Gayet net ve tarafsız. Güzel bir özet olmuş..
Gayet net ve tarafsız. Güzel bir özet olmuş..
Last edited by Aydin : 10.Haziran.2013 at 03:29
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Aşağıda 2 Haziran'ı 3 Haziran'a bağlayan gece Eskişehir'de yaşanan bir olay var GÖZALTINDA KAYIPLAR bu ülkede hala yaşanabilirin bir kanıtı olarak anlatılmış bir olay. GÖZALTINDA KAYIPLAR suçlular yargılanmadıkça ve kayıplar bulunmadıkça bu ülkede herkesin başına gelebilecek bir şey olarak kalacaktır.
(ARKADAŞLAR MUTLAKA OKUYUN, GÖZ ALTINDA ZORLA KAYBEDİLMEKTEN SON ANDA KURTULAN CANER'E IHD'Lİ ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRLER Mİ? O ŞU ANDA KAYBEDİLMİŞ BİR İNSAN OLACAKTI. AİLE VE AVUKATLARI HEMEN ARAMAYA BAŞLAYINCA SON ANDA KURTULDU. HEP SÖYLÜYORUM GÖZ ALTI KAYIPLARI BU ÜLKEDE SONA ERMEDİ.
(Bu Not Kadriye Baykal Ceylan'a aittir ve aşağıdaki gönderiyi o görüp paylaşmıştır))
tevfik caner..2 haziran'ı 3 hazirana bağlayan gece saat 2 gibi gözaltına alındı..gözaltına alınma işlemi 20 ye yakın polisin demir sopalarla dövmesi ve yüzüne yakın mesafeden 1 tüp dolusu biber gazının boşaltılması süretiyle yapıldı..polis arabasının bağajına konuldu..yolda indirilip tekrar dövülmek istendi..can havliyle bağaja yapıştı,dışarı çıkmadı..belki bu yüzden yaşıyor.. Polis amiri durumunu görüp onu dövenlere eline sağlık dedi..Devlet Hastenesine getirildi..tam oradayken aradım "abla çabuk gel, almayın telefonumu, avukatımla görüşüyorum, telefonumu alıyorlar, gel nolur" dedi ve telefon kapandı..avukat arkadaşlar Esra Erşan ve Ayten Kutlu ile gece saat 02.00 den sabah 6.00 ya kadar Caner'i aradık....Eskişehir Devlet Hastanesine gittik orada yoktu. ancak caneri tanıyanlar ve diğer görgü tanıkları canerin hastaneye getirildiğini, yanına kimsenin yaklaştırılmadığını, onunla konuşmak istediklerinde uzaklaştırıdıklarını ve 4 polisin onu orada sürekli "sıkıştırdığını" daha sonra muayene işlemi yapılmadan çıkarıldığını söylediler.. Oradan Emniyet Müdürlüğü gittik, bize ellerinde gözaltında olan kimsenin olmadığını, Cengiz Topel Caddesindeki Güvenlik Şubeye gitmemizi söylediler.. Çarşı Karakolu Güvenlik Şubeye, Güvenlik Şube Çarşı Karakoluna gönderdi..Gözaltına alınan diğer 13 kişiyi Çarşı Karakolunun nezaretinde bulduk..Aralarında caner yoktu..Yunus Emre Devlet Hastanesine gittik.. Hastane polisi ve danışmadaki memur adli vakalar arasında Caner'in olmadığını söyledi..Bu arada telefonla Emniyet içerisindeki tüm şubeleri aradık..Odunpazarı polis merkezine yönlendirildik..Orada tevfik isimli biri kişi vardı ama 50 yaşlarındaki bu kişi tevfik caner değildi.. Tekrar Emniyet Müdürlüğüne gittik biraz ısrar edince güvenlik şube müdürlüğünde bu isimde bir gözaltı olduğunu göylediler..Tekrar güvenlik şubeye gittik..Binanın içine bile alınmadık..Gene ısrarla telefonla arayarak ve kapıda sürekli durarak tevfikin gözaltında olduğnu ancak gözaltına alan ekibin TEM de görevli ekip olduğunu, halen Güvenlik Şubeye teslim edilmediğini öğrendik..Tevfik caner'in can güvenliğin duyduğumuz endişe katlandı.. Eskişehir milletvekili Kazım Kurt'u aradık..sağolsun ilgilendi..müracaat savcısı ve baro başkanını defalarca aradık ama ulaşamadık..Eskişehir Barosu yöneticileri Çağrı Yücel ve Müslüm Tuğcu ile sürekli iletişim halinde olduk..Bu arada güvenlik şubede çalışan bir polis pencereden kapıda bekleyen bizlere "hastanedeymiş getiriyorlar" diye bağırdı..iki kapısı olan şubenin her iki kapısına farklı arkadaşlarla bekledik..Gelen olmadı..Tekrar devlet hastanesine gittik.. Bu kez hastane girişine baktık..02.28 saatinde giriş yapılmış muatyene olmamıştı..Telefonla Yunus Emre hastanesini aradık..orada olduğu söylenince devlet hastanesinden Yunus Emreye geçtik.. Yunus Emre Devlet Hastanesinde sivil polisleri bulduk..Caneri görmek istediğimizi söyledik..sivil polisler "ifadede görürsünüz" dediler..Orada doktorla görüşmemiz sonrasında Caner'in 02.50'den itibaren kolu ve burnu kırık olmasından ağır darpa uğramasından dolayı hastanede müşaade altında olduğunu öğrendik..Yani Caner biz ilk yunus emreye gittiğimizde dahi hastanede olmasına rağmen bize gösterilmedi.. O sırada sivil polisler caner'i arka kapıdan bizle görüştürülmeden kaçırıldı.. Güvenlik şubeye vardığımızda biraz önce gelmişti ve durumu çok kötü idi..kolu ve burnu kırılmış vucüdü cürükler içindeydi..ayakta zor duruyordu..kendisinin arabanın bağajında taşındığını, polisin kendi hakkında "bunu kaybedelim, bir tarlaya atalım" diyererek fiziki işkenceye psikolojik işkenceyi eklemişlerdir.. yaklaşık 4 saatlik bir gözaltı takibi sonrasında bulduk caner'i..ve onu görünce polisin bizden neden kaçırdığını anladık..yukarıda ki fotoğraf biraz anlatıyor durumunu, ancak vücunda sayısız cop izi var.. Polislere bir insanı nasıl bu hale getirisiniz dedik..ses yok..sizin çocuğunuz yok mu dedik. ses yok.. caner kendisini bu hale getirenlerden gözaltı sonrasında savcılığa giderek şikayetçi oldu..şikayeti alan savcı şaşırarak anlattıklarınız 80'ler deki gibi dedi..evet 80'ler deki gibi..bu ülkede polis şiddetinde tarih 80'lerde donup kaldı..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Futbolcu Bilgileri
Açıklamanın özeti dinleyemeyen arkadaşlara boşuna aramasınlar![]()
ADANA !
![]()
Şurada gördüğüm bazı görüntülerden sonra midem kaldırmıyor artık bazı şeyleri. Çok üzülüyorum halimize, çabalarımıza!
Last edited by footballer33 : 10.Haziran.2013 at 02:50
Drogbadan mesaj var beyler ona gore
![]()
Bunu yazan, şehit olan polisimizin kuzeni.Arkadaşlar bazılarınızın bildiği üzere zor günler geçirdim. Şimdiyse önümde çok uzun bir yol. Bu günlerde beni yalnız bırakan sadece telefonumdu kendisi bana hala sorun yaşatmaktadır. Arayıp da ulaşamazsanız telaş etmeyin wi-fi hala çalışıyor =))
Neyse derdim bu değil. Günlerdir sustum ama artık susmayacağım. TRT haberin yaptığı komiser Mustafa Sarı köprüden düşmedi, atıldı haberi öncülüğünde gerek medyada gerekse sosyal medyada abimin öldürüldüğüne dair yalan haberler dolaşmaktadır. Bu haberleri devlet kendi eliyle de desteklemektedir. Muammer Güler abimin öldüğü ilk gün 4-5 kişi tarafından atıldığı yalanını tüm kamu oyuyla "paylaşmıştır". Abim polislere öncülük ederken köprü inşaatındaki ışıksızlanma, uyarı levhalarının eksikliği, yorgunluk ve uykusuzluk nedeniyle takıldı ve düştü. Babamın söylediğine göre bu düşüşüne 15ten fazla polis de şahit olmuş ve hemen müdahale etmişler.
Şu anda bu satırları yazarken elim titriyor. Günlerdir susuyordum, acımı içimde yaşamaya çalışıyordum. Beni bu satırları yazmaya mecbur ettiler ve sizden ricam ABİMİN ÜZERİNDEN KİMSENİN PRİM YAPMASINA İZİN VERMEYİN.
Saygılar FPÖ.
Sonra da "niye trt haberde gösterilenlere inanmıyorsunuz" derler![]()
Desenize şuna Polis kardeşimizi devlet öldürdü...
BİR ADAM DÜŞÜNÜN Kİ, İSTANBUL'A YIRTIK AYAKKABI VE EGZOZU TELLE BAĞLI BİR RENO İLE GELİP; SERVETİNİ 18 YILDA 730 KAT ARTTIRDI.FORBES DERGİSİ EN ZENGİN LİDERLER SIRALAMASINDA ERDOĞAN'I 8. LİDER OLARAK GÖSTERDİ.ERDOĞAN, İNGİLTERE KRALİÇESİ, MONAKO PRENSİ, NORVEÇ KRALI GİBİ KÖKLÜ AİLELERİ SERVETİ İLE GERİDE BIRAKTI.
18 YILDA 730 KAT ÇALMA, ÇIRPMA, HIRSIZLIK, HORTUMCULUK, YOLSUZLUK YAPMADAN NASIL ARTIRABİLİR?
Yolda luks bir araba gorursun arkadaslarinla ve icinizden biri sunu der "Abi bu nasil bi araba nasil aliyorlar aklim almiyor". Icinizden mutlaka "Ben bu kadar paranin temiz olduguna inanmiyorum ya" diyen biri cikar. O adamin arabasindan o insani tek hamlede kirletirsiniz. Ama nedense Berk'in dedigi gibi bu adam tertemiz ve en onemlisi kul hakki yemiyor. Devletteki yaptigi butun kadrolasma zaten o insanlarin hakkiydi. Nerede ve ne zaman oldugu bilinmeyen bir ezme politikasi zamaninda o insanlari sindirmis. O mahlukta o insanlarin sesiymis. Hayali imparatorluk boyle birsey. Ve ne yazik ki ulkemizdeki secmenlerin %50si bu insana inaniyor. Bu nedenle bu ulkede ne olursa olsun sasirmam. Allah sonumuzu hayir etsin. Pardon din de onlarin tekelindeydi. Tanri bizi kutsasin.
Özet
![]()
Polisi devlet öldürdü trt eyyamcı yayın yaptı türkiye iran oldu özgürlükler yok devlet küfretti yaktı yıktı talan etti eylemciler ise kutsanmış onların hiçbir yanlışı yok bütün yaptıkları tutarlı sütte leke var onlarda yok aylardır yağmur yağmıyor çünkü bulutları tayyip sattı mevzu budur abiler
![]()
+Onu neden vurdun ?
- Hem pantolon askısı hem de kemer takıyordu. Kendi pantolonuna güvenmeyen bir adama neden güveneyim.
Anlamak isteyene.
Ak Gençlik Kadıköy Twitter Ve Facebook Hesaplarına el koyulmuştur...
El koyanlar redhack resmini bırakmış...
Bu arada Anonymous THY saldıracağını acıkladı.
[YOUTUBE="RH1UU2mGI70"]...[/YOUTUBE]
Süper ya![]()
Last edited by petrol_fb12 : 10.Haziran.2013 at 04:59
Yıl 2006, Turksportal Forumları --> Yıl 2013, Turksportal Forumları...
Anlayana...![]()
manidar..![]()
Camiide bira içildi dendi işte birde bunu izleyin
http://www.youtube.com/watch?hl=tr&g...2Bs&nomobile=1
Evde internet, televizyon başında yazacağına bir gün herhangi bir meydana in orada gözlemle ondan sonra yorumla. O zaman yorumların kaale alınır, sen ciddiye alınırsın. İnternet paketin benden. Çok büyük kul hakkına giriyorsun ezbere konuşarak, medyanın sana izlettirdikleriyle hareket ederek.
eto'o bitmiş.
başbakanın "camide içki içtiler" yalanı hakkında güzel tivitler dönüyor:
"Camide alkol içildi" yalanı Filistin'de İsrailliler için bile söylenmiyor.Madem tutunacak dal arıyoruz,ağaçları kesmeyelim...Müslümanlar, camiinin imamına mı inanacak, yoksa Başbakan'a mı?
Bu konuya yorum yapmayacağım, sadece bir video paylaşıyorum :
[YOUTUBE="VnTdTK-KntY"]Taksim[/YOUTUBE]
@Flawless Victory
burda yazilanlari hic okumuyorsun degil mi hocam? burdan o anlasiliyor. bu olay coktan gecildi bile. yeniden cevaplayacak olanlar cikacaktir (: ben genclere birakayim meydani (:
Okumak zorunda değilim. Herkes gibi "demokratik" hakkımı kullanıp paylaşım yapıyorum. Bu da bir başkası.
[YOUTUBE="5JLIIFmBodQ"]Taksim[/YOUTUBE]
Paylaştığın videoda direk ortalardan bi yerden başlayayım dedim Emrah. Videoyu çeken adamın yaptığı yorum, oraya niye gittiğini belli etmiş.
"her yerde komünist bayraklar hatta kürdistan bayrağı bile var. marksist bayraklar, deniz gezmiş bayrağı asmışlar akm'ye. marjinal gruplar dolu burası, halktan kimse yok, polisle çatışan kişiler, profesyonel eylemciler, bu ülkenin düzenine karşı çıkan kişilerle atatürk'ün posteri yan yana"
E o videoyu çekene sormak lazım nevruz'da kazlıçeşme meydanını da gidip çekmiş mi böyle? Ülkenin düzenine karşı çıkanların bayrağını meşru eden kimdi diye sormak lazım. Sen apo bayrağının ülkede dalgalanmasına izin veren başbakana oy veriyorsan, sonra da ağlamayacaksın "Atatürk bayrağı ile ülkeyi bölenlerin bayrağı yan yana açılıyor" diye.
Oraya bu türden grupların gittiği bir gerçek. Ama park'a yaklaştırmıyorlar bu grupları. Zaten adam da park'tan 200-300 metre geride bu çekimi yapmış. Çekimi niye yaptığı da ortada. Biraz daha gayret etse taksim dışından çekim yapacakmış
Bunlar taksim gerçekleri değil kusura bakmayın. başbakan ve onun gibi düşünenlerin gerçekleri.
@Flawless Victory
Bölücü terör örgütü DİYARBAKIR'Da miting yapınca nerdeydin ?
Burda biri yazmıştı "BAYRAK AÇILDI DİYE,ÜLKE BÖLÜNMEZ"..
Ayrıca tam "13.Gün sonra gelmişler.Ne yapsınlar gelen 10.000 Bin kişiye saldırsınlar mı ?" "İÇ SAVAŞ MI CIKSIN" bunu mu istiyorsun ?
Gezi Parkı eylemleri ile gündeme gelen 90 kuşağı incelenecek. Aile Bakanlığı çalışmalarına 1 yıl önce başladı. Ancak araştırmayı gerçekleştirecek şirketin belirlenmesi için ihaleye henüz çıkılmadı. Aile Bakanlığı Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü, önümüzdeki günlerde ihale yapacak.
"Türkiye'de ergen profili "başlıklı çalışma kapsamında 12 - 21 yaş aralığındaki gençlerin profili çıkarılacak. Sonuçlar 1997 ve 2008 yılında yapılan araştırmalarla karşılaştırılacak.
Araştırmada, Türkiye'de ergenlerin aile, okul, medya gibi kurumlarla ilişkileri, benlik algıları ve yaşadıkları sorunlar tespit edilecek ve toplumdaki değişim ölçülecek.
Ayrıca , ergenlerin aile ile toplum yaşamına yönelik değer yargıları belirlenecek.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kahkalarla güldüm ya
42 yaşındaki ev hanımı Şerife Seçkin Kılınç, olumlu başladığı sözlerini, bu tazyikle birlikte sertleştiriyor, “Başbakan haklı, sert bulmuyorum. Evet, biz Osmanlı torunuyuz. Onlar Türk değil” diyor, bayrağı yüzüme doğru sallayıp kestirip atıyor.
Onlar Türk değilmiHhaahahha
“Eylemcilerin hepsi Erdoğan’ın sözlerini hak ediyor. Onların hiçbiri Türk değil. Türkler burada. Bak bayraklar elimizde” diyor.
Elinde bayrak taşıyan TÜRK oluyorHahahaha
![]()