Real Madrid - Galatasaray Barnebau Cup...
İlk 11'ler
REAL MADRID
...
Iker Casillas - Sergio Ramos - Ricardo Carvalho - Pepe - Fabio Coentrao-Fernando Gago -José María Callejón - Kaka Leite - Cristiano Ronaldo - Gonzalo - Higuain - Karim Benzema
GALATASARAY
Fernando Muslera - Servet Çetin - Gökhan Zan- Hakan Balta- Tomas Ujfalusi -Felipe Melo - Selçuk İnan - Sabri Sarıoğlu- Emmanuel Eboue- Kazım Kazım -Milan Baros
Maç kaçta?
Bu arada Udinese-Arsenal karşısında 1-0 önde.Dua edelimde uzatmaya gitmesin.![]()
R. Madrid'le maça çıkıyorsun, defansında Servet, Gökhan ve Hakan Balta...
Real Madrid - Galatasaray Barnebau Cup...
İlk 11'ler
REAL MADRID
...
Iker Casillas - Sergio Ramos - Ricardo Carvalho - Pepe - Fabio Coentrao-Fernando Gago -José María Callejón - Kaka Leite - Cristiano Ronaldo - Gonzalo - Higuain - Karim Benzema
GALATASARAY
Fernando Muslera - Servet Çetin - Gökhan Zan- Hakan Balta- Tomas Ujfalusi -Felipe Melo - Selçuk İnan - Sabri Sarıoğlu- Emmanuel Eboue- Kazım Kazım -Milan Baros
SAAT: 23.30
STAT: Bernabeu
YAYIN: D-Smart Euro Futbol
Yuh. Adamlar bildiğin ilk 11 le çıkıyorlar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
vay arkadaş o nası bi 11 dir :S
Fatih hoca bana göre derhal Eboue'yi sol beke monte etmeye çalışmalı.Hakan Balta ile yola çıkılmaz.
12 kişi var adamların kadroda![]()
Ben anlamıyorum hala bu Hakan Balta inadını.En son Olmpyiakos maçında da çok ağır bir futbolcu olduğu için daha bismillah demeden gol yedik.Sol bek dediğin 90 dakkanın 60 dakkasını sol açıkta geçirir mi ya.Kimse bana Hakan Balta düzelir filan da demesin.Adam ağır bir kere nasıl düzelicek kaç yaşına geldi.Geçen sene avrupa kupalarından elenmemizin baş sorumlusuydu o.Frank Rijkaard bile dayanamadı ben sol bek istiyodum raporumda;almadılar demişti maçtan sonra.Yani Galatasaray ın en sıkıntılı yeri sol bek.Çağlar da Hakan dan farksız.(10 maçta 1 kez oyuna girdiğinden öyle düşünüyor olabilirim)
İlk 11: Adán, Ramos, Pepe, Varane, Marcelo, Coentrão, Xabi Alonso, Di María, Kaká, Callejón, Higuaín
Rakip takım kadrosu buymuş . Kaka :'(
Arsenal maçını kesip C.Ronaldo'nun golleri göstermeye başladılarHer an bizim maça geçebilirler.
Aynen Aygün ordan bir umut var hiç yoktan![]()
Bizim maça geçsede kurtulsak![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ee yayın yok hala
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yayınlamıyorlar sanırım :S
Maç falan yok dağılın![]()
Haydaa. Başka program başladı.
Rahe Farda vermiyor sanırım.
Last edited by di canio : 25.Ağustos.2011 at 00:41 Reason: Yasadışı paylaşım yasak
Kim çıkardı burda maç yayınlanacak diye. Ben çıkıyorum kafeye, izlemeye![]()
Hay Allah'ım ya.O kadar umutlandık adamlar başka program yaptı.Link arayalım bakalım.
goooooooollllllll
Selçuk attı.İzleyemiyoruz şu maçıya allah kahretsin.
selçuk attı 1-0 öndeyiz 8)
gooooooooooooooooooooooool !!! Selçuuuuk