Maxi Rodriguez in bonservis bedeli 6 Milyon € mu ? :s
Maxi Rodriguez in bonservis bedeli 6 Milyon € mu ? :s
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ya maxi bonservisi kolay da gelmek istememe olasılığı yüksek..
Maxi gelmez Türkiye'ye, çok klas bir futbolcu ama asla gelmez. Keşke gelse.
Bizim ihtiyacımız olan bir sol bek aslında. R.Carlos'un gideceği yönündeki haberler yoğunlaştı. Kaliteli yabancı bir sol bek alıp R.Carlos ile yolları ayırsak, bir de Onyewu'yu alsak stopere, yerli birkaç futbolcu daha alıp transferi kapatabiliriz.
Reyes aslen sol açık değil bana göre, daha çok bi forvet oyuncusu, hazırlamaktan ziyade bitirebilen bi oyuncu
Kayus gider ayak bir bomba söyledi, Tevez'in geleceğini belirtiyor. Aziz Yıldrım'ın bitmeyen rüyası olarakta belirtti. Gider ayak güzel bir transfer söyledi. Umarım gelir. Fenerbahçe bunun için 30 milyon € ödeyecek.
Zaten bu adam gelsin, Türkiye'de sağda da, solda da oynar.![]()
Last edited by Universal : 21.Haziran.2009 at 04:50 Reason: bilgi ekledim
http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiy...D=4614&sayfa=1
Harbiden de gider ayak bomba söyledi..
Peki bu Campbell nerede oynar
Sanırım bu haliyle Campbell'i transfer haberlerine yazmazlar artık..
![]()
Poulsen için pek ümitliyim.
Sercan da çok iyi olacaktır, Daum kendisini bir kanata monte ederse şaşırmamalı! Yaşı da genç, Tuncay gibi olur belki de (forvetten devşirme).
Tevez'e ihtimal vermiyorum çünkü:
- Şampiyonlar Ligi'nde oynamıyoruz.
- Geçtiğimiz sene son derece başarısız olduk.
- İç transferde çok para harcadık.
Volkanla anlaşıldı sanırım , büyük ihtimalle hafta içi imza atılır..
Tevez Man.U'dan kesin ayrılıowallahi nereye gider belli değil. tam hatırlamıyorum şu an ama dün bakmıştım habere ManU bonservisi için 20küsür milyon € ödemeyi kabul etmiş, oyuncuya da 5 yıllık kontrat önermişler ama reddetmiş
derdi ne bu Tevez'in anlamadım ben
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
antu'dakı habere göre çocuk resti çekmiş ve Tevez demiş..![]()
Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Roberto Carlos, Fluminense'ye transfer olmak istiyor. Son günlerde hakkında çıkan transfer dedikodularını doğrulayan Carlos, Brezilya kulübüyle görüşmeler yapmaya devam edeceğini söyledi.
Roberto Carlos'un Fenerebahçe macerasında sona yaklaşılıyor. İki sezon önce Real Madrid'le sözleşme yenilemeyerek Kanarya'ya gelen Carlos, evliliğini gerekçe göstererek kariyerini Brezilya'da tamamlayacak gibi görünüyor.
Basında çıkan Fluminense dedikodularını ilk kez kendi ağzıyla doğrulayan ünlü yıldız, EFE ajansına yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki haftalarda Fluminense yöneticileriyle görüşeceğim. Her şey ailemin nerede yaşayacağına bağlı. Başka teklifler de alıyorum; ama Brezilya'ya açılan kapı olacağı için, Fluminense'de oynamayı çok isterim" şeklinde konuştu.
Bu açıklamadan, geçtiğimiz günlerde evlenen Roberto Carlos'un, müstakbel eşinin de baskısıyla Brezilya'ya yerleşmek istediği anlaşılıyor. Profesyonel futbol kariyeri boyunca yalnızca iki yıl Brezilya'da forma giyen Roberto Carlos, 1993-1995 yılları arasında Fluminense'nin rakibi olan Palmeiras'ta oynamıştı.
Bu arada Fenerbahçe'yle 2010 yılına dek sözleşmesi bulunan Roberto Carlos'un, Kanarya'dan nasıl ayrılacağı da şimdiden merak konusu oldu. Carlos'un, Fluminense'yi, Fenerbahçe'ye bonservis ödemeye ikna etmeye çalışacağı; bunu beceremediği takdirde de kiralık olarak bu takımda forma giyme formülünü devreye sokacağı ifade ediliyor.
Goal
Carlos görevini yaptı , evlenmiş gitsin karısının yanında dursun , onun yerine defansif yönü kuvvetli bir solbek alalım.
Carlos aslında bizim için her zaman bir hit'di.
Forma şatışında olsun reklamda olsun 1 sene daha rica minnet kalsa iyi olur..![]()
Manchester Tevez icin 25.5milyon sterline anlasmistiFakat Tevez daha Manchesterda oynamak istemiyor. Ispanyaya gitmek istiyor heralde
![]()
Onun icin Turkiyeye gelmez
Ayrica Sol Campbelli bizim icinde yazmistilar ama Basle e gitcekmis diye haberler vardi
İşte Daum'un listesi!
Christoph Daum ile resmi sözleşme imzalamak için Aragones ile ilgili problemi çözmeyi bekleyen Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor.
Başkan Aziz Yıldırım'ın "transferi 15 Haziran'a kadar bitireceğiz" sözüne rağmen yabancı oyuncu transferinde henüz sonuç alamayan sarı-Lacivertli kulüpbe teknik direktör Daum'un yönetime gurbetçi oyunculardan oluşan bir liste verdiği öğrenildi.
10 kişilik bu listeden Yıldıray Baştürkler, Serhat Akınlar, Halil ve Hamit Altıntop Kardeşler ayarında isimler yaratmak isteyen Daum'un yıldız adayı genç isimler listesi şöyle:
Taner Yalçın - FC Köln
Emre Öztürk - Sandhausen
Alper Akçam - Kaiserslautern
Ömer Toprak - Freiburg
Cenk Güvenç - Offenbach
Tufan Tosunoğlu - Offenbach
Deniz Yılmaz - Bayern Münih
Sefa Yılmaz - Wolfsburg
Deniz Ayrancı - İsveç ligi
Ergün Berisha - Grashoppers
Bu isimler arasından Ergün Berisha'yı Udinese'nin 1.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği belirtilirken, Daum'un tavsiye ettiği bu isimlerin yönetim tarafından da araştırılacağı ve aralarından iyi bulunan gençlerin kadroya katılacağı ifade edildi.
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ömer Toprak, Taner Yalçın, Deniz Yılmaz
Bu oyuncular gelirse süper olur. Defansa, ortasahaya, forvete süper adamlar almış oluruz.3'üde ilerde Milli Takımımız için çok iyi oyuncular olacak.
Mehmet Ekici vardı bide![]()
ömer toprak kaza geçirmedi mi?
Özer yarın 11'de imzalıyor.
Fenercell
(/s)
ali koç yine bizi izlemeye devam edin derse yarın akşama yeni isim yada isimler duyulur...
Fenerbahçe'nin Ankaraspor'dan yeni transferi Özer Hurmacı, yarın saat 11.00'de basın önünde sözleşme imzalayacak.
Özer, kendisini Fenerbahçeli yapacak olan imzayı attıktan sonra Fenerbahçe formasıyla basına poz verecek ve soruları yanıtlayacak.
Fenerbahçe Spor Kulübü, bu haberi ilk kez Fenercell kullanıcılarına duyurdu.
Maraton
İyi ki Sercan - Volkan - Serdar varmış. Yoksa yaygın medya hangi Türk oyuncuları hangi takıma gönderecekti ? Gazeteleri kimler okuyacaktı !
Özer ile yarın imzalıyouruz. Bu yıl iyi transferler yaptık.Tebrikler yönetim.
Gelenler:
Mehmet Topuz
Bilica
Özer Hurmacı
Bekir