ömer temelli lassan diarra ile anlaşmıştık demişti twitterda
Bu nedenle kahroluyorum ya, hele de hiç bir somut temele dayandırılmayan iddialar yüzünden bunların gerçekleşmemiş olmasına daha çok kahroluyorum. Emre'nin yanında Gökhan Inler ve Diarra, forvet hattında Niang yanına Emenike, savunma zaten sağlamdı, geçen sezon o zor gol yiyen savunmayla şampiyonluğa ulaşmıştık, ŞL'de bile iş yapacak, seneler sonra doğru tespitlerle nokta transferlerin yapıldığı bir kadro olacaktı.
Dertlendim yine ve bu süreci yaşatanlara, iftiracılara, onları destekleyenlere, bir anda karar alınıp Fenerbahçe düşsün diye bekleyenlere lanet edip, varsa hakkım (ki vicdanen bunca kişinin ahının alınmasının bir hakkı olur muhtemelen, inancım bu yönde) haram olsun diyorum, tekrardan.
"YÜCE ATATÜRK"
Aynen abi geçen yaz transfer sezonunda kimler gelecek diye tv başında net başında otururken biranda yerle bir ettiler herşeyi.
-----------Volkan
gg---yobo--lugano--santos
------Emre--Diarra-Gökhan
--Emenike---Niang---Stoch
ah ah daha Alexi Diası Türk kaliteli oyuncuları topuz,serdar vs ligde çıkar birini 6 yabancıya dön avrupada 7-8 yabancı ne yardırcaktık ya hüzünleniyoruz![]()
Espride şakada sınırlar vardır büyütmüyoruz sakin bir dille yanlış olduğunu belirttim sen de fikrimi anlayıp cevap vermişsin amacıma ulaşmışım demektir.Empati kurmayı deneyin Muhammet'in dediği gibi bir şey söylense hoşunuza gitmez bence de.Ayrıca cevap verince kabahat bize kalmasın , tartışma yaratmak isteyen kişiler , biz Fenerbahçe taraftarı forum üyelerine özelden veya msnden ulaşırlarsa biz de ceza aldırmak için uğraşmamış olduğunuza emin olabiliriz.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bunda bu kadar alınacak büyütecek ne var anlamıyorum.Çok alıngan olmuş insanlar.Fatih Terim de boyuyordur saçlarını.Onun da beyaz saçı çok (: Bunda alınacak bir şey yok.Bu yaşa gelmiş adamın saçlarının beyazlaması çok normal.Size göre çektikleri yüzünden böyle olmuştur bana göre yaşının gereği.
Alınacak birşey yok saç boyatmakta ama burada bizler tarafından hangi psikolojiyle konuşulduğunu bilemeyeceğinizden ve söyleyiş tarzınızdan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
sabri olayı farklı deki niye sabriyle kendi taraftarlarıda dalga geçiyor![]()
yok sabriyede alistik terimede alisiriz anlaminda dedim , yukardada dedim alti ustu saka soledik boyatti vs diye o kadar cok buyutmeye gerek yok![]()
Orda stresten yaşananlardan saçının beyazladığını söylüyoruz sabri tamamen farklı sabrinin kişisel olarak şutları ve ortalarıyla olan espiri onlar![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Galatasaray ile oynayacağamız derbi maçın tarihi 17 Mart Cumartesi günü olarak açıklandı. Karşılaşma saat 20:00'de başlayacak.
...
Pazar derbilerine alıştık cumartesi ilk kez bi fb gs maçı izlicemdaha önce olmuşmuydu
Cuma oldu Çarşamba oldu Pazar oldu şimdide Cumartesi![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
İyi olmuş Cumartesi olması maçtan sonra pazartesi sendromu başlıyordu.![]()
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Metris'te kendisini ziyaret eden oyuncu Şafak Sezer'e bir sır verdi.
Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi'nde kendisine ziyarete gelen Şafak Sezer'e çok önemli bir sır verdi.
Şafak Sezer'e taraftarın Çağlayan'daki son duruşma sonrası sabahlara kadar kararı beklemelerinin gözlerini yaşarttığını söyleyen Yıldırım, "Buradan çıkınca taraftarlar için öyle sürprizler yapacağım ki dünya şaşıp kalacak. Çocuklarım neyse her Fenerbahçeli benim için o" dedi.
trtspor.com.tr
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Volkan Demirel @1VolkanDEMIREL
Bu Gece Saat 23:30'da @Tv8'de "Hersey Futbol" Programinda Faik Cetiner ve Sinan Engin'in Konugu Olacagim...
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu nasıl sır şimdi herkes ögrendi.![]()
telegol yine başladı fenerbahçe düşmanlığı yapmaya
yaptıkları yanlarına kar kalmayacak.
(/s)
ben izleyemiyorum ama sizin yerinizde olsam onları izleyip sinirlerimi bozmam. ne takıyonuz arkadaş bırakın eğlensinler, elbet hesabı sorulacak günü geldiğinde.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Benimde moralim bozuldu kapattım tv8de volkan varmış sinan enginin konuğu onu izlicem 23.30 da
Aziz Başkan bu isterse yapar![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ya dürüst olmak gerekirse aziz başkan her sene böyle bi açıklama yapıyor ama daha dünyanın bizi konuştuğu pek bişi göremedim ben ) olanlar da beni tatmin etmedi diyebiliriz![]()
volkan demirel adamdır adamın dibidir