Sayfa 872 / 896 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882 ... SonSon
26,131 ile 26,160 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Alves'in ayrılacağı haberleri gerçekten çok arttı. Babası'nın da ''Şampiyonlar Ligi olmadığı için ayrılabilir'' dediği söyleniyor ne derece doğru bilmem de.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yeni mi anlamış Şampiyonlar Ligi olmayacağını?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yeni mi anlamış Şampiyonlar Ligi olmayacağını?
    Yorumu anlayamadım?

B. Alves geldiğinde Zenit de mutlu değildi, en cazip teklifi biz yapmış olacağız ki bize imzayı attı. O geldiği zaman biz Şampiyonlar Liginde vardık hatta ön eleme maçlarında Salzburg ve Arsenal maçlarında forma giydi.

O süreçten sonra ceza geldi çattı. Kısacası yeni anlamış olabilir ve bu çok doğal.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Yorumu anlayamadım?

B. Alves geldiğinde Zenit de mutlu değildi, en cazip teklifi biz yapmış olacağız ki bize imzayı attı. O geldiği zaman biz Şampiyonlar Liginde vardık hatta ön eleme maçlarında Salzburg ve Arsenal maçlarında forma giydi.

O süreçten sonra ceza geldi çattı. Kısacası yeni anlamış olabilir ve bu çok doğal.
    Tamam da o maçlar hızlı yargılama sebebiyle olmadı mı? Geldiği zaman takım zaten 2. olmuştu eleme gerçeği her zaman vardı yani ŞL garantisi ile gelme ihtimali bence düşük. Ayrılmak istiyorsa başka sebebi vardır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alves, Meireles, Sow vs bunlar ayrılmaz. Bu paraları TR'den başka hiçbir yerde alamazlar. Diego kariyerindeki en büyük mukaveleyi imzaladı. Şampiyonlar Ligi vs hikaye. Adamlar zaten belli bir kıvama gelmiş oyuncular. TR'de Sneijder dışında vizyonunu düşünerek gidecek 2. bir oyuncu yok. Diğer tüm yabancılar parasına bakar. Rahat olun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hadi inşallah. Hiç beğenmiyordum zaten Alves'i. Yerine daha sağlam birini alsınlar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Brunoyu gerçekten çok seviyorum, savaşçı vs ama ligin ikinci yarısında neredeyse hiç top oynamadı. Yerine bi adam alacaklarsa hiç problem değil arkasına bile bakmadan gidebilir, kapıyı ben kapatırım.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bruno iyi adam da turkiye performansi cok kotuydu. bekleneni veremedi bence de. belki adaptasyon sorunu yasadi, bu sene farkli olabilir. giderse pek uzulmem sahsen. kolombiyali yepesi alsak super olurdu. 38 yasin tecrubesiyle ve liderligiyle cok sey katar takima.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Bruno Alves giderse yerine adam alacaklarını sanmam.Ege ve Bekiri oynatırlar.Yedekleri de Kadlec olur.Transfer yapmayız Diegodan başka.Bari eldeki kadroyu koruyalım artıklar dışında.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bruno gitmesin, defans hattımız yeterli yedek bir sağ bek dışında. Şu Cristian'dan da artık kurtulsak çok iyi olacak. Bir de önümüzdeki sezon Diego ve Topal'ın dışında üçüncü ortasaha kim olacak merak ediyorum, Meireles yabancı sınırlamasına takılacak gibi Emre mi Alper mi oynar acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

emre oynasin istense bile 34 haftayi cikaramaz. alper daha cok sans bulur o yuzden. saglikli bir emreyi her zaman tercih ederim ben sahsen.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Alper 11 oynamaz. Ersun hocanın onu kulubedeki silahı olarak gördüğünü düşünüyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün imza töreninde kulübün CEO'su Hasan Yılmaz, ŞL katılım durumuna göre başka transferler düşünülebilir dedi. Gelecek ve gidecek oyuncuları bu durum belirleyecektir, eğer ŞL'ye katılım olmazsa, başka transfere gerek yok, bu takım bu sezonu da rahat zirvede bitirir zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Şu takım fazlalalıklardan kurtulunca eksiği yok diyoruzda takımda 1 tane sayı ile ( bir ) tane kanat saf kan bi kanat topçusu yok. Bir tek caner var o da bek oynuyor. Stoperden geçtim inşallah Emrah, Cenk ya da Burhan Eşer gibi isimlerden en az 2 tanesi gelir. Öyle bir muhabbet dönüyor

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Şu takım fazlalalıklardan kurtulunca eksiği yok diyoruzda takımda 1 tane sayı ile ( bir ) tane kanat saf kan bi kanat topçusu yok. Bir tek caner var o da bek oynuyor. Stoperden geçtim inşallah Emrah, Cenk ya da Burhan Eşer gibi isimlerden en az 2 tanesi gelir. Öyle bir muhabbet dönüyor
    Cenk'in babası bizim klübün başkanı.GS ve Gladbach istiyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    iyi de ömerim kanat adamına ihtiyacı yok ki bu takımın.

sow-emenike-kuyt zaten 3lü forvet gibi oynuyor. kanat bekler yetiyor o yüzden.

Daha GG'ün ydeği yok oraya bir transfer şart. Mehmet Topuz'la olacak iş değil orası.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bilmania View Post
    Daha GG'ün ydeği yok oraya bir transfer şart. Mehmet Topuz'la olacak iş değil orası.
    Dünya kupası gösterdi ki Gökhan'a bir şey olursa Kuyt'ı oynatabiliriz. Zaten transfer hedeflerinden birisi olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle 1 kanat 1 tane de sağ bek alınacaktır yedeğe.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

sağ bek mutlaka alınmalı eğer bunlar olduktan sonra mecbur kalırsak o zaman eyvallah oynasın

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    iyi de ömerim kanat adamına ihtiyacı yok ki bu takımın.

sow-emenike-kuyt zaten 3lü forvet gibi oynuyor. kanat bekler yetiyor o yüzden.
    İyide kanka şöyle düşün en basitinden. Kuyt oyundan çıkınca oyuna kim giriyor ? Topuz. Sow çıkınca kim giriyor ? Alper. Hani Alper'e lafım yokta eğer oyuncu değişikliğinde oyun şablonunda bi değişiklik yapmayacaksan o zaman git sağ forvet al. Asıl anlatmak isteğim kaliteli alternatife ihtiyacımız var

Quote Originally Posted by himone View Post
    Dünya kupası gösterdi ki Gökhan'a bir şey olursa Kuyt'ı oynatabiliriz. Zaten transfer hedeflerinden birisi olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle 1 kanat 1 tane de sağ bek alınacaktır yedeğe.
    Ya zaten mesele Kuyt'ın yedeği asıl. Kuyt'ı sağ bek oynatıncada Topuz'u sağ açık oynatıyorsun hiç bir şey değişmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sow-Kuyt-Webo-Emenike yabancı sınırı için gerçekten sıkıntı. Meireles, Diego ve Alves de garanti. Geriye sadece 1 yabancı kalıyor. Mümkün mertebe Türk forvet ve kanat oyuncusu şart. Ahım şahım olmasına gerek yok, zor zamanlarda idare edebilecek düzeyde olsa kafi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gidip semihi tekrar almasınlar da

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Türk forvet, hatta 1 tanede Afrika dışından yabancı bir forvet, 1 alternatif sağ bek, Jimmy Durmaz gibi bir adam ve ihtiyaca göre de stoper (Alves'in yerine Diego Godín haberleri var bu tarz transfer) düşünülmesi lazım. Unutmayalım bu sene Avrupa cezası olmayacak artık. Ihtan ıhtan kadronun iskeleti oluşturulmalı ve lig domine edilmeli. Bu sene bana kalırsa bundan sonra sade yerli transferine önem vermeliyiz. Gidecek yabancılara göre de yabancı transferi olur ama öncelik yerli olmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Meireles, Alves, sow, emenike 4lüsünden biri kesin ayrılır. Aksi durumda yabancı sınırına takılacak. Bu oyuncuların hiçbiri yedek beklemez. Kesin gider biri. Aslında Alves'i yollayıp Ömer'i alabiliriz.

Ben Alper ve Diego'nun orta alanda aynı anda oynatılmayacağından emin olduğum için meireles kalır gibi. Ilerideki üçlüyü de hoca bozmak istemez.

Yedek forvete veya sağbeke gerek yok. Webo kulübe için yeterli. Sadece bir tane kanat gerekli kulübe için. Bir de Alves veya meirelesten hangisi giderse onun yerine sağlam bir Türk.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ömer Toprak deniyorsa bence hiç gerek yok. Almanya'da oynuyor olması sadece önemli bir etken. Onun dışında dikkatli izlerseniz çok vasat ve sıradan bir oyuncu. Bir çok hata yapıyor savunmada. Ancak alternatif olarak alınabilir o adam. Hele hele şampiyonlar liginde onunla oynamak intihar olur. Türk milli takımına da alınmaması lazım. Alves'in yerine Godin gibi bir adam alınmalı. Taş gibi stoper. Webo yedek beklerde Afrika kupası başlayınca kim bekleyecek o önemli. Her sene aynı sorun?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Nijerya Afrika Kupalarında olamayacak FIFA'dan ceza aldılar diye hatırlıyorum. Webo da bu saatten sonra Kamerun için önemli biri değil. Büyük ihtimal çağrılmaz o da.

Afrika kupası bizi etkilemiyor bence pek.

Ömer'i Alves'e tercih ederim kesinlikle. Orta sahadan veya defanstan biri Türk olmak zorunda. Alper'in 11 oynayacağını bilsem Alves ya da başka bir yabancı olabilir stoperde ama Alper ve Diego olmaz, yapmaz Ersun hoca. Emre de sürekli sakatlanıyor, güven olmaz. Mecburen ya Gökhan İnler olacak ya da Ömer Toprak. Ya da taktik tamamen değişecek.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Alper ve Diego neden olmuyor anlamış değilim. Alper ve Tello oluyor da Diego olunca mı sorun oluyor. Normalde ilk 11 adayı hepsinden önce Emre'dir ama sürekli sakatlık ve cezalardan dolayı takımı eksik bırakacağı için mecburen Alper oynatılacak. 5 yabancı da kontenjanı dolduruyor, ceza ve sakatlık durumu dışında Meireles kendisine yer bulamaz. Takımda şu defans yapsın bu da geri gelsin bu az koşuyor diye diye hücumu unuttuk. Bence Topal Alper ve Diego her türlü olur, sonuçta karşımızda Avrupa devleri yok. Meireles'in verdiği ve vereceği katkının 5 katını verebilir, Cristian'ı falan saymıyorum bile. Ersun Yanal da bunun farkına varacaktır(zaten yabancı sınırı yüzünden mecbur buna).

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence de olur. Alper agresif bir oyuncu savunmada sıkıntı yaratmaz. Ama Ersun hocanın böyle düşünmediğine eminim. Alperi oyuna sonradan almak istiyor. Yedek kulübemizde malum Webo dışında kimse yok. Alper orada da önemli. İnşallah Emre sakatlanmaz da hiç bunları düşünmeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben emrenin sakatlık olmadan bir sezonu geçireceğine hiç ihtimal vermiyorum
    alperi en iyi ersun hoca tanıyor aslında oynatabilir ama işte büyük takım olunca kararlar o kadar kolay verilemiyor

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben de alper tercihinden emin degilim muhammet gibi. pas yapan iki ortasaha tercih ediyor ersun yanal, topal da anchorman. diego-meireles ya da diego-emre gibi bir ikili olabilir kafasinda. alper cok top kaybediyor. kanatlarda oynayinca cok faydali olmustu, klubedeki hamle olarak dusunuyor bence de alperi ersun hoca. alper kullanilirsa topal-emre-diego-alper birlikte oynar.

Mesaj Yetkileri