Her yerde yazıyor alındı sanırsam gerçek bu haber.
Her yerde yazıyor alındı sanırsam gerçek bu haber.
Genç oyuncu transferi her zaman iyidir, Ukrayna'dan alınması akıllara Lucescu'yu getiriyor. Bir tane defans hattına bir tane de orta sahaya genç oyuncu alırsak güzel olur. Orta sahada bizim mevcut gençleri ben beğeniyorum ama olsun gençler iyidir.
Transfermarkt'a göre Radchenko sezon sonu Fenerbahçe U-21 takımına katılacak. Fenerbahçe SK U21 - Transferler 15/16 - Transfermarkt
Maliyeti olmayan ve risk barındırmayan bir oyuncu ama pek ümitli değilim ilk sezon muhtemelen Gaziantep-Akhisar ayarında bir takıma kiralanır, unutularak kaybolacak yeteneklerden biri olarak görüyorum bu adamı açıkcası.
Bu arada Stoch çok iyi bir sezon geçiriyor, zorluk seviyesi Arap ligi gibi düşük bir lig olsa da bence bu adam PAOK'da da kendini gösterdi bu formayı en azından Emenike'den daha fazla hak ediyor. Seneye bu adamın mutlaka takıma kazandırılmasını istiyorum.
Şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gidersek -ki mevcut karmaşık durumda pek sanmıyorum- 2 veya 3 tane en kötü ihtimal kıtasal çapta oyuncu gelir düşünüyorum. Bu oyuncular mevcut yönetim için artık hobi haline gelen bir durum olaraktan muhtemelen 27-32 yaş arası olur tabi ki. Ben bu takımın yaşlı olmasını da göz önünde bulundurarak 2 sene içinde yavaş yavaş baştan yenilenmesini düşünüyorum Galatasaray'ın 2011/12 ve 2012/13 sezonunda yaptığı gibi. Mesela geçen sene o kadar övdüğümüz dörtlü forvet hattının hepsi aşırı düşüşte şuan, Webo ve Kuyt'ın sözleşmesi bitiyor zaten Emenike'nin de durumu belli artık kalacak hali yok, Moussa'nın da bir sonraki sezon sonunda sözleşmesi bitiyor yaşı da 29 oldu artık satılacaksa bu sezon sonu satılmalı yoksa muhtemelen sözleşmesi bitince para almadan yollayacağız. Daha iyi komple bir forvet bulursak ben Moussa'nın satılması veya yedek olarak değerlendirilmesinden yanayım (ki Moussa yedek kalmayı sorun eden bir oyuncu). Orta forvet transferi Mitrovic olabilir, hatta harika olur. Alper ve Stoch'un artık ilk 11 olması gerek bu takımda Stoch olmuyorsa da yabancı bir kanat oyuncusu olmalı tabi bu Avrupa maçlarında da forma giyecek bir oyuncu olacağı için Radchenko ayarında bir oyuncu olmamalı. Bir de Bruno'nun malum ilerleyen yaşından dolayı satılır mı bilemem ama bir yabancı stopere daha ihtiyacımız olduğu kesin 25-29 yaş arası bir stoper lazım, Kadlec ile falan olacak iş değil bu. Ortasahada zaten Topal'ın yeri garanti, hücum hattına birkaç takviye yaparsak yani kanat bölgesine o zaman Alper'i de orta üçlüye yazabiliriz, gönül isterdi bu üçlünün son halkası da Salih olsun ama pek mümkün değil bu da, Salih de kötü bir sezon geçirdi ve üzerine birşey koyamadı henüz. Raul'un performansı aslında gayet iyi, Emre de katkı veriyor ama ben ortasahaya da mutlaka bir yabancı (belki duruma göre de bir yerli olabilir) oyuncu gelmeli diye düşünüyorum. Yedek içinde birkaç oyuncu transfer etmemiz gerek tabi ama onlar lig sonundaki yerimiz ve Avrupa Kupaları durumuna göre değişir. Kafamdaki kadro şöyle birşey:
Volkan (Mert)
Gökhan-*Transfer*-Egemen-Caner
Topal
*Transfer*-Alper
*Transfer*-*Mitrovic* (Moussa)-Stoch/Transfer
Tabi herşeyden önemlisi bu takımı oynatabilecek gerçek anlamda bir teknik direktör lazım, İsmail Kartal yardımcı antrenörlükten öteye gidemez benim gözümde.
Stoch satılacaktır satilinca alintilarsiniz ayrıca artem radchenko alınmadı begenilmeyip geri yollanmis
İlk 11 için için 4 tane iyi oyuncu alınmalı. Bir tane stoper, topalın yanına çok iyi bir orta saha, bir tane kanat ve 1 tane forvet. Sol kanada Alper, ofansif orta sahaya da Diego var. Bu 4 oyuncu için maliyetten kaçınılmamalı. Emenike ve Sow satılmalı. Stoch da kanatları yedekleyebilir. 2-3 tane de rotasyon oyuncusu alınır. Ama ne olursa olsun Kuyt Webo ve Emre ile sözleşme yapılmamalı. Webo belki. Ne olursa olsun ilk 11 oyuncuları çok önemli özellikle Avrupa'da dökülürüz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Standart Liege'den Imoh Ezekiel diye bir adam alıyormuşuz. Forvet pozisyonunda oynuyor ve Nijeryalı, bu özelliklere pek umutlu bakmıyorum maalesef. Kısa ufak tefek bir adama benziyor, sonu Stoch gibi olmaz umarım.
Fernandao'yu almışız
Hoca olarak da Bielsa konuşuluyor
Bielsa Aziz'le çalışmaz
Hayırlı olsun Aziz Yıldırım tekrar aday, kendi adamlarıyla yine seçilecek..Ve İsmail Kartal'la büyük ihtimalle devam edilecek..
Gs'nin 5. yıldızını şimdiden kutlarım
Aziz Yıldırım gitmeli ama diyelim ki gitmedi bir yere kadar tamam ama o kendini hoca sanan adamla devam ederse, o statta her maç protesto edilir. Cesareti varsa bunu bir denesin bakalım.
Saffet Susic diyorlar hoca için bu arada.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
bielsa marsilya ile tekrar imzaladi gidicek diyorlardi ama kalmis.. samed yesil almis diyorlar fener bakalim..
Şener Özbayraklı'yı almış diyorlar Fenerbahçe için,eğer aldıysa bir 7-8 yıl daha Fenerbahçe'nin sağ beki rahat olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Samed Yeşil Fenerbahçe'deymiş
Benimde menajerim Fenerbahçeyle anlaştı.
yeni sportif direktörümüz; Giuliano Terraneo
![]()
İnşallah göstermelik bir hamle değildir.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Zico istanbul'a gelmişken alsak tekrar'dan teknik direktör olarak
Gitmesi gerekenler: Raul, Emre, Volkan, Alves, Bekir, Selçuk
Gelmesi gerekenler: Sağ kanat, Sol kanat, Stoper, Yedek stoper, Ortasaha göbek, Yedek sağbek ve Forvet
Stoch, Alper ve yapılacak 2 kanat transferiyle takım hücumda çok rahatlar. Kanat için Ocampos kiralansa keşke diyeceğim de Monaco bu sene oynatır kendisini heralde. Sol kanat için keşke Ivan Perisic gelse taş gibi futbolcu valla. Orta sahaya mücadeleci siyahi azıcık da teknik biri lazım Wanyama on numara olur o da çok pahalı olur maalesef. Forvete de top tutan, topu iyi paylaşan duvar olabilen biri lazım.
Bence şunların dışında alayını takımdan göndersinler
Topal - Gökhan - Caner - Egemen - Sow - Mert - Alper - Stoch, baştan adam gibi kadro kursunlar
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
hocada spaletti diyorlar italyan sistemi kurcak galiba fenerbahce.![]()
Ooo İtalyan ooo şike diyorum :P
Şaka bir yana neden böyle bir ihtiyaç duydular bilemiyorum..
Steam ID : byildirim04
Vieria haberleri geçiyor. Bence çok büyük bir risk olur. Fakat İsmail Kartal ile sezona başlamak daha büyük bir riskti. Bunuda düşünmek lazım.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kocaman dönebilir diyorlar dönerse eğer çok yerinde olur
İnşallah döner. Amin.
Koç başkan Kocaman hoca Topal kaptan Fener şampiyon
Aykut Kocaman dönmez inş. Şu uyuz savunma ve top çevirme oyunundan bıkmadınız mı? Takıma öyle bir oyun yerleştirdiki yıllardır rezalet futbol oynuyoruz. Her şey kupa ve başarı değildir lütfen artık şunun farkına varın.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Simon Kjaer yarın İstanbul'da. İlk transfer.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Şu an her yerde Kjaer haberi var, zamanında çok iyiydi ama 2 yıldır adını duymamıştım. Haberlerde de 6,5 mio Euro bonservis ve 4 yıllık anlaşmadan bahsediliyor. Umarım faydalı olur, zamanında çok istediğimiz ama alamadığımız bir oyuncu daha sanki bizim transfer listelerimiz 10 yılda 1 falan güncelleniyor.
Hiç arzu etmiyorum ben de gelmesini. Ağır stoper beklentimi karşılamaz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bonservisi elinde olan oyunculara yönelmemiz gerekirdi ilk planda. Stoper olarak da makul adaylar bulunabilirdi. Takımın çehresini değiştirecek bir isim değil Kjaer. Elbette faydalı olacaktır ama bonservis ödeyeceğimiz için olumsuz bakıyorum transfere.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kjaer bende iyi transfer uzun boylu ve markajı çok iyi
Bizim Psikopat ile iyi ikili olurlar
Topal tandemide çuk diye oturur o bölgeye
Volkan - Caner - Kjaer - Alves - Gökhan - Topal
Nani de gelirse o da direk 11 başlar gerisi belirsiz