Hayrettin Abi ben bıraktım artık Yönetimden umudum yok inş... ben yanılırım iyi bir yabancı alınır...
Aynen benimde umudum yok iyi 1 transferden.Zaten Rico da giidici![]()
Ronaldo degilde adriano gelirse daha iyi olur ama Adriano da gelmez
Adriano nereye geliyor yahu yapmayın göznüzü seviyim... Real Madrid bırakırmı yahu veya başka takımlar Inter Adriano yu FB nin karşılayabilceği bir ekonomik fiyatta bırakıcak v kimse almıcak... Ayrıca Adriano nun Türkiye geliceğini de sanmıyom... Bu transferin olma ihitimali suyun formülünün H3O olması kadar imkansız...
Valla ya hem kimseyi alamıyoz hemde RicoPaşa yı satıyoz... Olmaz böle yav kalsın klass adam RicoPaşa... Bu arada ''welet'' kardeş senin isim neydi...
bu takımdan şampoiyon falan olmaz.şöyle koşan iyi bir adam almadıktan sonra olmaz.millet transfer yapıyor bizimkiler laf yapıyor...
VE G.SARAY LİNCOLN İLE RESMEN ANLAŞTI!..
Brezilyalı futbolcu, Galatasaray yönetiminden istediği teminat mektubunu alınca kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı..
20 Haziran 2007 Çarşamba 08:37
Galatasaray sonunda Lincoln'e kavuştu. Sarı-kırmızılı yönetim, daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Schalke'nin Brezilyalı yıldızına resmi sözleşme imzalattırdı. Böylece Galatasaray, taraftarının yıllardır beklediği yıldız transferini nihayet karşılamış oldu. Aslında Lincoln'ün Galatasaray'a transferi pek de kolay olmadı. Önce Brezilya lı oyun kurucu ile her konuda anlaşmaya varan Cimbom, Schalke'nin yüksek bonservis inadına takıldı.
D-SMART HIZIR GİBİ
Ancak başkan yardımcısı Adnan Polat, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in de çabalarıyla 8.5 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim sağlandı; 5 milyon euroya indirildi. Taraflar el sıkıştı. Fakat daha sonra Lincoln'ün "Alacaklarıma karşılık teminat mektubu istiyorum" şeklindeki talebi can sıktı. Uzun süre başını ağrıtan maddi problemler nedeniyle bankalarla sorunlu olan Galatasaray'ın imdadına ise bu noktada Doğan Holding yetişti.
TÖREN YAPILACAK
Sarı-kırmızı kulüp ile, Avrupa'daki maçlarını kendi bünyesinde bulunan D-Smart'ta yayınlama konusunda anlaşan Doğan Holding araya girdi ve Lincoln'e istediği teminat mektubunu verdi. Böylece Lincoln transferi mutlu sonla noktalandı. Önümüzdeki günlerde 'Yeni Hagi' için müthiş bir imza töreni düzenlenecek.
alın bir palavra daha
bu arada TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOLU takımımız şampiyon olmuş kutluyorum gs tv de izledim adamlar çok çalıştılar hakettiler valla
http://www.galatasaray.org/amator_su...haberID=299994
Valla ya eskiden İbo vardı o da sakatlandı felan bitti... Eskisi gibi değil... Bakalım sağda M.Yozgatlı var belki o bişeyler katar... Ben söylüyorum ısrarla sağ bek ya da ön libero lazıım...
Benim İsim Emir.Ben bu yonetimi anlamıyorum madem yıldız almıyosunuz Rico niye gonderiliyo? Delgado'ya güvenerek Rico satılmamalı gorduk gecen sezon Delgado'yu biraz daha pişmesi lazım...
Delgado ya güvenirsen zor bir maç öncese tavuk döner den zehirlenİR adam... Uğraş dur adam geçen senenin yarısını kaçırdı... Taraftarı ztn mest eden 1adam RicoPaşa onuda satma yönetim ztn kimseyi alamıyoN...
İbo bide sürekli köşelere gidiyo ofsayt direğinin oralarda top öldürüyo ama olsun benim en sevdim 2 Beşiktaş lı İbo v RicoPaşa...
Ya ben Delgado'yu da cok seviyorum ama bu sene sanssızlıklar yakasını bırakmadı yoksa cok ii topcu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Costinho iddiası!..
Beşiktaş dış transferde rotasını şimdi de Atletico Madrid'de forma giyen Costinha'ya yöneltti. Bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen teknik direktörü Javier Aguirre ile anlaşamadığı için takımdan ayrılmak isteyen Portekizli oyuncunun parlak bir kariyeri bulunuyor.
Ön libero mevkiinde görev yapan Costinho, 1973 doğumlu. Yıldızı Porto'da parlayan ve bu takımda 2001-2005 arası forma giyen ünlü futbolcu daha sonra bir sezon Dinamo Moskova'da top koşturdu. Atletico Madrid'te geçen sezon 23 maçta görev yapan Costinho, Portekiz Milli Takımı'nın da şu anda kaptanı.
Kaynak: Sabah
Costinha da iyi oyuncu ama bence ilk ihtimal olarak düşünülmemeli mesela bir Gravesen çok daha iyi bir transfer olur
Nerden aldın bu haberi ?
Umut abi kaynak nedir?
Costinho kac yasında ?
Lincoln "Cassio de Souza Soares" , Galatasaray'da !..
Schalke 04 ve Brezilya Milli Takımı'nın 28 yaşındaki oyun kurucusu Lincoln "Cassio de Souza Soares" Galatasaray'ımızda..
----
GScimbom Forum'da günler öncesinde net bir şekilde duyurduğumuz Lincoln transferi sonunda mutlu sona ulaştı..
Ünlü oyuncunun haftaya imza için Türkiye'ye gelmesi, resmen Galatasaray'lı olması bekleniyor..
Kaynak:Gscimbom.com
Bu transfer olmaz bence almaz Besıktas...
Makelele Türkiye'ye sıcak bakıyor!..
Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'yı alarak iç transferi kapatan Beşiktaş, yabancı için çalışmalarını sürdürüyor. Real Madrid'de oynayan İvan Helguera'nın transferinin zora girdiği belirtilirken Chelsea'li Makelele'nin Siyah-Beyazlı formayı giyebileceği öğrenildi.
Başkan Yıldırım Demirören, Claude Makelele için şartları zorlarken Fransız oyuncunun Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun maliyetinin yüksek olmasının bu transferin gecikmesine sebep olduğu da kaydedildi.
Kaynak: Zaman
Mamur'dan Topuz açıklaması
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye satılmasının söz konusu olmadığını söyledi. Mamur, yaptığı açıklamada, bazı gazetelerde Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transfer olacağına ilişkin yer alan haberleri şöyle değerlendirdi: ''Mehmet Topuz'un transferi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girip girmeyeceğini ben bilemem. Bunu Fenerbahçelilere sormak lazım. Bu tür haberler bize ve futbolcularımıza zarar veriyor. Mehmet Topuz'u, Gökhan Ünal'ı artık bıraksınlar. Biz sözümüzün arkasındayız, Mehmet Topuz'u satmayacağız, Gökhan Ünal'ı satmayacağız.''
21.06.2007
Kaynak : AA
Fotospor'u zaten boşveriyorum.O gazate mi?
Ben hala Adriano transferlerine inanmıyorum.Milan,Barcelona,Real Madrid,Juventus,Arsenal,Manchester United vs. takımlar bırakmaz onu bize.Ayrıca Adriano gelmek istemez bence.Türkiye'de ne kendini geliştirebilir,,ne de adını daha fazla duyurabilir.