Sayfa 870 / 1204 İlkİlk ... 370770820860868869870871872880920970 ... SonSon
26,071 ile 26,100 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bi an dedim noluyoruz Toure Kjaer derken Diego gib Şampiyonlar Ligi tecrübesi sıfır bi adam nedir.İyi olmuş bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeyiz açık net böyle adam gelirse çöker defans hattı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Iyi olmus.Diego alinacagina alinmasin zten.ah ulqn ntvspor.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Nabız yoklandı heralde tepkiler görülünce anında vazgeçildi

Şaka bi yana Diego geleceğine Servet'i tutardın kadroda daha iyi, bende görünce şaşırdım baya.
    Böyle bir haber nasıl ortaya atılıyor yalansa o da ilginç

5 milyon euro istemiş eses

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Kolo Toure menajeri açıklamasıyla Galatasaray'da forma giymek istediğini Galatasaray'lı yöneticilere bildirdi.

G.Saray'ın mutlaka Kolo Toure'yi alması lazım. Dün de gördük ki defans hattı berbat. Semih-Dany ile bu iş olmaz. Şampiyonlar Ligi'nde takımlar affetmez bu defansı, gol şov yaparlar. Acilen bir stoper alınması lazım. Ligde G.Saray Beşiktaş'tan 3, Bursaspor'dan 2 gol yedi. Bu defans hattı sayesinde çok gol yiyor.

Acil bir stoper alınması lazım. Semih'in yedeğe çekilmesinde fayda var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sorun ŞL listesi değil borsanın kapanması.Ve sanırım 5'te mi ne kapanıyordu dünkü açıklamalara bakarsak.Toure'yi alırsak Ujfalusi'nin yerini doldurmakla kalmaz ondan da daha iyi bir oyuncu almış oluruz.Merak ediyorum ne olacak.Ujfalusi en olmıycak zamanda sakatlandı.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    G.Saray'ın mutlaka Kolo Toure'yi alması lazım. Dün de gördük ki defans hattı berbat. Semih-Dany ile bu iş olmaz. Şampiyonlar Ligi'nde takımlar affetmez bu defansı, gol şov yaparlar. Acilen bir stoper alınması lazım. Ligde G.Saray Beşiktaş'tan 3, Bursaspor'dan 2 gol yedi. Bu defans hattı sayesinde çok gol yiyor.

Acil bir stoper alınması lazım. Semih'in yedeğe çekilmesinde fayda var.
    Neyi göremiyorsunuz onu anlamıyorum.Nesi berbat defans hattının ? Organize bir atakla gol yemedik şu ana kadar.Sırf duran top zaafı var diye bir savunma berbat olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sorun ŞL listesi değil borsanın kapanması.Ve sanırım 5'te mi ne kapanıyordu dünkü açıklamalara bakarsak.Toure'yi alırsak Ujfalusi'nin yerini doldurmakla kalmaz ondan da daha iyi bir oyuncu almış oluruz.Merak ediyorum ne olacak.Ujfalusi en olmıycak zamanda sakatlandı.

Neyi göremiyorsunuz onu anlamıyorum.Nesi berbat defans hattının ? Organize bir atakla gol yemedik şu ana kadar.Sırf duran top zaafı var diye bir savunma berbat olmaz.
    Organize bir takımla oynamadığınızdan olabilir mi bu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Organize bir takımla oynamadığınızdan olabilir mi bu
    Ne alakası var ? Fenerbahçe,Beşiktaş,Bursaspor,Kasımpaşa'yla oynadık.Bu takımlar lige yeni çıkmış,kadro kalitesi belli bi sınırı geçemeyen takımlar olsa tamam da böyle bir durumda söylediğin şey çok saçma oluyor.Bu ligte daha kimle oynıycaz organize bir takım olarak ?

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Sports TV : Galatasaray Atletico Madrid'de Forma Giyen Filipe Luis'e resmi teklif iletti .

Şu semihi beyenmeyenleri hiç anlamıyorum adam daha 1 sezon oynadı düzgünce bu adam daha tecrübe kazanacak

fm deki süper filipe mi bu sol bek olan

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ne alakası var ? Fenerbahçe,Beşiktaş,Bursaspor,Kasımpaşa'yla oynadık.Bu takımlar lige yeni çıkmış,kadro kalitesi belli bi sınırı geçemeyen takımlar olsa tamam da böyle bir durumda söylediğin şey çok saçma oluyor.Bu ligte daha kimle oynıycaz organize bir takım olarak ?

Zaten bu lig için düşünülmüyor transfer.

Bu ligde bu kadro bu defans hattı her türlü götürür birtane alternatif oyuncu katkısı ile
    Ancak avrupa arenasında dağılmaya müsahit bir hali var
    İkisininde Avrupa tecrübesi hiç yok.
    Defans hattına liderlik yapacak tecrübeli kaliteli bir stoper şart Avrupada başarı için

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Sports TV : Galatasaray Atletico Madrid'de Forma Giyen Filipe Luis'e resmi teklif iletti .
    Filipe Luis mi ? Adam At.Madrid'le iki kupa kazandı banko oynuyor takımda süper kupa maçında da çok iyiydi bize gelmez kolay kolay

Filipe Luis mi ? Adam At.Madrid'le iki kupa kazandı banko oynuyor takımda süper kupa maçında da çok iyiydi bize gelmez kolay kolay
    Aynen aygün e katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post

Zaten bu lig için düşünülmüyor transfer.

Bu ligde bu kadro bu defans hattı her türlü götürür birtane alternatif oyuncu katkısı ile
    Ancak avrupa arenasında dağılmaya müsahit bir hali var
    İkisininde Avrupa tecrübesi hiç yok.
    Defans hattına liderlik yapacak tecrübeli kaliteli bir stoper şart Avrupada başarı için
    Bunda herkes hemfikir zaten.Ama organize olarak gol yemememiz iyi bir şey Avrupa adına.Sırf yediğimiz goller duran toplardan diye defans hattına berbat demek çok mantıksız oluyor.Bu duran top sorununu çözmezsek ManU falan dağıtır bizi.Van Persie açar,atar her şeyi yapar

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

bi yemek yeyip geleyim, geldiğimde belki transfer açıklanmış olur

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ujfanin sakatlanmasi GSnin stoper almasi icin bir sebep oldu. keske sakatlanmadan once bunu yapsalardi. ujfali defans da bence CL de zorlanirdi. superlige benzemez CL, tedbirli olunmali. kucumsenen braga bile tehlikeli olabilir GSnin mevcut yapisinda. su durumda bile transfer yapilamazsa gidisat hic iyi olmaz, hala bir isim yok ortada. en azinda sununla gorusmelere baslandi densin ama yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Organize bir atak sonucunda gol yiyince mi savunma kötü oluyor? Onu geçtim,bizim maçta yediğiniz 2. ve 3. goller savunma hatası değil yani? He bir de kendi attığınız goller çok farklıymış gibi diğer takımların attıkları gollere laf ediyorsunuz ya,ona diyecek hiç bir laf bulamıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Organize bir atak sonucunda gol yiyince mi savunma kötü oluyor? Onu geçtim,bizim maçta yediğiniz 2. ve 3. goller savunma hatası değil yani? He bir de kendi attığınız goller çok farklıymış gibi diğer takımların attıkları gollere laf ediyorsunuz ya,ona diyecek hiç bir laf bulamıyorum.
    buna ilave barca real disinda ki real bile kontra oynuyor, bikac takim daha var, organize olup mu gol atiyor. cogu gol 2-3 pasta gerceklesir istatistiklere gore. sacma bir yaklasim zaten bu. sampiyon takimimizin bile organize attigi bir gol var mi bu sezon

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ne zaman bitiyor süre ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

22. Default

Yanlış bilmiyorsam 5 Eylül'de transfer dönemi kapanıyor, ama Şampiyonlar Ligi'ne oyuncu listelerinin verilmesi için son gün. Hatta son saatler, dakikalar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şampiyonlar ligi için kalan süreyi sormuştum tam saat olarak kaçta sonlanıyor 5 de değil miydi ?

bu gece yarısına kadar

25. Default

List A has to be submitted by the following fixed deadlines:
    a) 25 June 2012 (24.00 CET) for all matches in the first qualifying round;
    b) 12 July 2012 (24.00 CET) for all matches in the second qualifying round;
    c) 26 July 2012 (24.00 CET) for all matches in the third qualifying round;
    d) 13 August 2012 (24.00 CET) for all matches in the play-offs;
    e) 3 September 2012 (24.00 CET) for all further matches from the first match
    in the group stage up to and including the final.
    Bu gece bitiyor, saat 1'e kadar geldi geldi, yoksa artık bir üst tura kısmetse

kaymak : uefa.com

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Teşekkür ettim o zaman

Beşiktaş'tan yediğin 2 gol de (Melo hariç) defans zaafiyeti değil de ne? Duran top muydu onlar?

Kasımpaşa ve Bursaspor'un attığı goller duran top olabilir.

Ancak defans zaafiyeti olmasa herhalde Fatih Hoca transfer arıyor olmazdı. Fatih Hoca da güvenmiyor savunmasına. Bursaspor dün iyi de pozisyonlar buldu, üstelik haftaiçi 120 dk oynamasına rağmen. Avrupa takımları mevcut G.Saray defansını çok yıpratır.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Kjaer ve toure bütün sorunlarımızı çözer bizim ama olmazsa gidip son dakikada saçma bi oyuncu almasınlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'tan yediğin 2 gol de (Melo hariç) defans zaafiyeti değil de ne? Duran top muydu onlar?

Ancak defans zaafiyeti olmasa herhalde Fatih Hoca transfer arıyor olmazdı. Fatih Hoca da güvenmiyor savunmasına. Bursaspor dün iyi de pozisyonlar buldu, üstelik haftaiçi 120 dk oynamasına rağmen. Avrupa takımları mevcut G.Saray defansını çok yıpratır.
    Savunmadaki zaafiyet savunmadan değil orta sahadan kaynaklaniyor.Melo ve Hamit formda değil.Geçen sene Melo cok formdaydi ayrica su an formsuz Hamit'in yerinde formda ve inanilmaz kosan ,defansa muthis yardim eden bir Engin vardi ve Melo ve Engin ilerde top kaptirilinca hemen basip savunmanin yerlesmesini sagliyorlardi.bu sene bu dinamizm olmayinca pozisyon vermeye basladik.bir kopukluk olustu.milli mac arasindan sonra hamit ve melo formunu bulunca takimin verdigi pozisyonlar azalacaktir.
    Semih'i begenmemenizin sebebini anlamadim.semih cok iyi bir kesici.yaninda lider ozellikli biri olunca inanilmaz performans veriyor.bu nedenle ujfa ile iyi ikili oldular.semih'ten verim almak istiyorsak lider bir stoper almaliyiz.bu transfer olursa cok rahatlariz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

O 2 golden biri bireysel hata.Diğerinde de en olmıycak yerde kaptırıp yedik.Normalde asla bu kadar net hatalar yapıp gol yemeyiz.O hatalar Beşiktaş maçına özgüydü zaten.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Her türlü gol yiyince savunmanın bir şekilde hatası oluyor ama duran toptan gol yiyen takım için savunma kötü denilmez.Savunmanın duran topları zaafı var denir.Mesela Beşiktaş her türlü yiyor.Adamlar sağdan geliyor kesiyor paslarla geliyor falan bir şekilde atıyorlar.Bizde o durum yok.Bizim attığımız golleri takip etmiyorsun sanırım.4 haftada attığımız 10 golün 4'ü duran toptan.Birisi de penaltı bu 4'ten.Fakat yediğimiz 8 golün 5'i duran top.

Mesaj Yetkileri