Sayfa 88 / 483 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
2,611 ile 2,640 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Bu madem 8 aydır süren bir soruşturmaydı,neden suçüstü yapılmadı peki? Savcı 5 maçımızın sonucunu önceden biliyordu güya,suç üstü yapıp durdursalardı ya ligi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Valla ben Türkçe'den anlıyorum. Spor Enstitüsü'de çok net açıklamış. Bak ne denilmiş açıklamada;
    spor enstitüsü nedir? ne iş yapar? türk futbolundaki yeri, önemi nedir? bunu biliyor musunuz peki? ilk defa ne zaman böyle bir kurum olduğunu duydunuz?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yakında Ünal Aysal göz altında diye haber çıkarsa hiç şaşırmayın
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe taraftarı çevreye,insanlara zarar vermeye başlamış.Kararı değiştirir mi bu yaptıkları bilmiyorum ama bu zararlarla övünenler var gerçekten.Güzel bir protesto örneği olamadı ne yazık ki.Allah can kaybı yaşatmasın.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Federasyon, Ünal Aysal'ı kınadı

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı yaptığı açıklamalardan sonra kınadı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı sağduyulu davranmaya davet etti.

İşte o açıklama...

"3 Temmuz'dan bu yana ülkemizin gündeminde olan şike soruşturmasından, Türk futbolunun en az zararla çıkması için Türkiye Futbol Federasyonu olarak yoğun bir emek ve çaba harcıyoruz. Bu kritik süreçte; kamuoyunun, Kulüpler Birliği'nin ve futbol ailemizin karşılıksız ve samimi destekleri bizi yüreklendiriyor.

Ancak bugün Galatasaray Kulübü'nün Başkan Ünal Aysal imzası ile yaptığı açıklama, açık söylemek gerekirse bizleri şaşırttı ve üzdü.

Çok değil sadece 24 saat önce yapılan TFF-Kulüpler Birliği toplantısına katılan Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, o toplantıdaki görüşleri benimsemiş ve TFF'nin alacağı her kararı destekleyeceğini belirtmiştir.

Türk futbolunun geleceğini planlayacak bu toplantıya, mazereti nedeniyle katılamayan Galatasaray Kulübü Başkanı, bugün yaptığı bu açıklama ile 106 yıllık bir camiayı temsil eden 2. Başkanı'nı da oldukça güç bir duruma düşürmektedir.

Sonuçları nereye kadar ulaşacağı belli olmayan bu kriz üzerinden "bu ateş üfleyerek sönmez" diyerek fırsatçılık yapmak, elde herhangi bir belge ve delil olmadan hukuka ve adalete aykırı sonuçlar yaratabilecek nitelikte alelacele karar verilmesini beklemek, yüzlerce yıllık bir eğitim kurumunun temelleri üzerine yükselmiş olan Galatasaray Spor Kulübü'nün Başkanı'na hiç yakışmamaktadır. Kişi ve kurumları zan altında bırakan bu açıklamayı, Türk Futbolunun karar organı olan Türkiye Futbol Federasyonu olarak kınıyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu, en doğru ve en adil kararı verebilmek adına hukuki süreci beklemektedir. Buna başka bir anlam yüklemeye çalışmak, en hafif ifadesiyle insafsızlıktır.

Hatırlatmak isteriz ki, 29 Haziran 2011 tarihi ile birlikte sadece Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetimi değişmemiş, futbolumuzda yeni bir dönem de başlamıştır.

Bambaşka bir yönetim anlayışının egemen olacağı bu düzende, eski alışkanlıklarını devam ettireceğini düşünen tüm paydaşlarımızın yanılacağını bir kez daha vurgulamakta yarar görüyoruz.

Bu kapsamda, Galatasaray Kulübü'nü ve açıklamada imzası olan Sayın Başkan'ı, bu konuda sağduyulu davranmaya davet ediyor, benzeri açıklamaların devam etmesi halinde ise Futbol Disiplin Talimatı'nın ilgili hükümlerinin işletileceğini hatırlatıyoruz.

Saygılarımızla

Türkiye Futbol Federasyonu"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu kararı hemen hemen bütün hukukçular onayladı. bu enstitü şimdiye kadar nerdeymiş. çıkıpta karar alınmadan önce açıklasaymış. araba devrilince yol gösteren çok olurmuş
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    spor enstitüsü nedir? ne iş yapar? türk futbolundaki yeri, önemi nedir? bunu biliyor musunuz peki? ilk defa ne zaman böyle bir kurum olduğunu duydunuz?

Ya laf ebeliğini bırak Allah aşkına. Seni anlıyorum kulübün zor durumda. Benimde kulübüm zor durumda. Ama bir şey varsa bu temizlenmek zorunda anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz bu. Şimdi öğrendim okuyunca. Mutlu oldun mu? Fenerbahçe aklandımı ben Spor Hukuku Enstitüsü'nü şimdi öğrenince?
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Ünal Aysal'ın dedikleri doğrudur lig başlamamalıdır. Eğer Lig ortasında dosyalar TFF'ye verilir ve TFF küme düşürmek zorunda kalırsa ortalık karışır. Şampiyonlar Liginde sıkıntı olur, ligde sıkıntı olur, kupada sıkıntı olur her şey mahvolur.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    iddianame 4 5 aya çıkacak napcaktı ligi iptal mi edecekti avrupa kupaları var seneye avrupa şampiyonası var orada oturanlar bizim burda bildiğimiz kadar biliyolar her şeyi merak etme
    avrupa kupaları var hmm iyi fener şl de gruptan çıktı devre arasında fenerin şike yaptığı kanıtlandı küme düşcekmi fener ? düşcek diosan bu daha büyük bi kaos olmazmı ? ikincisi iddaneme değil davanın sonucu bekleniyo die düşünüyorum 3 yıl geçti aradan dava sonuçlandı fener suçlu 2 şampiyonluk almış o süreçte nolcak ? 2 side alınıp bi alt ligemi yollucaklar ? ben sanmıyorum eğer böyle bişey yaparlarsa fenerbahçe ve türk futbolu açısından daha kötü olmazmı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sadri baskan serbest

Birşeyi çok merak ediyorum daha da üstüne gitmeyeceğim.Burada Fenerbahçe küme düşmeli diyen arkadaşlar bunu neye dayandırarak söylüyorlar,hani bu kadar emin konuşuyorlar bildiklerini merak ediyorum çok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Şu spor hukuku ensitütüsü nün yazısını sonuna kadar okudunuz mu acaba hiçbiriniz
    Ben okudum su anda ama bır sey demıyorum karar verılmıstır daha da bunu değiştiremezsiniz ben sizlere daja öncede söyledim düşürmeyecekler diye mahkeme kararında ne çıkar onun sonucunda ne olur orasını bılemem ama su durumda TFF'nin düşürmeyeceğini söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post

Ya laf ebeliğini bırak Allah aşkına. Seni anlıyorum kulübün zor durumda. Benimde kulübüm zor durumda. Ama bir şey varsa bu temizlenmek zorunda anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz bu. Şimdi öğrendim okuyunca. Mutlu oldun mu? Fenerbahçe aklandımı ben Spor Hukuku Enstitüsü'nü şimdi öğrenince?
    arkadaşım tek bir kez söyliycem anla ya da anlama.Ortada iddianame yok,deliller neler suçlamalar neler?kimse bilmiyor.medyada bi sürü haber çıktı nerdeyse hepsi patladı.

Federasyona delil göndermemiş kimse.Bak ben pislik temizlenmesin demiyorum tabiki temizlensin mümkünse hemen temizlensin ama %1 bile şüphe varsa suçsuzluğa dair kimse kimseyi küme düşüremez mahkeme sonuçlanmadan.

Mahkeme bitmeden %100 suçlu olunduğu ispat edilirse ne biliyim suç üstü anı kameraya alınmıştır falan hemen şimdi, şu dakikada düşelim.Ama sadece iddialar üzerine şu aşamada küme düşürmek gibi büyük bir kararı kimse veremez.

Üstelik dava büyüyor yeni yeni isimler tutuklandı ve daha sorgulanmaları bile yapılmadı, daha da büyüyecek gibi duruyor.

Bak ben yırtalım diye uğraşmıyorum.Ben suçlu olduğumuzun ispatlanmasını bekliyorum.Hepsi bu kadar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bence Ünal Aysal'ın dedikleri doğrudur lig başlamamalıdır. Eğer Lig ortasında dosyalar TFF'ye verilir ve TFF küme düşürmek zorunda kalırsa ortalık karışır. Şampiyonlar Liginde sıkıntı olur, ligde sıkıntı olur, kupada sıkıntı olur her şey mahvolur.

lig başlamzsa ne olur kupaya kim katılır o zaman sıkıntı olmazmı?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Sadri Şener serbest.Tamamen.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sadri Şener serbest bırakılmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zaten belliydi bizden gelen tepkileri azaltmak için yaptıkları.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdal Adalı,Tayfur Havutçu ve Mahmut Özgener'de serbest bırakılır.Sanmıyorum tutuklanacaklarını.

Buda tuttu hayırlısı sadri şenere bişey sorduklarını bile sanmıyorum.Şimdi kimsede şüphe kalmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hasan Yener ve 1 yonetici daha serbest diyorlar

Bekliyordum 2.dalgadan birşey çıkmayacağını açıkcası.Trabzonlu diğer yöneticiler de serbest kalacaklardır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

dün akşam gs üniversitesi öğretim üyesi prof. doktor bir bayan adı Pınar olabilir açıklamalarda bulundu tff en doğru kararı verdi şike olayları ceza mahkemelerince görülmelidir diye ve buna benzer bir çok hukukçuda aynı görüşte ayrıca hiç bir fener li arkadaş demiyorki şuclu isek ceza vermeyin diye sadece suç kesinleşmeden masumuz diyoruz delilleri görelim iddaname hazırlasın ondan sonra ne olacaksa olur zaten o zaman eleştirileri yaparız sonuca göre hem bütün takımlar birlik toplantısında bi karara varmış ve açıklama yapmış şimdi ne oldu bi anda ne değişti veya bütün takımlarmı yandaş, çıkarcı oldu şimdi yapılacak tek şey var oda verilen karara saygı duymak gelişmeleri takip etmek ...

Suçlu olduğumuz ispatlansın,sizden önce biz düşürürüz bu kulübü merak etmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ellerinde bir delil olmayınca serbest bırakmışlar haliyle

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

tribundergi: SON DAKIKA - Trabzonspor yöneticileri Temel Kazancioglu ve Hasan Yener serbest birakildi.

Ve bu arada daha belli olmadan adresin cezaevi gösterlimesi tam bi skandal bakalım ona ne diyecekler.Maddi Hata

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bırakılacaklar zaten bir şey çıkmayacaktı ama bunun devamı gelicektir bu kadarla bitmez

Quote Originally Posted by Bujsas View Post
    Ve bu arada daha belli olmadan adresin cezaevi gösterlimesi tam bi skandal bakalım ona ne diyecekler.Maddi Hata
    YGS'deki şifre var ama kopya yok der gibi bir cevap bekliyorum ben

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Serdal Adalı,Tayfur Havutçu ve Mahmut Özgener'de serbest bırakılır.Sanmıyorum tutuklanacaklarını.

Dediğin gibi olursa

'' Herşey kaldığı gibi devam edecek yargı sonucunda birşey çıkmayacak.(Fenerbahçe Spor Kulübü adına) ''

'' Aziz Yıldırım bitirilmiştir bütün bu tantanalar bunun içindi. ''

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Serbest bırakıldıklarına göre suçsuzlar.

Mesaj Yetkileri