Burak Yılmaz'dan iyi bence Necati , geçen sene de Şampiyonlukta çok büyük payı vardı , çok üzülüyorum bu adama hep istemiştim Fener'e gelsin diye.
Burak Yılmaz'dan iyi bence Necati , geçen sene de Şampiyonlukta çok büyük payı vardı , çok üzülüyorum bu adama hep istemiştim Fener'e gelsin diye.
Aslan aradığı stoperi buldu!
Çek savunmacı Tomas Ujfalusi'nin sakatlanması üzerine Galatasaray'da aniden gündeme gelen stoper arayışlarında öne çıkan son isim Inter'in Rumen yıldızı Chivu oldu.
02 Eylül 2012 | 10:20
Takvim'in haberine göre, Çek savunmacı Tomas Ujfalusi'nin sakatlanması üzerine apar topar sol ayaklı stoper arayışlarına giren Galatasaray, Inter'li Chivu'yu bitirmekte kararlı.
Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı kadrosunu yarın akşama kadar UEFA'ya bildirmesi gereken Sarı-Kırmızılılar'ın İtalyan yetkililerle sıcak temasları sürdürdüğü belirtildi.
Eski dostlar da devrede!
Yönetici Ali Dürüst'ün İtalya'da Inter yetkilileriyle masaya oturduğu ve hem oyuncuyu hem de kulübünü ikna etmeye yakın olduğu belirtildi. Inter'le yeni sözleşme yineleyen oyuncu için Galatasaray'ın efsane isimlerinden George Hagi ve kulüple iyi ilişkileri olan Rumen menajer Becali'nin de devrede olduğu sızan haberler arasında yer alıyor.Yönetici Ali Dürüst'ün oyuncu ve kulübüyle anlaşma sağlayıp en geç yarın İstanbul'da olmasının beklendiği ifade ediliyor.
Chıvu olmazsa Riise listede
Rumen oyuncu için son ana kadar şartlarını zorlayacak olan Galatasaray'ın listesindeki bir diğer isminse İngiliz Premier Lig ekibi Fulham'ın formasını giyen John Arne Riise olduğu öğrenildi. Sol bekte son derece deneyimli bir isim olan John Arne Riise'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Sarı-Kırmızılılar'ın yarına kadar bu iki isimden biriyle el sıkışarak resmi imzayı atması bekleniyor. John Arne Riise, Monaco, Liverpool, Roma, Fulham gibi önemli takımların formasını giydi.
Terim: stopere takviye yapacağız!
Galatasaray Teknik Direktörü Terim, Ujfalusi'nin sakatlığının kendilerini zor durumda bıraktığını belirterek, "Pazartesiye kadar UEFA'ya takım listesini vereceğiz. Lugano ile ilgimiz yok. Transfer yapacağız. Umarım kafamızdaki oyuncuyu alırız" şeklinde bir açıklamada bulunmuş
chivu güzel transfer olur. Gerektiğinde sol bekte de oynayabiliyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Chivu daha yeni sözleşme imzalamamış mıydı?
So what?
Saike
Necati'nin gitmesi çok gereksizdi alternatif olarak yerli oyuncular arasında en iyilerdendi.
İnşallah aramayız ama göndermeye ne gerek vardı , çok fazla para aldığını düşünmüyorum.
Futbolu bizde bırakmasını isterdim.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Yarın ŞL listesi verilecekmiş.Yapılacaksa bugün bir transfer yapılır.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
Fatih Terim medyada adı geçmiyor demişti![]()
CL'yi Semih kaldırabilecek mi ki onu yazıyoruz hemen ilk 11'e...Dany bence daha hazır bi isim CL'yi kaldırabileceğini düşünüyorum stoper alınacaksa Dany ile oynamalı...
Bencede avrupada Dany ve gelecekse yabancı stoper ile çıkmalıyız.
Liverpool'dan coates geçiyor adı,olursa çok harika olur.
Chivu'yu sanmıyorum ama gelirse çok iyi olur.Hem tecrübeli hem iki bölgede oynayabiliyor.Defansı çekip çevirecek bir oyuncu.
İDDİA | Galatasaray'ın Andre Santos ile anlaştığı haberleri var.Santos transferinin yarın saat 17:00'ye kadar bitirilmesi bekleniyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şimdi Ntvspor'da Fatih Terim'in açıklamalarını dinledim.Haftasonu Avrupa'da tatil bizim süremiz çok kısıtlı pazartesi sabahından itibaren çok kısa bir süremiz var falan diyor.Bu da demek oluyor ki yarın öğlen gibi açıklanabilir transfer![]()
Bulent Korkmaz'i futbola geri dondurmek de bir cozum. Hem de yerli.
Bu asamadan sonra ya elde kalmis oyuncu gelir, veya genc ve yuksek bonservisli oyuncu gelebilir. Zaten takima alismasi vs. 1-2 ay surecegine gore, onumuzdeki 2 ay buyuk ihtimalle savunmadaki ikili Dany-Semih.
Necati'nin gitmesi cok sasirtici degil bence. Kasimpasa macinda yanilmiyorsam yedek kulubesinde, Burak da cezaliyken, Sercan vardi. O zaten Necati'ye bir sinyal vermistir. Bir de tabii antrenmanda diger oyuncularin tempolarini, onlari ne kadar zorlayabilecegini hissedebiliyordur.
Surekli oynamazsa becerilerinin geriye gidecegini tahmin etmistir ve bu karari almistir.
Chivu iyi futbolcu da kart görme potansiyeli çok fazla.
Canım FEDA olsun sana !
Andre Santos'un Fm profilini koyabilir mi acaba birisi ?
İlk sezon başı olursa sevinirim.
Balta'dan sonra Santos benim için ilaç gibi olur.Bu seferde hücum yönü yüksek defansı zayıf bir bek olucak.Sonuç olarak Santos beni memnun eder.Türkiye için lüks bile Santos.Bakalım bek mi gelecek yoksa stoper mi?
Aysal'dan 'sürpriz transfer' açıklaması
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transferde hedeflerinin stoper mevkii olduğunu doğrularken basına hiç yansımamış sürpriz bir ismi de kadrolarına katabileceklerini söyledi.
02 Eylül 2012 Pazar - 08:09
Milliyet
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, stoper transferinde gelinen son noktayı açıkladı. Milliyet'in haberine göre teknik direktör Fatih Terim'in önünde 5-6 kişilik bir liste olduğunu aktaran Başkan Aysal, '48 saatimiz kaldı. Pazartesi (yarın) günü Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya kadromuzu iletmek zorundayız. Bonservisi elinde olan oyuncular tabii ki önceliğimiz. Çünkü aksi durumda hem oyuncu, hem de kulüple görüşmek zorunda kalıyorsunuz' dedi.
Terim çalışıyor!
Başkan Aysal, Real Madrid'in Portekizli savunmacısı Carvalho ile PSG'li Lugano'nun kesinlikle gündemlerinde olmadığını yineledi.
Sarı-kırmızılı kulübün patronu, Portolu Rolando, Interli Chivu ve Wolfsburglu Simon Kjaer isimlerinin listede olduğunu da doğrularken, 'Üçünden biri de olabilir, hiç basına yansımamış biri de. Hocamızın üzerinde çalıştığı, belirlediği oyuncular var. O yüzden sürpriz de yapabiliriz' diye konuştu.
Yiğit Orduspor, Necati Es - Es forması ile poz veriyor, resmi sitemiz 1-2 gün geç haber verecek yine her zamanki gibi herhalde..
Necati'yi aramayız, takımda 6 forvet vardı. Demek ki Baros kalıyor. Necati'nin fizik olarak yetersiz olduğu gün gibi ortadaydı, Sercan yedekken Necati tribündeydi lig maçında, mesajı almış hem kendisi hem Galatasaray için doğru kararı almıştır. Şampiyonluktaki payı göz ardı edilemez evet jubilesini de Galatasaray forması ile yapabilirdi ama formda ve yeterli olmuş olsaydı. Salt vefa ile açıklanacak bir durum değil bu transfer, yolu açık olsun.
Baros hala düşünülmüyor bence Elmander-Burak-Umut-Sercan şeklinde olur rotasyon ve forvet hattımız ah şu Riera ve Baros'dan kurtulup Rolando'yu kiralasak harika olur![]()
Ah ah Hamburg maçını izledim de duygulandım şimdiO zamanlar ne diyorduk kralsın Baros şimdi herkes göndermek için gün arıyor
Biraz daha kendine baksaydın be Baros
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bir yemek Son Kullama tarihini doldurana kadar guzeldir ondan sonrasi yenmez.Barosta son kullanma tarihini doldurdu.
Burada yemek tartışmıyoruz ama.Ben sevmiyorum 2 sene önce herkesin çok sevdiği oyuncunun bir anda nefret edilmesinden![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ujfalusi'nin sakatlığının ardından bu takıma stoper şart oğlu şart açık ve net !
Fatih Terim mutlaka biri gelicek dedi.Yarın için yoğun çaba sarf ediliyor dedi.Bakalım kim olucak?
Ali Dürüst:Savunmaya takviye yapmak istiyoruz. KoloToure alternatiflerimizden birisi diyebilirim
Ayrıca stoper Fransa'dan olacak iddiaları var. Yarın Avrupa listesi için son gün, kaliteli bir transfer şart.
Beyaz Tv ; galatasaray ingiltereden Defans oyuncusu ile anlasti dedi Bas harfi K dediler Kolo Toure Galiba.