Sayfa 88 / 122 İlkİlk ... 3878868788899098 ... SonSon
2,611 ile 2,640 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Kiessling iyi forvet. Benim merakım formasına adı nasıl yazılacak acaba.
    Beta ile mi yoksa iki S ile mi?

Bu arada duygularımıza tercüman olan bir PS çalışması

Last edited by Hugo : 26.Temmuz.2008 at 19:12

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar burayı sohbet alanına dönüştürmeyin lütfen.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Arkadaşlar sizi bilmiyorum ama ben Kiessling ve Oliverianın alınmasından yana değilim.Çünkü bu oyunculardan birinin gelmesi bonservisiyle birlikte Galatasaraya 17 milyon euroya mal olacak transfer bedeli olarak 5 milyon euro imzayıda 4 senelik yıllık 3 milyon eurodan bize 17 milyon euroya mal olacak şahsen bu takımdaki dengeleri bozar,Arda bile yılda 800 bin dolar alıyor bence maliyeti ucuz bir oyuncu alalım genç olsun drippling kabiliyeti olsun ayrıca bizim parayla yaptığımız transferle başarı değil alt yapıdan çıkardığımız oyunculara başarı geldi

Arda ile yeni sözleşme yapıldı diye biliyorum ben.
    Ayrıca her ne kadar alt yapıdan gelenlerle kurtuluyor olsak da bizler de diğer takım taraftarları gibi transfer heyecanı yaşamak istiyoruz kanımca.
    Olivera yı kiralama durumu konuşuluyordu. Bonservisi ile alınmasından yana değilim ben. Kiralanırsa daha iyi olur. Hem kendini gösterip önümüzdeki sezon için daha istekli olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kiessling'i istemiyorum ben. Adamın son 3 sezondaki 63 maçta attığı gol sayısı sadece 17. Bu kesinlikle az bir rakam ve bana göre bizim için yeterli değil..

Umarım bu transfer gerçekleşmez..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kod adı ASLAN!

Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira'yı kadrosuna katarak Rigobert Song'un boşluğunu dolduran Galatasaray'da artık tüm gözler kaleci ve forvet transfere çevrildi.

Uzun süredir, Real Zaragoza forması giyen Ricardo Oliveira ile temas halinde olan ancak oyuncunun yüksek bonservis bedeli ve Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmamasıyla rotasını bir başka isme çeviren Galatasaray transfer listesinin ilk sırasına Şilili gol makinesi Humberto Suazo'yı aldı.

FIFA'YA BAŞVURABİLİR

Kulübü Monterry'de önemli sorunlar yaşayan ve temmuz ayının ilk haftasında takımının kampına katılmayan Suazo'nın kariyerine bir başka ülkede devam etmek istemesi, Galatasaray için umut ışığı oldu. Yüksek bonservis bedeli nedeniyle Monterry'den ayrılamayan golcü futbolcunun bu sorunu en kısa sürede FIFA'ya başvurarak çözeceği kaydedildi. 2006 Copa Amerika'da Şili forması altında harika bir performans sergileyen Suazo, 2007 yılında Colo Colo'dan Monterry'e 3.7 milyon avro karşılığında transfer olmuştu.

MEKSİKA ÇALKALANIYOR

Meksika'da yayın yapan gazeteler, Humberto Suazo'nın Galatasaray ile temas halinde olduğunu ve bu oyuncun en kısa süre içerisinde Monterry'den ayrılarak Türkiye'e gidebileceğini hemen hemen her gündeme getiriyor. Bu iddiaları sadece Meksika gazeteleri değil, İngiliz gazeteleri de her gün bu tarz haberleri sutünlara taşıyor. İngiliz gazeteleri, Tottenham, Aston Villa, Blackburn Rovers ve Sunderland'ın Humberto Suazo'nın peşinden koştuğunu ve bu transferdeki en büyük engelin Galatasaray'ın olduğunun altını çiziyor. Monterry Kulübü Başkan Yardımcısı Luis Miguel Salvador, Humberto Suazo'nın Galatasaray'a transferinin sadece bir dedikodudan ibaret olduğunu ifade etse de, oyuncun menajeri tekliflere açık olduklarını her fırsatta dile getiriyor.

"20 MİLYON AVRO GETİREN ALIR"

Hernan Crespo'nun Inter'de kalacağını açıklaması ve Ricardo Oliviera'nın yüksek bonservis bedeli nedeniyle bu iki transferi de askıya alan Galatasaray'ın gizliden gizliye Humberto Suazo'nın transferi bitirmek için harekete geçtiği her geçen gün daha fazla yüksek sesle konuşulmaya başladı. Özellikle Meksika ve İngiltere'de yayın yapan gazeteler, Galatasaray'ın Suazo transferinde oldukça istekli olduğunu ve Şilili yıldızın da Türkiye'ye gitmeye sıcak baktığını gündeme getiriyorlar. Monterry Kulübü Başkanı Jorge Urdiales'in '20 milyon avro'yu getiren' Suazo'yı alır açıklamasına rağmen oyuncunun 4 milyon avro karşılığında Galatasaray'a transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

O BİR GOL MAKİNESİ

10 Mayıs 1981'de Şili'nin San Antonio kentinde dünyaya gelen Humberto Andres Suazo Ponvito, kariyerine Nublense takımında başladı. Fakat asıl çıkışını 2004 yılında Audax'ta yaptı. 32 maçta 17 gol atan yıldız futbolcu, ardından ülkenin en büyük takımı olan Colo Colo'ya geçti. Suazo geçtiğimiz sezon 41 maçta 40 gol atarak Dünya Gol Kralı ünvanının sahibi oldu. 2006 Copa Amerika'da gösterdiği muhteşem performans ile Şili takımlarından Colo Colo'dan Meksika takımı Monterry'e 3.7 milyon avro karşılığında transfer olan Humberto Suazo, geçen sezon 31 maçta 19 gol atma başarısı gösterdi. Şili futbolunun en önemli golcüleri arasında gösterilen Humberto Suazo, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından, 2006'da uluslararası maçlarda 17 golle dünyanın en golcü oyuncusu ilan edilmişti. Suazo'nun 168 maçta 128 golle ulaşılması güç bir gol ortalaması bulunuyor.

27.07.2008
    Kaynak : Sporx.com

Alın size golcü Her transfer döneminde "Keşke şu adamı alsak" diye iç gecirdigim bir oyuncu. İnşAllah alınabilir; leblebi gibi gol atma tabirinin %100 oturdugu bi oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Suazo'yu Galatasaray forması altında gol atarken görmeyi çok istiyorum vallahi. Keşke bu transferi gerçekleştirebilsek..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maldonadonun forvet versiyonu...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Oooooo Humberto Suazo.O kadar çok isterim ki Türkiye'ye gelmesini.Onu izlemek için G.Saray'ın bütün maçlarına giderim.İnşallah alır G.Saray'da hayranı olduğum futbolcuyu daha yakından tanıma ve izleme fırsatına sahip olurum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arda turan real madrid forumlarında tartısılmaya baslandı..Real madrid taraftarları Ronaldo'yu degil Ardayı isteriz diyorlar..Hürriyette bununla ilgili haber bile çıktı..

Arda'yı Ronaldo ile kıyasladılar

Beyaz Şimşekler’in en ateşli taraftarlarının söz aldığı "Realmadridfans.org" adlı taraftar sitesinde G.Saraylı Arda Turan’ın en az Ronaldo kadar önemli bir futbolcu olduğu ve Real Madrid yönetiminin, Portekizli oyuncunun transferini gerçekleştirememesi halinde, milli yıldızı kadrosuna katması gerektiği vurgulanırken, bu transferin gerçekleştirilmesi istendi. Real Madrid taraftarları ayrıca Arda Turan için özel bir forum sayfası açılırken, burada sarı kırmızılı futbolcu için övgü dolu yorumlar yer aldı. İspanyol taraftarlar Arda’yı, Ronaldo ile kıyaslarken şu çar***ı yorumları yaptılar:

"Yönetim, Ronaldo olmazsa kesinlikle Arda’yı almalı. Euro 2008’de Ronaldo bir, Arda Turan ise iki gol attı. Türk, Portekizli’den çok daha iyi oynadı ve en az onun kadar yetenekli. Bu örnek ortadayken Ronaldo, 90 milyon Euro ediyorsa, Arda 180 milyon Euro eder. Arda, bize göre değerli ve gelecek vaadeden bir oyuncu. Ronaldo’da ısrar edilmemeli."

kaynak: Hürriyet
    Last edited by goosfraba : 27.Temmuz.2008 at 21:01

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O konu mevcut Emrah

Bu arada Suazo'nun gelmesini o kadar cok isterim ki... İnşallah gelir . FM de de hep alırdım GS'ye

Suazo Mix:
    http://www.ktunnel.com/index.php/101...fd14f234616456

Suazo - Brezilya'ya attığı müthiş gol
    http://www.ktunnel.com/index.php/101...7e955f1dc16456

Suazo vs Brezilya
    http://www.ktunnel.com/index.php/101...7e955f1dc16456

Adam Brezilya'nın kocası olmuş

Suazo harika ya. İnşallah getirebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet Emre Brezilya maçında ne oynamıştı Copa America'da.Şili mağlup olmasına rağmen ayakta kalan tek isim oydu...

Attığı gol inanılmaz zaten.Alışı o dar alanda attığı müthiş çalım ve kafasını kaldırır kaldırmaz yaptığı mükemmel aşırtma her yiğidin harcı değildir...

Yine Brezilya defansını ip gibi dizişi görülmeye değerdi...

İnşallah gelir,gerçekten çok istiyorum Türkiye'ye gelmesini...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Daha önce adını pek sık duymamama rağmen attığı gol ve yorumlar kalitesini belli ediyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Geçen yıl da baya adı geçmişti suazo'nun.. Yine aynı senaryo mu acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

o kadar cok isterim ki gelmesini herhalde kimsenin tartışamayacagı birgol makinasi tam aradıgımız futbolcu artık bu da gelirse yok artık diyecem ama cok zor bana kalırsa..

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Humberto Suazo. insan değil bu adam, yani insan olmaması lazım. bu nasıl bir gol atma kabiliyetidir. çakılı santrafor da değil. top sürüyor, top almaya geri geliyor ama kalkıp bu kadar gol atıyor bir de. eğer alırsak neler olur düşünmek bile tüylerimi diken diken ediyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah gelir..Çok yararlı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Arda ile yeni sözleşme yapıldı diye biliyorum ben.
    Ayrıca her ne kadar alt yapıdan gelenlerle kurtuluyor olsak da bizler de diğer takım taraftarları gibi transfer heyecanı yaşamak istiyoruz kanımca.
    Olivera yı kiralama durumu konuşuluyordu. Bonservisi ile alınmasından yana değilim ben. Kiralanırsa daha iyi olur. Hem kendini gösterip önümüzdeki sezon için daha istekli olur.
    Bnece transfer heyecanını Kewell ve Meirayla yaşadık.Suazonun alınmasından yana değilim.Eğer çok iyi olsaydı çoktanAvrupa kulüpleri kapmıştı.Bizim alacağımız oyuncu ilerde para etmesi lazım.Yani Ribery gibi elimizden kaçırmayacağımız akıllı transferlerBnece Haldun Üstünel istediğim transferi yapacak sabredelim

Suazo iyidir attilla izleseydin böyle demezdin sanırım. Avrupaya gitmedi diye adam almayalımmı yahu
    Copa America'da en göze çarpanlardandı. Ayrıca Cabanas da o turnuvada iyiydi ama o da Avrupaya gitmedi. Oynadığı yer önemli değil, kalitesine bakmak lazım ki izleyenler nasıl oyuncu olduğunu biliyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Bnece transfer heyecanını Kewell ve Meirayla yaşadık.Suazonun alınmasından yana değilim.Eğer çok iyi olsaydı çoktanAvrupa kulüpleri kapmıştı.Bizim alacağımız oyuncu ilerde para etmesi lazım.Yani Ribery gibi elimizden kaçırmayacağımız akıllı transferlerBnece Haldun Üstünel istediğim transferi yapacak sabredelim
    Katılmıyorum..İyi olsaydı Avrupa kulüpleri kaçırmazdı diyorsun da Ribery biz aldığımızda hiçbir iyi kulüpte oynamamıştı.Ama adam muhteşemdi.Bir de onun keşfedilmesi kolaydı yani Fransızdı.Bu adam bir de Şilili.Bir adamın iyi olup olmadığı her zaman oynadığı kulüplerden anlaşılmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Maldonadonun forvet versiyonu...
    Pardon yanlış okudum galiba...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Pardon yanlış okudum galiba...
    Yok doğru ..Ben türkiyeye gelirse işe yaramayacağını düşünüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Katılmıyorum..İyi olsaydı Avrupa kulüpleri kaçırmazdı diyorsun da Ribery biz aldığımızda hiçbir iyi kulüpte oynamamıştı.Ama adam muhteşemdi.Bir de onun keşfedilmesi kolaydı yani Fransızdı.Bu adam bir de Şilili.Bir adamın iyi olup olmadığı her zaman oynadığı kulüplerden anlaşılmaz.
    Ribery ve Suazo ne alakaBiri 22 yaşındaydı ve pek gündemde değildi.Suazo yıllardır biliniyor, 27 yaşına geldi ve hiçbir avrupa kulübü onu almadı.Tabi kalitesiz olduğunu düşünmüyorum, yalnız senin kıyaslamanı komik buluyorum.Gelirse bence iyi transfer olur 15-20 arası gol atar ligde

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Suazo iyi gider GS'ye.Geçen senede adı çok anılmıştı ama heralde Amerika'da devam etmişti futbola.Bakalım zaman gösterecek..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Ribery ve Suazo ne alakaBiri 22 yaşındaydı ve pek gündemde değildi.Suazo yıllardır biliniyor, 27 yaşına geldi ve hiçbir avrupa kulübü onu almadı.Tabi kalitesiz olduğunu düşünmüyorum, yalnız senin kıyaslamanı komik buluyorum.Gelirse bence iyi transfer olur 15-20 arası gol atar ligde
    Hay ağzını seviyimNe doğru demişin,ben şahsen siyahi bir forvetin gelmesini istiyorum Türkiyede siyahi forvetler coşuyor (bkz.Amokachi,Nouma)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Suazo iyidir attilla izleseydin böyle demezdin sanırım. Avrupaya gitmedi diye adam almayalımmı yahu
    Copa America'da en göze çarpanlardandı. Ayrıca Cabanas da o turnuvada iyiydi ama o da Avrupaya gitmedi. Oynadığı yer önemli değil, kalitesine bakmak lazım ki izleyenler nasıl oyuncu olduğunu biliyorlar.
    İzledim ben yav bak Suazo dediğin Lincolnün forvet versiyonu bize yırtıcı forvet lazım Avrupada,Rakip defansla boğuşacak verkaç yapacak ve hzlı olacak Nondada hız yok Ümit Karanda biliyorsun zaten belki benim kafamdki forveti gözünde canlandırabilmişimdir
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Temmuz.2008 at 16:52 Reason: w değil v.

Siyahi forvetimiz var: Nonda yeter
    Suazo gelsin

http://img514.imageshack.us/my.php?i...umbertoxn5.jpg
    Last edited by Hugo : 27.Temmuz.2008 at 21:54

onu deilde bizim suazoya bu pasları bakmadan atan colocolulu oyuncuyu almamız lazım benim daha cok gozume battı o oyuncu:d

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Forvete pasları Arda, Lincoln, Kewell atacak Yetmez mi

ne bilem bu adam bi baska duruyo

Sayfa 88 / 122 İlkİlk ... 3878868788899098 ... SonSon

Mesaj Yetkileri