Şimdi de Cisse diyorlar..
Şimdi de Cisse diyorlar..
Burak
Yahu Webo sezonu kapatmıs olsa neyse de Kasımpasa maçında tam kadro olucaz nerdeyse bu kadar zamandır yapılmayan transfer neden son dakikalarda yapılmak isteniyor böyle bir plan varsa.Sakatlık ciddi degilmis sakatlık icin degil bu transfer Cisse gelirse sacmalık olur.
Cisse ya da Demba Ba'dan biri gelirse, arkanızı yaslayıp sadece onları izlemeniz yeterli olur.İkiside gerçek anlamda çok kaliteli futbolcular, Türkiye'de ikisinden birini hatta ikisinide izlemeyi çok isterim.
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Cisse veya Demba ba'yı alacaksak ben kiralanmasını isterim bonservisiyle almak mantıklı değil zaten çok kalabalık bi forvet hattımız var.
Zaten Emenike, Sow ve Kuyt var niye Cisse veya Dem Ba'yı alalım ki ? Bu adamlar direk ilk 11 oyuncusudur kimi kesiceksin ? Cenk Tosun'u falan almak daha mantıklı. Yedekte bekler hem de Türk. Hiç gerek yok yani.
Cisse'yi bonservisi ile almak çok mantıklı olur aslında.
Webo gelmiş 32 yaşına daha ne kadar durabilecek ki bu takımda? 3 forvet oynayan bir takım için hele bir de kontenjan varken Cisse'yi almak harika olur. Kuyt efendi de arada bir kesik yesin artık gerçekten çok sıktı.
Tamam koşuyorsun falan eyvallah da sadece koşmak işe yarasaydı Bolt ek iş olarak topçulukta yapardı.
Cisse çok çok beğendiğim bir oyuncu ve umarım alırız.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
4 yabancı forvetin en az ikisi gitmeden yabancı forvet almamalıyız. Takım yabancılarla dolacak, elden çıkarmada zorluk yaşarız. Erkan'ı veya Eren'i alsak keşke ama artık çok zor. 1-2 maçlık yabancı adam almak akıl karı değil.
Gelecek sezon da Kadlec, Yobo, Holmen, Meireles, Webo, Stoch, Krasiç gönderilir. Mükemmel iş yapmış oluruz. Bu isimlerden gönderirken sadece Krasiç de zorluk yaşayabiliriz. Diğerlerinin her zaman bir alıcısı olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
4'ün 2si değil de webo'yu gönderirsek problem çözülür gibi. önümüzde ki sezon holmen hariç diğer saydıkların gidecekleri için. webo bana göre hala önemli bir futbolcu takımımız için yani ersun hoca kalırda sistem bu şekilde devam ederse.
krasic bence sorun olmayacak ama stoch hala fenerbahçe'de oynayıp kendini kanıtlamak istiyor. paok'taki performansı bunu gösteriyor en azından. stoch kalırsa ki bence kalmalı, kuyt'u artık kenara çekip takıma saha içinde ki abiliğini kenarda yapması zamanı geldi. önümüzde ki sezon sözleşmesi bitiyor yanlış hatırlamıyorsam.
forvet için bugün saat 5'e kadar akıllı bir hamle yaparsak yazın sessiz transfer dönemi geçirebiliriz.
bu arada kampl'ın menejeri dün açıklama yaptı; resmi bir teklif yok ama yarın(bugün) resmi olarak teklif gelirse teklifi kabul ederiz dedi.
Ben sadece Kampl'ı istiyorum potansiyelli bir oyuncuya benziyor ileride yüksek fiyatlara avrupaya satabiliriz.
Ben Cisse'den çok Akhisardan Niasse'yi isterim![]()
Niasse maalesef büyük takımların oyuncusu değil. Ben eğer büyük bir takıma transfer olursa biter onun da kariyeri diye düşünüyorum.
Yani en azından şuanlık acele etmemeli. Bizim maçlarda Kampl'a uyuz olmuştum ama saçmadır ki o zaman ''Böyle adamlardan nefret ediyorum'' dediğim oyuncuyu bu son 1 aydır bende istiyorum.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ya arkadaşlar ne Niasse ne de Kampl şuan olmaz, olmamalı. ne de başka bir yabancı.
Özellikle yabancı transferleri çok düşünülüp yapılmalı. Sonra elden çıkarmak çok zor oluyor. Şuan ligin en büyük favorisiyiz, 7 puan öndeyiz, ne transferi yahu. Transfer elbette gerekiyor takıma ama şimdi zamanı değil. Alacağımız adamlara ya çok büyük paralar vereceğiz ya da takımında istenmeyen adam olacak. 1-2 maçlık yabancı forvet mi alınır. Sen Fenerbahçeysen o 1-2 maçı Emenikesiz Webosuz kazanmak zorundasın.
Gelecek sezon Kuyt kalır takımda, kalmalı. Ben Kuyt'ı beğeniyorum. Tecrübeli oyuncular olacaksa takımda bu ilk isim Kuyt olur. Meireles'in Yobo'nun olduğu takımda Kuyt'a hayli hayli yer vardır.
Webo kalabilir ama bence gerek yok. Webo kötü oyuncu demiyorum. Yedek kulübemizde yedek forvetimiz Türk olsun. seneye 5'e düşecek yabancı sayısı. Webo'yu tribüne yollamak mantıklı değil. Hatta bana kalsa Sow'u da yollarım. Ondan gelecek parayla mükemmel bir kanat alırım.
Gelecek sezonki istediğim 11;
--------------Emenike
XXX --------------------- Kuyt
---------Alper Salih(Emre)
------------Topal
Caner Egemen Bruno GG
----------Mert
Bu arada en büyük transferimiz Canerle sözleşme yenilemek olacak.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
stoch'un geri dönmesini istemişiz.
(/s)
Gelsin en azından alternatif olur şu dönemde![]()
Bize adam eksiletecek oyuncu lazım bu görevi şuan yapan bir isim yok genelde pas alışverişimiz ile atak organizasyonu yapıyoruz.
Mesala dün Melo harika bir koşu yaptı ve gol yarattı bu işi yapacak kişi yok. Emenike var evet koşuyor; ama nereye? Zaten onu yapabilse şuan Chelsea'de oynardı.
Stoch'un gelmesinde tek sorun Caner'in performansı, eğer onu düşürecekse hayatta gelmesin. 10 Caner'i 1 Stoch'a değişmem. Çünkü sol kanat tamamen ona ait.
Caner ile sanki sözleşme yenilenmeyecek gibi. Neden sezon sonu bekleniyor bu adamla sözleşme yenilemek için anlamıyorum yani.
Caner sezon sonu yabancı bir takıma imzayı atabilir bence.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
bobo türk oldu mu?
Olmadı diye biliyorum ben.
Caner şu anda takımın en az kazanan oyuncusu galiba, 600 bin dolar diye okudum geçenlerde bir sitede. Bu maaşı Euro cinsinden üçe katlayacak performans gösteriyor, üstelik sürekli özel hayatı ile ilgili haberler çıkmasına rağmen. Roma ve Liverpool'un istediği iddiası var dış basında, Fenerbahçe'nin elini çabuk tutması lazım bence.
Caner Liverpool'a ilaç olur.Resmen rezalet o bölge,Cissokho çok kötü oynuyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ben olsam giderdim ancak Caner Fenerbahçe'yi seviyor ve takımda kalmak istiyor.