Sayfa 850 / 896 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860 ... SonSon
25,471 ile 25,500 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Şimdi de Cisse diyorlar..
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yahu Webo sezonu kapatmıs olsa neyse de Kasımpasa maçında tam kadro olucaz nerdeyse bu kadar zamandır yapılmayan transfer neden son dakikalarda yapılmak isteniyor böyle bir plan varsa.Sakatlık ciddi degilmis sakatlık icin degil bu transfer Cisse gelirse sacmalık olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    1.5m€ teklif edilmiş menejer aracılığıyla Gaziantepspor'a, 4m€ istemişler. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcuya. Maşallah, bizde vazgeçmişiz transferden.

''Demba Ba'' deyip gideyim ben.
    Nereden okuduysan büyük ihtimal kolpa Cenk ile ilgili olan kısım. Hava atmak için söylemiyorum -ki zaten öyle çok ahım şahım bir futbolcu değil Cenk,hava atılacak bir yanı yok yani- ama oyuncu bizimle anlaştığı için alamadınız.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yahu Webo sezonu kapatmıs olsa neyse de Kasımpasa maçında tam kadro olucaz nerdeyse bu kadar zamandır yapılmayan transfer neden son dakikalarda yapılmak isteniyor böyle bir plan varsa.Sakatlık ciddi degilmis sakatlık icin degil bu transfer Cisse gelirse sacmalık olur.
    Sorun şu ki bu adamlar bugün sakat, yarın da sakatlanma ihtimalleri var, herhangi birinin sezonu kapatma ihtimali de var, bu olursa yerine koyabileceğimiz sağlam bir yerli alternatifimiz yok. 3 forvet oynayan bir takıma 4 forvet yetersiz bana göre.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Cisse ya da Demba Ba'dan biri gelirse, arkanızı yaslayıp sadece onları izlemeniz yeterli olur. İkiside gerçek anlamda çok kaliteli futbolcular, Türkiye'de ikisinden birini hatta ikisinide izlemeyi çok isterim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cisse veya Demba ba'yı alacaksak ben kiralanmasını isterim bonservisiyle almak mantıklı değil zaten çok kalabalık bi forvet hattımız var.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Zaten Emenike, Sow ve Kuyt var niye Cisse veya Dem Ba'yı alalım ki ? Bu adamlar direk ilk 11 oyuncusudur kimi kesiceksin ? Cenk Tosun'u falan almak daha mantıklı. Yedekte bekler hem de Türk. Hiç gerek yok yani.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Cisse'yi bonservisi ile almak çok mantıklı olur aslında.

Webo gelmiş 32 yaşına daha ne kadar durabilecek ki bu takımda? 3 forvet oynayan bir takım için hele bir de kontenjan varken Cisse'yi almak harika olur. Kuyt efendi de arada bir kesik yesin artık gerçekten çok sıktı.

Tamam koşuyorsun falan eyvallah da sadece koşmak işe yarasaydı Bolt ek iş olarak topçulukta yapardı.

Cisse çok çok beğendiğim bir oyuncu ve umarım alırız.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Cisse'yi bonservisi ile almak çok mantıklı olur aslında.

Webo gelmiş 32 yaşına daha ne kadar durabilecek ki bu takımda? 3 forvet oynayan bir takım için hele bir de kontenjan varken Cisse'yi almak harika olur. Kuyt efendi de arada bir kesik yesin artık gerçekten çok sıktı.

Tamam koşuyorsun falan eyvallah da sadece koşmak işe yarasaydı Bolt ek iş olarak topçulukta yapardı.

Cisse çok çok beğendiğim bir oyuncu ve umarım alırız.
    Cisse oyuncu tiplemesi olarak herhalde Sow'a benziyor.İkisinin bir arada oynaması sıkıntı yaratmaz mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

4 yabancı forvetin en az ikisi gitmeden yabancı forvet almamalıyız. Takım yabancılarla dolacak, elden çıkarmada zorluk yaşarız. Erkan'ı veya Eren'i alsak keşke ama artık çok zor. 1-2 maçlık yabancı adam almak akıl karı değil.

Gelecek sezon da Kadlec, Yobo, Holmen, Meireles, Webo, Stoch, Krasiç gönderilir. Mükemmel iş yapmış oluruz. Bu isimlerden gönderirken sadece Krasiç de zorluk yaşayabiliriz. Diğerlerinin her zaman bir alıcısı olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    4 yabancı forvetin en az ikisi gitmeden yabancı forvet almamalıyız. Takım yabancılarla dolacak, elden çıkarmada zorluk yaşarız. Erkan'ı veya Eren'i alsak keşke ama artık çok zor. 1-2 maçlık yabancı adam almak akıl karı değil.

Gelecek sezon da Kadlec, Yobo, Holmen, Meireles, Webo, Stoch, Krasiç gönderilir. Mükemmel iş yapmış oluruz. Bu isimlerden gönderirken sadece Krasiç de zorluk yaşayabiliriz. Diğerlerinin her zaman bir alıcısı olur.
    Fikirine tamamen katılıyorum transferin son günü şurada kalmış 15 maç transfer yapmak hele hele euro ile dolar bu durumda iken akıl karıl değil.

Ek olarak seneyede Avrupa'da yokuz parayı çıkarmamız zorlaşacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post

4'ün 2si değil de webo'yu gönderirsek problem çözülür gibi. önümüzde ki sezon holmen hariç diğer saydıkların gidecekleri için. webo bana göre hala önemli bir futbolcu takımımız için yani ersun hoca kalırda sistem bu şekilde devam ederse.

krasic bence sorun olmayacak ama stoch hala fenerbahçe'de oynayıp kendini kanıtlamak istiyor. paok'taki performansı bunu gösteriyor en azından. stoch kalırsa ki bence kalmalı, kuyt'u artık kenara çekip takıma saha içinde ki abiliğini kenarda yapması zamanı geldi. önümüzde ki sezon sözleşmesi bitiyor yanlış hatırlamıyorsam.

forvet için bugün saat 5'e kadar akıllı bir hamle yaparsak yazın sessiz transfer dönemi geçirebiliriz.

bu arada kampl'ın menejeri dün açıklama yaptı; resmi bir teklif yok ama yarın(bugün) resmi olarak teklif gelirse teklifi kabul ederiz dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben sadece Kampl'ı istiyorum potansiyelli bir oyuncuya benziyor ileride yüksek fiyatlara avrupaya satabiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Ben Cisse'den çok Akhisardan Niasse'yi isterim

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Ben Cisse'den çok Akhisardan Niasse'yi isterim
    Niasse maalesef büyük takımların oyuncusu değil. Ben eğer büyük bir takıma transfer olursa biter onun da kariyeri diye düşünüyorum.

Yani en azından şuanlık acele etmemeli. Bizim maçlarda Kampl'a uyuz olmuştum ama saçmadır ki o zaman ''Böyle adamlardan nefret ediyorum'' dediğim oyuncuyu bu son 1 aydır bende istiyorum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ya arkadaşlar ne Niasse ne de Kampl şuan olmaz, olmamalı. ne de başka bir yabancı.

Özellikle yabancı transferleri çok düşünülüp yapılmalı. Sonra elden çıkarmak çok zor oluyor. Şuan ligin en büyük favorisiyiz, 7 puan öndeyiz, ne transferi yahu. Transfer elbette gerekiyor takıma ama şimdi zamanı değil. Alacağımız adamlara ya çok büyük paralar vereceğiz ya da takımında istenmeyen adam olacak. 1-2 maçlık yabancı forvet mi alınır. Sen Fenerbahçeysen o 1-2 maçı Emenikesiz Webosuz kazanmak zorundasın.

Gelecek sezon Kuyt kalır takımda, kalmalı. Ben Kuyt'ı beğeniyorum. Tecrübeli oyuncular olacaksa takımda bu ilk isim Kuyt olur. Meireles'in Yobo'nun olduğu takımda Kuyt'a hayli hayli yer vardır.

Webo kalabilir ama bence gerek yok. Webo kötü oyuncu demiyorum. Yedek kulübemizde yedek forvetimiz Türk olsun. seneye 5'e düşecek yabancı sayısı. Webo'yu tribüne yollamak mantıklı değil. Hatta bana kalsa Sow'u da yollarım. Ondan gelecek parayla mükemmel bir kanat alırım.

Gelecek sezonki istediğim 11;

--------------Emenike

XXX --------------------- Kuyt

---------Alper Salih(Emre)

------------Topal

Caner Egemen Bruno GG

----------Mert

Bu arada en büyük transferimiz Canerle sözleşme yenilemek olacak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

stoch'un geri dönmesini istemişiz.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Gelsin en azından alternatif olur şu dönemde

Nesil
    2006

Bize adam eksiletecek oyuncu lazım bu görevi şuan yapan bir isim yok genelde pas alışverişimiz ile atak organizasyonu yapıyoruz.

Mesala dün Melo harika bir koşu yaptı ve gol yarattı bu işi yapacak kişi yok. Emenike var evet koşuyor; ama nereye? Zaten onu yapabilse şuan Chelsea'de oynardı.

Stoch'un gelmesinde tek sorun Caner'in performansı, eğer onu düşürecekse hayatta gelmesin. 10 Caner'i 1 Stoch'a değişmem. Çünkü sol kanat tamamen ona ait.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Caner ile sanki sözleşme yenilenmeyecek gibi. Neden sezon sonu bekleniyor bu adamla sözleşme yenilemek için anlamıyorum yani.

Caner sezon sonu yabancı bir takıma imzayı atabilir bence.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Caner ile sanki sözleşme yenilenmeyecek gibi. Neden sezon sonu bekleniyor bu adamla sözleşme yenilemek için anlamıyorum yani.

Caner sezon sonu yabancı bir takıma imzayı atabilir bence.
    caner icin canerin gitmesini isterim... kendisini son 2 sezon cok gelistirdi avrupaya transfer olma zamani geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kayseri verir mi bilmem ama ben olsam şu dönem için boboyu kiralardım

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bobo türk oldu mu?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Olmadı diye biliyorum ben.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    caner icin canerin gitmesini isterim... kendisini son 2 sezon cok gelistirdi avrupaya transfer olma zamani geldi.
    Zaten ordan geldi, keşke Avrupa Kupalarında olabilseydik kendi pazarı için daha verimli olurdu. Ama İspanya'ya uçar gider diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Caner şu anda takımın en az kazanan oyuncusu galiba, 600 bin dolar diye okudum geçenlerde bir sitede. Bu maaşı Euro cinsinden üçe katlayacak performans gösteriyor, üstelik sürekli özel hayatı ile ilgili haberler çıkmasına rağmen. Roma ve Liverpool'un istediği iddiası var dış basında, Fenerbahçe'nin elini çabuk tutması lazım bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Caner Liverpool'a ilaç olur.Resmen rezalet o bölge,Cissokho çok kötü oynuyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Caner Liverpool'a ilaç olur.Resmen rezalet o bölge,Cissokho çok kötü oynuyor.
    jose enrique var bence gayet iyi oyuncu ama sakat o yüzden cissokho oynuyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    jose enrique var bence gayet iyi oyuncu ama sakat o yüzden cissokho oynuyor
    Enrique iyi oyuncu ancak sakatlıktan nasıl döneceği belli değil Caner her türlü oynar Liverpool'da.Zaten bu formuyla şans bulmamasına da imkan yok.Liverpool yıllık ortalama 40-50 maç oynuyor.Caner'de rahatlıkla 25-30 maç oynar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ben olsam giderdim ancak Caner Fenerbahçe'yi seviyor ve takımda kalmak istiyor.

Mesaj Yetkileri