Sayfa 859 / 896 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869 ... SonSon
25,741 ile 25,770 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Selçuk Şahin gibi bir adamın yıllardır yerli oyuncu bulamıyoruz bahanesi ile tutulduğu bir takımda, Mevlüt Erdinç her türlü yer alır. Şu yabancı sınırlamasının düşeceği, yerli oyuncuların değerleneceği bir dönemde, milli takım seviyesindeki bir forveti beğenmemek biraz lüks olacaktır. Bence onu alıp bir yabancı forvete yol verilmelidir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Selçuk Şahin yerine oyuncu bulamıyoruz diye gönderilmiyor değil, yaptığı basit işi yapabilecek ve yedek beklemekten kaçmayacak düşük maaşlı biri olmadığı için kalıyor. Ayrıca bizim aile dostumuzdur kendisi. Takımda herkes çok sever. Bu yüzden de takımın simgesi gibi şu an oyuncular arasında. Huzur dediğin şey kolay bulunmuyor. Selçuk fiziksel olarak çok değerli bir oyuncu. İyi pozisyon alıp kesip basitçe çıkarma görevini fiziksel olarak yetersiz oyunculara yaptıramazsın. Mehmet Topal'ın alternatifi yokken onun işini hiç yapamayacak fiziksel olarak zayıf bir oyuncuya forma veremezsin. Selçuk'a kadar gönderilebilecek çok oyuncu var.

Mevlüt Erdinç ne fizik olarak, ne de mental olarak yeterli bir oyuncu bana göre. Santrafor ileride top saklayamayacak ise ne gerek var ki para ödemeye? Elbette Burak ve Umut kadar yapar bu işi. Mustafa Pektemek bana göre daha değerli bir oyuncu. Beklentisi az. Cenk gibi nokta transfer yaptı Beşiktaş. Mevlüt transfer edilirse hayal kırıklığına uğrarım. Samed Yeşil gibi oyunculara yatırım yapılmalı illa bir yatırım aranıyorsa. En azından kendini geliştirebilir; maaşı yüksek olmaz; tutmazsa sorun olmaz. Liverpool kadroya almayacağı oyuncuyu bir süre sonra satar zaten. Galatasaraylılar Umut Bulut gitsin diye beklerken Mevlüt Erdinç gelsin istiyorlar. İnanılır gibi değil. Umut ve Burak ile yaşanan bütün temel sorunları yine yaşayacaklar. Santrafor olmak sadece gol vuruşu yapmak ile bitmiyor ki. Duvar olamadıktan sonra kopuk kopuk oynamanın faydasını göremiyorum.
    Last edited by Cengo : 24.Mayıs.2014 at 23:52
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Selçuk Şahin yerine oyuncu bulamıyoruz diye gönderilmiyor değil, yaptığı basit işi yapabilecek ve yedek beklemekten kaçmayacak düşük maaşlı biri olmadığı için kalıyor. Ayrıca bizim aile dostumuzdur kendisi. Takımda herkes çok sever. Bu yüzden de takımın simgesi gibi şu an oyuncular arasında. Huzur dediğin şey kolay bulunmuyor. Selçuk fiziksel olarak çok değerli bir oyuncu. İyi pozisyon alıp kesip basitçe çıkarma görevini fiziksel olarak yetersiz oyunculara yaptıramazsın. Mehmet Topal'ın alternatifi yokken onun işini hiç yapamayacak fiziksel olarak zayıf bir oyuncuya forma veremezsin. Selçuk'a kadar gönderilebilecek çok oyuncu var.

Mevlüt Erdinç ne fizik olarak, ne de mental olarak yeterli bir oyuncu bana göre. Santrafor ileride top saklayamayacak ise ne gerek var ki para ödemeye? Elbette Burak ve Umut kadar yapar bu işi. Mustafa Pektemek bana göre daha değerli bir oyuncu. Beklentisi az. Cenk gibi nokta transfer yaptı Beşiktaş. Mevlüt transfer edilirse hayal kırıklığına uğrarım. Samed Yeşil gibi oyunculara yatırım yapılmalı illa bir yatırım aranıyorsa. En azından kendini geliştirebilir; maaşı yüksek olmaz; tutmazsa sorun olmaz. Liverpool kadroya almayacağı oyuncuyu bir süre sonra satar zaten. Galatasaraylılar Umut Bulut gitsin diye beklerken Mevlüt Erdinç gelsin istiyorlar. İnanılır gibi değil. Umut ve Burak ile yaşanan bütün temel sorunları yine yaşayacaklar. Santrafor olmak sadece gol vuruşu yapmak ile bitmiyor ki. Duvar olamadıktan sonra kopuk kopuk oynamanın faydasını göremiyorum.
    İmzamı atarım. Zaten Selçuğa yapılanlar önyargıdan ve tipinden kaynaklı. Tıpkı Sabri'ye yapılanlar gibi ..
    Bu arada hazır yabancı sayısı düşmüşken Gökhan İnler'i almak gerek. Sonuçta piyasada alabileceğin kaliteli Türk forvet fazla yok. Bu yüzden forvet almak yerine, Gökhan'ı ortasahaya alırsak, hem orta saha sınıf atlar hemde Webo'yu yedekte bekletme şansımız olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Selçuk'un nefret edilir şekilde istenmemesine ben de anlam veremiyorum. Yetenekleri dahilinde ondan istenen görevi hep yerine getirmiştir. Bazen 20 maç oynamaz, 18'e girmez ama şans verildiğinde çıkar oynar. Takımın uyum konusunda bir ortam oluşturmasında da katkısı yadsınamaz, özellikle FB TV takip eden arkadaşlar farketmişlerdir.

Kendisinin ne olduğunu bilen, bu nedenle de yedek kaldığında sorun çıkarmak yerine, aynı şekilde çalışmaya devam edip, sezon içerisinde görev verilecek 3-5 maçta da elinden geleni yapıp yoluna devam eden bir oyuncu. Futbolu bırakana kadar takımdan ayrılmasa da sıkıntı olmaz, onlar milyonlar kazanan profesyoneller fakat bana göre takımlarda böyle isimlere ihtiyaç var, arkadaşlık ortamını kuvvetlendirebilecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben selçuk u bir örnek olarak kullandım, her ne bahane ile olursa olsun bana gore buyuk takım oyuncusu degil, samet yeşil i alabilecek vizyonda birileri varsa alsınlar ben hemen sesimi keserim ancak yonetimin mevlut açıklaması komik geldi inşallah başka bir takım alırda 12-13 gol atar mevlut

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

5+3 sonrası yerli forvet şart değil bence, alınacaksa da genç bir isim olabilir. Sonuçta kulübede 3 tane yabancı olacak ve Webo her türlü bekler. Eğer Mevlüt için konuşulan rakamlar doğruysa kesinlikle gerek yok. Bonservisi 4-5 civarı ve yıllık 2 milyon civarı yedek bir adama verilmez. Onun yerine Jimmy Durmaz'ı almak daha mantıklı, hatta üstüne 2 milyon daha koyup Gökhan Töre bile alınır.

Son yabancı kuralından sonra bizim acil ihtiyacımız kesinlikle sağ bek ve kanat oyuncusu. Ve ben geleceklerden ziyade gidecekleri düşünüyorum. Zaten transferde ona göre şekillenecektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Mert
    Gökhan-Alves-Egemen-Caner
    Topal-Meireles
    Kuyt-Diego-Alper
    Sow

Kardomuz bu şekilde olmalı bence önümüzdeki sezon.
    Emenike, Holmen, Yobo, Krasic kesinlikle gönderilmeli.
    Webo ve Kadlec ise kadroda kalmalı.Bu ikilinin, özellikle Webo'nun maaşında indirime gitmesi istenebilir.
    Cristian'ın kendi isteği ile Türk uyruğuna geçmek istediğini duymuştum.O da kalmalı.Maaşında indirime gitmesi istenebilir.
    Belki Meireles gönderilip Gökhan İnler takıma katılabilir.(Yıl içinde Napoli'nin Meireles'i istediği haberleri vardı yoğun bir şekilde takas türü bir şey yapılabilir)
    Kuyt(artık miladını doldurdu ) gönderilip Kampl alınabilir(!)(Bu transferde Stoch'un da takas olarak kullanılabileceğini düşünüyorum.)
    Rotasyon için ise Jimmy Durmaz, Emrah Başsan, Murat Duruer, Tarık Çamdal, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, Ahmet İlhan Özek, Mervan Çelik isimlerinden 2 tanesi kadroya katılabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Volkan
    Gökhan - Alves - Egemen - Caner
    Topal - Meireles
    Kuyt-Emre-Sow
    Emenike

Sizler ne kadar yazarsanız yazın Volkan ve Emre futbolu bırakana kadar o kadroda olmaya devam edecek.

Bu artık performans olayı falan değil, tamamen bir vefa olayına döndü. Biz bu adamları oynatmayınca sanki onların emeklerine ihanet ediyormuşuz gibi düşünülüyor.

Emenike'nin kesinlikle satılmaması gerektiğini düşünüyorum. Diego gelirse ki ben çok net bir biçimde geleceğine inanıyorum harika işler yapar.

Emenike'yi şuan satsak ne kadara gidecek ki?

Boş yere neden zarara sokalım kendimizi, adam oynattığımızda her türlü işimize yarıyor zaten.

Krasic - Yobo - Cristian gibi adamları da kesinlikle satalım. Cristian'ın bu yaştan sonra bize bir yararı olmaz, şuana kadar da olmadı ya neyse...

Stoch için de kalmalı diyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kuyt[Gk]

b.alves[k] - yobo - kadlec

holmen

krasic - baroni - meireles - stoch

sow - emenike
    yedek: webo

12 tane yabancimiz var, bi takim kurabilir kenariya da adam koyabilirsin
    bunlardan yobo, holmen, baroni, krasic, webo gider, diego gelir. 5+3 tamamlanir. transfer biter bence. emenike ve meireles dunya kupasi sonrasi talipleri olursa uygun fiyata satilabilir belki. sow da ayrilabilir bu yaz. ingiltere icin cok istekli, ilk teklifte gider diye dusunuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ben Fenerbahçe'nin Diego transferini büyük bir kumar olarak değerlendiyorum. Bu sistemin üzerine gitmesi gerekirken Diego transferi sizce de büyük bir kumar değil mi? Şimdi 3 forvet'in arkasında Diego mu oynayacak? Peki Topal ne yapacak bu vaziyette? MC'mi olacak. Bakalım bekleyip görecez.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

turkiye liginde o risk alinir bence, ozellikle ic saha maclarinda. deplasmanlarda da 3 forvetten vazgecilir, diego one atilir. bu sene ozellikle ic saha maclarinda cilingir aradik hep, salih bile alex etkisi yapti zaman zaman, diego ile cok daha etkili olur takim.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bence eskidendi o. Türkiye liginde o riskin alınması. Gerçekten hızlı çıkabiliyor bazı lig takımları.

Eğer fenerbahçe 3 forvet+diego+ caner,gökhan ile oyanaycaksa çok fazla gol yer. Topu rakibe bırakır zaman zamanda. Rakip hızlı hucüma çıktığı zaman karşılayan tek adam Topal olur. Raul'de karşılayamaz. Zaten Bruno ve Egemen'de ağır. Açıkcası iştah kabartıcı rakipler için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 forvet + diego dediğin, sow-emenike-kuyt. kuyt zaten geri yardıma geliyor. baroni,salih,alper'in yaptığı görevi yapacak diego. pek fark yok ortada. topal yine dm, önlerinde meireles-diego / emre-diego / alper-diego şeklinde değişir diye düşünüyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu sezon Cristian oynadı da Caner + Gökhan + 3 forvet ile çok mu yediler? Arzuladıklarını yazıyorsunuz, futbolu değil. 3 forvetle şununla bununla oynanmaz diye bir kaide yok. Doğru organizasyon yeteneklerin en verimli kullanım şeklidir. Bunun böyle keyfi sözler ile belirleyemezsiniz.

Diego en azından Cristian kadar orta alanı dolduran, en az Cristian kadar pres katkısı alınabilecek bir oyuncu. Sneijder gibi 3. alanda bekleyerek gol/asist katkısı vermeye dayalı bir oyunu yok. Alex'ten sonra o tip bir oyuncusu olmadı Fenerbahçe'nin.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Diego MC olarak kullanılacak bi oyuncu değil. Hayatı boyunca oynamamıştır. O fizik yeterlilik Diego'da yok. Zaten o fizik yeterlilik olsaydı Diego şuan Fenerbahçe'de olmazdı. Diego MC'de sadece FM'de oynar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bizim sistem 3 forvet mi oluyormuş?

Bu sezon oynadığımız sistemin 3 forvet olmadığını düşünen bir tek ben varım sanıyorum. Bu arada Emenike gitsin, Sow ortaya geçsin diyenler var ama Sow'un da Emenike'den pek bir farkı olmaz oraya geçince.

Sow topu ceza sahasında ayağına aldığında saçmalayan bir oyuncu tıpkı Emenike gibi.

Ben bu 4'lünün bozulmaması gerektiğini düşünüyorum. Rakiplerin en korkutuğu şey bize karşı ofansif oyuncularımız ve bu sezon artan Caner - Gökhan performansı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu sezon Cristian oynadı da Caner + Gökhan + 3 forvet ile çok mu yediler? Arzuladıklarını yazıyorsunuz, futbolu değil. 3 forvetle şununla bununla oynanmaz diye bir kaide yok. Doğru organizasyon yeteneklerin en verimli kullanım şeklidir. Bunun böyle keyfi sözler ile belirleyemezsiniz.
    Cristian demişsin ama Hatırlatırım Cristian Fenerbahçe'ye önlibero olarak alındı. Emre-Cristian-Alex göbeği ile şampiyon oldu fenerbahçe.

Yeterli organizasyonu biraz açar mısınız? Ben dünya üzerinde böyle bi takım göremedim Klasik AMC artı 3 forvet ile. Bi benfica var o takımda ki kanatları söyleye gerek yok.

Edit:Bu arada arzuladıklarını yazıyorsun futbolu değil yazmışsın ben yeni gördüm uykuluyum.

Bak kardeşim ben şurda düzeyli bir şekilde fikrimi beyan ettim. Gs transfer sayfasında da durumumuz vahim dedim mesela o da mı arzuladıklarım? Futbol değil mi bu söyledikleri.

Durduk yere neden ithamda bulunuyosun bana? Burda güzelce bir şeyler yazarken neden sinirimi hoplatısun merak ettim gerçekten. Böyle ithamda bulunma nedir yani arzuladıklarımmış. Nerden biliyosun aklımı mı okuyosun.

Özür dilemek zor değil. Bekliyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Cristian demişsin ama Hatırlatırım Cristian Fenerbahçe'ye önlibero olarak alındı. Emre-Cristian-Alex göbeği ile şampiyon oldu fenerbahçe.

Yeterli organizasyonu biraz açar mısınız? Ben dünya üzerinde böyle bi takım göremedim Klasik AMC artı 3 forvet ile. Bi benfica var o takımda ki kanatları söyleye gerek yok.
    Neyi söylemeye gerek yok? Bu sene Benfica kanatları berbat performans gösterdi.

Cristian önlibero gelmiş gibi görünmüş olabilir ama Brezilya'da orta sahadan topu 3. bölgeye dribbling ile taşıyan hücum orta saha oyuncusuydu.

Diego, Alex ya da Sneijder gibi 3. bölgede bekleyen, savunma ve prese sıfır katkısı olan bir oyuncu değil. İster kabul edin, ister kabul etmeyin. Sezon boyu nasıl bir oyunu olduğunu gösterecektir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

laf sokmak degil yanlis anlama ama sneijderi takip etmedigin belli bu yil hic bir zaman 3. bolgede beklemedi hep press yapti savunmaya kadar geldi top cikarttigi maclar bile oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by byariff View Post
    laf sokmak degil yanlis anlama ama sneijderi takip etmedigin belli bu yil hic bir zaman 3. bolgede beklemedi hep press yapti savunmaya kadar geldi top cikarttigi maclar bile oldu.
    Valla verdiği garİp tepkilerden sonra cevap yazmamak en iyisi diye düşünüyorum ben arif abi. Cidden garip yani. Beni tanıyomuşta bi kini varmış gibi konuştu biraz önce o yüzden sende boşver abim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sneijder'ın maç boyu 1-2 pozisyonda pres yapması prese katkısı olduğunu göstermez. Alex de Aykut Kocaman istediği için, zaman zaman ön alanda kalarak pozisyon almak sureti ile fizik gücü kullanmadan pres yapmaya çalışıyordu ama bu pres yaptığı anlamına gelmez. Sneijder, topsuz alanda hemen hemen hiç katkısı olmayan bir oyuncu. Hem de devamlılık getirebilen, top taşıyabilen sol kanat olmadığı için solda oynatıldığında çok verimsiz oldu. Galatasaray'ın Sneijder'in gelişi itibari ile başlayan oyun temposu sorununun 1 numaralı sebebidir kendisi. Geldiğinden beri oyun onun yaratıcılığı üzerine kuruluğu olduğu için takımın çift forvet pres gücünü de baltaladı. Varolan taktik düzeni bozdu.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Arifim bende Sneijder'i bu yüzden sevmiyorum.

Çok sönük bir AMC oyuncusu ki benim AMC bölgesinde oynayan oyunculara olan ilgim çok aşikar ama kendisini pek sevmiyorum.

Bana göre top ayağında yokken çok etkisiz bir oyuncu. Bu oyun stili onun kötü olduğunu göstermez tabii ki yanlış da anlaşılmasın.

Galatasaray da tempoyu çok düşürdüğü de ortada bu özelliği yüzünden.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Diego topsuz alanda iyi ve pres yapan bir oyuncu demissin..Diego Simone'nin acıklamalarını hic takip etmedin sanırım.Aynı Fenerbahce gibi oynayan Atletico Madrid'de (gercek kanat oyuncuları kullanıyorlar)3lü orta sahada neden Diego gibi yaratıcı olan ve senin tabirinlede pres yapan basan adam oynatılmadı da yerine Raul Garcia,Koke ve hatta Mario Suarez oynatıldı ? mpaker66 arkadasın dediği yere cıkıyoruz her türlü fiziksel olarak bunu yapamaz kaldıramaz.90 dakika boyunca pres ettiğini gören eden oldu mu Diego'nun ? Yanlıs anlasılmasın Diego kötü oyuncu demeye getirmiyorum Diego beğendiğim bir oyuncu.Ama nedense aldığınız her oyuncuyu övmede bir numarasınız sayın ABOO..Krasic geldiğinde hic izlemeyen kasıp kavuracagını söylemisti fakat bir oyuncunun son zamanlarını izleyerek neler yapabileceği varsayımlarına varabiliriz.Söylemek istediğim şu ki Diego her zaman pres yapan bir oyuncu değildir ve bunu göreceğiz gelirse.Katkısı olur olamaz oynamadan ona bir yorum yapamam ama sanmayın ki avrupadan gelen adamlar burda aşırı disiplinli ve iş ahlakına cok düskün oluyorlar.Buna Sneijder'de dahildir.İyi geceler

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Emenike'nin gitmesini istediğini söyledim ama nedenini yazmamışım
    Emenike geldi geleli Sow'un yerinde yani santraforda oynuyor.Bu yüzden ben Sow'un Emenike'yi sevmediğini düşünüyorum.Emenike'nin bencil tavrını da buna bağlıyorum.Bu ikili arasında bir şey olacakmış gibi , hatta bazen de olmuş da bu seneki takımdaki topçularımızın birbirine bağlılığı zedelenmesin diye olay gün yüzüne çıkarılmamış, abartılmamış gibi geliyor bana.Yanlış hatırlamıyorsam maç içinde de tartışmışlardı bir kaç defa.Bu yüzden ikisinden biri bu sene mutlaka ayrılmalı.Bu kişi de Emenike olmalı bence.Gerek yaşam tarzı gerek çabası gerek topa vuruş tekniği Sow'un daha iyi.Fiziki olarak Emenike daha güçlü olsa bile futbol zekası 0..
    Bu arada şuna da bir yorum yapayım, Diego da Sneijder de topsuz alanda pek işe yarayan topçular değil.Ancak Sneijder teknik bakımdan Diego'dan iyi, Diego ise fiziki olarak(dayanıklılık gibi)konularda Sneijder'den iyi bence.
    Ayrıca Diego'yu çok sevdiğimi belirterek bir transfer hatası olduğunu düşündüğümü de söyleyeyim.
    Last edited by walcott07 : 27.Mayıs.2014 at 11:44

ben de bunu anlamıyorum.

elin oglu 5 forvetle oynuyor nerdeyse gol falan yediği de yok.
    hep lucescu yuzunden oldu bunlar türkiye'de futbol mantalitesi değişti.
    geçen senenin panzer munih'ine bakalım mesela;

şıvanşıtayger martinez
    robben kroos ribery
    mandzukic

e oluyor işte ?

robben kroos ribery ve mandzukic'ten hangisinin savunma özelliği diego'dan iyi.

veya benfica örneği veriyorum mesela arkadaşlar ağlıyorlar benfica öyle sadece bir tane diye.
    senelerdir bir tane savunması iyi ortasaha ile oynuyorlar ve her sene avrupa'da öyle ya da böyle bir yerlere geliyorlar. adamlar şampiyonlar liginde 1.torba takımı beyler.

şampiyonlar ligi finaline bakın abi, 1-0dan sonra ancelotti'nin yaptığı değişikliği hepiniz övdünüz.
    modric ortada dımdızlak kaldı.

ronaldo bale izco di maria benzema(morata)

al sana 5 tane savunma zafiyetli oyuncu. artı modric'de öyle bir melo bir mehmet topal değil savunma olarak.
    hani zafiyet ?
    bunların yanısıra iki tane de hucum bek carvahal ve marcelo

e oluyor abi?

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Kardeşim senin kadronda Lahm-Dante-Boateng-Badstuber-Alaba-Schweinsteiger-Javi Martínez-Xabi Alonso-Sergio Ramos-Pepe-Varane-Coentrao-Marcelo-Arbeloa-Carvajal gibi 90 dakika koşan, futbol zekası tavan yapmış canavarlar yok ki
    Ayrıca bu işin psikolojik bir tarafı da var.Hangi takım Bayern'e, Real'e karşı hücum futbolu oynayıp, topa sahip olup golleri dizmeye çalışır ki

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sow ve Kuyt savunma olarak sıfır diyorsunuz ama öyle değil. İkisi de gayet savunmaya yardıma geliyor. Diego o yüzden bir sıkıntı yaratmaz bizde. Takımda Mehmet Topal var, dert ettiğiniz şeye bak
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Diego topsuz alanda iyi ve pres yapan bir oyuncu demissin..Diego Simone'nin acıklamalarını hic takip etmedin sanırım.Aynı Fenerbahce gibi oynayan Atletico Madrid'de (gercek kanat oyuncuları kullanıyorlar)3lü orta sahada neden Diego gibi yaratıcı olan ve senin tabirinlede pres yapan basan adam oynatılmadı da yerine Raul Garcia,Koke ve hatta Mario Suarez oynatıldı ? mpaker66 arkadasın dediği yere cıkıyoruz her türlü fiziksel olarak bunu yapamaz kaldıramaz.90 dakika boyunca pres ettiğini gören eden oldu mu Diego'nun ? Yanlıs anlasılmasın Diego kötü oyuncu demeye getirmiyorum Diego beğendiğim bir oyuncu.Ama nedense aldığınız her oyuncuyu övmede bir numarasınız sayın ABOO..Krasic geldiğinde hic izlemeyen kasıp kavuracagını söylemisti fakat bir oyuncunun son zamanlarını izleyerek neler yapabileceği varsayımlarına varabiliriz.Söylemek istediğim şu ki Diego her zaman pres yapan bir oyuncu değildir ve bunu göreceğiz gelirse.Katkısı olur olamaz oynamadan ona bir yorum yapamam ama sanmayın ki avrupadan gelen adamlar burda aşırı disiplinli ve iş ahlakına cok düskün oluyorlar.Buna Sneijder'de dahildir.İyi geceler
    İyi pres yapar dememiştim, Cristian kadar demiştim. 90 dakika pres yapar diyen de yok. Cristian ölçütünden bahsediyorum. Krasic eski temposunda dönseydi ligin altını üstüne getirirdi. Bir kere tartışılabilecek mevzu bile değil bu. Herkes hemfikir zaten Krasic'in tahmin edilemez şekilde kötü geldiğini. Diego ise gerçek bir 10 numara değildir. Hücum orta saha oyuncusudur. Kendisinden yeteri kadar gol/asist katkısı da gelmeyeceğini düşünüyorum. Orta saha pas organizasyonunu/tempoyu arttıracak ve bölgeyi doldurmaya çalışacak. Atletico Madrid kanatları; çizgiyi kullanmaz, topla ortaya doğru kateder. Bekler de ortaya kateder. Mükemmel pozisyon alarak/değişerek hiç açık vermiyorlar; ceza sahasına topun geçmesini engelliyorlar. Tamamen ortayı doldurmak, derinden gelen yüksek ortayı karşılamak, son çizgiye inen olursa yakalayıp dengesiz orta yaptırmak, dönen topları da uzun oynayarak 3. bölgeye hızlı taşımak üzerine oynadıkları bir oyunu var. Kanatları neredeyse hiç kullanmıyorlar. Öyle ya da böyle bir şekilde karambol yakalayıp Diego Costa/David Villa'nın vuruş yeteneğini kullanıyorlar. Hiçbir takımın oyununu Atletico Madrid ile kıyaslamamak gerekir. Diego hem fizik olarak yeterli olmadığı, hem de savunma temposuna dayanamacağı düşünüldüğünden yedek kaldı sanıyorum. En azından maçı çevirmek için bir hücum oyuncusu alternatifi kalmış olur Simeone'nin.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Diego bizim tam da aradığımız isim bence. Hem mc özellikleri olan hem de ceza sahasına sıkça giren yapıda bir topcu. Yukarda da bahsedildiği gibi önde 3 forvetle oynuyor olsak bile kuyt ve sow geriye fazlasıyla yardımda bulunuyorlar. Diego da cristian katkısı yapsa yeter savunmada. Ofansif katkısı onunkinden fazla olduğu zaten aşikar. Bence takım savunmasında zaafiyet yaratmaz, hücum yönünden de büyük katkısı olur diegonun. diego nun varlığı taktiksel olarak da esneklik katar takıma.

Bu arada 5+3 kesinleşti mi? Eğer öyleyse bu sezon stoch'tan da fayda sağlayabiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Diego bizim tam da aradığımız isim bence. Hem mc özellikleri olan hem de ceza sahasına sıkça giren yapıda bir topcu. Yukarda da bahsedildiği gibi önde 3 forvetle oynuyor olsak bile kuyt ve sow geriye fazlasıyla yardımda bulunuyorlar. Diego da cristian katkısı yapsa yeter savunmada. Ofansif katkısı onunkinden fazla olduğu zaten aşikar. Bence takım savunmasında zaafiyet yaratmaz, hücum yönünden de büyük katkısı olur diegonun. diego nun varlığı taktiksel olarak da esneklik katar takıma.

Bu arada 5+3 kesinleşti mi? Eğer öyleyse bu sezon stoch'tan da fayda sağlayabiliriz.
    Kesinleşti

Mesaj Yetkileri