ederim hocam daha senle fm oynicazOriginally Posted by gorkemyilmazkarasu
![]()
ederim hocam daha senle fm oynicazOriginally Posted by gorkemyilmazkarasu
![]()
girmek istiyorum fakat bilgisayar sokmuyor anlamadım gitti. başka adresle giriyom normal kullandığım adresle giremiyom...
"YÜCE ATATÜRK"
geçmiş olsun nekop. tabi insan üşenip 40 işi aynı anda yapmaya kalkarsa sonucuna da katlanmalı![]()
"YÜCE ATATÜRK"
valla doğru söylüyosun nekop bu ara moral durumum sıfır ama haftaya veya ondan sonraki haftaya bi online yapalım yaa![]()
acelesi yok hocam tatil uzun geceler bizim![]()
bazende bendede oluyor..
nasıl oluyorsa kendi adresimden giremiyorum....
ya beyler bişey sorcam az önce arkadas fmnin betası cıkmıs dedi gercekten cıktımı?
msn sorunu yaşayanlar banda oluyordu messenger live yükledim böyle bir sorun kalktı sizde kullanın isteyen bu sitede plus linki var onuda yükleyerek msn olayına devam eder msnden farkı yok hatta fazlası var msn de kendi yüklediğiniz smleylerde livede geçiyor smley kaybı yaşmayacaksınız
iyi geceleri..
iyi gecelr millet..
Originally Posted by batuhan1907
iyi de ben onu yükledikten sonra sorun çıktı
internet bağlantısından veya hizmetten dolayı hata diyor başka adreslerle girdim oluyor ana adresimle olmuyor. maçın 2. yarısının başından beri deniyorum tık yok....
"YÜCE ATATÜRK"
hizmet durumuna tıkla sekopej... bakalım orda sorun verecekmi eğer düzelmesse bir gün bekle yarın denersin gene açılmassa hacklenmişindir
valla girdim en sonunda hacklenme yok canım internetin cinsliği![]()
"YÜCE ATATÜRK"
engelledinmi beni gözükmüyorsunOriginally Posted by sekopej
![]()
şimdi geldim mi?
"YÜCE ATATÜRK"
Selam Ahali, nasılsınız..??
-
maçı izleyen varmıydı ne penaltı atışlarıydı be isviçreye iyi oldu mutluyum
adamlar gol atamadılar çok iyi oldu
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ohh be rahatladım bu isviçre elendi hemde gol yemeden süper oldubeyler ben daha fazla gece kuşluğu yapamıycam bu akşam size iyi geceler.
Haydi iyi geceler kuşlar, benim uyku geldi![]()
-
ooo durun bakayım kuşlar ya dhaa gece yeni başlıyor![]()
eee napıyonuz????
fm oynuyorum...![]()
İyi geceler arkadaşlar
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
sanada iyi geceler yaa benim hic uykum yok ayrıca artık bundan sonra eve 5-10 paket uyku hapı alıcam...
se se ses bir ki deneme
kimse var mı hu huuuuuuuuuu
evet,burdayım...
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
hala buralardayım ama birazdan yatıcam uykum geldi...![]()
Bu gece baya bi "Gece Kuşu" varmış yahu![]()
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
evet sabah ezanı okunuyor istanbulda ben hala gece kuşu vaziyetindeyim![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda