Sayfa 883 / 896 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893 ... SonSon
26,461 ile 26,490 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ozan gelmesin yetersiz bir oyuncu. Gaza geliniyor Ozan hususunda. Guarin alınırsa efsane olur. 4-2-3-1 için ideal bir oyuncu Topal-Guarin-Meireles arkada değişerek oynarlar onlara alternatif olarak 1 oyuncu mutlaka şart elbette. bu oyuncu Ozan olacağına imkan varsa Salih'i geri getirsinler ya da bonservisi elinde olan bir yabancı alsınlar.

Kaleci olarak da başkan Volkan-Ertuğrul yeterli diyormuş sanırım. Umarım yalan haberdir ve Ospina'yı alırız.

Son olarak açıklayın artık Nani'yi!
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Takım kimyası oturursa çok can yakacaksınız bu sezon
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sonunda kurtulduk Emre'den. FB için hizmet vermiş bir oyuncu hizmetleri için de teşekkürler ama zararı faydasından fazla oldu. Darısı Volkan'ın başına, orta saha için zaten acil ihtiyacımız vardı Emre'nin gidişi bir şeyi değiştirmedi. Ozan konusunda ben kararsızım, Topal'ın yanı için yetersiz bir oyuncu olur, Topal'ı da kesemez alınırsa ilk 11 olarak düşünülmez büyük ihtimalle. Yedek olacağı için de gelişimi durur ve bize hiçbir faydası olmaz, umarım Avrupa'ya gider de kendisini geliştirir. Topal-Meireles-Holmen-Alper ve alınırsa Gurain bence çok rahat götürüler orayı. 2 tane pozisyon için(4-2-3-1 oynayacağımızı farz ediyorum) bir sürü futbolcu almaya gerek yok ve takıma katkı verebileceğine inandığım Uygar var, elin genç oyuncularını alana kadar kendi genç oyuncularımıza şans verelim. Uygar kupa maçlarında kendisine verilen şansı iyi değerlendirdi, işte bu şanslar yine de verilmeyeceği için para harcamanın anlamı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Himone'ye Uygar konusunda katılıyorum. Güya takıma kazandırdık diyordu İsmail Hoca ama ben bile hemen unutmuşum kendisini. Kulübede oturabilecek kadar iyi bir oyuncu şu haliyle. Holmen'i pek beğenmiyorum, Alper bence sol önde en verimli oynuyor ama ihtiyaç halinde geride kullanılabilir. Yine de imkan varsa Guarin alınırsa büyük iş yapmış oluruz. Guarin'i çok beğeniyorum ben. Şut manyağı yapar topal-guarin-diego üçlüsü rakip kaleyi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2014

Takımda çok güzel şeyler oluyor. Sportif Direktör duruma ciddi el atmış helal olsun... Nani gelmese de çok sıkıntı değil. Son dönemde burada gelip oynayan bir Portekizli hatırlamıyorum. Simao, Queresma, Meireles, Alves, Bruma, bu oyuncuların hiç biri burada vasat'ın üstüne çıkamadı. O yüzden ben Portekizlilere aşırı ön yargılıyım. Son olarak darısı Mağara Adamı Volkan'ın başına ondan da kurtuluruz umarım.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Alternatif açısından iyi oldu Fernandao transferi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

LUIS NANI, FENERBAHÇE'DE !!

Haydi hayırlı olsun beyler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Emre'den kişilik olarak zerre hoşlanmasam da(buna takılanları anlamıyorum sonuçta evine mi alacaklar emreyi? Ayrıca bu ülkede emre kadar melo gerçeği var) gidişi ortasahamızı kısırlaştıracaktır. Ortasahaya en az bir transfer gerekiyorken şimdi minumum 2 tane daha almamız gerek. Holmen'in yetersizliği(sanırım kiralanacak tekrardan), Alper'i ise aslında sol ön oyuncusu olarak düşünürsek şuan en gerekli transfer bölgesi ortasaha bence.

Üstteki caps fena yalnız
    Orta sahaya 2 oyuncu daha almamız lazım

Nesil
    2014

Bizim bu Caner,Gökhan,Topal'a falan niye hiç teklif gelmiyor arkadaş, adamlar Demba Ba'yı dünya paraya okuttular. Ligin en iyi 3 yerli oyuncusuna niye kimse talip olmuyor. İlginç yoksa Çin i-Çin iyi değiller mi?
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

o 3 kişi arasında dembaba klasında biri yok ondan teklif gelmemiştir ayrıca atınc gibi potansiyelli biri de yok topal ve gönül yaslı zaten bi caner iş yapar

Nesil
    2014

Zamanında Gökhan'da gençti o zaman niye gelmedi Altını çiziyorum Topal, Demba Ba'dan genç ve daha kalite bir isim Hani takımımda Demba Ba mı olsun Topal mı? Kesinlikle Topal, adam istikrar abidesi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Önce Şu Gerçeği Bir Aydınlatalım;

Demba Ba, Gökhan ve Mehmet Topal Aynı Dönemin ve Aynı Jenerasyonun 3 Oyuncusu Ama Çin, Arap Ülkeleri ve Türkiye Gibi 2.Sınıf Ülkelerde Transferler Daha Çok Popüliter Oyuncular Üzerinde Olduğu İçin Bu 3 İsimden En Şöhretlisi Demba Ba'dır Tartışmasız.

Çünkü Almanya ve İngiltere'nin En Üst Liglerinde Oynamış ve Adını Duyurmuş Bir İsim.

Bizimkileri Kimse Takmıyor Hoş Zaten Takmaması da Normal Biz Kendimizi Dev Aynasında Görüyoruz Ama Gerçek Şu ki Bizim Oynadığımız Futbol 1.Sınıf Ülkelerin Oynadığı Futboldan En Az 20-30 Yıl Gerisinde Bir Anlayışla Oynuyoruz. Ben de Olsam Böyle Kıytırık Bir Ligden Oyuncu Alırken Şahsen 10 Kere Düşünürüm.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bu nedir ya İyi güldüm

Nesil
    2014

[MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION]

Dediklerine katılıyorum fakat Topal'da GS-FB ve Valencia'da oynadı Aslında olay sanırım pazarlamada bitiyor. Baktığın zaman FB'de yıllar yılı BJK'ye oranla çok daha kaliteli isimler mevcuttu ama biz kimseyi satamıyoruz Avrupa'da Caner ayarında bir bek alınmak istense 8-10 milyon avro'dan aşağı çok zor bence Topal'da öyle Gökhan'da Sow'da ama biz niye satamıyoruz hep alıyoruz. He bi alırlarsa bu yıl sonunda Salih'i iyi iteliycez 15 milyon euro ama o iş yaş bence
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Bu Nani gelmezse 3 yıl sonra Antalya taraftarı olurum
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Pazardan aldım Ospina eve geldim Fabiano yaptı Fenerbahçe birde Abdülhey Ba mı ne almışlar Memati Pektemeklede görüşüyorlarmış

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ikiside bos transfer.. fabiano yu volkana yedek olarak aldilar büyük ihtimal volkan yine 1. kaleci olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Aziz FM oynuyo beyler hshshsh

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

A.Ba Rotasyon açısından bence çok iyi olacak ancak Fabiano bende hayal kırıklığı yarattı Ospinayı beklerken hiç olmadı bu Volkan yine kaleyi vermeyecek gibi duruyor

Perreira ve Terreneo'ya güvenmekten başka çaremiz yok

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fabiano transferine bir ben sevindim sanırım. Yerine alınacak olan Ospina'nın Volkandan kalite olarak çok büyük farkı yoktu. Bu yüzdeb ona verilecek para gereksiz olurdu. Şimdi Fabiano'nun gelmiş olması Volkan'ı da kamçılar ve performansını doğru orantıda artırmasına neden olur.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Mantıksız boş transferler Allahtan kiralıklar Pereira'nın Porto'ya kıyağı herhalde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ba icin dany 2 diyorlar bakalim nolcak.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Yarın için(3 temmuz) Nani diyorlar bekleyeceğiz

Nesil
    2014

Kendi Ülkesinden vasat oyuncuları getirmesi bana Hagi'nin GS'de son dönemin de getirdiği vasat Rumenleri hatırlattı. Bugün ismi geçen Sou Poula'da oynayan eski Porto'lu ile anlaşmak üzereymişiz. Pereira 2 sezon oyuncu ile çalışmış, fakat oyuncu iyi olsa Porto onu Avrupa'ya satardı. Oyuncu Brezilya'ya kiralık gönderilmiş...

Bu transferlerin çoğu patalayacak bence.. içimde maalesef öyle bir his var. İnşallah yanılırım
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Kendi Ülkesinden vasat oyuncuları getirmesi bana Hagi'nin GS'de son dönemin de getirdiği vasat Rumenleri hatırlattı. Bugün ismi geçen Sou Poula'da oynayan eski Porto'lu ile anlaşmak üzereymişiz. Pereira 2 sezon oyuncu ile çalışmış, fakat oyuncu iyi olsa Porto onu Avrupa'ya satardı. Oyuncu Brezilya'ya kiralık gönderilmiş...

Bu transferlerin çoğu patalayacak bence.. içimde maalesef öyle bir his var. İnşallah yanılırım
    Fabiano kesinlikle vasat bir kaleci değil lakin bizim Volkan'dan da iyi bir kaleci değil benim mantığım dışında kalan Porto as kalecisini niye kiralar ?

Fabiano yerine daha iyi bir isim alınmalıydı.Büyük ihtimal yine Volkan olacak seneye kalede.
    Ba rotsayon açısından düşünürsek fena bir transfer değil

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

nani birazdan kapa bildirilecekmiş. telefunkenden

Resmi site Nani'yi açıkladı

Mesaj Yetkileri