Sayfa 87 / 169 İlkİlk ... 3777858687888997137 ... SonSon
2,581 ile 2,610 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen yahu Nike felaket gidiyor Barça'dan sonra ManU bizim formalar inşAllah böyle olmaz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tribundergi : TRANSFER Eden Hazard, aylık €.500.000 maas ile 5 yil boyunca Chelsea'de.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hazard, Manchester yerine Londra'yı tercih etmiş. Böylece, haftalardır gündemi meşgul eden olay da nihayet sonlandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Chelsea hucumu icin iyi oldu bu.Bakalim bekleneni verebilecek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Hazard, Manchester yerine Londra'yı tercih etmiş. Böylece, haftalardır gündemi meşgul eden olay da nihayet sonlandı.
    sene ortası tottenham dedi sezon biterken manchesterlardan biri dedi chelsea ye gitti nası iş anlamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Haftalik 170 bin sterlin alacakmis Hazard.Cok iyi para.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sow'a laf ediyordu para için gitti diye para arttırmak için yapmadığı kalmadı. Chelsea için hayırlı olsun ne diyelim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bakalım Mata,Hazard ikilisinden hangisi kanatta oynayacak merak ediyorum açıkçası. Yalnız ileri dörtlü çok efsane olacak. Ramires,Mata,Hazard,Torres.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ramires'i Gaal gelse bile ileri 4lü içinde saymaz. Onu ŞL maçlarına göre değerlendirmemek lazım. Kısıtlı tekniğe sahip sonuçta. Eğer Hazard'dan istediği verimi almak istiyorsa AMC sistemine geçer yeni hoca. Arkasında Ramires ve Meireles /Essien / Obi / Lampard. Solda Mata ilerde Torres, eğer Torres giderse Falcao. Sağ açık içinde hala transfer şart oğlu şart.

Chelsea'nin ŞL performansına göre değerlendirmemek lazım. Performansta ne kadar denilebilir o ayrı. Tamamen taktiksel Ivanovic'de giderse 2011 senesinin en formda defanslarından birini kaybetmiş olular. Luiz yerini asla dolduramaz.

İhtiyaçları sağ bek, sağ açık ve stoper.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Eğer yapabiliyorsan ben kapanmaya karşı değilim ki adamlar bunu yapıyor yani hemde harika bir şekilde yapıyor

Bakınız : Bayern : 20 korner gol yok.
    Chelsea 1 korner gol

Yapısı böyle ise takılsınlar böyle

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tek maçlık düşünme Cenker, eğer aynı şekilde uçuk örnek olacak ama Swensea yada Stoke karşısına çıksalar büyük ihtimal hezimet yaşayabilirler. Çünkü bu tarz takımlar kapanmayı EPL'de en iyi yapanlar. Nabza göre şerbet vermek en makulü.

Bende kapalı futbolu, dar alanda geçen mücadeleyi severim hatta futbolda en sevdiğim sistemdir ama Chelsea'nin bunu uygulaması çok abes kaçar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Tek maçlık düşünme Cenker, eğer aynı şekilde uçuk örnek olacak ama Swensea yada Stoke karşısına çıksalar büyük ihtimal hezimet yaşayabilirler. Çünkü bu tarz takımlar kapanmayı EPL'de en iyi yapanlar. Nabza göre şerbet vermek en makulü.

Bende kapalı futbolu, dar alanda geçen mücadeleyi severim hatta futbolda en sevdiğim sistemdir ama Chelsea'nin bunu uygulaması çok abes kaçar.
    En azından büyük takımlara işliyor ama Barcelona,Bayern bunlar örnekleri zaten Chelsea uygularsa abez kaçar evet ama dediğim gibi benim sevdiğim oyun yapısıdır.Belkide o yüzden görmek istedim

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ramires'i Gaal gelse bile ileri 4lü içinde saymaz. Onu ŞL maçlarına göre değerlendirmemek lazım. Kısıtlı tekniğe sahip sonuçta. Eğer Hazard'dan istediği verimi almak istiyorsa AMC sistemine geçer yeni hoca. Arkasında Ramires ve Meireles /Essien / Obi / Lampard. Solda Mata ilerde Torres, eğer Torres giderse Falcao. Sağ açık içinde hala transfer şart oğlu şart.

Chelsea'nin ŞL performansına göre değerlendirmemek lazım. Performansta ne kadar denilebilir o ayrı. Tamamen taktiksel Ivanovic'de giderse 2011 senesinin en formda defanslarından birini kaybetmiş olular. Luiz yerini asla dolduramaz.

İhtiyaçları sağ bek, sağ açık ve stoper.
    sturridge olabilir sağ da , ben torres in gönderilip başka bi forvet alıncağını düşünüyorum cavani olursa müthiş olur sturridge de ileri uçta oynayabilir sezon başında özellikle baya etkiliydi ama herşeye rağmen ben hazard mata torres(sturridge/transfer) üçlüsü olur diye tahmin ediyorum bide di matteo yu nie yolluyolar hala anlamadım adam bi kaç ayda dibe vurmuş bi takımı ilk defa şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı daha ne yapsın ?

bu arada şimdi aklıma geldi marko marini de almıştı chelsea
    Last edited by Facx : 29.Mayıs.2012 at 04:20

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Savunması ve hucumdaki katkısı muazzam olan bir oyuncu Ivanovic'i başka bir takıma kaptıracaklarını sanmıyorum. Kaldı ki dünya futbolunda sağ bek kıtlığı yaşanıyorken böylesine üst düzey bir oyuncuyu kaybetmeleri çok kötü olur. Bosingwa ve Luiz'in ayarı yok ikisi de Ivanovic'in eksikliğini gideremez.

Bu sezon alınan iki kupa yanıltmasın. Chelsea'nin kadroda büyük değişikliler yapacağını düşünüyorum. Kaç sezondur aynı kadroyla yola devam ediyorlar ve son 3,4 sezondur çok fazla transferde yapmadılar. Milan 2007 yılında Chelsea'nin bu sezon ki başarısının benzerini Şampiyonlar ligini kazanarak yaşamıştı. Ertesi sezon o takım birden çöküşe geçmişti. Gerek oyuncuların başarıya dok olması ve ilerlemiş yaşları aynısını Chelsea'de yaşamak istemiyorsa yeni bir yapılanmaya gidilmeli. Asıl merak konusu Di Matteo'nun takımda kalıp kalmayacağı. Chelsea defansif bir yaklaşım ile Şampiyonlar ligini kazanmış olabilir ama Chelsea gibi bir takıma gelecek sezonlarda bu anlayış yakışmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

eden hazard 40 milyon euro... vay babam vay... hak ediyor bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Hulk > Chelsea 45 milyon euro

Güzel kadro kuruyor Chelsea

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Eden Hazard - Mata - Hulk

Beni onlerine koy en az 10 gol atarim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Onlerinde Torres olacak ve cok fena olacak.

Portoda bi Hulk daha bulur kendine 2 yil sonra onuda satar imreniyorum bu Portekiz takimlarina.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Benfica'dan Gaitani kim alacak onu cok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Devre arasına kadar kalacak diye tahmin ediyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Birde bu Tottenham Damiao ile ilgileniyor deniliyordu ne oldu o adamin transferi bilen var mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hulk olayı kesinmi ? internacional damiao için 30 m euro istiyo diye biliyodum da bi gelişme görmedim hiç

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Doumbia ile görüşüyormuş Arsenal..
    Fulhamlı Dembeleyi de City ve Chelsea istiyormuş

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    11

Doumbia İngiltere'de akar, akar.Arsenal'e gitmesini isterim açıkçası.Hem rakiplerinin transferlerine karşılık iyi bir isim hemde oyun tarzı olarak en çok Arsenal'e yakışan bir oyuncu.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Eden Hazard - Mata - Hulk

Beni onlerine koy en az 10 gol atarim
    Bi de yedekleri olacak Marko Marin var.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Doumbia ile görüşüyormuş Arsenal..
    Fulhamlı Dembeleyi de City ve Chelsea istiyormuş
    Doumbia Arsenal'e gidecekse , rVp zu Juve diyebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Persie'yi City'de istiyormuş Goal'de okumuştum sanırım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kagawa United"e Transfer Olmus ;
    Kırmızı Şeytanlar B.Dortmund'a 16 milyon Sterlin civarında bir para ödeyecekmiş

http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...-transfer.aspx

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Elin adamları bedelsiz aldıkları oyuncuları veya 300 bin 500 bine aldıkları oyuncuları 25-40-45 m euro gibi rakamlara satıyorlar,bizde anca fm de alıyoruz o zevki,neden bizimkiler yapameyooooooooooooo

En son Lille örneği var Gervinho-Sow-Hazard 3 lüsü 12+10+40> 62 m euro sadece Gervinhoya 6 m euro bonservis ödemişler geri kalan beleş oh olay budur valla helal.

Gelelim Kagawaya çok beğendiğim bir adam ha bunuda 350 bine almış Dortmund çok iyi işler yapacaktır şeytanlarda.

Daum Hazarda b sınıfı diyordu adama 40 m euro verdiler demekki neymiş Daum oyuncudan anlamıyormuş Hazard-Hulk-Torres çok süper 3 lü olurlar

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hulkudamı altı abramoviç

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri