Yok Pc çok kasıodu Fm'i bende devam etmicektim.Rica ettim kapadı.
Yok Pc çok kasıodu Fm'i bende devam etmicektim.Rica ettim kapadı.
berkay tam başlayamadan kariyeri kapattıama benimki çok uzun olacak 6.ligden 1.lige
![]()
O kariyer bitmez.![]()
Emre abi kontor at![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat abi Moderatör'lükten alındımı? yada isteyerek çıktımı?![]()
isteyerek çıktı diye biliyorum
Ah be canım olsa dükkan senin biliyorsun vaziyetleri.![]()
benimde -8 murat abi![]()
Kafe uzun zamandır böyle bir gün geçirmedi sanırım.
Ben kaçıyorum artık guşlukta size emanet buralarıda sıkı sıkı kapatın aman diyim.![]()
ne yaptın emre abi biz okula gitcez kuşluku bize bırakma![]()
Ula kontör yok arayamıom anasını satayım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
turkcell'sen 5 sms ten sonra saat 12'ye kadar istediğin kadar sms bedava
Ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler.![]()
Kontör yolluyım mı Murat abiben yatıyorum iyi geceler.
Ben açam bi kuşluğuda...
Merhabalar.
Gece kuşlarına selam, damara devam...
Mehmet Topçu kardeşimize geçmiş olsun diyelim arkadaşlar...
İlk lig maçından 3-1 mağlup ayrılmışlar.
Sakatmış bide peh![]()
Geçmiş olsun Mehmet Topçu...
guşluk yine kayıplarda..
bizim cafeyi söleme bizim de başımız yanar![]()
selam millet kimsecikler yokmu?
sekoprj görünyülüyo kesin reklam yapcakşaka şaka
napıyosunuz arkadaşlar![]()
efendim bazı şahısları görüyoruz konumuzda şimdi nickinin sekopej oldugunu söyleyip rencide etmek istemiyorum gelsin muhabbet edek öyle bakmakla olmaz hem ne demişler biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar![]()
![]()
eğer birlik olursanız hazır serkanıda yalnız yakalamışken,gece kuşları bölümüne bir saldırı düzenleyip,dün öğlenin intikamını ziyadesiyle alalım derim ben![]()
Arkadaşlar 3 gün sonra internetime kavuştum telekomun *****sizliği yüzünden(*** ben koydum forum yasaklamadı yani) üst katın telefonunu yapacaz diye bizimkini bozup gittiler, arayıp bildiriyoz sorun cihazda diyolar sinir oldum. Sabah aşağıdaki iki kutuyu da açtık meğer kabloyu takmamışlar o nedenle giremedim kaç gündür...
Giremediğim bu süre içersinde kafe 3 açılmış haberimiz yok, hayırlı uğurlu olsun diyorumBuna ihtiyaç vardı, ne demişler kafe de bizim guşluk ta
Ben biraz siteyi dolaşayım size iyi sohbetler...
"YÜCE ATATÜRK"