Sayfa 86 / 439 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
2,551 ile 2,580 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by The Champion View Post
    Yazının başını okursanız TFF'den kısıtlama kalkıcak diye garanti alınmış yazmakta...
    Nereye kaLKıyor ya bas bas bağırıyor TFF kaLdırmayacağız diye.AsLında aLex gidicekti ama nasıL oLduysa imzaLadı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Hayrettin Abi ben bıraktım artık Yönetimden umudum yok inş... ben yanılırım iyi bir yabancı alınır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen benimde umudum yok iyi 1 transferden.Zaten Rico da giidici

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ronaldo degilde adriano gelirse daha iyi olur ama Adriano da gelmez

Adriano nereye geliyor yahu yapmayın göznüzü seviyim... Real Madrid bırakırmı yahu veya başka takımlar Inter Adriano yu FB nin karşılayabilceği bir ekonomik fiyatta bırakıcak v kimse almıcak... Ayrıca Adriano nun Türkiye geliceğini de sanmıyom... Bu transferin olma ihitimali suyun formülünün H3O olması kadar imkansız...

Valla ya hem kimseyi alamıyoz hemde RicoPaşa yı satıyoz... Olmaz böle yav kalsın klass adam RicoPaşa... Bu arada ''welet'' kardeş senin isim neydi...

bu takımdan şampoiyon falan olmaz.şöyle koşan iyi bir adam almadıktan sonra olmaz.millet transfer yapıyor bizimkiler laf yapıyor...

VE G.SARAY LİNCOLN İLE RESMEN ANLAŞTI!..

Brezilyalı futbolcu, Galatasaray yönetiminden istediği teminat mektubunu alınca kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı..
    20 Haziran 2007 Çarşamba 08:37

Galatasaray sonunda Lincoln'e kavuştu. Sarı-kırmızılı yönetim, daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Schalke'nin Brezilyalı yıldızına resmi sözleşme imzalattırdı. Böylece Galatasaray, taraftarının yıllardır beklediği yıldız transferini nihayet karşılamış oldu. Aslında Lincoln'ün Galatasaray'a transferi pek de kolay olmadı. Önce Brezilya lı oyun kurucu ile her konuda anlaşmaya varan Cimbom, Schalke'nin yüksek bonservis inadına takıldı.

D-SMART HIZIR GİBİ
    Ancak başkan yardımcısı Adnan Polat, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in de çabalarıyla 8.5 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim sağlandı; 5 milyon euroya indirildi. Taraflar el sıkıştı. Fakat daha sonra Lincoln'ün "Alacaklarıma karşılık teminat mektubu istiyorum" şeklindeki talebi can sıktı. Uzun süre başını ağrıtan maddi problemler nedeniyle bankalarla sorunlu olan Galatasaray'ın imdadına ise bu noktada Doğan Holding yetişti.

TÖREN YAPILACAK
    Sarı-kırmızı kulüp ile, Avrupa'daki maçlarını kendi bünyesinde bulunan D-Smart'ta yayınlama konusunda anlaşan Doğan Holding araya girdi ve Lincoln'e istediği teminat mektubunu verdi. Böylece Lincoln transferi mutlu sonla noktalandı. Önümüzdeki günlerde 'Yeni Hagi' için müthiş bir imza töreni düzenlenecek.

alın bir palavra daha

bu arada TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOLU takımımız şampiyon olmuş kutluyorum gs tv de izledim adamlar çok çalıştılar hakettiler valla

http://www.galatasaray.org/amator_su...haberID=299994

Valla ya eskiden İbo vardı o da sakatlandı felan bitti... Eskisi gibi değil... Bakalım sağda M.Yozgatlı var belki o bişeyler katar... Ben söylüyorum ısrarla sağ bek ya da ön libero lazıım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim İsim Emir.Ben bu yonetimi anlamıyorum madem yıldız almıyosunuz Rico niye gonderiliyo? Delgado'ya güvenerek Rico satılmamalı gorduk gecen sezon Delgado'yu biraz daha pişmesi lazım...

Delgado ya güvenirsen zor bir maç öncese tavuk döner den zehirlenİR adam... Uğraş dur adam geçen senenin yarısını kaçırdı... Taraftarı ztn mest eden 1adam RicoPaşa onuda satma yönetim ztn kimseyi alamıyoN...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Valla ya eskiden İbo vardı o da sakatlandı felan bitti... Eskisi gibi değil... Bakalım sağda M.Yozgatlı var belki o bişeyler katar... Ben söylüyorum ısrarla sağ bek ya da ön libero lazıım...
    Ya İbo'nun oynatılması bence en buyuk hata topu öldürmekten baska bişey yapmıyo biraz kafasını kaldırsa ii topcu olurdu ama

Aynen öyle taraftarı bi rico mest edıo trıbunlerı ayaga kaldırıyo rico giderse kim yapcak bunu merak edıyorum :@

İbo bide sürekli köşelere gidiyo ofsayt direğinin oralarda top öldürüyo ama olsun benim en sevdim 2 Beşiktaş lı İbo v RicoPaşa...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya ben Delgado'yu da cok seviyorum ama bu sene sanssızlıklar yakasını bırakmadı yoksa cok ii topcu...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Costinho iddiası!..

Beşiktaş dış transferde rotasını şimdi de Atletico Madrid'de forma giyen Costinha'ya yöneltti. Bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen teknik direktörü Javier Aguirre ile anlaşamadığı için takımdan ayrılmak isteyen Portekizli oyuncunun parlak bir kariyeri bulunuyor.

Ön libero mevkiinde görev yapan Costinho, 1973 doğumlu. Yıldızı Porto'da parlayan ve bu takımda 2001-2005 arası forma giyen ünlü futbolcu daha sonra bir sezon Dinamo Moskova'da top koşturdu. Atletico Madrid'te geçen sezon 23 maçta görev yapan Costinho, Portekiz Milli Takımı'nın da şu anda kaptanı.

Kaynak: Sabah

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Costinha da iyi oyuncu ama bence ilk ihtimal olarak düşünülmemeli mesela bir Gravesen çok daha iyi bir transfer olur

Nerden aldın bu haberi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nikomedya71 View Post
    VE G.SARAY LİNCOLN İLE RESMEN ANLAŞTI!..

Brezilyalı futbolcu, Galatasaray yönetiminden istediği teminat mektubunu alınca kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı..
    20 Haziran 2007 Çarşamba 08:37

Galatasaray sonunda Lincoln'e kavuştu. Sarı-kırmızılı yönetim, daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Schalke'nin Brezilyalı yıldızına resmi sözleşme imzalattırdı. Böylece Galatasaray, taraftarının yıllardır beklediği yıldız transferini nihayet karşılamış oldu. Aslında Lincoln'ün Galatasaray'a transferi pek de kolay olmadı. Önce Brezilya lı oyun kurucu ile her konuda anlaşmaya varan Cimbom, Schalke'nin yüksek bonservis inadına takıldı.

D-SMART HIZIR GİBİ
    Ancak başkan yardımcısı Adnan Polat, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in de çabalarıyla 8.5 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim sağlandı; 5 milyon euroya indirildi. Taraflar el sıkıştı. Fakat daha sonra Lincoln'ün "Alacaklarıma karşılık teminat mektubu istiyorum" şeklindeki talebi can sıktı. Uzun süre başını ağrıtan maddi problemler nedeniyle bankalarla sorunlu olan Galatasaray'ın imdadına ise bu noktada Doğan Holding yetişti.

TÖREN YAPILACAK
    Sarı-kırmızı kulüp ile, Avrupa'daki maçlarını kendi bünyesinde bulunan D-Smart'ta yayınlama konusunda anlaşan Doğan Holding araya girdi ve Lincoln'e istediği teminat mektubunu verdi. Böylece Lincoln transferi mutlu sonla noktalandı. Önümüzdeki günlerde 'Yeni Hagi' için müthiş bir imza töreni düzenlenecek.

alın bir palavra daha

bu arada TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOLU takımımız şampiyon olmuş kutluyorum gs tv de izledim adamlar çok çalıştılar hakettiler valla

http://www.galatasaray.org/amator_su...haberID=299994

Kaynak ne?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut abi kaynak nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Costinho kac yasında ?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by welet View Post
    Costinho kac yasında ?
    34 yaşında

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Umut abi kaynak nedir?
    Fotomaç,fotospor hepsi bu haberle dolu zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Umut abi kaynak nedir?
    kaynak fotomaç
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BU arada R.Carlos gibi bir yıldız şuan bize yetmiyor ve yeni bir yıldız daha istiyoruz bu kulübümüzn geldiği noktayı gösterir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lincoln "Cassio de Souza Soares" , Galatasaray'da !..

Schalke 04 ve Brezilya Milli Takımı'nın 28 yaşındaki oyun kurucusu Lincoln "Cassio de Souza Soares" Galatasaray'ımızda..

----

GScimbom Forum'da günler öncesinde net bir şekilde duyurduğumuz Lincoln transferi sonunda mutlu sona ulaştı..

Ünlü oyuncunun haftaya imza için Türkiye'ye gelmesi, resmen Galatasaray'lı olması bekleniyor..

Kaynak:Gscimbom.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu transfer olmaz bence almaz Besıktas...

Makelele Türkiye'ye sıcak bakıyor!..

Rüştü ve Mehmet Yozgatlı'yı alarak iç transferi kapatan Beşiktaş, yabancı için çalışmalarını sürdürüyor. Real Madrid'de oynayan İvan Helguera'nın transferinin zora girdiği belirtilirken Chelsea'li Makelele'nin Siyah-Beyazlı formayı giyebileceği öğrenildi.

Başkan Yıldırım Demirören, Claude Makelele için şartları zorlarken Fransız oyuncunun Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun maliyetinin yüksek olmasının bu transferin gecikmesine sebep olduğu da kaydedildi.

Kaynak: Zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Zasa View Post
    Lincoln'e Zenit kancası!..
    G.Sarayımızın uzun zamandır transfer etmek istediği Lincoln için Zenit kulübünün de devreye girdiği iddia edildi

Galatasaray, Alman Schalke takımında forma giyen Brezilyalı yıldız Lincoln'ün transferinde dev doğalgaz şirketi Gazprom'la karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz Ocak ayında Schalke ile 125 milyon euroluk ana sponsorluk anlaşması imzalayan Rus şirketi Gazprom'un yüzde 75 hissesine sahip olduğu Zenit Kulübü, sambacı için sürpriz bir şekilde devreye girdi.

Lincoln istemiyor
    Gazprom'un, Schalke ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla Alman kulübüyle ortaklık kuran Zenit'in, Lincoln için 8 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği ortaya çıktı. Galatasaray'dan sambacı için 8 milyon euro bonservis isteyen Alman ekibinin, Zenit'ten gelen cazip öneri üzerine rotasını Rus ekibine çevirdiği vurgulandı.
    Schalke'nin, Lincoln'ü 8 milyon euro karşılığında, Fatih Tekke'nin de top koşturduğu Zenit'e vermeye hazır olduğu, ancak Galatasaray'la kesin anlaşma sağlayan Brezilyalı futbolcunun, Rusya'ya gitmek istemediği kaydedildi. Alman ekibine mektup yazdığı ifade edilen Lincoln'ün, sarı-kırmızılı takımda forma giymek istediğini bildirdiği öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

Bu haber sallama bence görmüyormusunuz Lincoln'un mektup yazdığından bahsediyor bu devirde mektup yazan mı kaldı e posta ise onu bilemem tabi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mamur'dan Topuz açıklaması

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye satılmasının söz konusu olmadığını söyledi. Mamur, yaptığı açıklamada, bazı gazetelerde Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transfer olacağına ilişkin yer alan haberleri şöyle değerlendirdi: ''Mehmet Topuz'un transferi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girip girmeyeceğini ben bilemem. Bunu Fenerbahçelilere sormak lazım. Bu tür haberler bize ve futbolcularımıza zarar veriyor. Mehmet Topuz'u, Gökhan Ünal'ı artık bıraksınlar. Biz sözümüzün arkasındayız, Mehmet Topuz'u satmayacağız, Gökhan Ünal'ı satmayacağız.''

21.06.2007
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Bu haber sallama bence görmüyormusunuz Lincoln'un mektup yazdığından bahsediyor bu devirde mektup yazan mı kaldı e posta ise onu bilemem tabi
    mektubuda güvercinle yollamıştır kardeş
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fotospor'u zaten boşveriyorum.O gazate mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben hala Adriano transferlerine inanmıyorum.Milan,Barcelona,Real Madrid,Juventus,Arsenal,Manchester United vs. takımlar bırakmaz onu bize.Ayrıca Adriano gelmek istemez bence.Türkiye'de ne kendini geliştirebilir,,ne de adını daha fazla duyurabilir.

Mesaj Yetkileri