Sayfa 85 / 166 İlkİlk ... 3575838485868795135 ... SonSon
2,521 ile 2,550 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Suarez'in pozisyon ofsayttı. Aktif alan muhabbetinden verilmemesi gerekiyordu gol ama attık mutluyuz

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İşte bu Suarez ve Meireles çoktan girmeliydi zaten. 11 yıl aradan sonra galibiyete çok yakınız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Suarez öndeydi ofsayttı aslında 1-0 öne geçtik. Bu arada Arsenal'in kurtarıcısı Bendtner oyuna giriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Adam golün nasıl olduğuna bakmıyor. yalnız ne saçma bir goldür o yahu.

Liverpool orta sahası çok iyi toplar kaptı bugün.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

2ledi Suarez ve Lpool.Güzel bir goldü bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2-0 oldu Suarez.

Meireles müthiş adamsın be. Charlie Adam'ın da hakkını vermek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Anca ofsayttan golle kazanırdı Liverpool nitekim öyle oldu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2.yarıyı seyrettim sadece ve 2.yarıda Arsenal'in Arshavin'in faul yapıp içeri çevirdiği pozisyon dışında başka pozisyonu yok.

Arsenal, ilk 4 e kesinlikle oynayamaz..
    Tottenham da onları geçer, 6. falan olurlar die düşünüorm

Emirates stadında You'll Never Walk Alone.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Arsenal'in bu sezon işi çok zor.Liverpool'da kazanmasına rağmen umut vermiyor.Lig yine ManU-Chelsea arasında geçecek gibi.

Umut vermiyor mu? Bence harika oynuyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

11 yıllık hasret sona erdi.L'pool bu Arsenali bile ite kaka yeniyorsa işi zor demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

manu şampiyon.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

hayatımda bu kadar sıkıcı bir ars-liv maçı izlediğimi hatırlamıyorum. nerede anfield'daki 4-4 lük maç, nerede bu maç. arsenal dökülüyor. glen'in acilen iyileşmesi lazım defansımız dökülüyor maalesef.

carroll'a yılın en büyük kazığı diyenlere sadece gülüyorum. ilk yarıdaki vurduğu kafayı dünyada çok sınırlı futbolcu vurabilir. henderson çok genç kabul ama hala ışık vermiyor. fakat harika alternatifli bir kadromuz var. ortasahada lucas(ki çok eleştirdim bilen bilir, king dalglish geldiğinden beri gittikçe formu yükseliyor) ve adam sayesinde maçın hakimiyeti bizdeydi hep. ki yedeklerde de rodriguez,meireles,suarez gibi adamlar olduğunu unutmayalım. joe cole kadroya bile alınmadı. e tabi gerrard'ı söylemeye gerek yok sanıyorum.

sonuç olarak, suarez ve meireles'in girmesi ile suarez-meireles-adam 3lüsü çok iş yaptı ve galibiyet geldi. maçın hakkı beraberlikti fakat biri kazanması gerekiyorsa bu bizdik. son bir şey belirteyim. enrique çoook çok iyi bir transfer. aurelio'yu çok sevsem de sakatlıktan bir türlü kurtulamıyordu. dossenalar'dan sonra ilaç gibi geldi valla.

kaptan gelsin her şey daha da güzel olacak. yeterki ilk haftalarda hemen zirveden uzaklaşmayalım. adam olacak bu takım.

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    hayatımda bu kadar sıkıcı bir ars-liv maçı izlediğimi hatırlamıyorum. nerede anfield'daki 4-4 lük maç, nerede bu maç. arsenal dökülüyor. glen'in acilen iyileşmesi lazım defansımız dökülüyor maalesef.

carroll'a yılın en büyük kazığı diyenlere sadece gülüyorum. ilk yarıdaki vurduğu kafayı dünyada çok sınırlı futbolcu vurabilir. henderson çok genç kabul ama hala ışık vermiyor. fakat harika alternatifli bir kadromuz var. ortasahada lucas(ki çok eleştirdim bilen bilir, king dalglish geldiğinden beri gittikçe formu yükseliyor) ve adam sayesinde maçın hakimiyeti bizdeydi hep. ki yedeklerde de rodriguez,meireles,suarez gibi adamlar olduğunu unutmayalım. joe cole kadroya bile alınmadı. e tabi gerrard'ı söylemeye gerek yok sanıyorum.

sonuç olarak, suarez ve meireles'in girmesi ile suarez-meireles-adam 3lüsü çok iş yaptı ve galibiyet geldi. maçın hakkı beraberlikti fakat biri kazanması gerekiyorsa bu bizdik. son bir şey belirteyim. enrique çoook çok iyi bir transfer. aurelio'yu çok sevsem de sakatlıktan bir türlü kurtulamıyordu. dossenalar'dan sonra ilaç gibi geldi valla.

kaptan gelsin her şey daha da güzel olacak. yeterki ilk haftalarda hemen zirveden uzaklaşmayalım. adam olacak bu takım.
    Lucas'a ben de baya saydırırdım ama Daglish'ten sonra çok iyi oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Zaman geçtikçe Dalglish hatadan dönecektir.Meireles'i kadroya bi şekilde monte eder.Gerekirse Carroll'u oynatmaz hiç.Kaptan da eklendiğinde işler iyi gidecek gibi duruyor.Güzel bir kadromuz var şampiyonlar ligine garanti bakıyorum ben,şampiyonlukta umudum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Merseyside kralı Everton sahnede.

İyi başladık.Phil Neville'in Goodison'da sağ bek başlamasını anlamıyorum.Al Comelan'ı yardıralım sağdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Agbonlahor da harika bir golle öne geçirdi Aston Villayı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

QPR bu araLar iyi pas yapıyor. Everton bu takımı da yenemezse artık bu sezon Avrupa kupaLarına katıLma mücadeLesi vermesin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Baines in muhteşem frikiği direkte patLadı. SoL ayağına kurban.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Tim Cahill.Kazmasın kardeşim değişmeyecek bu açık net.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Al işte.saçma sapan bir gol.Bu ortasahayla da atakları ilk başta engelleyemeyeceksek nasıl olacak bu iş?Takımın 8 oyuncusu defansif.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Harbiden adamLarın goL atması için eLinden geLen herşeyi yaptı takım.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Şu takımda tek bulunma nedeni iyi kafa vurması.Bomboş kaleye onu da atamadı.Ne desem bilemedim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tim CahiLL candır. Bütün beğendiğim adamLara diL uzatıyorsun, seninLe anLaşamayacağız ha

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yapma abicim lütfen ya.Napıyım ben böyle canı.Belki Moyes'un ondan forvet yapmaya çalışmasından ötürü aşırı gıcığım ama yok maharet yok adamda.Sadece kafa vurabiliyor ama onu da yapamadı şuanda.Moyes da anlasın artık Tim Cahilldan forvet olmaaaaaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Atarsa CahiLL atar. O da oLmasa pozisyona giren adam yok.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri