Sayfa 87 / 1204 İlkİlk ... 37778586878889971371875871087 ... SonSon
2,581 ile 2,610 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bekliyoruz...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bekleyin ama öyle büyük beklentiler içine girmeyin bence Vaart falan cok yüksek maaliyetli oyuncu. Daha karadan ilerleyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Büyük beklentiler içinde beklemiyoruz , takıma yarayacak herhangi bir oyuncu olduktan sonra hiçbir sorun olmaz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aceto şöyle bir şey eklemişti:

15M€ Vaart ayarında bir oyuncu normal sayılabilecek bir fiyat.
    R.Madrid'in elinden çıkaracağı kesin, alan oynatabilirse çok önemli bir trabsfer yapmış olur.Ajax altyapısında çıktığı ilk hazırlık maçından beri severek takip ederim, o maçta yaptığı topuk hareketine hayran kalıp her Ajax özetini bile izlemeye çalışmıştım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tıklayın bari, blogspot açtırmıyor.

http://4.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJP...AAAAAAAP9A/dH2
    wKNLo9zM/s1600-h/Capture_2.jpg
    Last edited by Cengo : 21.Temmuz.2009 at 06:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Elimizde 10-11 tane oyuncu var gitmesi gereken bunları gönderip bazıalrını takasta kullanıp TÜRKİYE Liginden 2 TÜRK oyuncu alsak takasla falan diğer satılan oyuncularla da yabancı oyuncu getirsek dengeyi kuramaz mıyız hem üç oyuncuya vreceğimiz yıllık ve 10 oyuncuya verdiğimiz yıllık birbirini dengeler eğer gelenler iyi para isterse istemezse zaten karda oluruz ...

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    LINDEROTH YOLCU

İsveçli futbolcunun, devre arasında Galatasaray ile ilişiğinin kesilmesi bekleniyor.

Kopenhag’dan geçen sezon transfer edilen ve Sarı-Kırmızılı formayı ligde sadece 8 kez giyebilen Linderoth’un devre arasında takımla ilişiğinin kesilmesi bekleniyor. İsveçli futbolcunun ülkesinin takımlarından Elfsborg’la anlaşmak üzere olduğu ve Galatasaray Yönetimi’nin de bu transfere sıcak baktığı iddia edildi.

19.11.2008 Kaynak: Fanatik
    BU haber gerçekse süper ... ben hiç sevmiyorum linderoth'u

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

LigTV'deki Rijkaard basın toplantısında Linderoth iyi futbolcu falan filan demişti . Gitmez büyük ihtimalle .

Arjen Robben, Huntelaar, Diarra gibi oyuncularla birlikte Rijkaard'ın çok istediği Van der Vaart

şu listeden gelebilecek tek oyuncu bence "van der vaart"
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bencede iyi oyuncu ama napiim sevmiyorum işte
    Last edited by serefcan1996 : 22.Temmuz.2009 at 16:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalan haber.. Ve bizim topu oyuna sokabilecek hızlı bir stoper bir de orta sahaya çift yönlü bi oyuncu almamız lazım.. Eğer alamazsak başımız çok ağrıyacak gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Basında, her yerde ne olacak Lincoln konusu derken yönetim anlaşılan gizliden gizliye federasyonda Fesih işlemini başlatmış. TFF resmi sitesinde ki resime göre Lincoln’ün sözleşmesi geçen hafta feshedilmiş. Hayırlısı olsun bakalım.

Kaynak: ScoutGS.Com

Birde şöyle bir duyumları var;

Arkadaşlar,

Keita transferinde olduğu gibi bugün de aynı arkadaşımız bizlere 2 tane oyuncu ile görüşüldüğünü ve gelmelerinin an meselesi olduğunu söyledi. Ama tabi ki Haldun Üstünel ve başkanımız transferleri sır gibi saklıyorlar. Şayet Keita transferin de olduğu gibi gene arkadaşımız haklı çıkarsa zaten burada hemen bu ismler hakkında yapılan geniş analizler yayınlanacaktır. Yok olmazsa da tabi ki bu isimleri sizlere açıklayacağız. Amacımız sizleri kandırmak değil ki yada bir reyting kaygısı değil. Zaten bu tür bir site olmadığımızı hepiniz biliyosunuz sanırım.

Hafta sonuna kadar bekleyecez ve sonuç alınmazsa isimleri açıklayacağız.

Ama burada ki bu beklenti hali haddini aşarsa belki de bu gece bu başlığı kapatırız.
    Hiç bir Galatasaray’lıyı amaçsız beklentiler içine sokmak istemeyiz…
    Maksadımızı da aşmak istemeyiz…

İlginiz için teşekkürler.
    Saygılarımızla
    ScoutGS Yönetimi..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ah Lincoln vah Lincoln...

Son yıllarda G.Saray'ın aldığı en maliyetli yabancıydı.Böyle gönderileceğine en azından 2'ye 3'e satma yolu denenseydi...

Zaman zaman katkıları olsada hep sorunlarıyla anıldı...

Darısı Delgado'nun başına...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Fotomaç klasiği...

Başlığı atıp haber içeriğine geçene kadar Guardoda 1 yıl yaşlanmış.(altı çizili kısımlar)

Ayrıca Deportivo öylesine büyük bir kulüp ki gözden çıkarıp çöpe attığı oyuncuyu Roma ve Galatasaray almak istiyor.

Yahu kalkın şu masadan...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

2 oyuncuyla görüşüldüğü söylenmiş ancak bir yabancı alacağımız söylenmişti.Elimizde o kadar satılacak adamları takasta kullanıp TÜRK oyuncu alsak süper olur ...

Keşke transfer yaparlarken scoutgs.com sitesine bakılsa ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 oyuncunun yabancı oldugu söylenmemiş ki

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by serefcan1996 View Post
    BU haber gerçekse süper ... ben hiç sevmiyorum linderoth'u
    Haber 1 senelik.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Kaynak: ScoutGS.Com

Birde şöyle bir duyumları var;

Arkadaşlar,

Keita transferinde olduğu gibi bugün de aynı arkadaşımız bizlere 2 tane oyuncu ile görüşüldüğünü ve gelmelerinin an meselesi olduğunu söyledi. Ama tabi ki Haldun Üstünel ve başkanımız transferleri sır gibi saklıyorlar. Şayet Keita transferin de olduğu gibi gene arkadaşımız haklı çıkarsa zaten burada hemen bu ismler hakkında yapılan geniş analizler yayınlanacaktır. Yok olmazsa da tabi ki bu isimleri sizlere açıklayacağız. Amacımız sizleri kandırmak değil ki yada bir reyting kaygısı değil. Zaten bu tür bir site olmadığımızı hepiniz biliyosunuz sanırım.

Hafta sonuna kadar bekleyecez ve sonuç alınmazsa isimleri açıklayacağız.

Ama burada ki bu beklenti hali haddini aşarsa belki de bu gece bu başlığı kapatırız.
    Hiç bir Galatasaray’lıyı amaçsız beklentiler içine sokmak istemeyiz…
    Maksadımızı da aşmak istemeyiz…

İlginiz için teşekkürler.
    Saygılarımızla
    ScoutGS Yönetimi..

Alıntı yaptığın sitee bir resim var. Gemi resmi. Geminin adı Achille.Ya da üzerinde Achille yazıyor. Resme tıklayınca çıkan resimde siyahilerden bahsediyor (zenci dememek için kastım biraz). Yani ortaya Kamerunlu Achille Emana çıkıyor. Hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Epcetten vecet çıkarmada üstümüze yok

Aynen öyle
    Ama Emana gelse süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sefer Melih Şabanoğlu'nun yüzünden çok büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım, bu sefer inanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Emana'nın adı çıktı medayada gelmesi imkansız artık

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

deco gelse çok iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Medyada çıkan isimleri almadığımızı düşünürsek Emana ve Deco'yu almayacağız demek ki.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

The Times falan Deco'yu yazmış. Deco ismi bu sıralar cok gündemde gelirse müthiş olur ama ben pek ihtmal vermiyorum. Cuma günü birseyler olabiilr.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ahhh ahhhh

Tut getir Deco'yu. =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke gelse

Deco İstanbul'a geliyor

G.Saray, Keita'nın ardından bir transfer bombası daha patlatıyor. Rijkaard'ın Barcelona'daki beyni Deco, Haldun Üstünel'e 'Evet' dedi. Sözleşmesi feshedilen Cassio Lincoln'ün yerini alacak olan Brezilya asıllı Portekizli yıldızı kulübü Chelsea gözden çıkarmıştı.

Sabah'ın haberinde, Lincoln'ün sözleşmesini dün Futbol Federasyonu bünyesinde resmen fesheden Galatasaray'ın yeni beyni Deco olacak. Flaş transferlerini büyük bir gizlilik içinde yürüten sarı-kırmızılı kulübün yarın bir bomba daha patlatmaya hazırlandığı öğrenildi. Teknik direktör Rijkaard'ın Barcelona'sının orta sahasında oyunu yönlendiren Deco'nun, yönetici Haldun Üstünel'e "Evet" dediği bildirildi. Geçen sezon başında Portekiz Milli Takımı'ndaki hocası Scolari'nin isteğiyle Chelsea'ye transfer olan ve sezona iyi başlayan Deco, Maviler'in yeni teknik direktörü Ancelotti'nin yeni sezon planlarında yer almıyor. Arda'yı en iyi performans gösterdiği sol kanatta kullanmaya karar veren Rijkaard'ın, Haldun Üstünel'e "Orta sahada oyunu iki yönlü oynayacak, teknik kapasitesi yüksek bir oyuncuya ihtiyacım var" diyerek Deco'yu önerdiği ortaya çıktı. Chelsea ile ABD'de hazırlık kampında olan Deco, Inter'e karşı 45 dakika oynadı. Portekizli yıldız için Chelsea, Barcelona'ya 10 milyon euro ödemişti.

LUCAS NEİLL PARAGÖZ ÇIKTI

Bonservisi elinde olan Lucas Neill'a yıllık 2 milyon euro teklif eden G.Saray, bu rakama "evet" diyen Avustralyalı savunmacı fiyatını aniden 2.6 milyon euroya çıkartınca geri adım attı. Lucas Neill'in B. Rovers ve West Ham'da forma giyerken kulüp yönetimleriyle para konusunda problemler yaşadığını ve Ada'da "Cash" (Nakit) kelimesinden kendisi için "LUCASH" lakabının türetildiğini öğrenen Haldun Üstünel oyuncunun menajerine "2 milyonun üzerine çıkamayız" dedi.

Deco kimdir?

Brezilya doğumlu olmasına karşın Portekiz Milli Takımı forması giyen tecrübeli oyuncu Corinthians'ta bir sezon oynadıktan sonra Benfica'ya geldi. 1999'da Porto'ya geçmesinin ardından 2002-03 sezonunda Mourinho ile zirveye çıktı ve Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı. 2004'te Barcelona'ya transfer oldu. Rijkaard onu savunmaya yönelik oynattı Geçen yıl Chelsea'ye geçen 31 yaşındaki Deco sezon sonunda "Bu takımda kalmak istemiyorum" dedi.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Decoyu getirdim sizin için
    Last edited by Gangstaa : 23.Temmuz.2009 at 19:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendin mi yazdın haberi yoksa asparagas mı

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Decoyu getirdim sizin için
    süper yaaa