Suarez'in pozisyon ofsayttı. Aktif alan muhabbetinden verilmemesi gerekiyordu gol ama attık mutluyuz![]()
Suarez'in pozisyon ofsayttı. Aktif alan muhabbetinden verilmemesi gerekiyordu gol ama attık mutluyuz![]()
İşte buSuarez ve Meireles çoktan girmeliydi zaten. 11 yıl aradan sonra galibiyete çok yakınız
![]()
Suarez öndeydi ofsayttı aslında 1-0 öne geçtik. Bu arada Arsenal'in kurtarıcısı Bendtner oyuna giriyor.
Adam golün nasıl olduğuna bakmıyor.yalnız ne saçma bir goldür o yahu.
![]()
Liverpool orta sahası çok iyi toplar kaptı bugün.
2ledi Suarez ve Lpool.Güzel bir goldü bu.
2-0 oldu Suarez.
Meireles müthiş adamsın be. Charlie Adam'ın da hakkını vermek lazım.
Anca ofsayttan golle kazanırdı Liverpool nitekim öyle oldu![]()
2.yarıyı seyrettim sadece ve 2.yarıda Arsenal'in Arshavin'in faul yapıp içeri çevirdiği pozisyon dışında başka pozisyonu yok.
Arsenal, ilk 4 e kesinlikle oynayamaz..
Tottenham da onları geçer, 6. falan olurlar die düşünüorm![]()
Emirates stadında You'll Never Walk Alone.
Arsenal'in bu sezon işi çok zor.Liverpool'da kazanmasına rağmen umut vermiyor.Lig yine ManU-Chelsea arasında geçecek gibi.
Umut vermiyor mu? Bence harika oynuyolar![]()
11 yıllık hasret sona erdi.L'pool bu Arsenali bile ite kaka yeniyorsa işi zor demektir.
manu şampiyon.
hayatımda bu kadar sıkıcı bir ars-liv maçı izlediğimi hatırlamıyorum. nerede anfield'daki 4-4 lük maç, nerede bu maç. arsenal dökülüyor. glen'in acilen iyileşmesi lazım defansımız dökülüyor maalesef.
carroll'a yılın en büyük kazığı diyenlere sadece gülüyorum.ilk yarıdaki vurduğu kafayı dünyada çok sınırlı futbolcu vurabilir. henderson çok genç kabul ama hala ışık vermiyor. fakat harika alternatifli bir kadromuz var. ortasahada lucas(ki çok eleştirdim bilen bilir, king dalglish geldiğinden beri gittikçe formu yükseliyor) ve adam sayesinde maçın hakimiyeti bizdeydi hep. ki yedeklerde de rodriguez,meireles,suarez gibi adamlar olduğunu unutmayalım. joe cole kadroya bile alınmadı.
e tabi gerrard'ı söylemeye gerek yok sanıyorum.
sonuç olarak, suarez ve meireles'in girmesi ile suarez-meireles-adam 3lüsü çok iş yaptı ve galibiyet geldi. maçın hakkı beraberlikti fakat biri kazanması gerekiyorsa bu bizdik. son bir şey belirteyim. enrique çoook çok iyi bir transfer. aurelio'yu çok sevsem de sakatlıktan bir türlü kurtulamıyordu. dossenalar'dan sonra ilaç gibi geldi valla.
kaptan gelsin her şey daha da güzel olacak. yeterki ilk haftalarda hemen zirveden uzaklaşmayalım. adam olacak bu takım.
Zaman geçtikçe Dalglish hatadan dönecektir.Meireles'i kadroya bi şekilde monte eder.Gerekirse Carroll'u oynatmaz hiç.Kaptan da eklendiğinde işler iyi gidecek gibi duruyor.Güzel bir kadromuz var şampiyonlar ligine garanti bakıyorum ben,şampiyonlukta umudum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Merseyside kralı Everton sahnede.
İyi başladık.Phil Neville'in Goodison'da sağ bek başlamasını anlamıyorum.Al Comelan'ı yardıralım sağdan.
Agbonlahor da harika bir golle öne geçirdi Aston Villayı.
QPR bu araLar iyi pas yapıyor. Everton bu takımı da yenemezse artık bu sezon Avrupa kupaLarına katıLma mücadeLesi vermesin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Baines in muhteşem frikiği direkte patLadı. SoL ayağına kurban.
Tim Cahill.Kazmasın kardeşim değişmeyecek bu açık net.
Al işte.saçma sapan bir gol.Bu ortasahayla da atakları ilk başta engelleyemeyeceksek nasıl olacak bu iş?Takımın 8 oyuncusu defansif.
Harbiden adamLarın goL atması için eLinden geLen herşeyi yaptı takım.
Şu takımda tek bulunma nedeni iyi kafa vurması.Bomboş kaleye onu da atamadı.Ne desem bilemedim.
Tim CahiLL candır. Bütün beğendiğim adamLara diL uzatıyorsun, seninLe anLaşamayacağız ha![]()
Yapma abicim lütfen ya.Napıyım ben böyle canı.Belki Moyes'un ondan forvet yapmaya çalışmasından ötürü aşırı gıcığım ama yok maharet yok adamda.Sadece kafa vurabiliyor ama onu da yapamadı şuanda.Moyes da anlasın artık Tim Cahilldan forvet olmaaaaaz.
Atarsa CahiLL atar. O da oLmasa pozisyona giren adam yok.