Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Hamit de adapte olacak inşallah zamanla, karamsar olmamak lazım. Ünal Aysal'ın tasvirleri öldürecek beni birgün.
Melo transferi olmazsa olmazdi. Yerini alternatif isimlerin doldurmiyacagi bir isimdi bana gore, Galatasaraya hayirli ugurlu olsun.
Yav bırakın Çileği 'ELMA'NDER var![]()
Bence bıktıracak bir haber değil o görüntüyü yakalamışlarsa bu bir başarıdır. Transfer zor ama inşallah olur inşallah. Sami Yen seni özledi Arda.
Arda 3 sene daha gelmeyecek AMK niye zorluyorki daha At.Madridin hocası da dedi 24 Milyon veren alır diye en önemli 3 oyuncumdan biri dedi...Geçiniz bunları Arda gelir tekrar ama şuan çok erken...Bence son 1 transferle kapatacağız Çağlar'ı ortalıkta göremiyoruz Baros'ta gitti mi kaldı mı belli değil 1 transfer olabilir sol bek mi olur artık forvet mi kanat mı bilmiyorum onu![]()
Ünal Aysal
Çilek’i başkanı verdi de…
Bu isim korkutucu olacak, psikolojik faktör olacak. Bunlar pahalı. Kulüp başkanıyla da konuştum, kiralık olarak anlaştım. Ama oyuncu istemiyor. Belki ara sezona yetişir. Bitirebilseydik herkesin morali bozulur, takıma da katkı yapar.
Kaka olduğu belli oldu bence. Arda demek ki çilek değil dediklerine göre.
Ya arkadaş bırakın Arda ülkemizi ne güzel temsil ediyor Avrupa'da.Ne gerek var hemen dönmesine.Adam gittiği gibi Uefa kupasını aldı.Bizim ülke onu toplamda 1 kez görmüş durumda,ama Arda gitti aldı kupayı.Niye dönsün şimdi durup dururken.İlerde bir gün belki döner ama yapabildiğinin en iyisini yapmadan dönmemeli.
Galatasaray Sportif A.Ş.'nin KAP'a gönderdiği açıklama şu şekilde:
Felipe Melo de Carvalho'nun Juventus Football Club S.A.'dan satın alma opsiyonlu olarak geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya 2012-13 sezonu için net 2.900.000 EUR sabit transfer ücreti ve maç başına 25.000 EUR ücret ödenecektir. Juventus Football Club S.A.'ya geçici transfer bedeli olarak 1.750.000 EUR ödenecek olup, Galatasaray'ın 30.4.2013 tarihine kadar bildirilmek kaydıyla 6.500.000 EUR bedelle oyuncuyu satın alma hakkı vardır.
Netleştiğine göre hayırlı olsun diyebiliriz![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Melo transferi bu haliyle çok iyi oldu, keşke daha öncede kiralık formülü üzerinde yoğunlaşsaydık. Geç oldu ama güzel oldu, opsiyon yine yalan olur. Zaten tarihte erken, bence şimdiden genç bir Melo araştırılması lazım gelecek sezon için.
Arda gelmez bence gelirse büyük hata etmis olur
Arda Gelirse , birde çilek kaka diyorlar tarihin en guçlu kadrosu olur bu kadro. cok can yakar , ama sahsi gorusum arda gelmesin.
Daha transfer olmaz.Belki sol bek, o da çok düşük ihtimal.
Alternatifli ve kaliteli bir kadromuz var. Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıyız, kura şansı yanımızda olursa Şampiyonlar Liginde ilk 2 uzak bir ihtimal değil, ama bence bu sene 3. olarak Avrupa Liginden yürümeliyiz. Tabii ligte şampiyonluk şart, sakatlıksız bir sezon olsun inşallah.
Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Hamit, Melo, Selçuk, Amrabat, Burak, Elmander.
Ufuk, Sabri, Gökhan, Dany, Çağlar, Aydın, Engin, Yekta, Emre, Necati, Umut
Yekta, Sercan, Ceyhun, Baros, Riera gibi alternatifler de ekstrası.
Bu saatten sonra gelecekleri değil de, acaba kimler gidecek onları konuşmamız gerek.
Ahmet Bulut, Gil Marin, Ünal Aysal, Ali Dürüst
Arda ile resmen G.Saray ilgileniyor. Yalanlanmıştı resmi siteden gerçi ama bu görüntü gösteriyor ki anlaşma zemini aranıyor, hatta belki anlaşıldı bile. Arda G.Saray'a dönecek bence, Aysal alacak.
Atletico taksitleri ödeyemediği için görüşme olmuş, temmuz taksidi ertelenmiş. Ben sanmıyorum Arda'nın geleceğini, keşke gelse, bu kaliteli kadroda çok iş yapar Arda.
arda gelirse tek forvete doneriz ama gelmez![]()
Melo - Selçuk
Hamit - Arda - Amrabat
Burak
Of off![]()
Elmander'i değil, Amrabat'ı kesebilir Arda ancak. Henüz hazır olmayan Elmander, Selçuk'la birlikte takımın en iyi ismi şu anda.
Ntvspor'un dediğine göre Atletico 3.5 milyonluk taksidi ödeyemwmiş.ilk odedikleri taksit olan 4.5miltonluk taksidin parasi arti 3 milyona Arda'yi veririz demisler.bizimkiler 2.5 arti riera demis.![]()
Atletico Falcao'nun taksidini de ödeyemiyor bildiğim kadarıyla. Arda için bilemiyorum tabii.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Culio Mersine gelmek istiyor
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...medium=twitter
Profesyonel futbolcularımızdan Kazım Kazım'ın Blackburn Rovers Football and Athletic PLC'ye 2012 - 2013 futbol sezonunun sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
Yiğit Antalya'ya kiralanacakmış.
Şimdi satış işlemlerine geçtik.Baros bakalım nereye gidecek.
Gazzetta ve as"da haberi dogruladi kakanin galatasaraya transfer olcagi yonunde.
http://www.as.com/futbol/articulo/ga...asdasftb_8/Tes
twitterdeki duyumcularda demisti real madrid ile galatasaray anlasti diye kiralik olarak yarisini real oducek yarisini galatasaray diye ama kaka gelmek istemiyormus.
Kaka Leite gelirse çok sevinirim, çoluğumu çocuğumu falan kesmem yani merak etmeyin.
kaka gelmek istemez tabi adam milana dönmek istiyor
Bence bundan sonrası dengeyi bozar alıcaksak bi genç oyuncu alalım bitirelim transferi