Sayfa 887 / 1204 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
26,581 ile 26,610 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Sneijder , Diego , Kaka üçlüsünden biri daha gelmezse artık yurt dışı transferinde başarısız olduğumuzun kanıtıdır. Podolski , Shaqiri , Reyes , Forlan , Kaka , Diego , Sneijder falan hep uğraşıldığı belli oyuncular.
    1-2 milyon euro için Shaqiri kaçtı, Amrabat'a, Yiğit'e gelince paralar saçıldı. Sneijder gelse bile transferde bence kötüyüz.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    1-2 milyon euro için Shaqiri kaçtı, Amrabat'a, Yiğit'e gelince paralar saçıldı. Sneijder gelse bile transferde bence kötüyüz.
    transferden ziyade elimizde gösterebilecek bir şey yok mesela bu adamların hepsi avrupada belli saygınlıktaki kulüplere gidiyorlar ama galatasaraya bakınca son 7 sezonda 2.clye katılışımız yani oyuncular için geçerli bir sebebimiz yok

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    transferden ziyade elimizde gösterebilecek bir şey yok mesela bu adamların hepsi avrupada belli saygınlıktaki kulüplere gidiyorlar ama galatasaraya bakınca son 7 sezonda 2.clye katılışımız yani oyuncular için geçerli bir sebebimiz yok
    ŞL kozun yoksa para vereceksin risk alacaksın, yoksa vasat oyuncular ile ŞL'ye kalamayacaksın, sonra iyi oyuncular alamayacaksın kısır döngü oluyor. Sene başında ŞL kozu vardı kullanabildik mi ?

Fenerbahçe bu konuda bizden iyi, Fransa pazarını çok etkili kullanıyorlar. Niang'ı, Sow'u almak Shaqiri'yi almakla eş değer benim gözümde.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

ŞL kozun yoksa para vereceksin risk alacaksın, yoksa vasat oyuncular ile ŞL'ye kalamayacaksın, sonra iyi oyuncular alamayacaksın kısır döngü oluyor. Sene başında ŞL kozu vardı kullanabildik mi ?

Fenerbahçe bu konuda bizden iyi, Fransa pazarını çok etkili kullanıyorlar. Niang'ı, Sow'u almak Shaqiri'yi almakla eş değer benim gözümde.
    evet fenerbahçenin fransayı iyi kullandığı doğru biz de biraz italyayı iyi kullanıyor gibi fatih hocanın etkisiyle ve şl kozu ilk defa elimizde vardı ve kulüpler sıralamasında da baya gerideydik ama düzenli başarı geldikçe borçlar yapılandırılıp sıcak para elimize geçtikçe transferde başarılı olabileceğimize inanıyorum

şınayder galatasarayın aradığı isim değil bence , kaka olabılir ama

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    evet fenerbahçenin fransayı iyi kullandığı doğru biz de biraz italyayı iyi kullanıyor gibi fatih hocanın etkisiyle ve şl kozu ilk defa elimizde vardı ve kulüpler sıralamasında da baya gerideydik ama düzenli başarı geldikçe borçlar yapılandırılıp sıcak para elimize geçtikçe transferde başarılı olabileceğimize inanıyorum
    İtalya'yı kullansak bile ne kadar doğru olur ben pek emin değilim. ŞL konusunda katılıyorum sana yıllardır yok ama bunu tolere edebilecek şey para, yönetimimiz verilecek adama vermiyor, alakasız isimlere de para saçıyor bence burada tezatlık var. Anlatmak istediğim bu. Melo mesela, aylarca pazarlık yapıldı adam da yattı kampı kaçırdı, puan kayıplarından kaçan paraları düşündüğüm zaman hatta ola ki şampiyonluk kaçarsa oluşacak zararı düşündüğüm zaman bana uygulanan politika yanlış geliyor. Bir söz vardı ucuz alacak kadar zengin değilim gibi bir şey olmalı, bizim ki o hesap.

Bu arada başkan yarın 14.00'te GS Tv de olacakmış canlı yayında, İtalya'ya transfer için gitmemiş olma ihtimali var bu kadar kısa sürede olacak iş değil çünkü.

Ersin Düzen Matias Silvestre ismini söyledi twitter'dan. Hic macini izlemedim ama Fm profili cok iyi duruyor tam bize gereken stoper.

Sneijder için gitmiştir ama büyük ihtimal eli boş dönecek.
    Milan aracılıgıyla İnter'den oyuncu alabiliriz Onlar kanka. Buyuk ihtimal aralarında da bir transfer dongusu olacaktır bize gelecek adama göre. Ya da Milan'a aradan cıkın demiş de olabilirler cunku onlar da ilgileniyor Sneijder ile.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    şınayder galatasarayın aradığı isim değil bence , kaka olabılir ama
    Katılıyorum. Ama Kaka'yı alacak olsak bişe ŞL'de oynatamayacağımız için bir anlamı olmayacak, o nedenle benim gönlümden Diego geçiyor şuan sadece.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ersin Düzen Matias Silvestre ismini söyledi twitter'dan. Hic macini izlemedim ama Fm profili cok iyi duruyor tam bize gereken stoper.
    Sürekli hata yapıp kadro dışı kalmış bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Scouting ekibimizin geliştirildiğini duymuştum. Nerde bu adamlar çalışmıyorlar mı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İtalyanlar şimdi de Milan'dan Boateng demişler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

@Milanello: Galatasaray are interested in signing both Antonini and Boateng. @OfficialAnto_77 @KPBofficial”

Boateng ırkçılıktan dolayı italyadan ayrılabilirim dedi tabi ama ayrılıpta bize gelmez ingiltereye döner

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sneijder'e 4 milyon euro + maç başı teklif edilmiş, cevap Türkiye'de oynamayı düşünmüyorum olmuş, şimdi merak ediyorum B planı ne ya da bir B planı var mı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Siem De Jong'un menajeri Galatasaray'ın ilgisini onayladı ama Galatasaray büyük ihtimalle Sneijder'i alacak dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sneijder gelirse dünya üzerinde çok büyük sükse yaratırız.Sanmıyorum onun maliyetini karşılıyacağımızı.Ama ya gelirse diyede insan düşünmeden edemiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gelirse harika olur,ama gelmez.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Milan aracılıgıyla İnter'den oyuncu alabiliriz Onlar kanka. Buyuk ihtimal aralarında da bir transfer dongusu olacaktır bize gelecek adama göre. Ya da Milan'a aradan cıkın demiş de olabilirler cunku onlar da ilgileniyor Sneijder ile.
    Oha Milan aracılığıyla İnterden oyuncu almakmı ne yaptın usta sen

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://skorer.milliyet.com.tr/musler...98/default.htm

Galatasaray Muslera'yı bu parayı satarsa gerçekten büyük bir başarı elde eder. 25 Milyon Euro.

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Oha Milan aracılığıyla İnterden oyuncu almakmı ne yaptın usta sen
    Böyle bir tepki geleceğini biliyorum ama işte görmeden bilmeden konuşmamak lazım.
    O iki klübün yoneticilerinin arası inanılmaz iyi aşağı yukarı her sene aralarında oyuncu değiş tokuşu olur. Pirlo da o değiş tokuşların birinde Milan'a gitmiştir. Seedorf da aynı şekilde. Yani onlar birbirleriyle baglantılı klüpler. Gs-Fb gibi değil

Ünal Aysal: "Sneijder için müzakereler başladı ancak her şey önümüzdeki günlerde netleşecek."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sneiljder transferi müspet bir ivme kazanmış. Yine yedi cezayı SPK'dan Ünal Aysal.

Moratti ile yemek yediğiyle kalacak adamın geleceği yok. Ben hiç ihtimal vermiyorum.

Ünal Aysal tekrara düşmeye başladı açıklamalar hep aynı tarz, ilk başlarda daha iyiydi. Başkanım Elmander deniliyor cevap aldık, bu kadar olacak ya diyalog.

Yine gaza geldi, Carlinhos dedi Chadli dedi, hiçbiri gelmeyecek yine aynı senaryo lafta kalacak. Hemen arkasından indirim falan diyor, para için kadro dışı kalan Sneijder bize niye indirim yapsın ki ?

Ünal Aysal: "Chadli, Carlinhos ve Sneijder transfer listemizdeki isimler..."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chadli,Carlinhos ve Sneijder transfer listemizdeki oyuncular.Sneijder gelsin,Carlinhos ile.Bakalım ne sonuç çıkıcak Sneijder'den.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sneijder gelse keşke.Kendisini çok seviyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    http://skorer.milliyet.com.tr/musler...98/default.htm

Galatasaray Muslera'yı bu parayı satarsa gerçekten büyük bir başarı elde eder. 25 Milyon Euro.
    Muslera' nın satışı hiçbir türlü başarı değildir bence. Daha iyisini veya ona yakın kalitede bir kaleci bulmamız çok zor. Hedeflerimiz var diyorsak eğer, onu gerçekleştirmemiz için gereken parçalardan birini satmak hiç de akıl karı değil.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Muslera' nın satışı hiçbir türlü başarı değildir bence. Daha iyisini veya ona yakın kalitede bir kaleci bulmamız çok zor. Hedeflerimiz var diyorsak eğer, onu gerçekleştirmemiz için gereken parçalardan birini satmak hiç de akıl karı değil.
    20-25 milyon euro'ya satabilirsek süper bir iş olur. Yabancı kontenjanı açılır, Onur Kıvrak'ı da alabilirsek çok sağlam olur. Muslera çok iyi kaleci ama satılamayacak futbolcu yok, ederi varken göndermek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

25 m Euro'nun altına kesinlikle satılmamalı Muslera. Aksi halde elimizde kalsın. Çünkü Onur falan Muslera'nın yerini doldurmaz.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    25 m Euro'nun altına kesinlikle satılmamalı Muslera. Aksi halde elimizde kalsın. Çünkü Onur falan Muslera'nın yerini doldurmaz.
    Bence rahat doldurur. Çok karlı olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yıllardır kaleci sorunu çekiyoruz,iyi para deyip satmamalıyız.Muslera ilaç gibi geldi,onun yerine gelecek kaleci en az onun kadar iyi oynasa da bence öyle bir riske girmemeliyiz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri