http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ki-ilk-isim---
Kampl listedeki ilk isimmiş.
Gelirse gerçekten güzel olur çünkü baya yetenekli bir arkadaşımız. 2 Milyon için gidip Arsenal'e ona buna kaptırırsak da ileride kafamızı yine taşlara vururuz.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ki-ilk-isim---
Kampl listedeki ilk isimmiş.
Gelirse gerçekten güzel olur çünkü baya yetenekli bir arkadaşımız. 2 Milyon için gidip Arsenal'e ona buna kaptırırsak da ileride kafamızı yine taşlara vururuz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kampl gerçekten takımın çehresini değiştirir, bir de Mane alınırsa takım tam kıvamına gelir. Ama bu adamı artık alabileceğimize pek ihtimal vermiyorum. Özellikle Salzburg'un hocası da Leverkusenle anlaştıktan sonra Kampl büyük ihtimalle Almanya'ya falan gider. Bir de eğer oyuncuyu Arsenal'e kaptırırsak 2 milyon yüzünden olmaz herhalde...
Mevlüt Erdinç: "F.Bahçe ile anlaştım"
Fransa'da yaşadığı bölgeye yakın olan Lyon'da kültür festivaline katılan ve burada futbolseverlerin meraklı sorularına maruz kalan golcü futbolcu isimden Türkiye itirafı geldi.
Fransa'da yaşadığı bölgeye yakın olan Lyon'da kültür festivaline katılan ve burada futbolseverlerin meraklı sorularına maruz kalan golcü futbolcu; "Fenerbahçe'ye gelecek misin?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi. Mevlüt Erdinç burada "Evet hayırlısıyla gidiyorum Fenerbahçe ile anlaştım" şeklinde kısa bir açıklama yaptı.
Kariyerinde Paris Saint Germain formasını da sırtına geçiren Mevlüt Erdinç, Türk Milli Takımı'nın golcü isimlerinden biri.
Mevlüt, 2009-2012 yılları arasında 3 sezon boyunca PSG formasını 78 maçta giymiş ve 24 gol atmıştı.
2012-2013 sezonunu Rennes'de geçiren ve 45 maçta 15 gole imza atan Mevlüt Erdinç, bu sezon Saint-Etienne'de oynuyor. Sezon bitiminde Fransa'ya veda etmek isteyen golcü oyuncu menajeri ile görüşerek Türkiye'de oynamak istediğini söylemişti.
Bunun üzerine uzun süredir takip ettikleri golcü oyuncunun bu niyetini duyan kulüplerden Fenerbahçe, Mevlüt'ün menajeri ile yaklaşık 3 ay önce temasa geçip transfer görüşmelerini başlatmıştı. Edinilen bilgiye göre sözleşmesi devam eden Mevlüt için Saint-Etienne'e 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Yeni sezonda Afrika Kupası'nı ve yabancı kontenjanını göz önünde bulunduran ve Sow-Emenike-Webo gibi oyuncularının bu dönemde uzak kalacağını hesaba katarak yerli golcü isteyen Sarı-lacivertli kulübün Mevlüt ile el sıkıştığı ve resmi transfer sezonunda bu işi bitireceği belirtiliyor.
Sporx
Mevlüt Güzel Olur Valla Bu Aralar Yerli Oyuncuların Altın Olduğu Dönemde İlaç Olur Fenerbahçe'ye
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bizim takıma bana göre 3 transfer lazım bu sene.Birincisini gerceklestirmis olduk alınabilecek en iyi yerli forveti aldık harika oldu.Şimdi 2 transfer daha lazım çok kaliteli bir kanat oyuncusu ile - bu Kampl olursa harika olur - bir oyun kurucu lazım.Sağ bek yedegine gerek yok avrupa olmazsa idare eder orayı Topuz.Bunlar 3 ana transfer bana göre.Eger Bekir ve Selcuk'tan kurtulacaksak iki tane de genc yerli oyuncu alınabilir yedek icin.
Bence stoperede adam mutlaka şart. Alves tamamda yanına bir sağlam stoper birde alternatif stoper almamız lazım. Bekirle falan olmaz bu iş. Ayrıca sağlam bir sağ bek bulmalıyız.
Mevlüt çok iyi transfer,hayırlı olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mevlüt alabileceğimiz en iyi yerli santraforlardan biriydi.Çok iyi transfer.
Cenk Tosun Beşiktaş'a gittiğinde üzülmüştü, şimdi hemen hemen aynı tarzda ve bence bir kaç tık üstü olan Mevlüt'ü almamız sevindim.
Burak
mevlut >> nokta transfer
bir de gurbetci stoper getirdik mi mukemmel olur, serdar tasci ya da omer toprak.
devamini bekliyoruz...
Mevlüt çok doğru bir transfer, sırada Jimmy Durmaz var. Ve sağ bek kesinlikle alınmalı, Topuz o pozisyonda kesinlikle vasat bile değil.
Webo gitmesin de Mevlüt geliyorsa gelsin. Sonradan girip çok fazla katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Cris de Türk olacaksa kalsın. Jimmy, Aras, Serdar(Ömer) 3'lüsü alınsın. Yedek sağ beke gerek yok. Alves gitsin, daha düzgün bir yabancı stoper alınsın. Stoch artı 3 olarak kalacaksa kalsın yoksa gitsin. Krasiç, Yobo, Holmen belki Meireles gitsin. Kadlec kalsın. Orta sahada da Salih 11 oynamayacaksa biri alınsın, Salih kiralansın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sow'un gideceği yönde haberler var. Mevlüt transferi umarım sonradan patlamaz gerçektir çok müthiş bir oyuncu değil ama en azından Türk.
Habere göre gazeteciye dememis ki zaten.Ama böyle sallama bir haber yapıldıysa yuh artık.DHA'nın haberi birde.
Büyük ihtimalle kulüpten yalanlamasını söylemişlerdir, KAP falan sonra ceza almayalım.
Olursa yerinde bir transfer olur, yerli forvet şart, bu sezon forvetlerin aynı anda olmamasıyla nasıl sıkıntı çektiğimizi gördük.
Sahada 5 yabancı olayı muhtemelen değişmeyecek, değişirse bile Beşiktaş tahkime gittiğinde mevcut uygulamaya devam edilir.
Buna göre takım şekillendirilmeli, olası ŞL ihtimali da gündemde, bu konuda bir gelişme olmazsa, kadroyu fazla bozmanın anlamı yok, kritik bir kaç bölge var, oraya takviyeler gerekli. Öncelik hoca meselesi, uzun yıllar takımda kal ama şampiyon yapamazsan gidersin mantığı mı olacak, avrupaya gidemiyoruz bir sene daha kal şampiyon yap mantığı mı olacak, yoksa ülkemizde imkansız ama yeniden yapılanmada bulun, kulübe bir felsefe kazandır olayı mı olacak?
Buna bağlı olarak da transferler şekillenir, çok hareketli bir sezon beklemiyorum, 2 ya da 3 oyuncu transfer ederiz.
"YÜCE ATATÜRK"
Ntvspor ilk kurulduğunda net ve kesin olan haberleri yayınlıyordu. Fakat son yıllarda yayınladıkları haberlerin çoğu fiyasko olmaya başladı.
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fenerbahçe isterse Mevlüt bu takıma katılır. Zamanında hedefleri çok büyük olduğundan Türkiye'ye sıcak bakmıyordu ancak -özellikle Fransa'da- son seviyeye kadar geldi (PSG) ve eski seviyeye geri döndü. Mevlüt için yurt dışında ötesi yok. Bunu o da biliyor. Bu şartlarda Fenerbahçe onun için idealdir. Ancak buraya banko oynayabileceği bir şartta gelmeyeceğini biliyor. Bu şartları kabullenirse gelir. Kısaca her iki tarafın da aynı yönde adım atması gerek.
...
Bana göre ideal 11'in eksiği ;
Avrupa'da oynamayacaksak mevcut kadroda oynayabilecek düzeyde 2-3 transfer kafi. Kadroyu şişirmeye gerek yok.
...
Diego'ya gerek yok bence.Salih oynamalı orada.Cristian da Türk statüsüne geçerse iyi bir yedek olur.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...undem-yildirim
Transfer yine 2. plana düşmüş.
Aziz başkanımızın durumu daha kritikmiş ben buna hak veriyorum. Senelerdir takımı kendi kafasına göre kuran başkanımız eğer giderse çok büyük yara alırız transferde.
Akıllıca hamleler falan yaparız aman Allah korusun.
Şu tarz haberleri görünce katıla katıla gülesim geliyor. Bunu yapan adamlar 2 gün sonra çıkar şu adam Fenerbahçe'den büyük değildir falan filan diye konuşurlar.
O zaman da karşılarına dikilip bir kişi bile ''Eee Aziz Yıldırım için her şeyi 2. plana atıyordunuz, ne iş?'' diyemez.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
niyeyse diego ribas fenerbahçe'ye gelirse büyük balon olacakmış gibi bir his var içimde.beşiktaş'a gidersede güzel işler yapacakmış gibi bir his.
diego'yu beşiktaş alsın, biz kampl'ı alalım. salih'i oynatırız orta sahada.
benim merak ettiğim konu şu;
webo,sow,emenike,kuyt 4'lüsü korunacak mı?
5+0+3 olacaksa çok saçma olur 4'ünün kalması. nasıl bir karar vereceğiz acaba?
Hepsi de kalabilir Emenike haric 3u de gidebilir bence. Bana kalirsa forvet almayacaksak Webo +3 icin iyi bir aday, bir sene daha tutulabilir