slm millet nekop keydettinmi adresimi
slm millet nekop keydettinmi adresimi
Herkese selam. Ne yapıyorsunuz? Ben FM2007 oynuyorum.![]()
slm beyler hayırlı olsun cafe 3. 4üncü cafeyide açarız inş. en kısa zamanda![]()
3 iyi oldu bence,nice 4.5.6.7.8...lere
cescdeniz yada villa sen beni eklicenmi bide bende kayıtlısın [email protected](isteyen eklesin sorun değil)
a.s renkdasim.su nazar boncugu olayini bende düsünmüstüm gercekten ama kararimdan vazgecmistim.
ya burası kalabalıklaşıyor benim işim çıkıyor
dönüp geliyorum kimse yok![]()
guşluk gol. guşluk gooool. bizim için kafeye de .............
FORZA GUŞLUK ANTİ KAFE![]()
Yaran varsa gocun ukala çocuk, burası bize de der hadi ikile, işin gücün yok senin, kendine gösterdiğin özeni herkese göstermektir irfan, bir sen mi varsın akıllı bir sen mi kaldın, ne istediğin belli nede yaptığın, kararsız kalmışsın bir başına ve yalnızsın, yönün kaymış ve dümeni de kırmışsın...
yannış anlama ha. yeşillik olsun die yazdım![]()
iyidir valla arkadaşlar sizler nasılsınız.
bu arada büyükpivot sende eceline susamışlık tavırları görüyorum![]()
ayağını denk al uleeeeynnn![]()
![]()
Ya canım acayip FM çekti. Benim orjinal CD arkadaşta. Bilgisayarada format attımGittim altta bi çocuk var bizim ondan DVD yi aldım. Oda çalışmadı bi hata veriyo
Delircem
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Mert Bey arkadaş bi heyecana gelmiş söylemiş bu sözleri hoş görmek lazım
bu arada bakın ben sizin 3.şubeye geldim hatta hediyem ile ama seni bizim ne yeni şubede ne de eskisinde göremedik lütfen yani, gel bi ikram yapalım sanaFM içinse ben daha oyunu bulamadım bile
FM6 ya devam
PS: bu arada GUŞLUK a laf yok, sizin gibi gençleri gece pc başında görmek isteriz![]()
Zaten burası hep öğlecilerin yeri.. Hiç gece pc başında durmuyorlar, konuşuyorlar.. hıh![]()
slm millet
selam cafe halkı![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
naber la ahali![]()