Sayfa 871 / 896 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881 ... SonSon
26,101 ile 26,130 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Oynamayan bir adamdan bu paraları kazanmak çok güzel. 2 Yıl sonrada 11'e Roma alsın 15'e geliyor hemen hemen. Daha ne olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Salih umarım orada kendini geliştirir. Bu arada herhalde bizim takım transfer yapmayacak. Bu sene işimiz çok zor...

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Salih transferi tam bi kazan-kazan örneği olmuş. Her bakımdan hem Salih hem Roma hem fenerbahçe kazançlı çıkmış.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Eger transfer yapmazsa 2015 in ilk 2 ayi fenerbahce icin sikintili gecebilir afrika uluslar kupasina gidecek emenike webo sow olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim yerli bir forvete kesin ihtiyacımız var. Hatta Webo'ya uygun bir teklif gelirse satılmalı yerli bir forvet alınmalı. Ligde sıkıntı çekeriz.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Bencede Webo gitsin yerine yerli forvet alınsın.Mevlüt bence en iyi seçenek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Diego nerde kaldı yav

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yarin geliyormus, persembe kontrolden gecicek. sikinti yok

webo yerine bence de afrika disindan bir forvet bulunmali, ocak subat aylari sikintili gecebilir forvet acisindan. olur da diego veya kuyt o donem sakatlik falan yasarsa sifir hucum gucune duseriz.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Webo yerine Mevlüt değilde Afrika dışı bir forvet lazım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Diego yarın İstanbul'da olacakmış.
    Last edited by Cengo : 09.Temmuz.2014 at 05:02 Reason: Fake hesapmış ama yarın geleceği doğru.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bizim Webo'dan öte mümkünse Sow'u satmamız lazım.

Sow, Meireles bu takıma lüksler şu an. Zaten ahım şahım katkı da vermiyorlar. Cristian,Kadlec falan da gönderilmeli zaten onları saymaya gerek yok. Lakin hiçbirini yollayamayacaklar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by sananes View Post

Sow, Meireles bu takıma lüksler şu an. Zaten ahım şahım katkı da vermiyorlar. Cristian,Kadlec falan da gönderilmeli zaten onları saymaya gerek yok. Lakin hiçbirini yollayamayacaklar.
    Aynen. Emenike ve Kuyt çok alıyorlar yıllık. Gökhan ve Caner'e gerek yok. Bir tek Webo kalsın takımda yeterli.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Burası Fenerbahçe Transfer alanı biliyorsun değil mi?

Ceza'nın bitmesine topu topu 1 sene kaldı, neye göre lüks diyorsun pek bir anlam veremedim. Cristian, Kadlec neyse de Sow,Meireles bize lüks geliyorsa vay bizim halimize..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Salih için verilen kiralık bedeli yüksek. Roma oyuncu parlarsa elden kaçmasın diye zokayı yutmuş fakat Salih 2 sene sonra gelişirse bu kez de Fenerbahçe ucuza gitti demeye başlar...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Burası Fenerbahçe Transfer alanı biliyorsun değil mi?

Ceza'nın bitmesine topu topu 1 sene kaldı, neye göre lüks diyorsun pek bir anlam veremedim. Cristian, Kadlec neyse de Sow,Meireles bize lüks geliyorsa vay bizim halimize..
    Aldıkları ve sattığımızda elde edebileceğimiz bedeller ile takıma verdikleri katkıyı kıyasladığımda ortaya çıkan sonuca dayanarak lüks olduklarını düşünüyorum genç arkadaşım.

Para ediyorken(ediyorlarsa sahiden) bu ikisi hiç düşünülmeden satılmalı. Yerleri dolmasın demiyorum ayrıca, daha fazla verim alabileceğimiz oyuncular bulabilir koskoca Fenerbahçe.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Salih için verilen kiralık bedeli yüksek. Roma oyuncu parlarsa elden kaçmasın diye zokayı yutmuş fakat Salih 2 sene sonra gelişirse bu kez de Fenerbahçe ucuza gitti demeye başlar...
    Salih'i Roma 2 seneye değil seneye bile bize geri yollayabilir, bence Roma'yı kazıkladık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Aynen. Emenike ve Kuyt çok alıyorlar yıllık. Gökhan ve Caner'e gerek yok. Bir tek Webo kalsın takımda yeterli.
    Ne garip insanlarsınız

Sanki Zidane gitsin dedim. Bence forvetlerden Webo kalmalı. Çünkü ona kimse para vermez ama Sow'un piyasası var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Meireles'i her ne kadar sevsem de dediğine katılıyorum ama Sow'un zaten sözleşmesinde alacağı para bayağı düştü bi de aldığımızın üstünü veren Rus kulübü falan varsa satalım ama sanmıyorum 10 M € + versinler Sow'a.

Kadlec'e o sözleşme parasını veren çıkmayacağı için en fazla kiralık gönderebiliriz. Cristian ise 5.senesi oluyor bu sezonu da tamamlarsa 6 olacak bari Türk vatandaşlığı alsa da boşa yer kaplamasa.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ne garip insanlarsınız

Sanki Zidane gitsin dedim. Bence forvetlerden Webo kalmalı. Çünkü ona kimse para vermez ama Sow'un piyasası var.
    Kardeşim adam diyorki '' TRANSFER YAPMAYACAĞIZ '' E sen eldekileri sattıktan sonra kimle maça çıkacaksın ? Hani Baroni ve Krasic gibi isimlerin gitmesi makul ama transfer yapılmayacaksa kulubun kapısından sivri sinek salmasınlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kadroda handikap olarak forvet sıkıntısı doğacak. O zaman en kötü Emenike'yi falan yollamayağız kupaya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Kardeşim adam diyorki '' TRANSFER YAPMAYACAĞIZ '' E sen eldekileri sattıktan sonra kimle maça çıkacaksın ? Hani Baroni ve Krasic gibi isimlerin gitmesi makul ama transfer yapılmayacaksa kulubun kapısından sivri sinek salmasınlar.
    Tamam da adamlar benim dediğim oyuncuları satacağını da söylemiyor. Zaten son cumlememde "lakin hiçbirini satmayacaklar" yazdım. Satmayacakları için transfer yapmayacaklar muhtemelen.

Benimki sadece temenni ben olsam bu adamları satarım yerlerine de başka adamlar alırım. Mevcut kadro yapılanmasını begenmiyorum çünkü. Forvetlerin hepsi yabancı ve hepsi afrikalı. Orta sahada oyuncularımızın hepsi soru işareti. Birinin kart riski var,bir başkasının sakatlık vs. Biraz planlı gidiyorlarsa bunları düzeltirler,düzeltemezlerse de lig geçen sene gibi kolay kopmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende kadronun planlı olmadığını düşünüyorum. Geçen sene fazla aldatmasın kimseyi bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Tamam da adamlar benim dediğim oyuncuları satacağını da söylemiyor. Zaten son cumlememde "lakin hiçbirini satmayacaklar" yazdım. Satmayacakları için transfer yapmayacaklar muhtemelen.

Benimki sadece temenni ben olsam bu adamları satarım yerlerine de başka adamlar alırım. Mevcut kadro yapılanmasını begenmiyorum çünkü. Forvetlerin hepsi yabancı ve hepsi afrikalı. Orta sahada oyuncularımızın hepsi soru işareti. Birinin kart riski var,bir başkasının sakatlık vs. Biraz planlı gidiyorlarsa bunları düzeltirler,düzeltemezlerse de lig geçen sene gibi kolay kopmaz.
    İyi güzel diyosun da Sow'u 20 MN'a falan mı satacağız sence?

Bu dediğin işe girersek biz zararlı çıkarız, yabancı kulüpler ne zaman oyuncularına talip olsak yaşa başa bakmadan 10+ fiyat çekiyor. Elimizde mis gibi Sow-Emenike falan varken bunları satıp edeceğin 1-2 MN kâr bize sahada geri döner.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    İyi güzel diyosun da Sow'u 20 MN'a falan mı satacağız sence?

Bu dediğin işe girersek biz zararlı çıkarız, yabancı kulüpler ne zaman oyuncularına talip olsak yaşa başa bakmadan 10+ fiyat çekiyor. Elimizde mis gibi Sow-Emenike falan varken bunları satıp edeceğin 1-2 MN kâr bize sahada geri döner.
    Emenike ve Sowdan sadece 1-2 MN kar edeceğimize inanıyor musun? Sadece Emenikeden 8-9 MN karımız olur rahatlıkla -ki bence satılacaksa Emenike ve Meireles satılsın Sow gibi üst düzey golcü bulamayız bu devirde.Meireles zaten sezonun yarısında yok ya kart cezalısı ya da sakat.Emenike desen bence hiçbir zaman büyük futbolcu olamayacak bir oyuncu Sow'un düzeyine gelirse bile iyi.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Fenerbahçeye Webo için 5MN önermiş Al-Nassr Fenerbahçe de teklifi kabul etmiş.Yerine Alexandre Pato'yu getireceklermiş.Baroni+para vereceklermiş.Keşke olsa Pato müthiş forvet.

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Fenerbahçeye Webo için 5MN önermiş Al-Nassr Fenerbahçe de teklifi kabul etmiş.Yerine Alexandre Pato'yu getireceklermiş.Baroni+para vereceklermiş.Keşke olsa Pato müthiş forvet.
    Webo transferi gerçekleşirse harika olur.Pato konusunda ise ciddilerse Sow-Emenike'den biri satılacaktır.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Webo transferi gerçekleşirse harika olur.Pato konusunda ise ciddilerse Sow-Emenike'den biri satılacaktır.
    Keşke Emenike satılsa da bence satmazlar.Çünkü ikiside Afrika Kupasına gidecek forvetsiz kalmayalım diye yapıyorlar bunu.Pato çok iyi transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    hocam kötü performans sağlarsa kazıkladık
    ama gelişirse iyi bi futbolcu olursa ben taraftar olarak dicem ki "bizde kalsaydı böyle gelişemez özer gibi sezer gibi çürür giderdi" benzetmeler biraz afaki ama teşbihte hata olmaz dmeişler

meirales i geçtim de Sowa naswıl lüx dersiniz anlamıyorum bir de pek katkısı yokmuş yapmayın arkadaşlar aynı ligi seyrediyoruz yav

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Diego gelmiş İstanbul'a

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

FUT da gol ve asistleriyle alman takımını sırtlıyordu çok sevindim gelmesine en azından bilgisayar oyunlarında ligimizi seçerken düşünebileceğimiz bi eleman

Mesaj Yetkileri