Bi an dedim noluyoruz Toure Kjaer derken Diego gib Şampiyonlar Ligi tecrübesi sıfır bi adam nedir.İyi olmuş bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeyiz açık net böyle adam gelirse çöker defans hattı
Bi an dedim noluyoruz Toure Kjaer derken Diego gib Şampiyonlar Ligi tecrübesi sıfır bi adam nedir.İyi olmuş bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeyiz açık net böyle adam gelirse çöker defans hattı
Iyi olmus.Diego alinacagina alinmasin zten.ah ulqn ntvspor.
Nabız yoklandı heralde tepkiler görülünce anında vazgeçildi![]()
Şaka bi yana Diego geleceğine Servet'i tutardın kadroda daha iyi, bende görünce şaşırdım baya.
Böyle bir haber nasıl ortaya atılıyor yalansa o da ilginç
5 milyon euro istemiş eses![]()
Kolo Toure menajeri açıklamasıyla Galatasaray'da forma giymek istediğini Galatasaray'lı yöneticilere bildirdi.
G.Saray'ın mutlaka Kolo Toure'yi alması lazım. Dün de gördük ki defans hattı berbat. Semih-Dany ile bu iş olmaz. Şampiyonlar Ligi'nde takımlar affetmez bu defansı, gol şov yaparlar. Acilen bir stoper alınması lazım. Ligde G.Saray Beşiktaş'tan 3, Bursaspor'dan 2 gol yedi. Bu defans hattı sayesinde çok gol yiyor.
Acil bir stoper alınması lazım. Semih'in yedeğe çekilmesinde fayda var.
Sorun ŞL listesi değil borsanın kapanması.Ve sanırım 5'te mi ne kapanıyordu dünkü açıklamalara bakarsak.Toure'yi alırsak Ujfalusi'nin yerini doldurmakla kalmaz ondan da daha iyi bir oyuncu almış oluruz.Merak ediyorum ne olacak.Ujfalusi en olmıycak zamanda sakatlandı.
Neyi göremiyorsunuz onu anlamıyorum.Nesi berbat defans hattının ? Organize bir atakla gol yemedik şu ana kadar.Sırf duran top zaafı var diye bir savunma berbat olmaz.
Ne alakası var ? Fenerbahçe,Beşiktaş,Bursaspor,Kasımpaşa'yla oynadık.Bu takımlar lige yeni çıkmış,kadro kalitesi belli bi sınırı geçemeyen takımlar olsa tamam da böyle bir durumda söylediğin şey çok saçma oluyor.Bu ligte daha kimle oynıycaz organize bir takım olarak ?
Sports TV : Galatasaray Atletico Madrid'de Forma Giyen Filipe Luis'e resmi teklif iletti .
Şu semihi beyenmeyenleri hiç anlamıyorum adam daha 1 sezon oynadı düzgünce bu adam daha tecrübe kazanacak
fm deki süper filipe mi bu sol bek olan
Zaten bu lig için düşünülmüyor transfer.
Bu ligde bu kadro bu defans hattı her türlü götürür birtane alternatif oyuncu katkısı ile
Ancak avrupa arenasında dağılmaya müsahit bir hali var
İkisininde Avrupa tecrübesi hiç yok.
Defans hattına liderlik yapacak tecrübeli kaliteli bir stoper şart Avrupada başarı için
Bunda herkes hemfikir zaten.Ama organize olarak gol yemememiz iyi bir şey Avrupa adına.Sırf yediğimiz goller duran toplardan diye defans hattına berbat demek çok mantıksız oluyor.Bu duran top sorununu çözmezsek ManU falan dağıtır bizi.Van Persie açar,atar her şeyi yapar![]()
bi yemek yeyip geleyim, geldiğimde belki transfer açıklanmış olur![]()
ujfanin sakatlanmasi GSnin stoper almasi icin bir sebep oldu. keske sakatlanmadan once bunu yapsalardi. ujfali defans da bence CL de zorlanirdi. superlige benzemez CL, tedbirli olunmali. kucumsenen braga bile tehlikeli olabilir GSnin mevcut yapisinda. su durumda bile transfer yapilamazsa gidisat hic iyi olmaz, hala bir isim yok ortada. en azinda sununla gorusmelere baslandi densin ama yok.
Organize bir atak sonucunda gol yiyince mi savunma kötü oluyor?Onu geçtim,bizim maçta yediğiniz 2. ve 3. goller savunma hatası değil yani? He bir de kendi attığınız goller çok farklıymış gibi diğer takımların attıkları gollere laf ediyorsunuz ya,ona diyecek hiç bir laf bulamıyorum.
So what?
Saike
Ne zaman bitiyor süre ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Yanlış bilmiyorsam 5 Eylül'de transfer dönemi kapanıyor, ama Şampiyonlar Ligi'ne oyuncu listelerinin verilmesi için son gün. Hatta son saatler, dakikalar.
Şampiyonlar ligi için kalan süreyi sormuştum tam saat olarak kaçta sonlanıyor 5 de değil miydi ?
bu gece yarısına kadar
Bu gece bitiyor, saat 1'e kadar geldi geldi, yoksa artık bir üst tura kısmetseList A has to be submitted by the following fixed deadlines:
a) 25 June 2012 (24.00 CET) for all matches in the first qualifying round;
b) 12 July 2012 (24.00 CET) for all matches in the second qualifying round;
c) 26 July 2012 (24.00 CET) for all matches in the third qualifying round;
d) 13 August 2012 (24.00 CET) for all matches in the play-offs;
e) 3 September 2012 (24.00 CET) for all further matches from the first match
in the group stage up to and including the final.
kaymak : uefa.com
Teşekkür ettim o zaman![]()
Beşiktaş'tan yediğin 2 gol de (Melo hariç) defans zaafiyeti değil de ne? Duran top muydu onlar?
Kasımpaşa ve Bursaspor'un attığı goller duran top olabilir.
Ancak defans zaafiyeti olmasa herhalde Fatih Hoca transfer arıyor olmazdı. Fatih Hoca da güvenmiyor savunmasına. Bursaspor dün iyi de pozisyonlar buldu, üstelik haftaiçi 120 dk oynamasına rağmen. Avrupa takımları mevcut G.Saray defansını çok yıpratır.
Kjaer ve toure bütün sorunlarımızı çözer bizim ama olmazsa gidip son dakikada saçma bi oyuncu almasınlar
Savunmadaki zaafiyet savunmadan değil orta sahadan kaynaklaniyor.Melo ve Hamit formda değil.Geçen sene Melo cok formdaydi ayrica su an formsuz Hamit'in yerinde formda ve inanilmaz kosan ,defansa muthis yardim eden bir Engin vardi ve Melo ve Engin ilerde top kaptirilinca hemen basip savunmanin yerlesmesini sagliyorlardi.bu sene bu dinamizm olmayinca pozisyon vermeye basladik.bir kopukluk olustu.milli mac arasindan sonra hamit ve melo formunu bulunca takimin verdigi pozisyonlar azalacaktir.
Semih'i begenmemenizin sebebini anlamadim.semih cok iyi bir kesici.yaninda lider ozellikli biri olunca inanilmaz performans veriyor.bu nedenle ujfa ile iyi ikili oldular.semih'ten verim almak istiyorsak lider bir stoper almaliyiz.bu transfer olursa cok rahatlariz.
O 2 golden biri bireysel hata.Diğerinde de en olmıycak yerde kaptırıp yedik.Normalde asla bu kadar net hatalar yapıp gol yemeyiz.O hatalar Beşiktaş maçına özgüydü zaten.
Her türlü gol yiyince savunmanın bir şekilde hatası oluyor ama duran toptan gol yiyen takım için savunma kötü denilmez.Savunmanın duran topları zaafı var denir.Mesela Beşiktaş her türlü yiyor.Adamlar sağdan geliyor kesiyor paslarla geliyor falan bir şekilde atıyorlar.Bizde o durum yok.Bizim attığımız golleri takip etmiyorsun sanırım.4 haftada attığımız 10 golün 4'ü duran toptan.Birisi de penaltı bu 4'ten.Fakat yediğimiz 8 golün 5'i duran top.