İlk sene Roma B takımında oynayacak.
İlk sene Roma B takımında oynayacak.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
En azından Holmen, Cristian gibi oyuncuların arkasında beklemeyecek. Altyapı, antrenör ve veteran orta saha açısından çok iyi bir takıma gitti. Çalıştıktan sonra kendisini her türlü geliştirir. Hala transfer resmiyet kazanmadı ama biz olduğunu farz edelim.
Last edited by Nedvedmania : 25.Haziran.2014 at 20:55 Reason: Kural 6
İsterse Roma C'de oynasınTürkiye dışında her takım Salih'in gelişmesi için uygun
İtalya'da Parma, Empoli tarzı takımların Salih'i kiralamak istediği yazılmış haber sitelerinde. Bence bu takımlarda oynaması gelişmesi açısından daha yararlı olacaktır.
Diego ile sözleşme imzalandı mı? Borsaya anlaşıldığına dair bildirim yapıldı mı?
Diego ailesi ile tatilde. Temmuz'da dönecek ve imzalayacak. Her şey hazır durumdaymış.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Diegooo vurduuuuuu golll oldu![]()
İmza Temmuz'da atılcaksa bile borsaya bildirim yapılması gerekmez mi?
Aziz Yıldırım, Ersun Yanal ve diğer yöneticiler Diego ile anlaştıklarını duyurdu. Diego'da İnstagram'a Fenerbahçe ile ilgili resimler attı. Kamu oyuna açık bir kulübün anlaşıldığını borsaya bildirmesi gerekirdi.
Pato haberleri geçiyor. Aslında beğendiğim bir topçuydu olabilme ihtimali var mı ki?
Diego gelsin ben o zaman bu transfere inanıcam![]()
Emenikenin Chelsea veya Tottenhama gideceği konuşuluyor.Yerinede Pato gelecekmiş.Eğer öyle olursa Pato burda rekorlar kırar.
Eğer öyle bir şey varsa cidden çok karlı olur. Emenkiye'ni 12-13'ten aşağı bırakacağımızı sanmıyorum. Yerine Pato çok daha güzel olur. Emenike şu kalan maçta da döktürürse tamamdır![]()
Şahsen Emenike' nin çok büyük bir takıma gidebileceğini düşünmüyorum. Hele hele Mourinho gibi bir adamın Emenike gibi vasat bir forvete 12-13 milyon vermesi bence ancak hayaldir.
Football is simple,but Football Manager is not
Emenike mi vasat? Mourinho'nun futbol tarzını az bilen adama Fizik olarak güçlü, kuvvetli ve diri adamlarla sahada olmayı seven bir hoca olduğunu bilirsiniz. Aslında Emenike tam da Mourinho'nun istediği bir oyuncu. Fransa maçı bu transfer için belirleyici unsur olacaktır.
...
emenike bencil diye lanse edilse de asist sayisi cok iyi bi futbolcu. hedef santrafor ozelligi de var bence bu yonuyle. fizigi cok iyi, bitiriciligi de iyi denebilir. gol attirma ozelligini de sayarsak premier lig icin hayli yeterli diyebilirim. mourinho bitmis eto'o ile oynamayi dusunurken emenikeyi neden dusunmesin. bence chelsea ilgisi dogru olabilir. oyle 12-13M a da olmaz o transfer, 20Ma yakin olabilir. premier lig transfer rakamlari cok ucuk, hele de chelsea ise bu takim. bi de fransa macinda show yaparsa takipcileri artabilir. yine de satilmasindan yana olmam, iyi bir gelir getiriyor olsa da takimda kalsin isterim. bu sene kalirsa gecen sezonki rakamlarinin uzerine cikacagini dusunuyorum.
Emenike şu Eto'dan yine iyi iş yapar. Fiziği ve oyun tarzı ile tam Premier Lig topçusu bana göre. İmkansız değil. Chelsea olmazda Tottenham olur başkası olur farkeden bir şey yok. Bence Türkiye'deki performansından daha yukarı çıkabilir. İnşallah haberler doğrudur.
Chelsea Emenike'yi hayatta almaz. Mourinho o kadar aptallaşmadı.
Emenike neymiş biz bilmiyormuşuz bak sen![]()
Ben inanmıyorum ama eğer cidden ilgileniyorsa Chelsea, en az 25-30'a okutmamız lazım. Porto'yu zengin ettiler saçma sapan adamlar için. Biz de yiyelim Chelsea pastasından.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Mou'ya Records gazetesi Emenikeye ilginiz var mı diye soru sormuş cevapsız bırakmış Mou.Yorumcular da eğer ilgisi olmasa Mou yalanlardı diyor.Bence Emenike rahatlıkla PL'de oynar hatta en az 10-15 gol atar rahatlıkla.Mou'nun tam istediği tarz bir forvet.Sadece laubali top oynuyor Emenike -ki Mou o sorunu rahatlıkla çözecektir![]()
Chelsea Diego Costa'yı almadı mı ?
umarim ilgisi yoktur chelsea ya da baska bir EPL takiminin da bizde kalir emenike. bariz sekilde TSL nin kalburustu golculerinden biri. yerine kimi alabiliriz ki su asamada. olur da fransaya turkiyedekine benzer gollerden birini atarsa tutmamiz zor olacak. daha gol atmadan bu kadar dikkat cektiyse gol attiginda durum vahim demektir :/
Emenike'nin yerine joel campell'i alabiliriz. Tabi gelirse bu saatten sonra.
Pato'nun bu ligde kırabileceği en büyük rekor sakatlık sayısı olur.
Emenike'yi satmak bize büyük bir kâr sağlamaz üstüne bir de Emenike'nin yerine Pato'yu alırsak zarara bile düşebiliriz. Bu tarz saçma olaylara bence hiç gerek yok.
Emenike bizi seviyor, öyle ya da böyle bu ligin çok önemli oyuncularından birisi ve forvet olarak bana göre en iyisi. Geriye aldığımız para ortada Chelsea de çok büyük bir para teklif etmeyecektir Emenike'ye o yüzden gereksiz olur satmamız.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sizde adamı ettiniz Gökhan Zan.O adamı bu yaşta buraya getirmek büyük iş olur.Emenikenin büyük maçlarda hiçbişey yağtığını görmedim ben hele ki GS maçlarında laubali oyunu çıldırttı beni.Sorumluluk yok adamda.Bizde seviyoruz onda sıkıntı yok ama Pato gelirse Emenikenin attığının 2 katını atar burda.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
diego costanin alternatifi emenike degildir herhalde. portekizin fotomaci yapmis olmali o haberi
raul haberi dogrudur umarim. dunya kupasinda da izleyince artik fayda saglamayacagi anlasildi. mumkunse iyi bir bonservisle satilmali.
Emenike Spartakta formda dönemindeyken de Chelsea istemişti olmamıştı. Bu dünya kupasın da daha golü yok ama Bosna maçında çok dikkat çekti, Fenerbahçe de biraz bencilce oynuyor ama satılmasına karşıyım o kalite de forvet bulmak sıkıntı olur sonra.
Bu arada Baroni'nin gideceği konuşuluyordu ama gene elde kaldı galiba hiç haber yokbari Türk statüsüne geçebilse.