Sayfa 884 / 896 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894 ... SonSon
26,491 ile 26,520 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Şaka bir yana geldi sonunda "LUİS NANİ"

Telefunken Sanırım Aziz Yıldırım'ın Sanal Alemde Kullandığı Adı

Nani Bana Göre Fenerbahçe'de Bir Kuyt Etkisi Yaratamaz Hatta Performans Olarak Kuyt'ın Yanına Bile Yaklaşamaz.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla helal olsun. Nani'yi bu yaşta izleyeceğiz. Tebrik ederim. Fenerbahçe çok alternatifli ve kaliteli bir kadro kurdu. Gelecek sezon şampiyon olmaları şart.
    Sentugo.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Telefunken Sanırım Aziz Yıldırım'ın Sanal Alemde Kullandığı Adı

Nani Bana Göre Fenerbahçe'de Bir Kuyt Etkisi Yaratamaz Hatta Performans Olarak Kuyt'ın Yanına Bile Yaklaşamaz.
    Şaka değil mi bu? Kuyt ile Nani'nin seviyesi arasında uçurum var. Tartışılacak konu bile değil bu. Açık ara gelmiş geçmiş en yüksek seviyedeki kanat oyuncusu olacak Türkiye'de. Top class oyuncu geldi.

Yalnız bu çok güzel olmuş
    https://vine.co/v/e5JLBZgOVAO
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

madem protekizlilerden kuruyoruz diğer kanada da bernardo silvayı mı alsak :P

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    madem protekizlilerden kuruyoruz diğer kanada da bernardo silvayı mı alsak :P
    Bernard'ı tercih ederim.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2014

Ulaannnn ne sevindim beeee yarın ilk iş 3 yıldır almadığım kombineme kavuşucam inş

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

İlk 11 hemen hemen şekillendi gibi 3-5 güne RVP'de açıklanırsa Efsane olur. Yanlız 2 formamı alırım RVP mi Nani mi? Bilemedim

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu burda o boş transfer bu boş transfer diyen arkadaşları da anlamıyorum. Kadroda herkesin ilk 11 seviyesinde olması beklenebilir mi Allah aşkına rotasyon oyuncularına da ihtiyacı var Fenerbahçe'nin.
    - OknSzR -

Nesil
    2014

Ya yemişim rotasyonunu 12 senedir Rotasyon diye Selçuk'a göz yumduk. Bi 12 yılım daha yok
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İlhan Ekşioğlu @eksiogluilhan 8 dk.8 dakika önce
    Sadece Naniye kilitlenmeyin (ve hakaret etmeyin) biz FENERBAHÇELİYİZ

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İyi ki elimizde Alves var. Ba saçmalığının açıklaması yok çünkü. En azından rotasyonda kalacağı kesin Ba'nın. O anlamda kötü değil. Beklentim garanti stoper alınacağı, Alves'i yedeğe çekmekti. Fabiano Volkan'ın yedeği olur. Volkan daha iyi kaleci ondan. Ospina olmalıydı. Volkan lig seviyesinin üzerinde bir kaleci hâlâ tüm defolarına karşın. Volkan seviyesinde bir kaleci bile en kötü ihtimalle 6-7M€ eder şu piyasada. Ospina müthiş fırsat olacaktı.Neyse artık parayı hücuma yatıracağımızı seziyorum. İyi ki ikisi de kiralıklar. 2016 yazı çoğu oyuncunun sözleşmesi bitiyor. 2 sene de sağlam revizyon yapılacak. Emenike tek istina. Onu da göndermeli ilk fırsatta. Seneye de artık savunmaya yatırım yapılır, eksiklikler tamamlanır. Bu sene başarılı olalım, şampiyon bitirelim, seneye gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    İlhan Ekşioğlu @eksiogluilhan 8 dk.8 dakika önce
    Sadece Naniye kilitlenmeyin (ve hakaret etmeyin) biz FENERBAHÇELİYİZ
    Geçen de demişti böyle bir şey.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Bernard'ı tercih ederim.

portekizlilerden alıyoruz diye dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Geçen de demişti böyle bir şey.
    gaz veriyor bakalım hayırlısı

şekip musturoğlu yarın sözleşmeleri hazırlayaağım çok işim var yazmış

bu arada telefunken yarın bir isim daha netleşir nani ile aynı takımdan demiş (postunu arıyorum daha bulamadım)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Valla en son Beşiktaş Portekizlilere güvenip yola çıkmıştı bakalım hayırlısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

gaz veriyor bakalım hayırlısı

şekip musturoğlu yarın sözleşmeleri hazırlayaağım çok işim var yazmış

bu arada telefunken yarın bir isim daha netleşir nani ile aynı takımdan demiş (postunu arıyorum daha bulamadım)
    Hoaydaaaaaaaaaa

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aradım taradım o mesajı bulamadım ya silmişler yada shop. büyük ihtimal shop gibi duruyor

12 Numara | Fenerbahçe Resmi Taraftar Sitesi

dakika olarak 22.48

Nesil
    2014

12 numara aşırı yüklenmeden. Avatarlar gidik. Yanlız şu kafama takılıyor. 2 kiralık gelen oyuncular yedeğe geldilerse elinde Egemen ve Mert varken yada eski FB'li şuan Milli Takım kalecisi Volkan Babacan varken neden yabancı kotanı zorluyosun.

Bizim kaleden yana sıkıntımız hiç olmadıki nereden çıktı bu yabancı kaleci sevdası iyi kötü götürürdük orayı
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Volkan'dan yana bu sezon sen sorun yaşamadığını zannediyorsan sanırım farklı Fenerbahçe izledik aynı şekilde Mert içinde söylerim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

aradım taradım o mesajı bulamadım ya silmişler yada shop. büyük ihtimal shop gibi duruyor

12 Numara | Fenerbahçe Resmi Taraftar Sitesi

dakika olarak 22.48
    telefunken'in yazılarını yöneticiler kaldırıyor. PS midir bilmiyorum ama yöneticiler kaldırmış da olabilir. Bilemeyeceğim.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2014

Yok yok katılıyorum Volkan son dönemde epey kötüydü. Kastettiğim alınan kaleci yabancı olacaksa illa, Volkan'dan iyi olmalıydı. Eğer yedeğe alınacaksa yerli daha iyi olurdu. Şuan bence Volkan kafa olarak iyice bitmiştir.
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biraz bu GG muhabbetine döndü ne kadar arkasındaki boşsa Volkan'da o kadar rahat oluyordu Porto'dan gelen adamıda küçümsücek hali yoktur inşaAllah

-Ba alternatif için fena transfer değil fakat Alves'i kenara çekecek bir stoper alınması çok daha iyi olurdu. Onu da yapamadın potansiyelli genç birini getir bu sezon süre alsın gelecek sezona pişsin, sonuçta Alves oldukça yaşlandı. Ba bu açıdan baktığımızda Rayo'da o seviyelere ulaşabilecek izlenimi hiç veremedi.
    -Ospina, Cech, Casillas, Mandanda derken Fabiano yavan kaçtı üstelik Mert'i bonservissiz yollamışken kalecinin kiralanması mantıksız. Özellikle son dönemki formsuz Volkan'dan daha iyi verim sağlayacağı kesin fakat aralarında yetenek olarak fark olduğunu düşünmüyorum.
    -Nani büyük transfer. Her türlü iş yapar.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Nani hayırlı olsun beyler bir GSli olarak gurur duydum
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Orta saha lazım..Ben de son iki transferi beğenmedim..Fabiano Volkan'dan çok da iyi değil..Ba'da iyi değil...Bunları alacakken neden Mert,Bekir ve Egemen'i yolladılar. Umarım bu sene fiyasko ile sonuçlanmaz..İçimde kötü bir his var..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nani transferi muhteşem gerçekten inanılmaz katkı sağlayacaktır yalnız Nani sayesinde Fernandao'da patlayacak.

Fabiano ve Ba transferleri çok gereksiz, zaten bu 2 transfer de yabancı kontenjanı yüzünden yapıldı.

Sınırsız yabancı derken bile bir sınır varmış 14, ve Fenerbahçe Nani ile birlikte 15 yabancıya ulaşmış. Artık şu yabancıları göndersinler bir zahmet. Öte yandan Josef ismi de ön planda o da gelirse 16 olacak yabancı sayısı

Bir de bana göre bu kadar yabancı forvet var takımda (Sow, Emenike, Fernandao) yeni bir tane daha alınacak alınsın iyi hoş da Emenike ya da Sow gönderilsin de bir zahmet 1 tane Türk forvet alsınlar

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Nani transferi muhteşem gerçekten inanılmaz katkı sağlayacaktır yalnız Nani sayesinde Fernandao'da patlayacak.

Fabiano ve Ba transferleri çok gereksiz, zaten bu 2 transfer de yabancı kontenjanı yüzünden yapıldı.

Sınırsız yabancı derken bile bir sınır varmış 14, ve Fenerbahçe Nani ile birlikte 15 yabancıya ulaşmış. Artık şu yabancıları göndersinler bir zahmet. Öte yandan Josef ismi de ön planda o da gelirse 16 olacak yabancı sayısı

Bir de bana göre bu kadar yabancı forvet var takımda (Sow, Emenike, Fernandao) yeni bir tane daha alınacak alınsın iyi hoş da Emenike ya da Sow gönderilsin de bir zahmet 1 tane Türk forvet alsınlar
    Abi Emenike gönderilir diye tahmin ediyorum kiralık ve direk satılır.

Aslında Kadlec'de yollabilir Krasic gidebilir. Gitcek adam çok aslında.

Nesil
    2014

Sizce Nani mi? Ronaldo mu?
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Sizce Nani mi? Ronaldo mu?
    Yapma Böyle Şakalar Hacı

Portekiz'de Şuan; Nani'den Önce Ronaldo ve Q7 Var Şu Aşamada 3.Derecede Bir Oyuncu

Portekizliler'in Tüm Zamanlarında Bir Sıralama Yaparsak;

1- Figo
    2- Ronaldo
    3- Pauleta
    4- Eusêbio
    5- Rui Costa
    6- Simao Sabrosa
    7- Nenê
    8- Nuno Gomes
    9- Joao Pinto
    10- Quaresma
    11- Nani
    12- H.Almeida

Diye Sıralanarak Devam Eder.

*** Sıralama Ofansif Oyuncular Arasında Yapılmıştır.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri