Yalnız ben o yorumu Barcelona deplasmanını göz önüne alarak söyledim. Tabiki Atletico'da ipler ama bana bugün hiç umut vermedi, zaten birde son maç çok kritik. Gerçi Real'de bugün 2 puan bıraktı ama yinede Real'dir buYalnız Atletico bugün kazansaymış harbi şampiyonluk gelirmiş... Yazık oldu.
![]()
Valencia 2-1 öne geçti![]()
Atletico, bir daha böyle bir Barcelona ve Real Madrid bulabilir mi bilmiyorum ama bulmuşken ne yapıp ne edip şampiyon olmalı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
2-2 bitti![]()
Ronaldo attı 2-2 bitti. Efsane attı.
Bu durumda Atletico Barca ile berabere kalırsa şampiyon.
Atletico'nun şampiyonluğu hayırlı olsun diyelim şimdiden.![]()
Şampiyonluk yakın meşaleyi yakın.![]()
Barcelona'da beraberlik yetecek.Tabi bugünkü gibi saçma bir sekilde mağlup olmazlarsa Malaga'ya.
O değilde Ronaldo nasıl bir gol atmış arkadaş öyle, eğer izlemediyseniz bence izleyin. Bu adam olmasa bence Real çoktan havlu atardı....
Birde Real taraftarı arada ıskıklıyor Ronaldo'yu 1 mac kotu oynayınca filan.Adamlardaki lükse bak.![]()
Atletico boşuna işleri zorlaştırdı.Barcelona deplasmanı çok zor olacak..
yuh ramos gene gol atmış.
Ölme eşeğim ölmeBarça, Elche'e yenilir, Atleti'yi yenerse; Atleti iki maçı da kaybeder, R. Madrid kalan son iki maçını kazanırsa R. Madrid şampiyon olacak.![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Barca 2 maçını da alırsa şampiyon, Elche'yi yenerler muhtemelen. Son maç çok heyecanlı olacak La Liga'da.
Bu arada ihtimaller harbiden çok karışık ve saçma olabiliyor bazen. Örneğin Atletico 2 haftada 2 puan alırsa şampiyon olurken, Malaga'yı yenip Barcelona'ya yenilip 3 puan olursa şampiyon olamayabiliyor.![]()
Elche'ye zeval olmaz olmaz beyler rahat olun
Ben ortayı açtım birisi golü atsın artık![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Barcelona Atletico'yu yenerse ve lig puanlar eşit olarak biterse şampiyon kim olacak?
Real Madrid, şampiyon olamaz artık. Onları bu değerlendirmenin içine almaya lüzum yok.
Eyvallah, sağolun cevaplar için. O zaman Atletico yenilmez inşallah.
Barcelona hiç hesapta yokken bir anda en avantajlı takım oldu zevkli bir sezon oluyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ulan atletico şu son maçta berabere bari kalsaydın bee, son maç çok zor olacak. Harbi Barça aradan sıyrılıp şampiyon olacak gibi![]()
Pinto varken o ağları sarsarız biz o yüzden içim rahat şampiyon olacağız inşAllah.
Celta Vigo 2-0 Real Madrid
Atletico Madrid 0-1 Malaga
Elche 0-0 Barcelona maçlarda 67. dakika. Komedi yahu unutulmaz bir sezon oluyor.Herkes birbirine ikram ediyor kimse almıyor sampiyonlugu.![]()
Kimse şampiyonluğu istemiyor anlaşılan.![]()