Sayfa 87 / 896 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
2,581 ile 2,610 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maxi Rodriguez in bonservis bedeli 6 Milyon € mu ? :s
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

ya maxi bonservisi kolay da gelmek istememe olasılığı yüksek..

Maxi gelmez Türkiye'ye, çok klas bir futbolcu ama asla gelmez. Keşke gelse.

Bizim ihtiyacımız olan bir sol bek aslında. R.Carlos'un gideceği yönündeki haberler yoğunlaştı. Kaliteli yabancı bir sol bek alıp R.Carlos ile yolları ayırsak, bir de Onyewu'yu alsak stopere, yerli birkaç futbolcu daha alıp transferi kapatabiliriz.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Maxi gelmez Türkiye'ye, çok klas bir futbolcu ama asla gelmez. Keşke gelse.

Bizim ihtiyacımız olan bir sol bek aslında. R.Carlos'un gideceği yönündeki haberler yoğunlaştı. Kaliteli yabancı bir sol bek alıp R.Carlos ile yolları ayırsak, bir de Onyewu'yu alsak stopere, yerli birkaç futbolcu daha alıp transferi kapatabiliriz.
    Bence sol açık daha çok lazım takıma bir de sol bek ile uğraşmamamız gerekir bence..Yönetim'in Carlos ile yolları ayıracağını sanmıyorum...Onyewu'da gelirse çok güzel olur gerçekten..

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Bence sol açık daha çok lazım takıma bir de sol bek ile uğraşmamamız gerekir bence..Yönetim'in Carlos ile yolları ayıracağını sanmıyorum...Onyewu'da gelirse çok güzel olur gerçekten..
    Özer olduğu için sol açık konusunda endişem yok. Daum onu oraya monte edip çok iyi verim alabilir. Tabii bir sol açık gelsin, Reyes gibi mesela ama tutup da vasatı aşamayacak bir sol açık da getirilmesin sırf yabancı diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Reyes aslen sol açık değil bana göre, daha çok bi forvet oyuncusu, hazırlamaktan ziyade bitirebilen bi oyuncu

Nesil
    2006

Kayus gider ayak bir bomba söyledi, Tevez'in geleceğini belirtiyor. Aziz Yıldrım'ın bitmeyen rüyası olarakta belirtti. Gider ayak güzel bir transfer söyledi. Umarım gelir. Fenerbahçe bunun için 30 milyon € ödeyecek.

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sağda solda her yerde oynar kendisi.

Kendisi için söylenecek tek kelime var.

Fantastik..
    Zaten bu adam gelsin, Türkiye'de sağda da, solda da oynar.
    Last edited by Universal : 21.Haziran.2009 at 04:50 Reason: bilgi ekledim

http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiy...D=4614&sayfa=1
    Harbiden de gider ayak bomba söyledi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Peki bu Campbell nerede oynar
    Sanırım bu haliyle Campbell'i transfer haberlerine yazmazlar artık..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Poulsen için pek ümitliyim.
    Sercan da çok iyi olacaktır, Daum kendisini bir kanata monte ederse şaşırmamalı! Yaşı da genç, Tuncay gibi olur belki de (forvetten devşirme).

Tevez'e ihtimal vermiyorum çünkü:
    - Şampiyonlar Ligi'nde oynamıyoruz.
    - Geçtiğimiz sene son derece başarısız olduk.
    - İç transferde çok para harcadık.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hala daha Volkan'la anlaşamamız, DMC ve stoper adam alamamız iyice sıkmaya başladı. İnş. geç kalmayız yine.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Volkanla anlaşıldı sanırım , büyük ihtimalle hafta içi imza atılır..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Tevez Man.U'dan kesin ayrılıo wallahi nereye gider belli değil. tam hatırlamıyorum şu an ama dün bakmıştım habere ManU bonservisi için 20küsür milyon € ödemeyi kabul etmiş, oyuncuya da 5 yıllık kontrat önermişler ama reddetmiş derdi ne bu Tevez'in anlamadım ben
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

antu'dakı habere göre çocuk resti çekmiş ve Tevez demiş..

Default Carlos: "Fluminense'ye gitmek istiyorum"

Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Roberto Carlos, Fluminense'ye transfer olmak istiyor. Son günlerde hakkında çıkan transfer dedikodularını doğrulayan Carlos, Brezilya kulübüyle görüşmeler yapmaya devam edeceğini söyledi.

Roberto Carlos'un Fenerebahçe macerasında sona yaklaşılıyor. İki sezon önce Real Madrid'le sözleşme yenilemeyerek Kanarya'ya gelen Carlos, evliliğini gerekçe göstererek kariyerini Brezilya'da tamamlayacak gibi görünüyor.

Basında çıkan Fluminense dedikodularını ilk kez kendi ağzıyla doğrulayan ünlü yıldız, EFE ajansına yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki haftalarda Fluminense yöneticileriyle görüşeceğim. Her şey ailemin nerede yaşayacağına bağlı. Başka teklifler de alıyorum; ama Brezilya'ya açılan kapı olacağı için, Fluminense'de oynamayı çok isterim" şeklinde konuştu.

Bu açıklamadan, geçtiğimiz günlerde evlenen Roberto Carlos'un, müstakbel eşinin de baskısıyla Brezilya'ya yerleşmek istediği anlaşılıyor. Profesyonel futbol kariyeri boyunca yalnızca iki yıl Brezilya'da forma giyen Roberto Carlos, 1993-1995 yılları arasında Fluminense'nin rakibi olan Palmeiras'ta oynamıştı.

Bu arada Fenerbahçe'yle 2010 yılına dek sözleşmesi bulunan Roberto Carlos'un, Kanarya'dan nasıl ayrılacağı da şimdiden merak konusu oldu. Carlos'un, Fluminense'yi, Fenerbahçe'ye bonservis ödemeye ikna etmeye çalışacağı; bunu beceremediği takdirde de kiralık olarak bu takımda forma giyme formülünü devreye sokacağı ifade ediliyor.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlos görevini yaptı , evlenmiş gitsin karısının yanında dursun , onun yerine defansif yönü kuvvetli bir solbek alalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Carlos aslında bizim için her zaman bir hit'di.

Forma şatışında olsun reklamda olsun 1 sene daha rica minnet kalsa iyi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Manchester Tevez icin 25.5milyon sterline anlasmisti Fakat Tevez daha Manchesterda oynamak istemiyor. Ispanyaya gitmek istiyor heralde

Onun icin Turkiyeye gelmez

Ayrica Sol Campbelli bizim icinde yazmistilar ama Basle e gitcekmis diye haberler vardi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İşte Daum'un listesi!
    Christoph Daum ile resmi sözleşme imzalamak için Aragones ile ilgili problemi çözmeyi bekleyen Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın "transferi 15 Haziran'a kadar bitireceğiz" sözüne rağmen yabancı oyuncu transferinde henüz sonuç alamayan sarı-Lacivertli kulüpbe teknik direktör Daum'un yönetime gurbetçi oyunculardan oluşan bir liste verdiği öğrenildi.

10 kişilik bu listeden Yıldıray Baştürkler, Serhat Akınlar, Halil ve Hamit Altıntop Kardeşler ayarında isimler yaratmak isteyen Daum'un yıldız adayı genç isimler listesi şöyle:

Taner Yalçın - FC Köln

Emre Öztürk - Sandhausen

Alper Akçam - Kaiserslautern

Ömer Toprak - Freiburg

Cenk Güvenç - Offenbach

Tufan Tosunoğlu - Offenbach

Deniz Yılmaz - Bayern Münih

Sefa Yılmaz - Wolfsburg

Deniz Ayrancı - İsveç ligi

Ergün Berisha - Grashoppers

Bu isimler arasından Ergün Berisha'yı Udinese'nin 1.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği belirtilirken, Daum'un tavsiye ettiği bu isimlerin yönetim tarafından da araştırılacağı ve aralarından iyi bulunan gençlerin kadroya katılacağı ifade edildi.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ömer Toprak, Taner Yalçın, Deniz Yılmaz

Bu oyuncular gelirse süper olur. Defansa, ortasahaya, forvete süper adamlar almış oluruz. 3'üde ilerde Milli Takımımız için çok iyi oyuncular olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Mehmet Ekici vardı bide

ömer toprak kaza geçirmedi mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ömer Toprak futbolu bırakacak seviyede şu anda. Go kart kazası yapmış ve vucudunun neredeyse tamamı yanmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Özer yarın 11'de imzalıyor.

Fenercell
    (/s)

ali koç yine bizi izlemeye devam edin derse yarın akşama yeni isim yada isimler duyulur...

Default Özer'e İmza Töreni

Fenerbahçe'nin Ankaraspor'dan yeni transferi Özer Hurmacı, yarın saat 11.00'de basın önünde sözleşme imzalayacak.

Özer, kendisini Fenerbahçeli yapacak olan imzayı attıktan sonra Fenerbahçe formasıyla basına poz verecek ve soruları yanıtlayacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü, bu haberi ilk kez Fenercell kullanıcılarına duyurdu.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hadi bakalım yarında transfer geliyo desenize

İyi ki Sercan - Volkan - Serdar varmış. Yoksa yaygın medya hangi Türk oyuncuları hangi takıma gönderecekti ? Gazeteleri kimler okuyacaktı !

Nesil
    2006

Özer ile yarın imzalıyouruz. Bu yıl iyi transferler yaptık. Tebrikler yönetim.

Gelenler:

Mehmet Topuz
    Bilica
    Özer Hurmacı
    Bekir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    İyi ki Sercan - Volkan - Serdar varmış. Yoksa yaygın medya hangi Türk oyuncuları hangi takıma gönderecekti ? Gazeteleri kimler okuyacaktı !
    Mehmet Topuz transfer oldu 4-5 sene yazabilecekleri yeni bir oyuncu lazım şimdi onlara.

Mesaj Yetkileri