jorge andrade olabilir ismi çıkmamış , yıldızı sönmüş , ucuz , stoper iki senedir alınan oyuncularla aynı ...
jorge andrade olabilir ismi çıkmamış , yıldızı sönmüş , ucuz , stoper iki senedir alınan oyuncularla aynı ...
Sakatlanmasaydı yıldızı sönmemiş olacaktı , stoper almıyacaklar gibime geliyor.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yok bence de defans almazlar bi tane iki yönlü orta saha alırlar başka yapmazlar..
Portekizli adam Fernando Meira çıksa ne komik olur..![]()
Deco geLsin 2-3 sene oynasın emekLi oLsun sonra Rijkaard'ın yanında Ant. olsun![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Deco gelebilir neden olmasın..
Deco falan gelmez.. Kandırmayalım kendimizi.![]()
Quaresma'ya inanılıyorsa Deco'ya da inanılır.![]()
Ben Quaresma'ya da inanmıyorum.
Deco'ya inanıyorum ben neden olmasın Kewell içinde gelmeden aynı şeyler söyleniyordu..
reijkarddı gönderip mourinhoyu getirsinler![]()
Bu jenerasyon ve bu teknik direktöre Deco çok yakışır. Tekniği ve oyun zekası yaşı kaç olursa olsun iş yapıcak nitelikte. Ayrıca Rijkaard, Baros, Kewell gibi isimler geliyorda Deco niye gelmesin =)
bence ne manada çıldırcağımızıda düşünmek lazım belki saç-baş yoldurtacak derecede kötü bir transfer olur...
ama ben öyle bir şey olacağını sanmıyorum...![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Umarım Deco gelir.
Beyler Özgürcanı kayserispr istiyo falan diye hberler duydm bir doğruluğu varmı biliyomusunuz
Ben öyle bi haber duymadım inşallah eski takımı SAKARYASPOR'a döner![]()
Özgürcan takımda kalmayacak. Gönderilecek muhtemelen, kayseri istiyorsa zorluk yaşanmaz; anlasılr varsa öyle bi durum.
Bizim için iyi bir altrnatif olur zaten bir sezon oynamıştı bizde
Özgürcan ın kalitesi TSL için yeterli bence..düzenli oynayacağı bir TSL takımına gitmesi temennim..
Ozgurcan gercekten kaliteli bir oyuncu, bu sezon yukselen takimlardan birine kiraya gonderilirse daha mantikli olur...
manisa iyi olur bence özgürcan için ardada zamanında gitmiş yıldız olarak dönmüştü
kira kira nereye kadar ?
özgürcan bitiriciliği yüksek ama tank gibi bir oyuncu. çok yavaş ve toplara koşmuyor bile çoğu zaman. bank asya'da attığı gollere bakarsanız, anlarsınız demek istediğimi.
malesef Galatasaray düzeyinde değil kendisi, takımda yer bulabileceğine inanmıyorum.
Bank Asya'da yani SAKARYASPOR formasıyla çok izledim Özgürcan'ı gol atıyor eyvallah da bir o kadar da boş pozisyonlarda pas vermiyor kendine Müslüman diyebiliriz.Ancak topu alıp hem süren hem de aynı zamanda çalım atmayı bir arada yapan müthiş bir özelliği var oyunda topu sürmesiyle Baros'a çok benzetiyordum yedek olarak hücumun sol kanadında kullanılabilir çünkü hızlı çalım da atabiliyor.
Cimbom'dan dev atak
Cassio Lincoln ile FIFA'lık olan Galatasaray, gönderme kararı aldığı Brezilyalı oyuncunun yerini yine bir dünya yıldızı ile doldurmak istiyor.
FOTOMAÇ'ın haberine göre; Birbirinden ünlü oyuncuları kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çeken Real Madrid, Arjen Robben, Huntelaar, Diarra gibi oyuncularla birlikte Rijkaard'ın çok istediği Van der Vaart'ı da satış listesine koydu. Marca, Real'in Hollandalı oyuncu için 15 milyon euro istediğini yazdı.
Teklife sıcak bakıyor
Galatasaray'ın şimdilik bu rakamı ödemesi zor görünürken, sarı-kırmızılı yönetim, Rijkaard'ın kart vizitini de kullanarak, İspanyollara, "İzin verirseniz hemen kiralayabiliriz. Biz bir oyuncuya kavuşuruz. Siz de maliyetinden kurtulmuş olursunuz" önerisi götürdü. Real Madrid'in düşünmek için süre istediği belirtilirken, kulüplerin anlaşması halinde Rafael Ferdinand Van der Vaart'ın Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.
yazete.com
Vaart'a eğer o kadar para verebilrsek ve Madrid kabul ederse biz çok rahat oyuncuyu alırız![]()
Orta sahaya toparlayıcı, çabuk ve pas yapan bir isme gerçektende ihtiyacımız var. Ancak Galatasaray bunu gazetede yazdığı gibi "Lincoln'un yerine" diye arıyorsa çok mantıklı değil. Şayet Lincoln, aman aman birşey katmadı takıma. Onun yeri mevcut kadroyla ve birkaç taktiksel hamleyle rahatlıkla dolabilir. Galatasaray, burada meseleye biraz yetenek üzerinden eğilmeli. Ama görülen o ki hala popülaritesi yüksek oyuncu peşinde koşulmakta. Neyse bakalım önümüzdeki günlerde göreceğiz. Vaart elbetteki takıma yararlı ve olumlu katkı sağlar ama bence Galatasaray'a tam olarak bu lazım değil...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Vaart transferi için Posta'da "Paranın yarısını sponsor, diğer yarısını da Servet'in Bayern Münih'e transferinden gelecek parayla ödeyecek Galatasaray" yazıyordu. Servet'in Bayern Münih'e transfer olacağını da burdan duymuş oldum![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Rafael Van Der Vaart veya Deco gelirse tadından yenmez![]()