jenkinson muşbu arada faul dışarda
jenkinson muşbu arada faul dışarda
ManU yeter artık ayıp ediyosunuz.Bugün Londra başkentliği Manchester'a verse kimse itiraz etmez.
![]()
Nasri kariyerim için City'i seçtim demekte pek haksız değilmiş. Arsenal'de kalıp Manchester'dan 6 tane yiyeceğine hem City'de birbirinden kaliteli oyuncularla birlikte oynuyor hem de daha güzel para alıyor.
Bugün City Tottenham karşısında muhteşem oynadı. 4-0'dan sonra zorlasalardı farkı daha da açabilirlerdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
penaltı bu kez 7 geliyo![]()
ve gol 7-2 oldu rooney hattrick yaptı
7-2. Tarihi maç
Just roo it7-2
Tahmin ediyorum Wenger'in sezon sonu artık sonu gelir.
Manchester 12 Londra 3.![]()
Wengerin Sonu Geliyor Artik Galiba..
Van Persie O kolaycik penaltiyi kacirmasaydi mac su an farkli yerlerdeydi
Szczęsny e yazık oldu cidden çok iyi bi kaleci olabilcek bi adamın kariyerinde 7 gol yemesi gerçekten kötü
ashley young müthiş attı acııyın az insafınız olsun ya 8-2 tuttuğum 3 takımın 2 si fark yedi manchester takımlarından
8-2? sakin ol man utd.
Wenger ne olacak merak ediyorum![]()
bitti işkence 8-2 bu saatten sonra forza chelsea diyorum![]()
8-2 bitti oha oha oha manchester dagitti resmen ama hic bir zaman bitmicek icimdeki arsenal sempatisi![]()
Szczęsny ye yazık cidden bu takım yüzünden adamın kariyerine 8 gol yediği bi maç eklendi
Arsenal eski Arsenal degil artik, ya sonu Leeds gibi olursa diyor bazi arkadaslarim ama o isin sakasi tabi, koskoca Arsenal Leeds'in haline dusecek degil ya, para bol nasilsa.
RT @emregonlusen: İngiltere PL'de günün bilançosu Manchester:13-Londra:3
Arsene Wenger: 8 yiyen takimlar sampiyonlar ligine alinmamali
alex ferguson: "birkaç maçtan yola çıkıp arsene'in bu kulübe neler kattığını unutacak insanlar çıkacaktır. bu, adaletsiz bir yaklaşım olur."
Once a Gunner always a Gunner - we will be back.
emmanuel eboue
"Average age of today"s starting 11s: Man Utd 23 v Arsenal 23.6. Quality youth vs Average youth. The Arsenal myth exposed.
Case Closed."
Bu maçta Arsenal'in yaş ortalaması Manchester'ın üstündeymiş. Kaliteli gençler, vasat gençlere karşı. Arsenal efsanesi çöktü denmiş.