Sayfa 871 / 1204 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon
26,101 ile 26,130 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diego Anadolu kulüpleri arasında dikkatimi çeken oyuncular arasında ancak yinede Avrupa tecrübesi olan, uluslararası düzeyde birini tercih etmek daha mantıklı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hic boyle yorum duymadim, yedigimiz goller duran top yoksa gol yemeyiz
    o zaman duran topa sebep olma sen de

hala yok mu transfer, sure dolmak uzere. sanki CLye FB kaldi, transferini yapti bile.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Deneyimli defansı çekip çeviricek bir oyuncu arıyorsak bu Toure'dir.Kjaer 23-24 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam.Gelirse tebrübe eksikliği olabilir göbekte.Bu arada ŞL listesi gece 1'e kadar tamam da borsa falan kapanmıyor mu bi saatten sonra nasıl açıklanacak transfer ?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Deneyimli defansı çekip çeviricek bir oyuncu arıyorsak bu Toure'dir.Kjaer 23-24 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam.Gelirse tebrübe eksikliği olabilir göbekte.Bu arada ŞL listesi gece 1'e kadar tamam da borsa falan kapanmıyor mu bi saatten sonra nasıl açıklanacak transfer ?
    sen transferi yap da borsa eksik kalsin. oyle bir zaruret yok ki, aciklamayi yarin yapar. bu yuzden CLde eksik mi kalacak GS

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    hic boyle yorum duymadim, yedigimiz goller duran top yoksa gol yemeyiz
    o zaman duran topa sebap olma sen de

hala yok mu transfer, sure dolmak uzere. sanki CLye FB kaldi, transferini yapti bile.

Abi onu mu diyorum ben Dün de Lig Tv spikeri Hamit'i suçluyordu yediğimiz tüm gollerde bi paya var diye.Sorun faulü kimin yaptığı değil faulden sonra nasıl golün yenildiğii Bana göre savunmamızın duran top dışında bir sorunu yok.Size göre varsa bilemiycem.Ama bizim savunmaya kötü diyorsanız sizin kevgire dönen savunmanıza tekrar göz atmanızı isterim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aygün borsada hissen falan mı var

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

sen transferi yap da borsa eksik kalsin. oyle bir zaruret yok ki, aciklamayi yarin yapar. bu yuzden CLde eksik mi kalacak GS
    Oluyo mu ki öyle

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transfer yapmış olmak için transfer yapılmasın, elimizde Riera örneği var en yakın. Alınabiliyorsa değer katacak bir isim alınsın yoksa sırf 4. isim olsun diye adama hiç gerek yok. Fenerbahçe transferini yapar tabii, orta sahası Süper Lig de bile zorlanıyor. Aylardır herkes bağırıyordu son gün anca aldılar. Bizimse stoper sorunumuz 3-5 gün öncesinde ortaya çıktı. Transfer olmazsa karalar bağlamaya gerek yok, bu takım ligi her türlü götürecek stoper de Hakan Balta oynasa bile yeri geldiğinde. Avrupa içinse, hiçbir şey belli olmaz. Geçen sene Trabzonspor'un stoperleri çok mu iyiydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Abi onu mu diyorum ben Dün de Lig Tv spikeri Hamit'i suçluyordu yediğimiz tüm gollerde bi paya var diye.Sorun faulü kimin yaptığı değil faulden sonra nasıl golün yenildiğii Bana göre savunmamızın duran top dışında bir sorunu yok.Size göre varsa bilemiycem.Ama bizim savunmaya kötü diyorsanız sizin kevgire dönen savunmanıza tekrar göz atmanızı isterim
    siz derken yani FB diyorsan eger, biz 3 macta 1 gol yedik siz ise simdi sayamayacam sanirim 6 oldu bile
    neyse zaten savunmaniz iyi olsa simdi stoper aramazdiniz, sen de ben de stoper istiyorsak uzatmaya gerek yok gibi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

siz derken yani FB diyorsan eger, biz 3 macta 1 gol yedik siz ise simdi sayamayacam sanirim 6 oldu bile
    Genel olarak söylüyorum Ama iki katınızı attık ve lider kim ? Neyse transfer dışına çıkmayalım şimdi

Galatasarayın Defans Takviyesine ihtiyacı yoktur. Galatasarayı iyi izlemiyorsunuz galiba 2 nedenle kısa ve öz olarak açıklayacagım

1. Geçen Yıl Galatasaray Duran Toplarda Adam Markajı Uyguluyordu.
    2.Bu Yıl Galatasaray Duran Toplarda Alan Savunması UyguluyorBiraz Daha Açıklarsak Fatih Terim Israrla Alan Savunması Uzerinde Duruyor Çok Degil 2-3 Hafta Sabredin Sonra Gerçek Galatasarayı Görürsünüz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Aydin Asim View Post
    Galatasarayın Defans Takviyesine ihtiyacı yoktur. Galatasarayı iyi izlemiyorsunuz galiba 2 nedenle kısa ve öz olarak açıklayacagım

1. Geçen Yıl Galatasaray Duran Toplarda Adam Markajı Uyguluyordu.
    2.Bu Yıl Galatasaray Duran Toplarda Alan Savunması UyguluyorBiraz Daha Açıklarsak Fatih Terim Israrla Alan Savunması Uzerinde Duruyor Çok Degil 2-3 Hafta Sabredin Sonra Gerçek Galatasarayı Görürsünüz
    semih de sakatlansa gokhan zana mi guveneceksin. duran toptaki taktik degisiklikle alakali degil durum. kadro derinligi yok stoperde. gecen sene ujfa bu sakatligi yasasaydi sampiyonluk bile riske girerdi. ki elmanderin bile sakatligi pahaliya mal olacakti o donem. bu sezon daha cok mac olacak, kadro derinligi acisindan tek eksik yer stoper bana gore. suanki kadroda bulunan stoperlerin kalitesinden cok bu beni ilgilendiriyor.

Gokhan , Semih , Dany , Hakan , ve Eboue.

Eboue sag bek diyeceksin ki haklisinda , bu oyuncuyu aldıgımızda fatih terim solemisti eboue çok yonlu bir oyuncu defansın her yerinde oynuyabiliyor demişti.

ve fatih hoca eskiden bunu sık yapardı ortasaha oyuncusunu defansa monte ederdi su an elinde 2 adam var ceyhun ve melo şahsen fazla para harcamaya gerek yok

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

NTVSPOR SON DAKİKA : LYON'un savunma oyuncusu CRIS ile anlaşan GALATASARAY transferi kısa sürede duyuracak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eee dünya üzerinde bulunan bütün stoperlere transfer teklifi yapmışmıyız?

Edit:Cris nedir la ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fransa'dan diyen vardı, adamın dedikleri çıkıyor gündüz 4 isim yazmıştı içinde Cris de vardı. en zayıf halka geliyor. Yaş 35, hayırlısı olsun.

Cris boşa transfer. 35 yaşında. Çok yaşlı, çaptan düşmüş bir futbolcu. Bundan 3-5 sene öncesinde iyi oyuncuydu da artık fizik olarak çok zayıfladı.

Kolo Toure nereye Cris nereye. Çok ciddi farklar var. İnşallah yalan haberdir. G.Saray'a Avrupa'da çare olmaz Cris.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Sanmıyorum Cris'i alacağımızı Cris'i alacağımıza Carvalho veya Chivu'ya bile razıyım ama ortada Kolo Toure , Kjaer ve Rolando'dan sonra hiç sanmıyorum Cris'in geleceğini.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ne vereceği belirsiz bir isim eğer Cris olursa.
    Sanırım en uygun maliyet ondaydı ondan tercih edildi.
    Soru işaretleriyle girecek Galatasaray Avrupa arenasına bu isimse gelen

Cris Olabılir Maliyeti Çok Azdır Tahminen. Yonetime Yuklenmeye Gerek Yok 2 Gunde Kjaer"mi Alcaksınz Yapmayın Allah Askina. Cris Zaten Yedek Klübesinde Oturacak Terim Semih-Dany Ikılisi ile yola devam edicek Röportajindada Sölemisti Ikisine Çok Güveniyorum Diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ujfalusi geldiğinde yorumlara ne kadar da benziyor.

Adı geçen isimlerden yaş itibariyle negatif olduğu doğru ama, demek ki diğer isimler olmadı. Bence sadece adı var diye yapılmış bir transfer değil, adam bu sene dahi oynuyor zaten Lyon'da.

Bastos transferi de yalan olmuş hala Lyon'da gözüküyor, o da gelse harika olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu saatten sonra gelecek stoper avrupada oynayacak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bu saatten sonra gelecek stoper avrupada oynayacak mı?
    01.00 son süre, bu süreye kadar gelen oynayabilecek Avrupa maçlarında.

"CRİS gelmeden KRİZ çıkardınız"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    01.00 son süre, bu süreye kadar gelen oynayabilecek Avrupa maçlarında.
    İyi bari ben 17.00 son sanıyordum.

Cris hamlesi 6-7 aylık bir transfer.Ujfa Şubat'ta dönse yerini alır.6 ay sağlam mücadele etsin yeter.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Cris yerine Bülent Korkmazla anlaşalım. Hem Türk hemde ligi iyi tanıyor. Sonra da yabancı hakkımızı kaka ile değerlendirelim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Cris'i transfer ettiğimizi sanmıyorum klasik Ntvspor ondan önce de Diego diyorlardı ;

Ek olarak Twitter'da A.Albayrak'ın Cris'i yalanladığı söyleniyor !
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera gelmeden bir kaleci adı geçiyordu, Bagy miydi neydi, tepkiler gelince geri adım atılmıştı. Cris için de aynı beklenti de olanlar var ama, Fatih Terim onay verdikten sonra her türlü olur bu transfer.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cris gelirse Ujfa nin yerine deneyimli defans olarak gelecek.Semihin yanina Dany cok tecrubesiz olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

cris cok agir bir stoper geriden oyun kuramiyorda galatasaray ne yapacak onu? oyun stilini hic begenmiyorum o adamin..

Mesaj Yetkileri