Sayfa 88 / 1204 İlkİlk ... 38788687888990981381885881088 ... SonSon
2,611 ile 2,640 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Kendin mi yazdın haberi yoksa asparagas mı
    Sabah gazetesinde yayınlanmış bu haber.Bende yazete.com dan aldım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Heryerde bi Deco heyecanı var. Bütün dünya "The Times"ı kaynak göstererek bu işin bitmek üzere oldugunu yazıyor. Bu seferde Haldun üstünel ters köşe yaparsa artık dünya basınını ters köşeye yatırmış olacak :P

Lig Radyoda 4-4-2 programında eleman Galatasaraylı bir yöneticiyi aradıgını ve Deco'nun alındıgını söyledi. Program boyunca Deco'nun Galatasarayda müthiş olacagını falan tartıştıar alınmış gibi. Bununla da yetinmeyip four four two dergisi kazanmak için sordukları soru da "Galatasarayın transferi deco daha önce hangi 2 kulüpte ŞL kazandı?" :P Lig Radyoya inanmıyorum; ancak The Times önemli bir kaynak. İnşallah haklı çıkarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Emre yine bugün LigRadyo'da Beşiktaş'ın Robben'i almak üzere olduğunu söylemişler...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Onlara inanmıyordum zaten

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Gelecek gibi hissediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Gelecek gibi hissediyorum
    Valla ne yalam söyleyeyim ben de gelecek gibi hissediyorum. Hele The Times'da böyle birşey yazıldığını duyunca daha da umutlandım.

Ama her ne olursa olsun fazla umutlanmayacağım

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Deco Türkiye ye gelmez bence ne işi var burda niye gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Roberto Carlos için de bu tip şeyler söyleniyordu ne yazık ki.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

2 senesi daha var o zaman Deco nun en az

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 senesi daha var o zaman Deco nun en az
    Evet. Zaten ağustosta 32. yaşını bitirecek.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Neden gelmesin ki?

-Geldiğinde ona kral gibi davranacağız.
    -Daha maç oynamadan hepimizin gözüne girmiş olucak
    -Avrupa kupasında oynuyoruz
    -Geldikten 2 sene sonra hala oynuyor olur ne kadar yavaşlarsa yavaşlasın..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Neden gelmesin ki?

-Geldiğinde ona kral gibi davranacağız.
    -Daha maç oynamadan hepimizin gözüne girmiş olucak
    -Avrupa kupasında oynuyoruz
    -Geldikten 2 sene sonra hala oynuyor olur ne kadar yavaşlarsa yavaşlasın..
    Bunları yapmayan ama bi ingiltere ispanya veya italya hatta portekiz takımı olan daha avantajlı bence..
    Galatasarayla olayın alakası yok maddi imkanları kendini çok zorlayıp sağlasa bile oyuncu için Türkiye ligine gelmeyi seçmek hiç mantıklı değil
    her maçının takip edildiği deplasmanda içerde hep dolu tribünlere oynanan harika statlar harika yıldızlarla dolu bi ligi seçmek varken niye gelip antalya da diyarbakır da manisa da 10 15 bin kişiye berbat zeminlerde oynamayı kabul etsin.
    2 sene daha Avrupada ortalama ve ortalama üstü her takımda oynar Deco o sebeble geleceğine inanmıyorum.
    En kötü Portekiz'e falan döner diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Deco neden gelmesin ki ? Gs Avrupa'da tanılan bir klup Uefası var Süper kupası var.. Ha Gs Keita, Deco vs bu isimlerden sonra Brezilya pazarına yönelirse tuhaf karşılarım

Enterokinaz Misafir

poulsen'ler, xabi alonso'lar, quaresma'lar geçerken medyada eyvallah, 32 yaşındaki deco Galatasaray'a yazılınca, "neden gelsin ki ?"

çok tuhaf. "emre belözoğlu deco'dan 1 gömlek üstün. deco vasat bir futbolcu" diyeni bile var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunları yapmayan ama bi ingiltere ispanya veya italya hatta portekiz takımı olan daha avantajlı bence..
    Galatasarayla olayın alakası yok maddi imkanları kendini çok zorlayıp sağlasa bile oyuncu için Türkiye ligine gelmeyi seçmek hiç mantıklı değil
    her maçının takip edildiği deplasmanda içerde hep dolu tribünlere oynanan harika statlar harika yıldızlarla dolu bi ligi seçmek varken niye gelip antalya da diyarbakır da manisa da 10 15 bin kişiye berbat zeminlerde oynamayı kabul etsin.
    2 sene daha Avrupada ortalama ve ortalama üstü her takımda oynar Deco o sebeble geleceğine inanmıyorum.
    En kötü Portekiz'e falan döner diye düşünüyorum.
    Allah Allah. Senin kadronda kim var bak bakalım, ondan sonra gel Deco hakkında böyle yorumlar yap

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    poulsen'ler, xabi alonso'lar, quaresma'lar geçerken medyada eyvallah, 32 yaşındaki deco Galatasaray'a yazılınca, "neden gelsin ki ?"

çok tuhaf. "emre belözoğlu deco'dan 1 gömlek üstün. deco vasat bir futbolcu" diyeni bile var.
    bahsi gecen oyuncularında geleceğine hiç bi zaman inanmadım bana diyorsan eğer
    ayrıca o oyuncularda gelmedi sonuçta yazılsalarda

Deco gelirse türkiye deki en kaliteli oyunculardan biri olur hatta belki birincisi.Gelsin tebrik edelim gs yi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Allah Allah. Senin kadronda kim var bak bakalım, ondan sonra gel Deco hakkında böyle yorumlar yap
    Kim var ?..
    Last edited by GebzeLi1907 : 23.Temmuz.2009 at 23:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim var ?..
    Bunu soruyorsan cevap vermeyeyim hiç Ayıp olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok zor, ama imkansız değil.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Deco maddi veya manevi açıdan neden gelmesin ?
    Ş.Ligi kazanmış oyuncu bizim ülkemize gelmez diyenler var ki GS'nin şu anki kadrosunda Kewel ve Barso'un da Ş.Ligi kazandığını hatırlatayım.Herkesin kafasındaki tek soru işareti daha önceki transferler medyada çıkmamıştı bu çıktığına göre bu gelmez yönünde.Ancak bu medyada çıkmama olayı 2-3 seneden beri var daha önce imza atılmadan isimleri geçiyorud oyuncuların kulübümüzle.Sonuçta illa adı medyada çıkmayan oyuncu alınacak diye bir kural yok.Bunun dığında Deco'nun gelmemesi için bir önemli gerekçe de yok.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bunu soruyorsan cevap vermeyeyim hiç Ayıp olur.

ben nasıl bir tonlamayla sorduğunu anlamadım işaretide koymuşsun o yüzden neyi vurguluyorsun onu bidaha söylemen için sordum.
    Carlos u falan kastedmiyordun inşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Keita Kewell ve Baros bir zamanların en tanınan isimleriydi eğer bunlar geldiyse Deco'da gelebilir.Yok bu isimler yetmez diyosan Rijkaard,Neesken'de var. Bu adamlar gelmeden önce herkez yalan derdi haberleri çıksaydı tıpkı şimdi Deco'ya bir çok kişinin yalan demesi gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben nasıl bir tonlamayla sorduğunu anlamadım işaretide koymuşsun o yüzden neyi vurguluyorsun onu bidaha söylemen için sordum.
    Carlos u falan kastedmiyordun inşallah..
    Ta kendisi. Carlos size geldiğinde 34 yaşındaydı ve Real Madrid'den geldi. Acaba onun için bunların aynısını düşündünüz mü ?

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Daha fazla yorum yazmayayım uzamasın kısaca Kewell ın da Baros unda sönmüş dönemlerinde olduğunu unutmamak gerek dibe vurmuşlardı iyice ha geldiler gösterdikleri performans çok iyiydi ona bişey demem.Kendilerini tekrar buldular.Ama Avrupa piyasaları bitmiş durumdaydı ilk gelirlerken.
    Benim burda vurgulamak istediğim şey Galatasaray'ın adamı alamayacağı değil Türkiye'ye getirmenin çok zor olduğu.
    İnkar edemezsiniz herhalde bunu..Tüm büyüklerin derdi..

welet
    evet düşündüm 34 yaşında bütün misyonunu tamamladı carlos dışard.Çok yüksek mebla verildi öyle getirildi.Yinede çok büyük transfer yaşı geçde olsa onu getirmek başarı Deco gelsin onun içinde aynısını söylerim.Carlos un adı bizle 3 sene boyunca anıldı son sene getirelebildi.İlk başlarda cıktığında inanmıyordum geleceğine ancak 34 ten itibaren normal..

Enterokinaz Misafir

32 yada 34, buna bu kadar takılmamak lazım.

uygun şartlar sağlandığında türkiye'ye hangi isimlerin getirilebileceğini gördük, hele ki son 2 sezondur Galatasaray ile.

bundan itibaren deco gibi transferler için olumsuz düşünmeye gerek yok. büyük aşama kaydetti ligimiz transfer açısından, en azından son 1-2 yılda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    32 yada 34, buna bu kadar takılmamak lazım.

uygun şartlar sağlandığında türkiye'ye hangi isimlerin getirilebileceğini gördük, hele ki son 2 sezondur Galatasaray ile.

bundan itibaren deco gibi transferler için olumsuz düşünmeye gerek yok. büyük aşama kaydetti ligimiz transfer açısından, en azından son 1-2 yılda.
    Aynen katılıyorum. Bu tip oyuncular geldikçe ilerleyen senelerde daha kaliteli, daha iyi oyuncular 30lu yaşlarında değil de 20li yaşlarında almaya başlarız.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Galatasaray launch bid for Deco

Galatasaray are chasing Chelsea midfielder Deco.

The Times says Galatasaray have launched an ambitious bid to lure Deco from Chelsea.

The Portugal midfield player saw a proposed move to Inter Milan fall through last week and may be tempted by a reunion with Frank Rijkaard, the Galatasaray coach, who managed him at Barcelona, but personal terms may prove a serious obstacle.

Yabancı spor gazetesinin haberi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Deco'nun ölüsü yeter...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yeri degil belki ama suanki galatasaray formaları yeni sezon forması degil mi ? Eski forma diyecegim beyaz formada sarı-kırmızı cubuk var..Formalar tanıtılmadı diye biliyorum..
    R.I.P Tupac

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post
    Yeri degil belki ama suanki galatasaray formaları yeni sezon forması degil mi ? Eski forma diyecegim beyaz formada sarı-kırmızı cubuk var..Formalar tanıtılmadı diye biliyorum..
    hayır, yeni formalar değil. mesela bugün giydiğimiz forma, geçen seneki beyaz formanın göğüs sponsoru değiştirilmiş hali sadece. ağustos'a doğru çıkacak yeni formalar.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bu sırta reklam felan acayip geldi..Bundesliga'yı felan izlerken ne bicim formalar arkaya bile reklam alıyor felan diyordum simdide bizim basımıza geldi..Bence oyuncunun isminin formanın en altına yazdırmak sacmalık..TFF yapmıs yapacagını..
    R.I.P Tupac

Mesaj Yetkileri