Bu madem 8 aydır süren bir soruşturmaydı,neden suçüstü yapılmadı peki? Savcı 5 maçımızın sonucunu önceden biliyordu güya,suç üstü yapıp durdursalardı ya ligi?
Bu madem 8 aydır süren bir soruşturmaydı,neden suçüstü yapılmadı peki? Savcı 5 maçımızın sonucunu önceden biliyordu güya,suç üstü yapıp durdursalardı ya ligi?
Yakında Ünal Aysal göz altında diye haber çıkarsa hiç şaşırmayın![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahçe taraftarı çevreye,insanlara zarar vermeye başlamış.Kararı değiştirir mi bu yaptıkları bilmiyorum ama bu zararlarla övünenler var gerçekten.Güzel bir protesto örneği olamadı ne yazık ki.Allah can kaybı yaşatmasın.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Federasyon, Ünal Aysal'ı kınadı
Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı yaptığı açıklamalardan sonra kınadı.
Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı sağduyulu davranmaya davet etti.
İşte o açıklama...
"3 Temmuz'dan bu yana ülkemizin gündeminde olan şike soruşturmasından, Türk futbolunun en az zararla çıkması için Türkiye Futbol Federasyonu olarak yoğun bir emek ve çaba harcıyoruz. Bu kritik süreçte; kamuoyunun, Kulüpler Birliği'nin ve futbol ailemizin karşılıksız ve samimi destekleri bizi yüreklendiriyor.
Ancak bugün Galatasaray Kulübü'nün Başkan Ünal Aysal imzası ile yaptığı açıklama, açık söylemek gerekirse bizleri şaşırttı ve üzdü.
Çok değil sadece 24 saat önce yapılan TFF-Kulüpler Birliği toplantısına katılan Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, o toplantıdaki görüşleri benimsemiş ve TFF'nin alacağı her kararı destekleyeceğini belirtmiştir.
Türk futbolunun geleceğini planlayacak bu toplantıya, mazereti nedeniyle katılamayan Galatasaray Kulübü Başkanı, bugün yaptığı bu açıklama ile 106 yıllık bir camiayı temsil eden 2. Başkanı'nı da oldukça güç bir duruma düşürmektedir.
Sonuçları nereye kadar ulaşacağı belli olmayan bu kriz üzerinden "bu ateş üfleyerek sönmez" diyerek fırsatçılık yapmak, elde herhangi bir belge ve delil olmadan hukuka ve adalete aykırı sonuçlar yaratabilecek nitelikte alelacele karar verilmesini beklemek, yüzlerce yıllık bir eğitim kurumunun temelleri üzerine yükselmiş olan Galatasaray Spor Kulübü'nün Başkanı'na hiç yakışmamaktadır. Kişi ve kurumları zan altında bırakan bu açıklamayı, Türk Futbolunun karar organı olan Türkiye Futbol Federasyonu olarak kınıyoruz.
Türkiye Futbol Federasyonu, en doğru ve en adil kararı verebilmek adına hukuki süreci beklemektedir. Buna başka bir anlam yüklemeye çalışmak, en hafif ifadesiyle insafsızlıktır.
Hatırlatmak isteriz ki, 29 Haziran 2011 tarihi ile birlikte sadece Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetimi değişmemiş, futbolumuzda yeni bir dönem de başlamıştır.
Bambaşka bir yönetim anlayışının egemen olacağı bu düzende, eski alışkanlıklarını devam ettireceğini düşünen tüm paydaşlarımızın yanılacağını bir kez daha vurgulamakta yarar görüyoruz.
Bu kapsamda, Galatasaray Kulübü'nü ve açıklamada imzası olan Sayın Başkan'ı, bu konuda sağduyulu davranmaya davet ediyor, benzeri açıklamaların devam etmesi halinde ise Futbol Disiplin Talimatı'nın ilgili hükümlerinin işletileceğini hatırlatıyoruz.
Saygılarımızla
Türkiye Futbol Federasyonu"
bu kararı hemen hemen bütün hukukçular onayladı. bu enstitü şimdiye kadar nerdeymiş. çıkıpta karar alınmadan önce açıklasaymış. araba devrilince yol gösteren çok olurmuş
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ya laf ebeliğini bırak Allah aşkına. Seni anlıyorum kulübün zor durumda. Benimde kulübüm zor durumda. Ama bir şey varsa bu temizlenmek zorunda anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz bu. Şimdi öğrendim okuyunca. Mutlu oldun mu? Fenerbahçe aklandımı ben Spor Hukuku Enstitüsü'nü şimdi öğrenince?
I'm back...
Bence Ünal Aysal'ın dedikleri doğrudur lig başlamamalıdır. Eğer Lig ortasında dosyalar TFF'ye verilir ve TFF küme düşürmek zorunda kalırsa ortalık karışır. Şampiyonlar Liginde sıkıntı olur, ligde sıkıntı olur, kupada sıkıntı olur her şey mahvolur.
Screw you guys, I'm goin' home
avrupa kupaları var hmm iyi fener şl de gruptan çıktı devre arasında fenerin şike yaptığı kanıtlandı küme düşcekmi fener ? düşcek diosan bu daha büyük bi kaos olmazmı ? ikincisi iddaneme değil davanın sonucu bekleniyo die düşünüyorum 3 yıl geçti aradan dava sonuçlandı fener suçlu 2 şampiyonluk almış o süreçte nolcak ? 2 side alınıp bi alt ligemi yollucaklar ? ben sanmıyorum eğer böyle bişey yaparlarsa fenerbahçe ve türk futbolu açısından daha kötü olmazmı
Sadri baskan serbest
Birşeyi çok merak ediyorum daha da üstüne gitmeyeceğim.Burada Fenerbahçe küme düşmeli diyen arkadaşlar bunu neye dayandırarak söylüyorlar,hani bu kadar emin konuşuyorlar bildiklerini merak ediyorum çok.
arkadaşım tek bir kez söyliycem anla ya da anlama.Ortada iddianame yok,deliller neler suçlamalar neler?kimse bilmiyor.medyada bi sürü haber çıktı nerdeyse hepsi patladı.
Federasyona delil göndermemiş kimse.Bak ben pislik temizlenmesin demiyorum tabiki temizlensin mümkünse hemen temizlensin ama %1 bile şüphe varsa suçsuzluğa dair kimse kimseyi küme düşüremez mahkeme sonuçlanmadan.
Mahkeme bitmeden %100 suçlu olunduğu ispat edilirse ne biliyim suç üstü anı kameraya alınmıştır falan hemen şimdi, şu dakikada düşelim.Ama sadece iddialar üzerine şu aşamada küme düşürmek gibi büyük bir kararı kimse veremez.
Üstelik dava büyüyor yeni yeni isimler tutuklandı ve daha sorgulanmaları bile yapılmadı, daha da büyüyecek gibi duruyor.
Bak ben yırtalım diye uğraşmıyorum.Ben suçlu olduğumuzun ispatlanmasını bekliyorum.Hepsi bu kadar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sadri Şener serbest.Tamamen.
Sadri Şener serbest bırakılmış
Zaten belliydi bizden gelen tepkileri azaltmak için yaptıkları.
Serdal Adalı,Tayfur Havutçu ve Mahmut Özgener'de serbest bırakılır.Sanmıyorum tutuklanacaklarını.
Buda tuttu hayırlısı sadri şenere bişey sorduklarını bile sanmıyorum.Şimdi kimsede şüphe kalmadı.
Hasan Yener ve 1 yonetici daha serbest diyorlar
Bekliyordum 2.dalgadan birşey çıkmayacağını açıkcası.Trabzonlu diğer yöneticiler de serbest kalacaklardır bence.
dün akşam gs üniversitesi öğretim üyesi prof. doktor bir bayan adı Pınar olabilir açıklamalarda bulundu tff en doğru kararı verdi şike olayları ceza mahkemelerince görülmelidir diye ve buna benzer bir çok hukukçuda aynı görüşte ayrıca hiç bir fener li arkadaş demiyorki şuclu isek ceza vermeyin diye sadece suç kesinleşmeden masumuz diyoruz delilleri görelim iddaname hazırlasın ondan sonra ne olacaksa olur zaten o zaman eleştirileri yaparız sonuca göre hem bütün takımlar birlik toplantısında bi karara varmış ve açıklama yapmış şimdi ne oldu bi anda ne değişti veya bütün takımlarmı yandaş, çıkarcı oldu şimdi yapılacak tek şey var oda verilen karara saygı duymak gelişmeleri takip etmek ...
Suçlu olduğumuz ispatlansın,sizden önce biz düşürürüz bu kulübü merak etmeyin![]()
Ellerinde bir delil olmayınca serbest bırakmışlar haliyle![]()
tribundergi: SON DAKIKA - Trabzonspor yöneticileri Temel Kazancioglu ve Hasan Yener serbest birakildi.
Ve bu arada daha belli olmadan adresin cezaevi gösterlimesi tam bi skandal bakalım ona ne diyecekler.Maddi Hata![]()
bırakılacaklar zaten bir şey çıkmayacaktı ama bunun devamı gelicektir bu kadarla bitmez
Serbest bırakıldıklarına göre suçsuzlar.