Kapıları tekmeleyecek kadar istemiyorduysa 1-2 saat içinde nasıl imza atacak hale geldiBence yalan bir haber oyuncu tapulu mal mülk sanki başkan verdim diyince gidecek
![]()
Kapıları tekmeleyecek kadar istemiyorduysa 1-2 saat içinde nasıl imza atacak hale geldiBence yalan bir haber oyuncu tapulu mal mülk sanki başkan verdim diyince gidecek
![]()
Danny,Semih ikilisinden birine bir şey olduğunda Gökhan Zan'a kalmamak için yapılmış bir tansfer. Hayırlı olsun.
2004 ten beri türk takımları şampiyonlar liginde 54 cris ise 57 maç oynamış ...
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bence de Cris, her maçta ilk 11 oynayacak oyuncu değil, gerekte yok. Önemli maçlarda ve ara sıra takımdan kopmamak için oynatılacak hazır olması için.
Öte yandan dikkat edin 25 resmi maçı geçmeyecek toplam oynadığı maç sayısı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Cris Avrupa tecrübesi olduğu için alındı kariyerinde 60 Şampiyonlar Ligi maçı bulunuyor bu çok iyi bir rakam hele ki Lyon'un bu kulvarda sürekli başarılı olan bir takım olduğunu düşündüğümüzde yararlı olacağını düşünüyorum.
2005 te ki lyon fener maclarinda deli etmisti bu adam benibu adam yüzünden takim dogru dürüst pozisyona girememisti o maclarda..
BİR oyuncu daha gelecek flaş abdurrahim albayrak
Sol bek mi alacaz acaba? Başka aklıma bir mevki gelmiyor.
Haber doğruysa sol bek alınacağını düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Amkspor @Amkspor
G.Saray'ın son transferi Furkan Özçal, 17.00uçağıyla Kayseri'den İstanbul'a geliyor. Furkan'ın saat 19.00'da Florya'da olması bekleniyor.
Football is simple,but Football Manager is not
Bende onu yazacaktım tam. İbrahim Seten kayserili futkan demiş.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bonservissiz alındı sanırım. Boşta kalmıştı yanlış bilmiyorsam.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
TFF nin sitesinde sözleşmesi 2013 de bitiyor olarak gözüküyor.
Sözleşmesi bittiğinden değil, transfer olacağından boşta kalmıştı.1 saat önce falan.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Furkan Forvet arkası ve Sol açık oynayan bir oyuncu diye biliyorum. Solda Emre ve Amrabat varken onun alınacak olması şaşırtıcı olur bence.
...
Göbekte oynuyor benim bildiğim
Ofansif yönü ağır basan bir orta saha oyuncusu.Kanatlarda da görev yapabiliyor.
Furkan göbek oyuncusudur. Sol kanat için düşünülmediğine eminim.
Abdürrahim Albayrak'ın gereksiz açıklamasından arındırıp düşünürsek Furkan kadro derinliği açısından mantıklı bir transfer olabilir.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Amkspor @Amkspor
G.Saray'ın son dakika transferi Furkan Özçal için resmi açıklama 1 saat içinde GSTV'den yapılacak.
Açıklandı.4 yıllık sözleşme imzalamışız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hayırlı olsun Furkan.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Furkan güzel transfer. Rotasyonda iş yapacaktır.
Dün dedik gelecek sene için, bugün bir adım geldi.3-Orta saha göbek; bu bölgeyi bu sene idare edebiliriz ama seneye yine takviye lazım. Melo seneye olacak mı bilinmiyor, Selçuk, Hamit, Engin, Emre, Yekta bu bölgede oynayabilen isimler. Alper Potuk veya gelecek vadeden bir yabancı alsak hiç fena olmaz.
Hayırlı olsun takımımıza, genç bir oyuncu kendini geliştirip forma şansı bulabilir, Selçuk İnan'a alternatif yaratabiliriz. Şapkadan bir de sol bek çıksa ?
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Furkan Özçal ile 2012-2013 futbol sezonundan itibaren 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016 futbol sezonları için sırasıyla 700.000 EUR, 550.000 EUR, 650.000 EUR ve 750.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.000 EUR, 8.000 EUR, 9.000 EUR ve 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
Fm profili alabilir miyiz? Cok bi bilgim yok oyuncuyla ilgili.bi orta saha onu biliyorum
Fm profili çok iyi değil ancak profiline nazaran çok daha iyi bir performans gösteriyor hem oyunda hem gerçekte.