Sayfa 878 / 1204 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
26,311 ile 26,340 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim: ''Başkan devre arası transfer için Sneijder veya Diego'yu teklif etti, ben Kaka'yı istedim''

Ben buradan ne zaman basına sallasam gerçek çıkıyor haberleri.

Diego ve şınayder gs'nin oyun yapısına uymayan 2 oyuncu değilmi ama kaka öyle değil

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ünal Aysal kendisi de söylüyor zaten futboldan anlamadığını. Şaka bir yana bu 3 isimde zor, belki Diego, istemek başka, almak başka. Fatih Terim'in isim vermesi, topu biraz başkana atmak amacıyla herhalde.

Kaka gelse diyelim ki, ŞL'de oynayamayacak diye biliyorum, lig için mi alacağız, bu kısmı da anlamadım.

şl de oynar. 3 tane yeni isim kayıt edebilıyosun bunlardan 1 tanesi başka takımlarda oynamıs olabılıyomus. Twıtterda okumuştum bende.

Nesil
    2007

Çok zor transferler Diego yine neyse de Kaka ve Sneijder. Olabilitesi az ama bakalım hayırlısı neyse o olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    şl de oynar. 3 tane yeni isim kayıt edebilıyosun bunlardan 1 tanesi başka takımlarda oynamıs olabılıyomus. Twıtterda okumuştum bende.
    Bu kural yeni mi çıkmış, geçmiş senelerde böyle değildi sanki. 3 isim tamam da, başka takımda oynayan oyuncu oynayamıyor diye biliyordum. Net olarak bilen vardır herhalde forumda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kaka gelecek zaten devre arası.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hadi bakalım hayırlısı,gelirse formasını almayan adam değildir yani alabilen,imkanı olan neyse almazsam adam değilim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...9_DOWNLOAD.pdf

18.18 - 18.22 bölümlerinde kayıt ile ilgili bilgiler var, ingilizcem çok iyi değil ama anladığım kadarıyla oynaması mümkün gözükmüyor, Kaka veya ŞL'de oynamış bir oyuncunun transferi gerçekleşirse.

Oynar diyenlerde var, tam bilgi kirliliği oldu;

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1111459

Görüntüleri şimdi izledim, Fatih Terim Sneijder ismini hatırlamıyor bile. Gazeteciler hatırlatıyor. Trollemiş gibi duruyor herkesi.
    Last edited by uAburak89 : 09.Aralık.2012 at 00:51

aynı turnuva içinde kayıtlıysa oynayamıyormuş

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu transfer Galatasaray'a beni kazandırır

Çoğu maçına giderim, iyi transfer olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaka çoktan imzaladı bile.

Maasinin bir kismini Amrabat verecekmis.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Taktik değişmeyecekse aradığımız adam Kaka değil bence. Ama tek forvetli sistemde Kaka ekmek gibi su gibi gider. Bir de Kolo Toure veya sol bek alınırsa kaymaklı ekmek kadayıfı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adamlar 2 gün önceden bildiler Diego yada Sneijder mi olayını.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

KaKa ile ön-protokolde anlaşılır ise fiyat bile sorulmaz. O, bu değil adam KaKa. Fiyatına bile bakılmaksızın alınır.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

KAKA'yi Turk liginde izlemek muthis olur.

22 numara bostami Galatasarayda ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    KAKA'yi Turk liginde izlemek muthis olur.

22 numara bostami Galatasarayda ?
    Hakan Reyiz'de
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Kaka gelirse ortalık karışır hocam , zaten bu sezon ŞL hedefimiz 2.Tur'du bu hedefi gerçekleştirdik hatta ; Malaga , Schalke , Juve belki Psg gelirse eleyebileceğimizi düşünüyorum.

Neyse bu konuyu geçtik , bizim ŞL'de 2.Tur veya Çeyrek Final'i sürekli hale getirmemiz gerek , buda Lig Şampiyonluğundan geçiyor , devre arası Kaka'nın gelmesi şuan ki bütün görüntüyü değiştirir.

Lig Şampiyonluğunu perçinleriz gibime geliyor.Seneye de yine var Kaka sonuçta ŞL'de döktürür.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ankara'da düzenlenen Galatasaraylılar Birliği 75. Yıl Kutlaması'na katılan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal gündeme ilişkin çok özel açıklamalarda bulundu. Transfer konusuna değinen Başkan Aysal, "Hocamızı mutlu edecek bir isim mutlaka önümüzdeki günlerde getireceğiz" dedi.

Aysal'ın açıklamaları şöyle: "Benim de gönlümden bir sürü insan geçiyor. Hocanın da gönlünden birileri geçiyor ama tabi bir yerde istediğimiz oyuncuların müsait olup olmaması önemli. Kulüplerin de buna hazır olup olmaması önemli. Ben elimden geleni arkadaşlarımla beraber yapıyorum. Hocamızı mutlu edecek muhakkak bir isim o pozisyon için önümüzdeki günlerde çalışıp getireceğiz. Hoca ilk defa böyle bir pozisyon eksikliğinden bahsetti. Onu doldurmamız gerekiyorsa biz bunu herhalde ocak ayı içerisinde doldururuz.
    "İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER"
    Böyle zor bir dış deplasmandan sonra bir iç deplasman aradaki sürenin çok kısa olmasına rağmen böyle başarıyla bitmesi hakikaten sevindiriciydi. İnşallah böyle devam eder. Hocayı kutladım. Diğer yöneticilerimizi de kutladım. Hakikaten bu akşam bize büyük mutluluk yaşattılar.

"GALATASARAY'IN GELECEĞİ BAŞARILARLA DOLDURULACAK"
    Ben sporseverlere, Galatasaray camiasına, bütün dostlarıma buradan saygılarımı sunuyorum. Galatasaray'ın önünde çok geniş bir sahanın apaçık durduğunu ve bunun başarılarla doldurulacağına inanmalarını istiyorum. Galatasaray'da birlik ve beraberliğin yaşandığı bir gece yaşadık. Bütün Galatasaraylı dostlarımız buradaydı. Bu gecenin diğer bir önemi Atatürk'ün Galatasaray Lisesi'ni ziyaret ettiği senenin yıl dönümü. Bugün de bunu bu vesile ile kutlamış olduk. Dostlarımızla biraz da hasret giderdik diyebilirim."

Kaynak. DHA

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten ilk 16'yı geçersek çeyrek finalde Kaka oynayabilir diye biliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

KaKa gelsin de ŞL' de oynamasa da olur. Seneye oynar
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Zaten ilk 16'yı geçersek çeyrek finalde Kaka oynayabilir diye biliyorum.
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    KaKa gelsin de ŞL' de oynamasa da olur. Seneye oynar
    Aynen Kaka alınsında , gerisi önemli değil zaten bu sezon ki ŞL hedefimizi gerçekleştirdik , olurda geçebileceğimiz bir takım çıkarsa geçeriz , Çeyrekte kadroya yazarız Kaka'yı , seneye oynar ŞL'de hoş seneye ŞL'de oynaması için bu sezon Şampiyon olmamız gerek , Kaka'da gelerek Şampiyonluğu perçinler , garantiler bence.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

UEFA'yı kazandığı sistemdeki Hagi'yi Kaka'da bulmak istiyor sanırım Fatih Terim. Hagi'de forvet arkasında çok daha iyi oynardı fakat sol kanatta oynatıyordu onu Fatih hoca. Kaka'da öyle olacak sol açıkta ortaya yakın oynayacak. Hücum kısmında sorun yokta savunmada neler yapacagını bilmiyorum uzun zamandır izlemedim kendisini. Selçuk - Melo ikilisi arkasını toplayamaz Kaka'nın. Engin Baytar oynamalı kesinlikle koşup toplamalı arka tarafları. 4-4-2 de Amrabat yerine Kaka'yı izlemekten zevk alacagız kesinlikle eger gelirse.

Ben bir Kolo Toure transferi bekliyorum sene sonunda. Uji'nin durumuna da bakılır tabii ki ama.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

bu takıma 3 transfer bence çeyrek finale rahat götürür bir toure hamlesi bir kakanın kiralanması bir de alper potuk transferi ama olmaz gibime geliyor 3ü bir arada sonuçta fm oynamıyoruz zor işler bunlar

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Vallahi senelerdir izlerim Kaka'yı Milan senelerinde çok çok az maçını kaçırmışımdır.Galatasaray'ın Kaka'ya ihtiyacı var mı bilemem ama Kaka'nın Galatasaray'a ihtiyacı var.

Eğer gelirse kendisini toplar, efsane 22 numarayı izleriz, Galatasaray'ın sistemine bence uymaz Kaka ancak adı dolayısıyla iyi transfer olur..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu tarz bir oyuncu gelirse sistem değişecek zaten, şu anda 4-4-2 biraz da mecburi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaka doğru tercih, gelirse mutlaka katkı sağlar. Yalnız düşünülmesi gereken Kaka'nın sürekli sakatlanması, bu durum çok iyi araştırılmalı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ünal Aysal: Kaka kesinlikle gelmiyor, taraftarımız beklenti içine girmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Lucio ile ilgili bir girisim var mi GSden? sozlesmesi feshedilmis juventusta, uzun sureli bir sakatlik gecirmisti sezon basi galiba. simdi serbest birakilmis. aslinda tam aradiklari oyuncu tipi, tecrubeli ve liderlik vasfina sahip. surpriz olmaz lucio transferi.

edit: simdi baktim da SL de oynamis 2 macta. herhalde onu dusunmezler bu yuzden.

Mesaj Yetkileri