son dakikada korner kullanılacak karabük kalecisi geldi niye geldin lan dedim şampiyon mu olacaksınız sanki ne işin var lan burda dedim
son dakikada korner kullanılacak karabük kalecisi geldi niye geldin lan dedim şampiyon mu olacaksınız sanki ne işin var lan burda dedim
Volkan Demirel : Başkan için ben sakal bıraksam az kalır.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Volkan birilerine iyi cevap veriyor. diyecek söz bulamıyorum. Volkan Fenerbahçedir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
yıllardır fbde fbli bi oyuncu yok diyenlere de gerçekten güzel cevaplar veriyor volkan![]()
Last edited by di canio : 12.Mart.2012 at 02:52 Reason: Lütfen kullandığımız ifadelere dikkat edelim.
Volkan Demirel: "Giden oyuncular salya sümük ağlayarak gitti. İstedikleri için değil kulüp menfaatleri için gittiler."
Volkan Demirel : Fenerbahçe taraftarı dünya çapında bir taraftar
Volkan Demirel : Alex takımın lideri
Volkan Demirel : Nazının geçtiğine bağırırsın,bende en çok Mehmet Topuz ve Gökhana bağırırım
Volkan Demirel : Bilica oynamıyo ki,maç eksiği var.
Volkan Demirel : Luganonun kalmasını isterdim,herkes klübün menfaatleri için gitti.Fenerbahçeden ayrılanlar ağlayarak gitti.
Volkan Demirel : Galatasaray maçında açık konuşmak gerekirse istediklerimizide yapamadık.Bizim staddaki maç öyle olmayacak.
Volkan Demirel : Galatasaray maçını kazanırsak,Aziz başkana hediye edeceğiz.
Volkan Demirel : Onu ben çok seviyorum ya,söylencek bişey bulamıyorum onun için
Volkan Demirel : Fenerbahçeyle üzülmek bile güzel.
Volkan Demirel : Benim yaşadığımı bi ben bilirim bi Allah,maç gidebilirdi 4-3 bitti Sivas maçı
Volkan Demirel : Bunlar yaşanmasaydı,bizde şampiyon olmasaydık.
Volkan Demirel : Quaresmayla ben ümit milli takımdada oynadım,Quaresma bence Beşiktaşa değerde kattı.Quaresma neyine ne diye bilirsin abi Teknik,şut o ayak dışıyla yaptığı neyine ne diyebilirsin.
Volkan Demirel : Alexsiz Fenerbahçe,bence Alexle Fenerbahçe daha güzel.
Volkan Demirel : Engin İpekoğluydu ve Rüştü abiydi örnek aldığım.
Volkan Demirel : Takımın en neşeli oyuncusu Mehmet Topuz,komiktir.
Volkan Demirel : Semih biraz dışarda kaldı,çok ihtiyaç duyduğumuz bir futbolcu.
Volkan Demirel : Fenerbahçe'de jübile yapmak istiyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bilica 50 yaşına kadar oynasa da o maç eksiği kapanmazVolkan Demirel : Bilica oynamıyo ki,maç eksiği var.![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Volkan Demirel : Fernando Muslera ligin en iyi kalecisi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu adamı yuhalayanlar utansın
hem muslera, hem volkan mütevazilik yapıp, karşılıklı olarak birbirlerini övüyorlar.![]()
(/s)
tam kismi
Volkan Demirel:Muslera'nın benden daha iyi kaleci olduğunu söylememe bile gerek yok.Ben 31 gol yemişim. Gs ise kalesinde 21 gol görmüş' TV8
Volkan Demirel: "Selçuk Şahin gol atsın ama vukuat olmasın dedim. Selçuk Şahin her gol attığında Galatasaray kalecisi değişiyor."
Volkan Demirel: "Konu Fenerbahce oldugunda ben hep atgözlügü ile bakarim. Dar bir görüsle bakarim her zaman"
Volkan Demirel: "Alex'siz Fenerbahce..... Alex'le Fenerbahce daha güzel bence. "
Volkan Demirel: "Baskanin yoklugunda cok yetim kaldik."
Volkan Demirel: "Keske Sampiyon olmasaydik ve bunlar basimiza gelmeseydi."
Volkan Demirel: "Baskan bizim her zaman babamizdir. Bize bagirip cagirmasini bile cok özledim"
Volkan Demirel: "Baskanin yoklugunda cok yetim kaldik."
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılacak derbi maçın tribünlere göre bilet fiyatları şöyle:
Türk Telekom ve Migros kale arkası tribünleri: 66 lira
Fenerium üst H-I blok: 132 lira
Fenerium üst C-D-F-G blok: 154 lira
Fenerium alt G Nissan blok: 205 lira
Fenerium alt B nesine.com blok: 255 lira
Fenerium alt F nesine.com blok: 255 lira
Fenerium alt C-E blok: 305 lira
Fenerium alt D Ford blok: 315 lira
Volkan Demirel : son dakikada korner kullanılacak karabük kalecisi geldi niye geldin lan dedim şampiyon mu olacaksınız sanki ne işin var lan burda dedim
şu sözler bazı şeyleri çok güzel özetliyor
Volkan Demirel: "Selçuk Şahin gol atsın ama vukuat olmasın dedim. Selçuk Şahin her gol attığında Galatasaray kalecisi değişiyor."Normal değil mi ?
Volkan'ın zaten Fenerbahçeli olduğu bilinen bir şeydi. Volkan Fenerbahçe'ye gelmeden önce de Fenerbahçe'yi tribünden takip eden bir oyuncuymuş. Fenerbahçe ürünleriyle çekilmiş küçüklük fotoğrafları da var zaten. Dün baya güzel açıklamalar yaptı ama bana göre en önemlisi; son 2 haftada geçen sene yakaladığımız takım havasını yakaladık. Oturduk arkadaşlarımızla her şeyi konuştuk. 2 hafta önce böyle bir ortam yoktu dedi. Bu çok önemli.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Derbi için tarihi istek
Galatasaray derbisi biletleri yarın sadece Fenerbahçe kongre üyeleri için satışa çıkacak ama şu ana kadar kulübe yapılan başvuru sayısı stat kapasitesinin iki katına ulaştı bile!
Fenerbahçe büyük bir heyecanla Galatasaray derbisini bekliyor... Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray maçında bilet satışları yarın yalnızca kongre üyeleri için satışa çıkacak.
Habertürk'ün haberine göre; taraftarlar, öncelikli bilet alabilmek için taraftar kartlara hücum ederken, kulüp faks numarasına özellikle Fenerbahçe derneklerinden gelen yoğun bilet talepleri neredeyse stat kapasitesinin 2 katına yani yaklaşık 100 bine ulaştı. Biletler 14 Mart Çarşamba ve 15 Mart Perşembe günü Fenerbahçe Premium Kart ile Fenerbahçe Taraftar Kart sahipleri için satışa çıkacak. Biletler genel satışa, 16 Mart Cuma günü sunulacak. Ancak o güne kadar biletlerin tamamının tükenmesi bekleniyor.
Bugüne dek Avrupa ve ligdeki büyük maçlarda yaptıkları koreografilerle tribün kültürüne değişik bir imaj kazandıran Fenerbahçe taraftar grupları da boş durmuyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar, derbi için özel tribün şovları hazırlarken, Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelen diğer taraftarlara görsel bir şölen yaşatmak için çalışmalara başladı. Taraftarlar bu yolla, ezeli rakiplerini baskı altına almayı planlıyorlar.
Sporx
...
...
ben buhafta stochdan bekliyorum gollerine kulp takanlar var da umarım güzel bi cevap verir miroslav![]()
Şu Kızın elindeki ekipmanla maç esnasında bağrılması yasak mı? Arjantin liglerinde İspanya liglerinde sanki böyle şeyleri duyuyor gibiyim ben ve çokda mükemmel geliyor bana?
Stoch'la Eboue arasında kıran kırana bir mücadele geçeceği kesin, Önceden sadece Alex marke edilirdi şimdi Alex'in yanında Sow ve Stoch'ta bu kategoriye girdiği için gol atmak adına sürpriz isimler aradan kendini göstercektir. Bunların başında Emre geliyor, kısa alanda çok çabuk çalım atıyor ama çok atıyor ve topu kaptırıyor : ) 2. çalımdan sonra duvar pasıyla devam etse kaleciyle karşı karşıya kalma şansı artacaktır. Cristian,Emre,Topuz,Stoch uzaktan şutlarla kaleyi bol bol yoklamak zorundalar, Melo ve Selçuk içeriye gömülürse orada oyun çok sıkışacaktır. Kıran Kırana bir maç olacak kısaca, yarın olsa da izleseydik : )
...
derbi konusu açılsa da yorumlarımızı yapmaya başlasak
emre hakkaten hurra allahallah diye dalıyor rakip defansa biraz mantıklı olsa süper olacak
ben fatih hocadan defansif bi futbol kesinlikle beklemiyorum ama uzaktan şutlardan muhakkak bi gol olacaktır bu maçta iki takımda da usta ayaklar var tabi 24 metre uzaktan şut sayılmıyordu dimi![]()
: )
Birde özellikle son maçların hepsinde defansif korner anlamda bir problem yaşanıyor (özellikle beşiktaş maçında bu bariz olarak kendini gösterdi) Rakip korner kullanırken 11 kişi ceza alanı içinde duruyoruz ve uzaklaştırılan topların çoğu rakipte kalıyor ve tekrar atak yiyoruz. Aykut hocanın buna kesin bir çözüm bulması lazım. Oysa bizle oynayan rakiplere bakın biz korner kullandıgımız zaman top dönüyorsa genelde kontra atak yiyoruz, siz hiç fenerbahçe'nin dönen bir kornerden sonra kontra atağa çıktığını gördünüz mü ? Aykut hocanın savunma anlayışı çok katı ve çözümsüz, Galatasaray karşısında öne geçtiğimiz zaman muhtemel senaryo yine takımın geri çekilmesi ve bizim maçı izlerken fıtıklaşma sürecimizle geçecektir, bu kesin olan bir nokta : )
...
Eğer Fenerbahçe maçı domine edebilir , Galatasaray' ın hücum oynamsına izin vermez ise Semih Kaya maçın en kötü oyuncusu seçilebilir. Alex - Sow ikilisi Semih için fazla tecrübeli.
Galatasaray'da Engin ve Emre Çolak bizi en çok zorlayacak oyuncular olacaktır. Umarım en azından biri oynamaz.
Konu açıldığında maç skorunu yazıcam rahat olundün volkanı seyredenler anlamıştır nasıl bir fenerbahçenin bizi beklediğini
Derbinin Iddaa Oranları belli oldu ;
Fenerbahçe: 2.00
Beraberlik: 3.10
Galatasaray: 2.65
Alt: 1.80
Üst: 1.55
KG Var: 1.40
KG Yok: 2.05