Sayfa 855 / 896 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865 ... SonSon
25,621 ile 25,650 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ki-ilk-isim---

Kampl listedeki ilk isimmiş.

Gelirse gerçekten güzel olur çünkü baya yetenekli bir arkadaşımız. 2 Milyon için gidip Arsenal'e ona buna kaptırırsak da ileride kafamızı yine taşlara vururuz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...ki-ilk-isim---

Kampl listedeki ilk isimmiş.

Gelirse gerçekten güzel olur çünkü baya yetenekli bir arkadaşımız. 2 Milyon için gidip Arsenal'e ona buna kaptırırsak da ileride kafamızı yine taşlara vururuz.
    Şu adamın ismini her duyuşumda bir heyecandır kaplıyor beni.İnşallah gelir de yıllar sonra düzgün br kanat görürüz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kampl gerçekten takımın çehresini değiştirir, bir de Mane alınırsa takım tam kıvamına gelir. Ama bu adamı artık alabileceğimize pek ihtimal vermiyorum. Özellikle Salzburg'un hocası da Leverkusenle anlaştıktan sonra Kampl büyük ihtimalle Almanya'ya falan gider. Bir de eğer oyuncuyu Arsenal'e kaptırırsak 2 milyon yüzünden olmaz herhalde...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Caner'in gideceğini düşünmüyorum. Böyle bir ortamı terketmek saçmalık olur.

Batur Altıparmak:

“Caner’i uzun süredir takip eden pek çok Avrupa kulübü var. Bunların arasında büyük İtalyan, İngiliz ve Fransız ekipleri de bulunuyor. Ancak biz sezon başında bir prensip kararı aldık ve ‘F.Bahçe ile masaya oturmadan başka kulüple görüşmeyeceğiz’ dedik. Buna uygun olarak bekliyoruz.

F.Bahçe Kulübü’nün bu hafta içinde yeni teklifini yapmasını bekliyoruz. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Çünkü Caner de F.Bahçe’de kalmak istiyor.”
    canerin performansı malum ama adamlar resmen üçbeş yüzbin daha kopartmak için yabancı takımlar kartını öne sürmüş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mevlüt Erdinç: "F.Bahçe ile anlaştım"
    Fransa'da yaşadığı bölgeye yakın olan Lyon'da kültür festivaline katılan ve burada futbolseverlerin meraklı sorularına maruz kalan golcü futbolcu isimden Türkiye itirafı geldi.

Fransa'da yaşadığı bölgeye yakın olan Lyon'da kültür festivaline katılan ve burada futbolseverlerin meraklı sorularına maruz kalan golcü futbolcu; "Fenerbahçe'ye gelecek misin?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi. Mevlüt Erdinç burada "Evet hayırlısıyla gidiyorum Fenerbahçe ile anlaştım" şeklinde kısa bir açıklama yaptı.

Kariyerinde Paris Saint Germain formasını da sırtına geçiren Mevlüt Erdinç, Türk Milli Takımı'nın golcü isimlerinden biri.

Mevlüt, 2009-2012 yılları arasında 3 sezon boyunca PSG formasını 78 maçta giymiş ve 24 gol atmıştı.

2012-2013 sezonunu Rennes'de geçiren ve 45 maçta 15 gole imza atan Mevlüt Erdinç, bu sezon Saint-Etienne'de oynuyor. Sezon bitiminde Fransa'ya veda etmek isteyen golcü oyuncu menajeri ile görüşerek Türkiye'de oynamak istediğini söylemişti.

Bunun üzerine uzun süredir takip ettikleri golcü oyuncunun bu niyetini duyan kulüplerden Fenerbahçe, Mevlüt'ün menajeri ile yaklaşık 3 ay önce temasa geçip transfer görüşmelerini başlatmıştı. Edinilen bilgiye göre sözleşmesi devam eden Mevlüt için Saint-Etienne'e 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Yeni sezonda Afrika Kupası'nı ve yabancı kontenjanını göz önünde bulunduran ve Sow-Emenike-Webo gibi oyuncularının bu dönemde uzak kalacağını hesaba katarak yerli golcü isteyen Sarı-lacivertli kulübün Mevlüt ile el sıkıştığı ve resmi transfer sezonunda bu işi bitireceği belirtiliyor.

Sporx

Mevlüt Güzel Olur Valla Bu Aralar Yerli Oyuncuların Altın Olduğu Dönemde İlaç Olur Fenerbahçe'ye

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bizim takıma bana göre 3 transfer lazım bu sene.Birincisini gerceklestirmis olduk alınabilecek en iyi yerli forveti aldık harika oldu.Şimdi 2 transfer daha lazım çok kaliteli bir kanat oyuncusu ile - bu Kampl olursa harika olur - bir oyun kurucu lazım.Sağ bek yedegine gerek yok avrupa olmazsa idare eder orayı Topuz.Bunlar 3 ana transfer bana göre.Eger Bekir ve Selcuk'tan kurtulacaksak iki tane de genc yerli oyuncu alınabilir yedek icin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence stoperede adam mutlaka şart. Alves tamamda yanına bir sağlam stoper birde alternatif stoper almamız lazım. Bekirle falan olmaz bu iş. Ayrıca sağlam bir sağ bek bulmalıyız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mevlüt çok iyi transfer,hayırlı olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Mevlüt alabileceğimiz en iyi yerli santraforlardan biriydi.Çok iyi transfer.

Cenk Tosun Beşiktaş'a gittiğinde üzülmüştü, şimdi hemen hemen aynı tarzda ve bence bir kaç tık üstü olan Mevlüt'ü almamız sevindim.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

mevlut >> nokta transfer

bir de gurbetci stoper getirdik mi mukemmel olur, serdar tasci ya da omer toprak.

devamini bekliyoruz...

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    mevlut >> nokta transfer

bir de gurbetci stoper getirdik mi mukemmel olur, serdar tasci ya da omer toprak.

devamini bekliyoruz...
    Ömer Toprak olabilir de Serdar Taşçının izlediğim kadarıyla Bekirden farkı yok

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Mevlüt çok doğru bir transfer, sırada Jimmy Durmaz var. Ve sağ bek kesinlikle alınmalı, Topuz o pozisyonda kesinlikle vasat bile değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Webo gitmesin de Mevlüt geliyorsa gelsin. Sonradan girip çok fazla katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Cris de Türk olacaksa kalsın. Jimmy, Aras, Serdar(Ömer) 3'lüsü alınsın. Yedek sağ beke gerek yok. Alves gitsin, daha düzgün bir yabancı stoper alınsın. Stoch artı 3 olarak kalacaksa kalsın yoksa gitsin. Krasiç, Yobo, Holmen belki Meireles gitsin. Kadlec kalsın. Orta sahada da Salih 11 oynamayacaksa biri alınsın, Salih kiralansın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sow'un gideceği yönde haberler var. Mevlüt transferi umarım sonradan patlamaz gerçektir çok müthiş bir oyuncu değil ama en azından Türk.

Quote Originally Posted by Alıntıı View Post
    Mevlüt Erdinç â€@meverding9 6m
    Ne Turkiye, ne yurtdisindan herhangi bir gazeteciye Turkiye'deki kulupler hakkinda herhangi bir beyanatim olmamistir.
    Çok asılsız bir habermiş :d

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Habere göre gazeteciye dememis ki zaten. Ama böyle sallama bir haber yapıldıysa yuh artık.DHA'nın haberi birde.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimalle kulüpten yalanlamasını söylemişlerdir, KAP falan sonra ceza almayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olursa yerinde bir transfer olur, yerli forvet şart, bu sezon forvetlerin aynı anda olmamasıyla nasıl sıkıntı çektiğimizi gördük.

Sahada 5 yabancı olayı muhtemelen değişmeyecek, değişirse bile Beşiktaş tahkime gittiğinde mevcut uygulamaya devam edilir.

Buna göre takım şekillendirilmeli, olası ŞL ihtimali da gündemde, bu konuda bir gelişme olmazsa, kadroyu fazla bozmanın anlamı yok, kritik bir kaç bölge var, oraya takviyeler gerekli. Öncelik hoca meselesi, uzun yıllar takımda kal ama şampiyon yapamazsan gidersin mantığı mı olacak, avrupaya gidemiyoruz bir sene daha kal şampiyon yap mantığı mı olacak, yoksa ülkemizde imkansız ama yeniden yapılanmada bulun, kulübe bir felsefe kazandır olayı mı olacak?

Buna bağlı olarak da transferler şekillenir, çok hareketli bir sezon beklemiyorum, 2 ya da 3 oyuncu transfer ederiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ntvspor ilk kurulduğunda net ve kesin olan haberleri yayınlıyordu. Fakat son yıllarda yayınladıkları haberlerin çoğu fiyasko olmaya başladı.

Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Ntvspor ilk kurulduğunda net ve kesin olan haberleri yayınlıyordu. Fakat son yıllarda yayınladıkları haberlerin çoğu fiyasko olmaya başladı.

Eskiden NTV'de görmeden inanmazdım transfer haberlerine, son 2-3 yıldır onlar da bozdu. Ama bu haber doğrudan DHA'dan alınmış, NTV de haberi verirken bu şekilde verdi. Ben Mevlüt'ün samimi olduğunu düşünmüyorum, büyük ihtimalde yalanlamasını birisi söylemiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post

Mevlüt seni niye takip ediyor ki
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe isterse Mevlüt bu takıma katılır. Zamanında hedefleri çok büyük olduğundan Türkiye'ye sıcak bakmıyordu ancak -özellikle Fransa'da- son seviyeye kadar geldi (PSG) ve eski seviyeye geri döndü. Mevlüt için yurt dışında ötesi yok. Bunu o da biliyor. Bu şartlarda Fenerbahçe onun için idealdir. Ancak buraya banko oynayabileceği bir şartta gelmeyeceğini biliyor. Bu şartları kabullenirse gelir. Kısaca her iki tarafın da aynı yönde adım atması gerek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bana göre ideal 11'in eksiği ;

Avrupa'da oynamayacaksak mevcut kadroda oynayabilecek düzeyde 2-3 transfer kafi. Kadroyu şişirmeye gerek yok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Bana göre ideal 11'in eksiği ;

Avrupa'da oynamayacaksak mevcut kadroda oynayabilecek düzeyde 2-3 transfer kafi. Kadroyu şişirmeye gerek yok.
    Belirttiğine göre Diego Ribas ile kampl o bölgelere ilaç olur.

Diego'ya gerek yok bence.Salih oynamalı orada.Cristian da Türk statüsüne geçerse iyi bir yedek olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...undem-yildirim

Transfer yine 2. plana düşmüş.

Aziz başkanımızın durumu daha kritikmiş ben buna hak veriyorum. Senelerdir takımı kendi kafasına göre kuran başkanımız eğer giderse çok büyük yara alırız transferde.

Akıllıca hamleler falan yaparız aman Allah korusun.

Şu tarz haberleri görünce katıla katıla gülesim geliyor. Bunu yapan adamlar 2 gün sonra çıkar şu adam Fenerbahçe'den büyük değildir falan filan diye konuşurlar.

O zaman da karşılarına dikilip bir kişi bile ''Eee Aziz Yıldırım için her şeyi 2. plana atıyordunuz, ne iş?'' diyemez.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

niyeyse diego ribas fenerbahçe'ye gelirse büyük balon olacakmış gibi bir his var içimde. beşiktaş'a gidersede güzel işler yapacakmış gibi bir his.

diego'yu beşiktaş alsın, biz kampl'ı alalım. salih'i oynatırız orta sahada.

benim merak ettiğim konu şu;
    webo,sow,emenike,kuyt 4'lüsü korunacak mı?

5+0+3 olacaksa çok saçma olur 4'ünün kalması. nasıl bir karar vereceğiz acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hepsi de kalabilir Emenike haric 3u de gidebilir bence. Bana kalirsa forvet almayacaksak Webo +3 icin iyi bir aday, bir sene daha tutulabilir

Mesaj Yetkileri