Sayfa 865 / 896 İlkİlk ... 365765815855863864865866867875 ... SonSon
25,921 ile 25,950 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Baroni yolcu ve dünya kupasında iyi performans gösterir iyi fiyat verilirse Raul da gönderileceği konuşuluyor eğer öyle olursa Salih forma şansı bulur.Tam tersi durum yaşanırsa hem çocuğu harcadık hem en az 10 milyon euro kar gitti.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Hollandalı Lens'i alalım tam istediğim tipte bir kanat oyuncusu. Hızlı adam geçiyor daha ne olsun. Bugün Van Gaal oynatmaz diye düşünüyordum. Fark açılınca girdi, iyi de oynadı hemen farkını gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hem hizli hem de cok guclu bir adam, yere yikilmiyor. bir yanda emenike bir yanda lens dusunemiyorum. bi de bunlarin onune pas atacak bir diego. durdurulamaz bir hucum hatti olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    hem hizli hem de cok guclu bir adam, yere yikilmiyor. bir yanda emenike bir yanda lens dusunemiyorum. bi de bunlarin onune pas atacak bir diego. durdurulamaz bir hucum hatti olur.
    Dinamo Kiev'e transfer olmuş galiba. http://www.transfermarkt.com.tr/jere.../spieler/38497 Ben hala Psv'de oynuyor diye biliyordum 9'dan aşağı bıraksalar çok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

lens ayrica gercek bir sol acik, gole donuk. aslinda tam sistemize uygun birisi. ancak su asamada imkansiz bir transfer. tabi ukraynanin mevcut karisik durumu onun transferini mumkun kilabilir ama baska talipleri de cikar mutlaka. cok pahaliya patlar bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu bizde öyle transfer yapacak adam nerde. Gör bak o adam çok iyi bir takıma gider ileride. Bizimkiler döner dolaşır yine yaşlı bir adam alırlar. Türkiye'deki takımlar genelde böyle. Patlama yapacak adamları almazlar. Tv'den bile farkını belli ediyor iyi oyuncular. Oturup bu tür turnuvaları takip etseler 2-3 adam bulurlar.

O siyahi oyuncu harbi çok iyi yardırıyor. Bizim sola geçse düşünemiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Diego transferi noldu yattimi arkadaslar ? yada 1 temmuzu bekliyorlar diye okumustum galiba 1 temmuzdan sonra kontrati bitiyormus

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Lens o kadar genc degil yalniz 27 yasinda sanirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Diego imza atmaya gelecek, tatilde. Ersul Yanal da belirtmişti zaten, aldık sıkıntı yok diye, başka transfer olmayacak.

Alves
    Yobo
    Kadlec
    Cristian
    Meireles
    Holmen
    Krasic
    Stoch
    Emenike
    Sow
    Kuyt
    Webo

Cristian-Yobo-Holmen-Krasic takımdan kesin gönderilecek oyuncular. Kiralık ya da bonservisiyle olur bilmiyorum ama seneye takımda olmayacaklardır. 8 oyuncu kalıyor geriye, Alves-Emenike-Meireles-Sow-Kuyt-Webo takımda tutulacaktır. (Emenike ve Meireles ultra performans gösterir, yüksek bedelle teklif alırsa belki gönderilebilir ama düşük ihtimal)

Geriye Kadlec-Stoch kalıyor, bir de Diego. Hasan Ali'nin durumu, sezona hazırlığı önemli (en son ameliyat olmuştu), Serdar Kesimal'ın kampa davet edilme durumu varmış, buna bağlı olarak Kadlec de gönderilmek istenebilir. (Tabi yüksek maaşı sebebiyle gitmek istemeyebilir ama Almanya'da her türlü alıcısı çıkar) Stoch illa ki kampta olacaktır.

Bir diğer sıkıntı Afrika Kupası, yerli forvet transferi şart. Ama alt yapıdan oyuncu da çıkarabilir deniyor alternatif forvet için Ersun Yanal'ın.

Bence bekliyor yönetim, Sow da dahil, teklif gelebilecek yabancılar olursa, ona göre gidecek kalacaklar belirlenecek. Hiç kimse teklif almazsa;

Alves
    Meireles
    Diego
    Stoch
    Emenike
    Sow
    Kuyt
    Webo

şeklinde yabancılarımız olur önümüzdeki sezon.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

arkadaş şu forvetlerin hepsini niye afrikadan alıyoruz ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligimizde başka tipte forvet iş yapmıyor Sait , defanslar kasaptan hallice oldukları için.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    arkadaş şu forvetlerin hepsini niye afrikadan alıyoruz ya
    zenciler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Baroni ve Holmen'i Bursaspor'dan Ozan Tufan'ı almak için takasta kullanacakmışız. Umarım doğrudur. Gökhan'a alternatif olabilecek iki oyuncu da Bursa'da zaten; Şener ve Ozan.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Ozan değilde Şeneri alabilsek keşke.Şener Gökhanı bile kesebilecek kadar potansiyelli bana göre.

Stoch geri dönsün de gerisi fasa fiso

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Salihi almis roma 11m euroya italyan basini diyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alves-kuyt-meireles-diego-emenike sahada ki 5'li olur. stoch-sow-webo +3 olur.

yabancı transferi beklemiyorum.

bunları yazmam buna katıldığım anlama gelmiyor. sow ve webo'nun +3 olması fazlaca lüks. ikisinden biri satılabilir. özellikle sow para ediyorken. şahsi düşüncem.

sow yerine kuyt'ı kenarda rahatsız edebilecek bir sağ açık alınması bana mantıklı geliyor. (kevin kampl)

bir de yerli forvet.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

emrah bassan haberleri de var, ileri 3lude alternatif olabilecek potansiyeli yuksek iyi bir forvet. umarim aliriz. ozani da milli takimda cok begendim, mumkunse sartlar zorlanmali. takimi genclestirme adina guzel hamleler olur emrah ve ozan.

5 yabancili sistemde ben de cok merak ediyorum sahada kimlerin olacagini. zor olcak secim yapmak. sow ve emenike bence vazgecilmez duruyor su durumda. ben 2 forvet arti gelirse diego olur diye dusunuyorum ileri 3lude. meireles ve alvesle de 5li tamamlanir. kuyt ve webo rotasyonda kalir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Salih 2+2 m € bedel ile 2 yıllığına kiralanacakmış. Satın alma opsiyonu da 11 m € olacakmış. Sitelerde öyle bir haber var.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sow yedek falan beklemez, yıkarlar o stadı!
    ilk 11 Alves, Diego, Kuyt, Sow Emenike olur. Meireles, Kadlec, Webo yedek olur. Maalesef Stoch'un takımda kalacağına inanmıyorum. Büyük ihtimalle diğer yabancılar satılamadığı için Stoch gidecektir. Webo veya Kadlec gitmeden Stoch'un takımda kalması çok zor.

Gökhan'ın yedeği olarak bence Şener daha iyi olur, Ozan bizde şans bulamaz herkese şans verdik Ozan kaldı. Hazır adam daha iyi olur. Gençleştirmek demek sadece 20 yaş altı anlamına gelmiyor, 23-24 yaş da iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

aslinda yas ortalamasi yuksek bir yabanci kadromuz var, ilk11 deki yabanci 5 cok degisir sezon icinde. kuyt disindakiler devamliligi olan oyuncular degil cunku.

@himone
    ozani da alalim seneri de, olmaz mi ozan stoper de oynuyor. sag bekin de 3. adami olur, stoperde de rotasyonda girer, cikar. serdar kesimal olmadi, birilerini monte etmemiz lazim o bolgede. belki ankaraya kiralik verdigimiz berkaycan da yavastan dahil edilebilir kadroya.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bence yabancı bir forvet alacağız,Webo gidici gibi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    aslinda yas ortalamasi yuksek bir yabanci kadromuz var, ilk11 deki yabanci 5 cok degisir sezon icinde. kuyt disindakiler devamliligi olan oyuncular degil cunku.

@himone
    ozani da alalim seneri de, olmaz mi ozan stoper de oynuyor. sag bekin de 3. adami olur, stoperde de rotasyonda girer, cikar. serdar kesimal olmadi, birilerini monte etmemiz lazim o bolgede. belki ankaraya kiralik verdigimiz berkaycan da yavastan dahil edilebilir kadroya.
    Stoper olarak şans bulamaz. Takımda zaten Alves, Egemen, Bekir ve Kadlec (benim düşüncem takımda kalacak) var. Üstelik çocuğu alıp stoperde harcamanın anlamı yok, açıkçası birçok kişinin aksine ben stoperde pek de iyi görmedim Ozan'ı sağ bek performansına yazık oluyor. Ozan'a normalde karşı çıkmıyorum ama alırsak potansiyeline kesinlikle ulaşamaz, FB'den çok Ozan'ı düşünüyorum.

Ve bu sezon Afrika Kupası var onu da unutmuşum, kesinlikle Webo'nun yerine Afrikalı olmayan bir forvet alınmalı (Milli takımı bırakırsa sorun yok). Keşke Emenike'yi satıp kaliteli bir adam alabilsek ama mümkün görünmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

emenikeyi niye istemiyosunuz ki? adam minimum 10 gol garanti, asisti de cabasi. weboyu gondermeliyiz oncelikli, kuyt bile gonderilebilir bence. daha genc dinamik adamlar almak lazim. rotasyonda kusmeyecek, ama potansiyeli yuksek kaliteli yabancilar. kadlec meireles kuyt webo alves baroni yobo. hepsini gondermek lazim aslinda. emenike sow diego stoch, ustune de 4 tane yabanci getir, olsun bitsin.

ayrica kesinlikle 2003 teki gibi turk milli takimin alt yas kategorisini de toparlamak lazim. icinden 3-4 tanesi tutsa yeter. korelicek diye almamak olmaz. ben oyuncu ogutucu oldugumuza inanmiyorum. olay oyuncuda bitiyor. formayi kendisi alcak. sadece genc diye formayi alma luksu yok bence.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by himone View Post
    Stoper olarak şans bulamaz. Takımda zaten Alves, Egemen, Bekir ve Kadlec (benim düşüncem takımda kalacak) var. Üstelik çocuğu alıp stoperde harcamanın anlamı yok, açıkçası birçok kişinin aksine ben stoperde pek de iyi görmedim Ozan'ı sağ bek performansına yazık oluyor. Ozan'a normalde karşı çıkmıyorum ama alırsak potansiyeline kesinlikle ulaşamaz, FB'den çok Ozan'ı düşünüyorum.

Ve bu sezon Afrika Kupası var onu da unutmuşum, kesinlikle Webo'nun yerine Afrikalı olmayan bir forvet alınmalı (Milli takımı bırakırsa sorun yok). Keşke Emenike'yi satıp kaliteli bir adam alabilsek ama mümkün görünmüyor.
    Ozanın gerçekten sağ bek performansına yazık oluyor.İzlediğim kadarıyla stoperde çok verimsiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ozan'ı alamazsınız onu geçinde
    Şener'i belki bırakırız
    Hem başkanınız Diego'dan başka transfer olmayacak dedi neden konuşuyorsunuz daha fazla

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ozan'ı alamazsınız onu geçinde
    Şener'i belki bırakırız
    Hem başkanınız Diego'dan başka transfer olmayacak dedi neden konuşuyorsunuz daha fazla
    O, yabancı transferi içindir. Yerli 2-3 adam alırlar bence. Ozan Tufan da, Şener de kendi takımımda görmeyi isteyeceğim 2 isim. Şener'in bildiğim kadarıyla sözleşmesinde 5 milyon TL'ye serbest kalır maddesi de var. Bunu şimdiye kadar büyük bir takımın neden değerlendirmediğini anlamıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    O, yabancı transferi içindir. Yerli 2-3 adam alırlar bence. Ozan Tufan da, Şener de kendi takımımda görmeyi isteyeceğim 2 isim. Şener'in bildiğim kadarıyla sözleşmesinde 5 milyon TL'ye serbest kalır maddesi de var. Bunu şimdiye kadar büyük bir takımın neden değerlendirmediğini anlamıyorum.
    Şener'i çok büyütmeyin ben size söyleyim orta yapmasını bilmeyen ve defans konusunda da çok kolay çalımlar yiyebilen biri biz takımımızın bu oyuncudan kazanılacak paranın çok değerli olduğuna inanıyoruz forumlarda çoğu taraftarımız bu yönde konuşuyor tıpkı benim gibi .
    Çünkü sizler her maçını izlemiyorsunuz 90 dakika kısa özetlerde hırsından ötürü Sabri gibi çok çalışıyor gibi görünüyor ama emin olun o kadar büyütülecek biri değil

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Emenike'yi çok beğeniyorum ben yani takıma bakışla gitmesi gereken onlarca adam varken Emenike gibi yararlı bir adamı satmak tamamen lüks bir iş olur.

İlla ki birisi gidecekse hem performans, hem yaş olarak o Webo olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer