Sayfa 879 / 896 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889 ... SonSon
26,341 ile 26,370 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Her yerde yazıyor alındı sanırsam gerçek bu haber.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Genç oyuncu transferi her zaman iyidir, Ukrayna'dan alınması akıllara Lucescu'yu getiriyor. Bir tane defans hattına bir tane de orta sahaya genç oyuncu alırsak güzel olur. Orta sahada bizim mevcut gençleri ben beğeniyorum ama olsun gençler iyidir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Transfermarkt'a göre Radchenko sezon sonu Fenerbahçe U-21 takımına katılacak. Fenerbahçe SK U21 - Transferler 15/16 - Transfermarkt

Maliyeti olmayan ve risk barındırmayan bir oyuncu ama pek ümitli değilim ilk sezon muhtemelen Gaziantep-Akhisar ayarında bir takıma kiralanır, unutularak kaybolacak yeteneklerden biri olarak görüyorum bu adamı açıkcası.

Bu arada Stoch çok iyi bir sezon geçiriyor, zorluk seviyesi Arap ligi gibi düşük bir lig olsa da bence bu adam PAOK'da da kendini gösterdi bu formayı en azından Emenike'den daha fazla hak ediyor. Seneye bu adamın mutlaka takıma kazandırılmasını istiyorum.

Şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gidersek -ki mevcut karmaşık durumda pek sanmıyorum- 2 veya 3 tane en kötü ihtimal kıtasal çapta oyuncu gelir düşünüyorum. Bu oyuncular mevcut yönetim için artık hobi haline gelen bir durum olaraktan muhtemelen 27-32 yaş arası olur tabi ki. Ben bu takımın yaşlı olmasını da göz önünde bulundurarak 2 sene içinde yavaş yavaş baştan yenilenmesini düşünüyorum Galatasaray'ın 2011/12 ve 2012/13 sezonunda yaptığı gibi. Mesela geçen sene o kadar övdüğümüz dörtlü forvet hattının hepsi aşırı düşüşte şuan, Webo ve Kuyt'ın sözleşmesi bitiyor zaten Emenike'nin de durumu belli artık kalacak hali yok, Moussa'nın da bir sonraki sezon sonunda sözleşmesi bitiyor yaşı da 29 oldu artık satılacaksa bu sezon sonu satılmalı yoksa muhtemelen sözleşmesi bitince para almadan yollayacağız. Daha iyi komple bir forvet bulursak ben Moussa'nın satılması veya yedek olarak değerlendirilmesinden yanayım (ki Moussa yedek kalmayı sorun eden bir oyuncu). Orta forvet transferi Mitrovic olabilir, hatta harika olur. Alper ve Stoch'un artık ilk 11 olması gerek bu takımda Stoch olmuyorsa da yabancı bir kanat oyuncusu olmalı tabi bu Avrupa maçlarında da forma giyecek bir oyuncu olacağı için Radchenko ayarında bir oyuncu olmamalı. Bir de Bruno'nun malum ilerleyen yaşından dolayı satılır mı bilemem ama bir yabancı stopere daha ihtiyacımız olduğu kesin 25-29 yaş arası bir stoper lazım, Kadlec ile falan olacak iş değil bu. Ortasahada zaten Topal'ın yeri garanti, hücum hattına birkaç takviye yaparsak yani kanat bölgesine o zaman Alper'i de orta üçlüye yazabiliriz, gönül isterdi bu üçlünün son halkası da Salih olsun ama pek mümkün değil bu da, Salih de kötü bir sezon geçirdi ve üzerine birşey koyamadı henüz. Raul'un performansı aslında gayet iyi, Emre de katkı veriyor ama ben ortasahaya da mutlaka bir yabancı (belki duruma göre de bir yerli olabilir) oyuncu gelmeli diye düşünüyorum. Yedek içinde birkaç oyuncu transfer etmemiz gerek tabi ama onlar lig sonundaki yerimiz ve Avrupa Kupaları durumuna göre değişir. Kafamdaki kadro şöyle birşey:

Volkan (Mert)
    Gökhan-*Transfer*-Egemen-Caner
    Topal
    *Transfer*-Alper
    *Transfer*-*Mitrovic* (Moussa)-Stoch/Transfer

Tabi herşeyden önemlisi bu takımı oynatabilecek gerçek anlamda bir teknik direktör lazım, İsmail Kartal yardımcı antrenörlükten öteye gidemez benim gözümde.

Stoch satılacaktır satilinca alintilarsiniz ayrıca artem radchenko alınmadı begenilmeyip geri yollanmis

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İlk 11 için için 4 tane iyi oyuncu alınmalı. Bir tane stoper, topalın yanına çok iyi bir orta saha, bir tane kanat ve 1 tane forvet. Sol kanada Alper, ofansif orta sahaya da Diego var. Bu 4 oyuncu için maliyetten kaçınılmamalı. Emenike ve Sow satılmalı. Stoch da kanatları yedekleyebilir. 2-3 tane de rotasyon oyuncusu alınır. Ama ne olursa olsun Kuyt Webo ve Emre ile sözleşme yapılmamalı. Webo belki. Ne olursa olsun ilk 11 oyuncuları çok önemli özellikle Avrupa'da dökülürüz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Standart Liege'den Imoh Ezekiel diye bir adam alıyormuşuz. Forvet pozisyonunda oynuyor ve Nijeryalı, bu özelliklere pek umutlu bakmıyorum maalesef. Kısa ufak tefek bir adama benziyor, sonu Stoch gibi olmaz umarım.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Standart Liege'den Imoh Ezekiel diye bir adam alıyormuşuz. Forvet pozisyonunda oynuyor ve Nijeryalı, bu özelliklere pek umutlu bakmıyorum maalesef. Kısa ufak tefek bir adama benziyor, sonu Stoch gibi olmaz umarım.
    Fifa oyununda çok hızlı olduğu için alırlar genelde başka özelliği var mı bilmiyorum

Fernandao'yu almışız

Hoca olarak da Bielsa konuşuluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Bielsa Aziz'le çalışmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Hayırlı olsun Aziz Yıldırım tekrar aday, kendi adamlarıyla yine seçilecek..Ve İsmail Kartal'la büyük ihtimalle devam edilecek..
    Gs'nin 5. yıldızını şimdiden kutlarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aziz Yıldırım gitmeli ama diyelim ki gitmedi bir yere kadar tamam ama o kendini hoca sanan adamla devam ederse, o statta her maç protesto edilir. Cesareti varsa bunu bir denesin bakalım.

Saffet Susic diyorlar hoca için bu arada.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bielsa marsilya ile tekrar imzaladi gidicek diyorlardi ama kalmis.. samed yesil almis diyorlar fener bakalim..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şener Özbayraklı'yı almış diyorlar Fenerbahçe için,eğer aldıysa bir 7-8 yıl daha Fenerbahçe'nin sağ beki rahat olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Samed Yeşil Fenerbahçe'deymiş

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Benimde menajerim Fenerbahçeyle anlaştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yeni sportif direktörümüz; Giuliano Terraneo

Nesil
    2014

İnşallah göstermelik bir hamle değildir.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Zico istanbul'a gelmişken alsak tekrar'dan teknik direktör olarak

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Gitmesi gerekenler: Raul, Emre, Volkan, Alves, Bekir, Selçuk

Gelmesi gerekenler: Sağ kanat, Sol kanat, Stoper, Yedek stoper, Ortasaha göbek, Yedek sağbek ve Forvet

Stoch, Alper ve yapılacak 2 kanat transferiyle takım hücumda çok rahatlar. Kanat için Ocampos kiralansa keşke diyeceğim de Monaco bu sene oynatır kendisini heralde. Sol kanat için keşke Ivan Perisic gelse taş gibi futbolcu valla. Orta sahaya mücadeleci siyahi azıcık da teknik biri lazım Wanyama on numara olur o da çok pahalı olur maalesef. Forvete de top tutan, topu iyi paylaşan duvar olabilen biri lazım.

Nesil
    2014

Bence şunların dışında alayını takımdan göndersinler

Topal - Gökhan - Caner - Egemen - Sow - Mert - Alper - Stoch, baştan adam gibi kadro kursunlar
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hocada spaletti diyorlar italyan sistemi kurcak galiba fenerbahce.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ooo İtalyan ooo şike diyorum :P

Şaka bir yana neden böyle bir ihtiyaç duydular bilemiyorum..
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Vieria haberleri geçiyor. Bence çok büyük bir risk olur. Fakat İsmail Kartal ile sezona başlamak daha büyük bir riskti. Bunuda düşünmek lazım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Kocaman dönebilir diyorlar dönerse eğer çok yerinde olur

İnşallah döner. Amin.

Koç başkan Kocaman hoca Topal kaptan Fener şampiyon

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman dönmez inş. Şu uyuz savunma ve top çevirme oyunundan bıkmadınız mı? Takıma öyle bir oyun yerleştirdiki yıllardır rezalet futbol oynuyoruz. Her şey kupa ve başarı değildir lütfen artık şunun farkına varın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Simon Kjaer yarın İstanbul'da. İlk transfer.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şu an her yerde Kjaer haberi var, zamanında çok iyiydi ama 2 yıldır adını duymamıştım. Haberlerde de 6,5 mio Euro bonservis ve 4 yıllık anlaşmadan bahsediliyor. Umarım faydalı olur, zamanında çok istediğimiz ama alamadığımız bir oyuncu daha sanki bizim transfer listelerimiz 10 yılda 1 falan güncelleniyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hiç arzu etmiyorum ben de gelmesini. Ağır stoper beklentimi karşılamaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bonservisi elinde olan oyunculara yönelmemiz gerekirdi ilk planda. Stoper olarak da makul adaylar bulunabilirdi. Takımın çehresini değiştirecek bir isim değil Kjaer. Elbette faydalı olacaktır ama bonservis ödeyeceğimiz için olumsuz bakıyorum transfere.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Kjaer bende iyi transfer uzun boylu ve markajı çok iyi

Bizim Psikopat ile iyi ikili olurlar

Topal tandemide çuk diye oturur o bölgeye

Volkan - Caner - Kjaer - Alves - Gökhan - Topal

Nani de gelirse o da direk 11 başlar gerisi belirsiz

Mesaj Yetkileri