Yolu açık olsun
10 - 12 arası bi fiyata verdiysek çok iyi
Yolu açık olsun
10 - 12 arası bi fiyata verdiysek çok iyi
“Futbolcumuz Salih Uçan’ın transferi konusunda A.S. Roma kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.”
ne diyorsun, cok guzel haber. yuru be salih, romadaki gururumuz ol!
Gitsin şu futbol ortamından kurtarsın kendini,kafası rahat gelişsin.Umarım başarılı olur.
2 sene kiralık, senelik 2 milyon ücret. Ayrıca 7 milyon opsiyon ile satın alma hakkı diyor İtalyanlar.
fenerbahçe ile alakası yok burda herhangi bi kulupte gelişemiyecegi çok açık gitsin romada kendini geliştirsin ülkemiz için süper bi kazanım olur
2 senelik kiralama ücreti 4.25M Euro, satın alma opsiyonu 11M Euro deniliyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Başta da deniyordu zaten 2+2 + 11 Milyon euro diye. Eğer bu rakam doğruysa çok karlı olacak. Diyelim 2 yıl sonunda Roma almadı, en azından oyuncuyu iyi ücrete 2 yıl boyunca kiralamış oluruz. Döndüğünde hem genç hem de takımımız için yeterli seviyede bir oyuncu kazanmış oluruz.
Salih için çok iyi olur kesinlikle.Burada potansiyeline ulaşamayacağı çok açık.Öyle bir ortam yok malesef ülkemizde.
So what?
Saike
Güzel bir anlasma yapmısız.Bizde zaten 2 sene yedek kulubesinde oturacaktı onun yerine para kazanacagız.
Aslanım Salih
Yolu açık olsun.İnşallah iyi yerlere gelir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok sevindim bu habere, umarım Salih kendisini iyi bir şekilde geliştirir.
Fenerbahçe'nin hata yapmış olduğunu düşünmüyorum. İtalya futboluna da uygun değil Salih. İspanya doğru bir lig olabilirdi. 2 senede fizik olarak gelişir İtalya'da, düzenli oynarsa futbolu da gelişir ama Roma o bedeli ödemez bence. O bedelin karşılığı olacak bir futbolu İtalya'da gösterebilmesi çok zor. 2 sene sonra geri döneceğini düşünüyorum. Üzerine sözleşme de yenilenir geri dönerse. Zaten kiralamamız gerekiyordu aslen. Win-Win olacak gibi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bencede İspanya daha iyi olurdu ama İtalya'da şansı yaver giderse yeni Tootti olabilir. Ben daha çok Salih in fizik olarak gelişmesini ve defansif ozelliklerini artırmasını brkliyorum. Ofans yonunden zaten gelişmeye çok daha açık
Atm salih için en ideal takımdı bence bakalım romada neler yapacak umarım emre gibi başarılı olur ki yetenek olarak daha iyi salih
8 milyon € çok 5 milyon anca eder diyorlardı. 2 sene sonra alırsa ki alacaklardır, 16 milyon € civarı bir paraya gitmiş olacak.
...
Umaril bu transfer gerceklesir. Yoksa bu yasta yedekte curuyecek cocuk. Italya'da potansiyeline tam anlamiyla ulasacagini dusunuyorum. Yolu acik olsun.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Salih gider 2 sene oynar, kendini geliştirir. Sonra Aziz Yıldırım ikna eder onu takımda kalırOhh mis gibi
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
F.Bahçe ve Salih açısından güzel bir transfer anlaşması. Salih, Roma'da şans bulup kendini geliştirirse F.Bahçe daha büyük paralara satabilir Salih'i ve Salih de daha iyi bir takıma gidebilir.
Bu transfere ben ayrıca sevindim; çünkü medyada Roma'nın Lanzini ile ilgilendiği yazılıyordu. Bu transfer sonrasında gerek kalmadı Lanzini'yi almalarına.![]()
Her türlü kazandıracak bir anlaşma olmuş.Hem Türk futboluna hem Fenerbahçe'mize hem de Salih'e hayırlı olsun.
Anlasma belli oldu mu ki beyler? 3 yıllık, senede 1m euro da deniyor. Oyleyse bizim açımızdan pek de sevinilecek bir anlasma olmaz bence
Last edited by ForsakeN : 24.Haziran.2014 at 13:59
Yedek kulübesinde çürüyecek senede bi iki maça girip ztkde oynayacak salih yerine potansiyeline erişme ihtimali yüksek romada kalması hiç para vermeseler bile avantajlı
Zaten ben parasına bakmıyorum salih nasıl gelişim gösterecek o konu önemli benim gözümde umarım iyi olur onun için
salih superligde oynasa da gelisemez ki, ne zaman oyuncu yetistirdik biz. tek umudumuz potansiyeli olan topcularimizi erken yasta avrupaya gondermek. baska turlu dunya capinda oyuncumuz olmaz. salih romada oynasa da oynamasa da cok sey kazanacaktir orda. donmesini bekleyenler bosuna umitlenmesin, salih yurt disina ciktigi anda artik emekliliginde doner ancak turkiyeye.
Roma sanırım ŞL'nde olacak seneye.
Salih bir sezon rezerv takım da oynuycak. Beğenilirse sonra ki sezon A takıma yükselicek. A takımda da tutunursa opsiyonu kullanılıcak.
Yurt dışında gelişip dünyanın saygısını kazanmış bir oyuncu olduktan sonra 1 Milyon'a bile satılsa ağızımı dahi açmam.
Gönül ister ki açacak durumda olalım ama değiliz, Avrupa'ya giden oyuncu sayımız o kadar az ki ben artık gidip başarıları ile avunmaya dahi razı olmuş durumdayım bırakın parayı pulu.
Fenerbahçe'li olarak gidiyor ya o da yeter. Geriye döndüğünde büyük bir abi olarak ''vay be Salih geldi'' dedirtecek derece olur umarım.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Salih 2 yıl icinde kendini gösterirse Roma polemige girmez 11 i verir alır bence güzel bir anlasma olmus hem Roma salihi deneyecek simdiden o kadar paraları cöpe atmamıs olacak hem fenerbahce kazanacak
Haber sitelerinde ısrarla Gökhan İnler transferi yazılıyor.
De Rossi , Strootman , Pjanic , Florenzi gibi rakipleri varken Salih'in forma şansı ne olur en fazla ?
Yanındaki isimlerden kapabildiğini kapar o sayede gelişir bence.