsünde oynayabiliyor yabancı oyuncular.Talimatname böyleydi en son değişmediyse.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Türk vatandaşlığı aldıktan 5 sene sonra yerli statüsünde oynayabiliyor yabancı oyuncular.Talimatname böyleydi en son değişmediyse.
    Hayır eğer hiç milli değil ise anında oynayabiliyor.

Nesil
    2013
    Yer
    09

Transfer yapmıcaz dedi zaten Ersun hoca, bikaç gereksiz oyuncu gönderilir takım iyi zaten götürür ligi.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by alexdeozil View Post
    Transfer yapmıcaz dedi zaten Ersun hoca, bikaç gereksiz oyuncu gönderilir takım iyi zaten götürür ligi.
    Gökhan'ın yedeği alınmadan lig gitmez bi sakatlık daha yaşarsa artık sağ bek otoban olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Gökhan'ın yedeği alınmadan lig gitmez bi sakatlık daha yaşarsa artık sağ bek otoban olur
    Fenerbahçe bunun için PSV'den 19 yaşındaki Burak Kardeş'i aldı diye okudum bir yerden. Ama kesin bir şey yok tabii. Bu konuda çalışmaları var Fenerbahçe yönetiminin en azından onu bilin yeter.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Eger Gökhan'a yedek bulunacaksa ezbere Türkiye'den bir transfer yapılmasın Hollanda , Almanya vb. ülkelerden gurbetçi oyunculara yönelsinler.Ama zaten bu sene bence de transfere gerek yok bu kadro rahat şampiyon olabilecek bir kadro seneye zaten ŞL'ye gidecegimize de inanıyorum eger öyle olursa harika bir kadro kurulabilir zaten iyi olan bir kadronun üzerine.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu sene Mehmet Topuz'la idare ederiz orada zaten piyasada alabileceğimiz iyi Türk sağ bek yok.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Gökhan'ın yerine alınabilecek adam sonunda Mehmet Topuz olacak zaten, boşuna para harcamaya gerek yok. Bizde maalesef as takım oyuncusu sakatlanmadığı sürece yedek oyuncu oynatılmadığı için hiçbir anlamı kalmıyor. Adam kulübede yaklaşık 2-3 ay oynamadan bekliyor ve as takım oyuncusu sakatlandığında hemen sahaya çıkıp iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. Onun yerine arada sırada yedek oyuncu oynatılsa hem her daim hazır olur hem de as takım oyuncusu SAKATLANMAZ. Türk futbolu bu mantığı çözemediği sürece yapılan bütün transferler Ali Turan ve Orhan Şam seviyesinin ötesine geçemez.

O yüzden FB gidip PSV'den Burak Kardeş'i de alsa, Veysel Sarı'yı da alsa veya Gökhan kadar kalitelisini bile alsa sonuç aynı olacak. Onun yerine hazır takımda olan Topuz oynatılsın daha iyi, sanki çok paramız varmış gibi çöpe atmaya gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Eger Gökhan'a yedek bulunacaksa ezbere Türkiye'den bir transfer yapılmasın Hollanda , Almanya vb. ülkelerden gurbetçi oyunculara yönelsinler.Ama zaten bu sene bence de transfere gerek yok bu kadro rahat şampiyon olabilecek bir kadro seneye zaten ŞL'ye gidecegimize de inanıyorum eger öyle olursa harika bir kadro kurulabilir zaten iyi olan bir kadronun üzerine.
    PSV'deki Burak Kardeş'in onun hakkında haberler var fiziği Önder Turacı'yı hatırlatıyor ama daha iyisi sıkıntı yok

Quote Originally Posted by himone View Post
    Gökhan'ın yerine alınabilecek adam sonunda Mehmet Topuz olacak zaten, boşuna para harcamaya gerek yok. Bizde maalesef as takım oyuncusu sakatlanmadığı sürece yedek oyuncu oynatılmadığı için hiçbir anlamı kalmıyor. Adam kulübede yaklaşık 2-3 ay oynamadan bekliyor ve as takım oyuncusu sakatlandığında hemen sahaya çıkıp iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. Onun yerine arada sırada yedek oyuncu oynatılsa hem her daim hazır olur hem de as takım oyuncusu SAKATLANMAZ. Türk futbolu bu mantığı çözemediği sürece yapılan bütün transferler Ali Turan ve Orhan Şam seviyesinin ötesine geçemez.

O yüzden FB gidip PSV'den Burak Kardeş'i de alsa, Veysel Sarı'yı da alsa veya Gökhan kadar kalitelisini bile alsa sonuç aynı olacak. Onun yerine hazır takımda olan Topuz oynatılsın daha iyi, sanki çok paramız varmış gibi çöpe atmaya gerek yok.
    Sanmıyorum PSV'nin A2'inden öteye gidemeyen bir gurbetçi için çok fazla para isteyeceklerini.Türkiye'deki gibi bi oyuncuya istemezler yani.Zamanın çok demiştim Okan Alkan'ı göndermeyin diye ama sesimizi gönderemedik
    Last edited by GeNç KaRTaL : 08.Ocak.2014 at 22:33 Reason: mesajlar birleştirildi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ahmet, mehmet birini alalım artık. cok sıkıcı bir sezon geçiyor

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe'de işler çok değişiyor gerçekten

Ara transfer dönemi seneler sonra ilk defa bu kadar sessiz mi geçiyor yoksa ben mi yanılıyorum
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Fenerbahçe'de işler çok değişiyor gerçekten

Ara transfer dönemi seneler sonra ilk defa bu kadar sessiz mi geçiyor yoksa ben mi yanılıyorum
    Aynen öyle, şu sayfayı bu kadar boş görmek beni öyle mutlu ediyor ki Takımda bariz bir eksik çok uzun zamandır ilk defa yok, herkes formda, kimse ayrılmak istemiyor, anca Mata haberi falan yapıyorlar işte

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Aynen öyle, şu sayfayı bu kadar boş görmek beni öyle mutlu ediyor ki Takımda bariz bir eksik çok uzun zamandır ilk defa yok, herkes formda, kimse ayrılmak istemiyor, anca Mata haberi falan yapıyorlar işte
    Farklı bir bakış açısı olmuş tabi
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yok mu su topunda teniste valeybolda gelen giden bari oralara birilerini alsınlar hakkaten sıkıcı
    ama en memnuniyet veren sıkıcılık bu her sıkıcılık böyle lsa keşke

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

PSV 80bin Euro istiyor Burak Kardeş için. Neden A takıma alınmadığını düşünmek lazım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    PSV 80bin Euro istiyor Burak Kardeş için. Neden A takıma alınmadığını düşünmek lazım.
    800 bin sanırım.fazla uçmuşlar paf takımındaki eleman için 800 fazla

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    800 bin sanırım
    Hayır 80bin. Ne kadar kaliteli, deneyimli bir oyuncu ki 800bin isteyebilsinler?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takımda eksik var aslında. Mevcut oyun düzeni için konuşuyorum, Gökhan Gönül'ün yedeği yok, Kuyt'ın yedeği yok. Oyunu ofansif yönlü oynayacak ortasaha oyuncusu yok. Türk Santrafor yok. Peki transfere gerek var mı? 2 sene Avrupada olmayacak bir Fenerbahçe için hayır. Bizim yönetim Avrupa'da olup olmamamızdan değil şuan puan tablosunda işler yolunda diye transfer adımı atmıyor. Yoksa eksiğe bakarsan eksik var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

West Ham United, Raul Mireles'e resmi teklifte bulunmuş. Umarım satarız.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Meireles'i satıp yerli bir OS hamlesi güzel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

meireles kalitesinde yerli bir ortasaha var mi ki

selcuk inani falan getirmen gerekir. gonderilme onceligi olan baska yabancilar var bence. meirelesi su vakitte ancak zararina satarsin, bari sonuna kadar faydalanalim adamdan

takimda tek eksik ileriye donuk ortasaha, o da salihle zaman zaman giderilebilir. oraya transfer yapilirsa salihin onu tamamen kapanir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Caner sözleşme yeniledi mi? Gelecek sezon Roma'da oynayacak diyor Italya basını.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Caner sözleşme yeniledi mi? Gelecek sezon Roma'da oynayacak diyor Italya basını.
    Yeniledi diye biliyorum 3 yıllık . Yada söz verdi Ersun Hocayla birlikte imza atıcaktı böyle bişeylerdi Canerin gideceğini sanmıyorum .

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Veysel Sarı için anlaşıldığı yazıldı bugün,Kampl ile de görüşülmüş

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kampl"in menajeri oglen saatlerinde samandiradaydi bizim basin uyudu tabi , yasasin yabanci basin.

Mesaj Yetkileri