Sayfa 86 / 1204 İlkİlk ... 36768485868788961361865861086 ... SonSon
2,551 ile 2,580 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

jorge andrade olabilir ismi çıkmamış , yıldızı sönmüş , ucuz , stoper iki senedir alınan oyuncularla aynı ...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sakatlanmasaydı yıldızı sönmemiş olacaktı , stoper almıyacaklar gibime geliyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yok bence de defans almazlar bi tane iki yönlü orta saha alırlar başka yapmazlar..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Portekizli adam Fernando Meira çıksa ne komik olur..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Deco geLsin 2-3 sene oynasın emekLi oLsun sonra Rijkaard'ın yanında Ant. olsun
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Deco gelebilir neden olmasın..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Deco falan gelmez.. Kandırmayalım kendimizi.

Quaresma'ya inanılıyorsa Deco'ya da inanılır.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben Quaresma'ya da inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Deco'ya inanıyorum ben neden olmasın Kewell içinde gelmeden aynı şeyler söyleniyordu..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

reijkarddı gönderip mourinhoyu getirsinler

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bu jenerasyon ve bu teknik direktöre Deco çok yakışır. Tekniği ve oyun zekası yaşı kaç olursa olsun iş yapıcak nitelikte. Ayrıca Rijkaard, Baros, Kewell gibi isimler geliyorda Deco niye gelmesin =)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence ne manada çıldırcağımızıda düşünmek lazım belki saç-baş yoldurtacak derecede kötü bir transfer olur...

ama ben öyle bir şey olacağını sanmıyorum...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım Deco gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Beyler Özgürcanı kayserispr istiyo falan diye hberler duydm bir doğruluğu varmı biliyomusunuz

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Ben öyle bi haber duymadım inşallah eski takımı SAKARYASPOR'a döner

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Özgürcan takımda kalmayacak. Gönderilecek muhtemelen, kayseri istiyorsa zorluk yaşanmaz; anlasılr varsa öyle bi durum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bizim için iyi bir altrnatif olur zaten bir sezon oynamıştı bizde

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Ben öyle bi haber duymadım inşallah eski takımı SAKARYASPOR'a döner
    Sakarya'ya geri donmesi cok zor kume dustugu icin.Bence Bank Asya 1. liginden bir takima gidecek Kayserispor ilgilenmiyorsa.Cunku Karsiyaka ciddi bicimde ilgileniyor Ozgurcan ile.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Özgürcan ın kalitesi TSL için yeterli bence..düzenli oynayacağı bir TSL takımına gitmesi temennim..

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ozgurcan gercekten kaliteli bir oyuncu, bu sezon yukselen takimlardan birine kiraya gonderilirse daha mantikli olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

manisa iyi olur bence özgürcan için ardada zamanında gitmiş yıldız olarak dönmüştü

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Ozgurcan gercekten kaliteli bir oyuncu, bu sezon yukselen takimlardan birine kiraya gonderilirse daha mantikli olur...
    kira kira nereye kadar ?

özgürcan bitiriciliği yüksek ama tank gibi bir oyuncu. çok yavaş ve toplara koşmuyor bile çoğu zaman. bank asya'da attığı gollere bakarsanız, anlarsınız demek istediğimi.

malesef Galatasaray düzeyinde değil kendisi, takımda yer bulabileceğine inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bank Asya'da yani SAKARYASPOR formasıyla çok izledim Özgürcan'ı gol atıyor eyvallah da bir o kadar da boş pozisyonlarda pas vermiyor kendine Müslüman diyebiliriz.Ancak topu alıp hem süren hem de aynı zamanda çalım atmayı bir arada yapan müthiş bir özelliği var oyunda topu sürmesiyle Baros'a çok benzetiyordum yedek olarak hücumun sol kanadında kullanılabilir çünkü hızlı çalım da atabiliyor.

Cimbom'dan dev atak

Cassio Lincoln ile FIFA'lık olan Galatasaray, gönderme kararı aldığı Brezilyalı oyuncunun yerini yine bir dünya yıldızı ile doldurmak istiyor.

FOTOMAÇ'ın haberine göre; Birbirinden ünlü oyuncuları kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çeken Real Madrid, Arjen Robben, Huntelaar, Diarra gibi oyuncularla birlikte Rijkaard'ın çok istediği Van der Vaart'ı da satış listesine koydu. Marca, Real'in Hollandalı oyuncu için 15 milyon euro istediğini yazdı.

Teklife sıcak bakıyor

Galatasaray'ın şimdilik bu rakamı ödemesi zor görünürken, sarı-kırmızılı yönetim, Rijkaard'ın kart vizitini de kullanarak, İspanyollara, "İzin verirseniz hemen kiralayabiliriz. Biz bir oyuncuya kavuşuruz. Siz de maliyetinden kurtulmuş olursunuz" önerisi götürdü. Real Madrid'in düşünmek için süre istediği belirtilirken, kulüplerin anlaşması halinde Rafael Ferdinand Van der Vaart'ın Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

yazete.com

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Vaart'a eğer o kadar para verebilrsek ve Madrid kabul ederse biz çok rahat oyuncuyu alırız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orta sahaya toparlayıcı, çabuk ve pas yapan bir isme gerçektende ihtiyacımız var. Ancak Galatasaray bunu gazetede yazdığı gibi "Lincoln'un yerine" diye arıyorsa çok mantıklı değil. Şayet Lincoln, aman aman birşey katmadı takıma. Onun yeri mevcut kadroyla ve birkaç taktiksel hamleyle rahatlıkla dolabilir. Galatasaray, burada meseleye biraz yetenek üzerinden eğilmeli. Ama görülen o ki hala popülaritesi yüksek oyuncu peşinde koşulmakta. Neyse bakalım önümüzdeki günlerde göreceğiz. Vaart elbetteki takıma yararlı ve olumlu katkı sağlar ama bence Galatasaray'a tam olarak bu lazım değil...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vaart transferi için Posta'da "Paranın yarısını sponsor, diğer yarısını da Servet'in Bayern Münih'e transferinden gelecek parayla ödeyecek Galatasaray" yazıyordu. Servet'in Bayern Münih'e transfer olacağını da burdan duymuş oldum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Orta sahaya toparlayıcı, çabuk ve pas yapan bir isme gerçektende ihtiyacımız var. Ancak Galatasaray bunu gazetede yazdığı gibi "Lincoln'un yerine" diye arıyorsa çok mantıklı değil. Şayet Lincoln, aman aman birşey katmadı takıma. Onun yeri mevcut kadroyla ve birkaç taktiksel hamleyle rahatlıkla dolabilir. Galatasaray, burada meseleye biraz yetenek üzerinden eğilmeli. Ama görülen o ki hala popülaritesi yüksek oyuncu peşinde koşulmakta. Neyse bakalım önümüzdeki günlerde göreceğiz. Vaart elbetteki takıma yararlı ve olumlu katkı sağlar ama bence Galatasaray'a tam olarak bu lazım değil...
    2 gundur milliyet.com da rjiikard gideceklerin listesini verdi haberi var ve genclerden yaser cem murat serdar emre semih gidecekler arasinda yaziolar kira olsun satilik olsun peki cem oynayabilirmi bu sene pafta
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Rafael Van Der Vaart veya Deco gelirse tadından yenmez

Mesaj Yetkileri