Trabzon lige iyi baslamasi lazim iyi baslarsa devami gelir bence bir tane yildiz oyuncu almalari oda 10 numara lazim yoksa kafaya oynamalari zor
Trabzon lige iyi baslamasi lazim iyi baslarsa devami gelir bence bir tane yildiz oyuncu almalari oda 10 numara lazim yoksa kafaya oynamalari zor
Hakan'a yazık olacak gerçekten, Beşiktaş'ta as oynamak için geldi ama yedek kalacak belki bir sezon.
bilemiyorum schalkenin şampiyonluk yarışına bu kadar zarar vermiş bir oyuncunun alınmasına hala emin olamıyorum.evet bundesliganın en iyi oyuncularından bi tanesi(belki de bu sezona kadar en iyisi) ama hiçbir avrupa kulubunün kendisiyle ilgilenmiyor olması beni biraz düşündürüyor.
elbette daha gelmeden hagi ile kıyas edilecek ben daha oyun stillerine gelmeden evvel geldikleri ve oynadıkları takımlara bakıyorum.hevesim bi kez daha kursağımda kalıyor.hala emin değilim.bu lincolne bu kadar para verdikten sonra umarım bide yollamak için üstüne para yollamak zorunda kalmayız diğer yabancı transferlerimizde olduğu gibi.
bir de bu ismael bouzidi hiç izlemiş olan var mı?nasıl bir defans oyuncusudur.neden alınmıştır.tomastan iyimidir?hangi başarısı var da galatasaraya geldi?topa bülent gibi direkt atlayarak mı keser popescu gibi bekleyerek mi ?(ööh bu benzetmeler çok abartı oldu)kişiliği nasıldır?alman 2.liginde bu kadar değerli (!) bir oyuncunun ne işi var?
geleceğe yatırım desem değil (22 yaşında) adı sanı olan ünlü biri desem değil.hangi fikre hizmet alınmıştır bu ismail.hali hazırda tomas song servet emre gibi bikaç senedir o bölgede iş yapan adam varken?
he bide bu linderothu almak kimin aklına geldiyse onu da tebrik etmek lazım.sanırım canydın döneminde alınmış en "aklı başında" transfer bu oldu.eğer türk sporunun önde gelen isimleri(!) hiç oyunda gözükmüyor gibi gudik yaklaşımlarla oyuncunun üstüne gitmezse uzun süre faydalanabileceğimizi umuyorum.
Adriano geliyor
Futbol Federasyonu'ndan 'yabancı statüsündeki oyuncularla ilgili sayısal kısıtlamanın kaldırılmasıyla ilgili' garanti alan Fenerbahçe, Adriano'yu da transfer ediyor. Bonservisi tam 20 milyon euro olan İnter'li golcü, bir yıllığına kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelecek. Fenerium mağazalarında Adriano'nun 10 numaralı formaları hazırda bekliyor
TUNCAY'IN
YERİNİ ALACAK
Türkiye, Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'tan sonra Adriano'yu da transfer edeceğini Fotomaç'tan öğrendi... Fenerbahçe, Tuncay'dan doğan boşluğu Adriano ile dolduracak. Başkan Aziz Yıldırım, önceki gün A.Gücü Başkanı Cemal Aydın'la yaptığı görüşmede Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasında önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıda 'yabancı statüsündeki oyuncularla ilgili sayısal kısıtlamanın kaldırılmasıyla ilgili' garanti aldı. Yıldırım, bu gelişmenin ardından Adriano transferini bitirdi.
10 NUMARALI FORMASI HAZIR
Fenerbahçe yönetimi, bonservisi 20 milyon euro olan Adriano için İnter ile masaya oturdu ve Brezilyalı golcüyü 1 yıllığına kiralama konusunda anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertliler, yabancı sınırlandırılmasının kaldırılması kararının çıkmasının ardından İnter'in golcüsü Adriano'yu imza için hemen İstanbul'a davet edecekler. Bu arada Fenerbahçe yönetiminin, Adriano formalarını Fenerium mağazalarında hazırda beklettiği öğrenildi. Adriano için hazırlanan bu formaların arkasında 10 numara yazdığı belirtildi.
Bu herşeyi açıklıyor heralde..
(/s)
Lavezzı tanıdık gelıyor hangı takımdaydı o. Bir yerlerden kulagım ısırıyor
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Lavezzi stoper ve sol bek oynayan bir futbolcu..
(/s)
Cavcav işini bilir Gençlerbirliği'nden yedek oyuncuların iyilerini aktarır OFTAŞ'a.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Farkindaysan Ziya Dogan 2 DMC oynatiyo, yani mc yok bu taktikte, buda AMC ye top gelmesini engeliyor. Halbuki Ziya hoca senin dedigin gibi oynatsa, belki Ceyhun daha etkili olabilirdi.
Yabanci kaleci transferi sart, ben ulke ici istemem acikcasi, MARTINEZ e sicak bakmiyorum. Yabanci baska liglerden alinmali.
Sol beke kesin transfer lazim, zamaninda Lee young vardi, istikrarli futbolcu ama yonetim degerini bilemedi satti.
Erciyesspor takımı dağıtıyor işleri çok zor.Bir hüllede(değişik versiyonu) UEFA kupası için gündeme gelecek gibi görünüyor.
Ve bir gün daha başladı şuanda bi gelişme yok GS TV yi bekliyorum (gerçi orda transfer gerçekleşse bile söylemezler ama neyse )
Lincoln'e Zenit kancası!..
G.Sarayımızın uzun zamandır transfer etmek istediği Lincoln için Zenit kulübünün de devreye girdiği iddia edildi
Galatasaray, Alman Schalke takımında forma giyen Brezilyalı yıldız Lincoln'ün transferinde dev doğalgaz şirketi Gazprom'la karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz Ocak ayında Schalke ile 125 milyon euroluk ana sponsorluk anlaşması imzalayan Rus şirketi Gazprom'un yüzde 75 hissesine sahip olduğu Zenit Kulübü, sambacı için sürpriz bir şekilde devreye girdi.
Lincoln istemiyor
Gazprom'un, Schalke ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla Alman kulübüyle ortaklık kuran Zenit'in, Lincoln için 8 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği ortaya çıktı. Galatasaray'dan sambacı için 8 milyon euro bonservis isteyen Alman ekibinin, Zenit'ten gelen cazip öneri üzerine rotasını Rus ekibine çevirdiği vurgulandı.
Schalke'nin, Lincoln'ü 8 milyon euro karşılığında, Fatih Tekke'nin de top koşturduğu Zenit'e vermeye hazır olduğu, ancak Galatasaray'la kesin anlaşma sağlayan Brezilyalı futbolcunun, Rusya'ya gitmek istemediği kaydedildi. Alman ekibine mektup yazdığı ifade edilen Lincoln'ün, sarı-kırmızılı takımda forma giymek istediğini bildirdiği öğrenildi.
Kaynak: Milliyet
sonu güzelmiş![]()
Aslında Zenit alsa iyi olur, Özhandan kurtuluruz..![]()
yok ya ağzını hayra aç özhan gitsin de lincoln gitmesin
Oyuncu istemeden birşey olmaz, eğer bizimkiler Lincolnle gerçekten anlaştılarsa Schalke sadece fiyatı biraz yükseltebilir..
Evet zaten kendisi demis sari kirmizi formasini giymek isteyorum diye..
Fenerbahçenin yabancı kontenjanı doLu değiLmi şu anda ? NasıL aLmayı düşünüyorLar acaba ? Kim gidicek..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ama yönetim o kadar ağır davranıyor ki atıyorum olimpiakos çıkıp bastırsa parayı alsa lincolnü ne olacak hem lincolnde sıkılmıştır bu kadar uzamasından
Hatta bir kişi fazla değil mi ? Carlos, Alex, Kezman, Lugano, Deivid, Edu, Appiah.. Bu oyunculardan giden olmadı bildiğim kadarıyla..
Sıkılmaz, o tatilde.. Alacağı paraya bakar, o ne cindir.. Siz bilmezsiniz..![]()
Yazının başını okursanız TFF'den kısıtlama kalkıcak diye garanti alınmış yazmakta...
Rahat olun Hakan, Rustunun formsuzlugunda kaleyi devr alabilir.
Rüştü en fazla 2sene kalede ara ara Hakan da oynar... Hem genç daha Hakan BJK forması altında uzun süre geçiricek... Benim asıl sevindim nokta 3büyüklerinde kalecisi Türk...
Yalan haberdir ya.Kaynak ,Milliyet
OLsun iki tane sağLam kaLeci oLmasında sorun oLmaz.Hakanda Rüştü de bu yıL forma buLabiLir yeterince.ErtuğruL hoca oLanLarın farkındadır ve ikisinide kaybetmemek açısından yararLı oLucak şekiLde görev vericektir.Bizim asıL sorunumuz kaLe de değiL.HaLa boş oLan kontenjana transfer yapamadık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ZENİT-GS...
Şahsen ben Lincoln olsam ciddi söylüyorum GS ye gelirim... Rusya da futbol oynamak zor hava şartları fikstür tuhaflığı felan alışmak yak uydurmak zoR...
Adriano bence gelmez Fenerbahce ye.Ronaldo gelir