Bekliyoruz...
Bekliyoruz...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bekleyin ama öyle büyük beklentiler içine girmeyin benceVaart falan cok yüksek maaliyetli oyuncu. Daha karadan ilerleyelim
![]()
Büyük beklentiler içinde beklemiyoruz , takıma yarayacak herhangi bir oyuncu olduktan sonra hiçbir sorun olmaz.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aceto şöyle bir şey eklemişti:
15M€ Vaart ayarında bir oyuncu normal sayılabilecek bir fiyat.
R.Madrid'in elinden çıkaracağı kesin, alan oynatabilirse çok önemli bir trabsfer yapmış olur.Ajax altyapısında çıktığı ilk hazırlık maçından beri severek takip ederim, o maçta yaptığı topuk hareketine hayran kalıp her Ajax özetini bile izlemeye çalışmıştım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tıklayın bari, blogspot açtırmıyor.
http://4.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJP...AAAAAAAP9A/dH2
wKNLo9zM/s1600-h/Capture_2.jpg
Last edited by Cengo : 21.Temmuz.2009 at 06:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Elimizde 10-11 tane oyuncu var gitmesi gereken bunları gönderip bazıalrını takasta kullanıp TÜRKİYE Liginden 2 TÜRK oyuncu alsak takasla falan diğer satılan oyuncularla da yabancı oyuncu getirsek dengeyi kuramaz mıyız hem üç oyuncuya vreceğimiz yıllık ve 10 oyuncuya verdiğimiz yıllık birbirini dengeler eğer gelenler iyi para isterse istemezse zaten karda oluruz ...
LigTV'deki Rijkaard basın toplantısında Linderoth iyi futbolcu falan filan demişti . Gitmez büyük ihtimalle .
Arjen Robben, Huntelaar, Diarra gibi oyuncularla birlikte Rijkaard'ın çok istediği Van der Vaart
şu listeden gelebilecek tek oyuncu bence "van der vaart"
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bencede iyi oyuncu ama napiim sevmiyorum işte![]()
Last edited by serefcan1996 : 22.Temmuz.2009 at 16:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yalan haber.. Ve bizim topu oyuna sokabilecek hızlı bir stoper bir de orta sahaya çift yönlü bi oyuncu almamız lazım.. Eğer alamazsak başımız çok ağrıyacak gibi.
Basında, her yerde ne olacak Lincoln konusu derken yönetim anlaşılan gizliden gizliye federasyonda Fesih işlemini başlatmış. TFF resmi sitesinde ki resime göre Lincoln’ün sözleşmesi geçen hafta feshedilmiş. Hayırlısı olsun bakalım.
Kaynak: ScoutGS.Com
Birde şöyle bir duyumları var;
Arkadaşlar,
Keita transferinde olduğu gibi bugün de aynı arkadaşımız bizlere 2 tane oyuncu ile görüşüldüğünü ve gelmelerinin an meselesi olduğunu söyledi. Ama tabi ki Haldun Üstünel ve başkanımız transferleri sır gibi saklıyorlar. Şayet Keita transferin de olduğu gibi gene arkadaşımız haklı çıkarsa zaten burada hemen bu ismler hakkında yapılan geniş analizler yayınlanacaktır. Yok olmazsa da tabi ki bu isimleri sizlere açıklayacağız. Amacımız sizleri kandırmak değil ki yada bir reyting kaygısı değil. Zaten bu tür bir site olmadığımızı hepiniz biliyosunuz sanırım.
Hafta sonuna kadar bekleyecez ve sonuç alınmazsa isimleri açıklayacağız.
Ama burada ki bu beklenti hali haddini aşarsa belki de bu gece bu başlığı kapatırız.
Hiç bir Galatasaray’lıyı amaçsız beklentiler içine sokmak istemeyiz…
Maksadımızı da aşmak istemeyiz…
İlginiz için teşekkürler.
Saygılarımızla
ScoutGS Yönetimi..
Ah Lincoln vah Lincoln...
Son yıllarda G.Saray'ın aldığı en maliyetli yabancıydı.Böyle gönderileceğine en azından 2'ye 3'e satma yolu denenseydi...
Zaman zaman katkıları olsada hep sorunlarıyla anıldı...
Darısı Delgado'nun başına...
2 oyuncuyla görüşüldüğü söylenmiş ancak bir yabancı alacağımız söylenmişti.Elimizde o kadar satılacak adamları takasta kullanıp TÜRK oyuncu alsak süper olur ...
Keşke transfer yaparlarken scoutgs.com sitesine bakılsa ...
2 oyuncunun yabancı oldugu söylenmemiş ki![]()
Epcetten vecet çıkarmada üstümüze yok![]()
Aynen öyle
Ama Emana gelse süper olur.![]()
Geçen sefer Melih Şabanoğlu'nun yüzünden çok büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım, bu sefer inanmıyorum![]()
Emana'nın adı çıktı medayada gelmesi imkansız artık![]()
deco gelse çok iyi olur
Medyada çıkan isimleri almadığımızı düşünürsek Emana ve Deco'yu almayacağız demek ki.
The Times falan Deco'yu yazmış. Deco ismi bu sıralar cok gündemde gelirse müthiş olur ama ben pek ihtmal vermiyorum. Cuma günü birseyler olabiilr.
ahhh ahhhh![]()
Tut getir Deco'yu. =)
Keşke gelse![]()
Deco İstanbul'a geliyor
G.Saray, Keita'nın ardından bir transfer bombası daha patlatıyor. Rijkaard'ın Barcelona'daki beyni Deco, Haldun Üstünel'e 'Evet' dedi. Sözleşmesi feshedilen Cassio Lincoln'ün yerini alacak olan Brezilya asıllı Portekizli yıldızı kulübü Chelsea gözden çıkarmıştı.
Sabah'ın haberinde, Lincoln'ün sözleşmesini dün Futbol Federasyonu bünyesinde resmen fesheden Galatasaray'ın yeni beyni Deco olacak. Flaş transferlerini büyük bir gizlilik içinde yürüten sarı-kırmızılı kulübün yarın bir bomba daha patlatmaya hazırlandığı öğrenildi. Teknik direktör Rijkaard'ın Barcelona'sının orta sahasında oyunu yönlendiren Deco'nun, yönetici Haldun Üstünel'e "Evet" dediği bildirildi. Geçen sezon başında Portekiz Milli Takımı'ndaki hocası Scolari'nin isteğiyle Chelsea'ye transfer olan ve sezona iyi başlayan Deco, Maviler'in yeni teknik direktörü Ancelotti'nin yeni sezon planlarında yer almıyor. Arda'yı en iyi performans gösterdiği sol kanatta kullanmaya karar veren Rijkaard'ın, Haldun Üstünel'e "Orta sahada oyunu iki yönlü oynayacak, teknik kapasitesi yüksek bir oyuncuya ihtiyacım var" diyerek Deco'yu önerdiği ortaya çıktı. Chelsea ile ABD'de hazırlık kampında olan Deco, Inter'e karşı 45 dakika oynadı. Portekizli yıldız için Chelsea, Barcelona'ya 10 milyon euro ödemişti.
LUCAS NEİLL PARAGÖZ ÇIKTI
Bonservisi elinde olan Lucas Neill'a yıllık 2 milyon euro teklif eden G.Saray, bu rakama "evet" diyen Avustralyalı savunmacı fiyatını aniden 2.6 milyon euroya çıkartınca geri adım attı. Lucas Neill'in B. Rovers ve West Ham'da forma giyerken kulüp yönetimleriyle para konusunda problemler yaşadığını ve Ada'da "Cash" (Nakit) kelimesinden kendisi için "LUCASH" lakabının türetildiğini öğrenen Haldun Üstünel oyuncunun menajerine "2 milyonun üzerine çıkamayız" dedi.
Deco kimdir?
Brezilya doğumlu olmasına karşın Portekiz Milli Takımı forması giyen tecrübeli oyuncu Corinthians'ta bir sezon oynadıktan sonra Benfica'ya geldi. 1999'da Porto'ya geçmesinin ardından 2002-03 sezonunda Mourinho ile zirveye çıktı ve Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı. 2004'te Barcelona'ya transfer oldu. Rijkaard onu savunmaya yönelik oynattı Geçen yıl Chelsea'ye geçen 31 yaşındaki Deco sezon sonunda "Bu takımda kalmak istemiyorum" dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Decoyu getirdim sizin için![]()
Last edited by Gangstaa : 23.Temmuz.2009 at 19:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kendin mi yazdın haberi yoksa asparagas mı![]()
Rijkaard kullan kaliteni getir Deco'yu![]()