Sayfa 854 / 896 İlkİlk ... 354754804844852853854855856864 ... SonSon
25,591 ile 25,620 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    20m en kral Türk kimi getirebilirsin ki abi . Özellikle yabancı sıkıntısı varken selçuğa 20 verilebilir düşüncesindeyim. He 20m verilmemesi gerekiyor o ayrı ama şartlar bunu gerektiriyor.
    2 turk gucunde super bir siyahi getiririz manasinda dedim turkiyede 20M edecek bir babayigit yok zaten. arda haric

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    2 turk gucunde super bir siyahi getiririz manasinda dedim turkiyede 20M edecek bir babayigit yok zaten. arda haric
    Arda'ya bulaşmayın bari
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında Sol bekte adama ihtiyacımız var, Telles'te fena değil...

Şaka bir yana bu sezon bence iyi bir revizyon yapmalıyız. Emre gibi paslanmış futbolcular yerine Salih gibi parlayacak oyunculara yönelmeliyiz. Hatta bir kaç tane daha yeni genç oyuncu monte edelim şu takıma. Nasıl olsa gelecek sezon avrupada yokuz. Unutmadan kaleye artık Mert'in geçmesi lazım. En büyük transferimiz olur.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Aslında Sol bekte adama ihtiyacımız var, Telles'te fena değil...

Şaka bir yana bu sezon bence iyi bir revizyon yapmalıyız. Emre gibi paslanmış futbolcular yerine Salih gibi parlayacak oyunculara yönelmeliyiz. Hatta bir kaç tane daha yeni genç oyuncu monte edelim şu takıma. Nasıl olsa gelecek sezon avrupada yokuz. Unutmadan kaleye artık Mert'in geçmesi lazım. En büyük transferimiz olur.
    Ben genç oyuncuya karşıyım, sonra getirip kulübede bekletiyolar bizi de çileden çıkarıyorlar. 25-26 yaşında direk oynayacak ama yaşlı olmayan adamlar alınsın.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

alves-meireles-sow-emenike-kuyt

obur sezon sahadaki yabancilar boyle olacak sanirim. yabanci kontenjani epey zorlayacak takimlari. kalan 3 icin kimler tercih edilecek bakalim. ya da bu 5liden vazgecilecek biri olur mu acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu meireles in nesini begeniyorsunuz? Ondan çok daha fazla katki sağlayacak adam bulur Fenerbahçe ve alacaktır da.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

benim fikrim degil bu aslina bakarsan, bu yilki kadro secimlerine bakilirsa ersun hocanin 5 yabancisi o sekilde olur diye dusundum. meireles de son haftalardaki gibi oynayacaksa bence kalmasinda sakinca yok, 10M verilmis uluslararasi kalitede bir futbolcu neticede. son 3-4 haftadir efsane oynuyor adam. devamliligi saglanirsa problem cozulur meireles icin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Meireles dunya kupasina cagirilmak icin boyle motive oynuyor, tipki Melo gibi.

Seneye bizde devam ederse eski umarsiz haline doneceginden suphem yok

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Adam geleli 2 yıl oldu toplamda 10 tane iyi maç çıkarmadı galiba, bu haliyle takımda kalırsa yazıklar olsun. Bir tane Emre kalitesinde yabancı alıp tüm yabancı orta sahalardan kurtulmalıyız. Hücum hattına ve sağ beke de yedek aldık mı olay tamamdır.

Topuz'u da sağ bek değil orta saha olarak düşünsek daha iyi olmaz mı? Hani adamın orijinal pozisyonu, bize geldikten sonra unutmuş olsa da!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Meireles dunya kupasina cagirilmak icin boyle motive oynuyor, tipki Melo gibi.

Seneye bizde devam ederse eski umarsiz haline doneceginden suphem yok
    Meireles o milli takıma her hafta bizde yedek kalsa da girecektir ki.

Bizde yedek olduğu dönemde 90 dakika 11 oynadığı maçlar var. Bu sebeple pek salladığını düşünmüyorum milli takım için.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray maçında Meireles oyunda olmasaydı, O maç tarihi farkla bitebilirdi. Galatasaray maçından önce de dediğim gibi Dünya Kupası öncesi kendini fit ve zinde tutmak istiyor, bu yüzden performansı her geçen hafta üst düzey. Keşke bunu sürekli olarak ortaya koysa ancak gördüğü absürt kartlar ve sakatlık problemleri onun çoğu zaman formsuz olarak oynamasına sebep oluyor.

Zinde bir Meireles'in son haftalarda ne durumda olduğunu görüyoruz. Avrupa piyasasında hala bir ederi var, satılması mantıkla karşılanabilir tabi yerine aynı kalitede, genç bir oyuncunun alınması şartıyla.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Mehmet Topal sahadayken Meireles defansif anlamda bir lüks ofansif ise bir kıtlık sağlıyor takıma. Sadece Türkiye liginde oynadığımızı düşünürsek ofansif kadro her zaman daha çok getiri sağlar. Bu yüzden Meireles gitmeli.

Bana kalırsa Sow da sezon sonu gitmeli. Kuyt bir sezon daha kalacaktır. Kalsın da zaten zaman zaman oynatılacaksa. Sow neden gitmeli diyorum. Sebebi oynadığımız gubidik sistemin değişmesini istemem. 4-2-3-1'e dönelim artık. Buna uygun bir forvetimiz var.Kulağını çekip topu arkadaşlarına da vermesini öğütlememiz yeterli olacaktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Bana kalırsa Krasic, Kadlec, Yobo, Sow ve Baroni-Meireles-Holmen'in en az ikisi gönderilmeli. Stoch'un kalıp kalmayacağına ağustosun sonlarına doğru karar verilir muhtemelen. Stoper, yaratıcı orta saha, gerçek bir kanat oyuncusu ve bir Türk forvet alınarak transfer kapatılmalı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hep transfer edilmesi gerekenler ya da istenenlerden bahsediliyor ama sözleşmesi bitenler bence daha önemli. Gökhan Gönül, Caner Erkin, Cristian Baroni ve Erten Ersu'nun sözleşmeleri bitiyor Mayıs sonunda. Henüz yenilendiğini duymadım. Cristian Baroni'den zaten kurtulmak istiyorduk, o neyse de Gökhan, Caner ve Erten ile sözleşme yenilenmeli. Özellikle Gökhan ve Caner'le yenilenmezse eğer, bu sezon takımın uçuşa geçmesindeki en önemli etken olan sağ ve sol bek çökecek. Hem yerli olarak hem de Türkiye'deki yabancılar içinde mevkilerinin şu an en iyileri. Yerlerine daha iyilerini bulmak imkansız.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gökhan yeniler de Caner Avrupa'dan iyi bir takımdan teklif gelirse gidecektir bence.Liverpool diyorlar,Liverpool %90 ŞL'ye gidecek,Caner'de Avrupa kupalarında ve Premier Lig'de oynamak isteyecektir diye düşünüyorum.

Hem şu Berkay mevzusundan dolayı diğer takım taraftarları olsun,magazin muhabirleri falan olsun rahat bırakmıyorlar adamı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa'ya gider de Liverpool'a mı olur orası muamma. Ben fazla ihtimal vermiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Hep transfer edilmesi gerekenler ya da istenenlerden bahsediliyor ama sözleşmesi bitenler bence daha önemli. Gökhan Gönül, Caner Erkin, Cristian Baroni ve Erten Ersu'nun sözleşmeleri bitiyor Mayıs sonunda. Henüz yenilendiğini duymadım. Cristian Baroni'den zaten kurtulmak istiyorduk, o neyse de Gökhan, Caner ve Erten ile sözleşme yenilenmeli. Özellikle Gökhan ve Caner'le yenilenmezse eğer, bu sezon takımın uçuşa geçmesindeki en önemli etken olan sağ ve sol bek çökecek. Hem yerli olarak hem de Türkiye'deki yabancılar içinde mevkilerinin şu an en iyileri. Yerlerine daha iyilerini bulmak imkansız.
    Gökhan Gönül'ün sözleşme bitiş tarihi 2016 yazıyor transfermarkt da, aynı şekilde Baroni'nin de 2015

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

TFF'nin sitesinden baktım ben. Belki yenilenip de oraya henüz yansıtılmamış olabilir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Gökhan ve Baroni'nin sözleşmeleri bitmiyor. Caner'in sözleşmesinin yenilenmesi lazım ama yenilense bile 2 yıl sonra bir sol bek lazım olacağı için eğer seneye kaliteli bir sol bek alınırsa ben gitmesi konusunda bir sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten Caner de aklı varsa Avrupa'ya gider ama çok büyük bir takıma giderse 1 sezon sonra geri gelir, bu savunma anlayışı ile Avrupa'da kimse Caner'i oynatmaz. Aynı zamanda istikrarsız bir futbolcu olduğu için 2 yıla kalmaz FB taraftarını çileden çıkarır. Hatta takımın yeni Emre'si olmaya çok müsait bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Caner giderse Tuncay gibi olur, gideceksen Liverpool'a git ama orta halli bir takıma gitme, daha iyi durumda olmaz. Üst düzey takımlara gidemez ama yine de iddiası olan bir takım olmalı yoksa hiç ayrılmasın bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Brezilya basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe Diego'nun menajeriyle görüşmüş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Caner'in gideceğini düşünmüyorum. Böyle bir ortamı terketmek saçmalık olur.

Batur Altıparmak:

“Caner’i uzun süredir takip eden pek çok Avrupa kulübü var. Bunların arasında büyük İtalyan, İngiliz ve Fransız ekipleri de bulunuyor. Ancak biz sezon başında bir prensip kararı aldık ve ‘F.Bahçe ile masaya oturmadan başka kulüple görüşmeyeceğiz’ dedik. Buna uygun olarak bekliyoruz.

F.Bahçe Kulübü’nün bu hafta içinde yeni teklifini yapmasını bekliyoruz. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Çünkü Caner de F.Bahçe’de kalmak istiyor.”
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

23. Default

Diego'nun Fenerbahçe'ye Geleceği Söylentileri Dolaşıyor Etrafta ?

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Diego Ribas gelecek haberleri var.Baya ciddiymiş haberler.İnşallah gelir çok yararlı olur bize.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Alex gittiğinden beri transfer dönemlerinde Diego'nun adı geçiyor. Bu sezon erken açmışlar konusunu ama oldu mu şimdi?

Diego'yu severim, çok yararlı oyuncudur. İnşallah doğrudur bu haberler ne diyelim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diego şu ülkeye gelse de rahatlasak
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Zidane'ın emekli olacağı hafta Fotomaç Fenerbahçe'ye getirmişti hatırlıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben bu Diego'yu beğenmiyorum ya Atletico da oynadığında bozuyor zaten takımı. son 2-3 yıldır yok ortada

29. Default

Öbür Diego'yu Şahsen Tercih Ederim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Öbür Diego'yu Şahsen Tercih Ederim
    Sen öbür Diego'yu tercih edersin ama mezarına bu Diego gelir

Mesaj Yetkileri