Oynamayan bir adamdan bu paraları kazanmak çok güzel. 2 Yıl sonrada 11'e Roma alsın 15'e geliyor hemen hemen. Daha ne olsun.
Oynamayan bir adamdan bu paraları kazanmak çok güzel. 2 Yıl sonrada 11'e Roma alsın 15'e geliyor hemen hemen. Daha ne olsun.
Salih umarım orada kendini geliştirir. Bu arada herhalde bizim takım transfer yapmayacak. Bu sene işimiz çok zor...
Salih transferi tam bi kazan-kazan örneği olmuş. Her bakımdan hem Salih hem Roma hem fenerbahçe kazançlı çıkmış.
Eger transfer yapmazsa 2015 in ilk 2 ayi fenerbahce icin sikintili gecebilir afrika uluslar kupasina gidecek emenike webo sow olacak
Bizim yerli bir forvete kesin ihtiyacımız var. Hatta Webo'ya uygun bir teklif gelirse satılmalı yerli bir forvet alınmalı. Ligde sıkıntı çekeriz.
Bencede Webo gitsin yerine yerli forvet alınsın.Mevlüt bence en iyi seçenek.
yarin geliyormus, persembe kontrolden gecicek. sikinti yok
webo yerine bence de afrika disindan bir forvet bulunmali, ocak subat aylari sikintili gecebilir forvet acisindan. olur da diego veya kuyt o donem sakatlik falan yasarsa sifir hucum gucune duseriz.
Webo yerine Mevlüt değilde Afrika dışı bir forvet lazım
Diego yarın İstanbul'da olacakmış.
Last edited by Cengo : 09.Temmuz.2014 at 05:02 Reason: Fake hesapmış ama yarın geleceği doğru.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bizim Webo'dan öte mümkünse Sow'u satmamız lazım.
Sow, Meireles bu takıma lüksler şu an. Zaten ahım şahım katkı da vermiyorlar. Cristian,Kadlec falan da gönderilmeli zaten onları saymaya gerek yok. Lakin hiçbirini yollayamayacaklar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Salih için verilen kiralık bedeli yüksek. Roma oyuncu parlarsa elden kaçmasın diye zokayı yutmuş fakat Salih 2 sene sonra gelişirse bu kez de Fenerbahçe ucuza gitti demeye başlar...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aldıkları ve sattığımızda elde edebileceğimiz bedeller ile takıma verdikleri katkıyı kıyasladığımda ortaya çıkan sonuca dayanarak lüks olduklarını düşünüyorum genç arkadaşım.
Para ediyorken(ediyorlarsa sahiden) bu ikisi hiç düşünülmeden satılmalı. Yerleri dolmasın demiyorum ayrıca, daha fazla verim alabileceğimiz oyuncular bulabilir koskoca Fenerbahçe.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Meireles'i her ne kadar sevsem de dediğine katılıyorum ama Sow'un zaten sözleşmesinde alacağı para bayağı düştü bi de aldığımızın üstünü veren Rus kulübü falan varsa satalım ama sanmıyorum 10 M € + versinler Sow'a.
Kadlec'e o sözleşme parasını veren çıkmayacağı için en fazla kiralık gönderebiliriz. Cristian ise 5.senesi oluyor bu sezonu da tamamlarsa 6 olacak bari Türk vatandaşlığı alsa da boşa yer kaplamasa.
Kadroda handikap olarak forvet sıkıntısı doğacak. O zaman en kötü Emenike'yi falan yollamayağız kupaya.
Tamam da adamlar benim dediğim oyuncuları satacağını da söylemiyor. Zaten son cumlememde "lakin hiçbirini satmayacaklar" yazdım. Satmayacakları için transfer yapmayacaklar muhtemelen.
Benimki sadece temenni ben olsam bu adamları satarım yerlerine de başka adamlar alırım. Mevcut kadro yapılanmasını begenmiyorum çünkü. Forvetlerin hepsi yabancı ve hepsi afrikalı. Orta sahada oyuncularımızın hepsi soru işareti. Birinin kart riski var,bir başkasının sakatlık vs. Biraz planlı gidiyorlarsa bunları düzeltirler,düzeltemezlerse de lig geçen sene gibi kolay kopmaz.
Bende kadronun planlı olmadığını düşünüyorum. Geçen sene fazla aldatmasın kimseyi bence.
İyi güzel diyosun da Sow'u 20 MN'a falan mı satacağız sence?
Bu dediğin işe girersek biz zararlı çıkarız, yabancı kulüpler ne zaman oyuncularına talip olsak yaşa başa bakmadan 10+ fiyat çekiyor. Elimizde mis gibi Sow-Emenike falan varken bunları satıp edeceğin 1-2 MN kâr bize sahada geri döner.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Emenike ve Sowdan sadece 1-2 MN kar edeceğimize inanıyor musun? Sadece Emenikeden 8-9 MN karımız olur rahatlıkla -ki bence satılacaksa Emenike ve Meireles satılsın Sow gibi üst düzey golcü bulamayız bu devirde.Meireles zaten sezonun yarısında yok ya kart cezalısı ya da sakat.Emenike desen bence hiçbir zaman büyük futbolcu olamayacak bir oyuncu Sow'un düzeyine gelirse bile iyi.
Fenerbahçeye Webo için 5MN önermiş Al-Nassr Fenerbahçe de teklifi kabul etmiş.Yerine Alexandre Pato'yu getireceklermiş.Baroni+para vereceklermiş.Keşke olsa Pato müthiş forvet.
hocam kötü performans sağlarsa kazıkladık
ama gelişirse iyi bi futbolcu olursa ben taraftar olarak dicem ki "bizde kalsaydı böyle gelişemez özer gibi sezer gibi çürür giderdi" benzetmeler biraz afaki ama teşbihte hata olmaz dmeişler
meirales i geçtim de Sowa naswıl lüx dersiniz anlamıyorum bir de pek katkısı yokmuş yapmayın arkadaşlar aynı ligi seyrediyoruz yav![]()
Diego gelmiş İstanbul'a
![]()
FUT da gol ve asistleriyle alman takımını sırtlıyordu çok sevindim gelmesine en azından bilgisayar oyunlarında ligimizi seçerken düşünebileceğimiz bi eleman![]()