Sayfa 89 / 220 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
2,641 ile 2,670 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şaşırmadım. Artık bizde sezona sakatlarla başlamak adet oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Offff arkadaş.Ne bitmez çileymiş bizimkisi.Kaldık mı yine Cenk'e.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hıncal Uluç yazmış.

Van'da soru.. "Beşiktaş bu yıl ne yapar?.."
    Van'ın ana caddesinde dolaşıyoruz.. Tanıyan yaklaşıyor.. "Selamünn aleyküm.." Sonra soru geliyor.. "Beşiktaş bu sene ne yapar?.."
    Gevaş'ta öğle yemeğindeyiz.. Yan masalardan geliyorlar.. "Selamün aleyküm.." Sonra soru geliyor.. "Beşiktaş bu sene ne yapar?.."
    Erciş'te devasa iftar çadırı.. Aralarında dolaşıyorum.. Masalardan dönüyorlar.. "Selamün aleyküm.." Sonra soru geliyor.. "Beşiktaş bu sene ne yapar?.."
    Yani, Van ağır bir deprem geçirmiş.. Maddi manevi kayıplar devasa.. Çoğu hâlâ konteyner evlerde yaşıyorlar.. İşleri, ekmekleri var mı, tartışılır.. Ama soruları gene de "Beşiktaş.."
    Merak etmez misiniz, Van'daki bu Beşiktaş aşkını..
    Futbol aşkına bir itirazım yok.. Üçüncü Dünya Savaşı çıksa, biz gene futbol konuşan milletiz ama, bu Beşiktaş aşkı neden?..
    Nuray'a sordum.. Bizim Van gezisinin mihmandarı, Vanlı dost, Nuray Haytabaşı..
    "Deprem sonrası, çadırlar yetersiz, konteyner evler kurulmamışken kar bastırmıştı geçen yıl.. Vanlılar donuyorlardı.. İşte o günlerde buz gibi bir havada Beşiktaş tribünlerinde insanlar soyundular.. Çıplak kaldılar.. Atkılarını, ceketlerini, gömleklerini Van'a gönderilmek üzere sahaya attılardı ya.. O gün bugün, Van, Beşiktaşlı.."
    Bakar mısınız?.. Oturup altı ay düşünmez misiniz?. Bu ülkenin siyasileri, yöneticileri düşünmezler mi?..
    Doğu insanı ne kadar sıcak, ne kadar yakın.. Ne kadarcık sevgi, ilgi yetiyor, onun canını almaya..
    Van'ın, Doğu'nun sevgiye, ilgiye ihtiyacı var.. Yakınlığa, kucaklanmaya ihtiyacı var.. Elimizi uzatsak, yeter!.. Uzatsak ve çekmesek..
    Van'da çok sorulan sorulardan biri de "Fatih Altaylı'yı tanıyor musun?." Tanımam mı?..
    "Hatrın geçer mi?.." Geçer tabii.. "O zaman Hıncal Ağbi Vanlı hemşerimiz Fatih'e söyle, Van'ı daha çok yazsın.."
    Fatih, Van'ı en çok yazanlardan biri.. Ama yetmiyor.. Vanlı ilgiye sevgiye aç, o unutulmuş, o terk edilmiş insanlar nerdeyse depreme medyunu şükranlar, Türkiye'ye, orda bir Van olduğunu hatırlattığı için.. Ülkenin dört bir yanından yağan yardımlar onları nasıl, ama nasıl mutlu etmiş..
    Maddi değil, manevi mutluluk sebepleri.. "Bizi unutmamışlar. Bizi terk etmemişler.. Bizi seviyorlar demek.."
    Hepsinin dilinde "Şükran.. Şükran.. Şükran.."
    Kendilerine yapılan en küçük şeyi dahi unutmuyorlar.. Ama öyle açlar ki, yıllar, yıllardır, "Ne olur Van'ı unutmayın.. Ne olur Van'ı unutturmayın" diyorlar, bana her fırsatta..
    "Aman Fatih daha çok yazsın" dedi bir delikanlı.. "Bizim Van stadı depremde ağır hasar gördü. Geçenlerde başbakan geldi konuştu.. Milleti statta topladılar ama, çökme tehlikesi var diye tribünleri açamadılar. Vanspor'a stat lazım ki, maçlarımızı kentimizde oynayalım. Fatih Ağabeyimiz peşini bırakmazsa bu işi çözer.."
    Geçen gidişimde Çaldıranspor'un malzeme ihtiyacını yazmıştım. Üç ay sonra Çaldıran'dan mektup geldi.. "Hıncal Ağbi yeter, artık başka yere yardım etsinler.. Depolarda, gelenleri koyacak yer kalmadı" diye..
    Benim milletim de böyle öte yandan.. Hazır. Koşmaya, kucaklamaya hazır!..
    O zaman bir düşünün, iyi bir düşünün bakalım, kabahat kimdedir?..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Cenk'in maaşı 675.000 TL den 1.500.000 TL ye çıkarılmış.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Necip'in kontratıda yükseltilecekmiş...

''KADRO KONUSUNDA İSTEKLERİMİZİN YARISINI YAPABİLDİK''
    Ahmet Nur Çebi, yeni sezon için futbol takımında oluşturdukları kadronun tam anlamıyla istedikleri ölçüde olmadığını dile getirdi.

''Tam kendi kurduğumuz takım diyemeyiz'' ifadesini kullanan Çebi, ''Kurumlar daha önce yapılan sözleşmelere bağlıdır. Tam olarak gönlümüze göre yapamadık. İsteklerimizin bir yarısını gerçekleştirebildik. Mevcut kontratlar buna müsaade etmedi. İnşallah bir sonraki sezon kendi arzumuza göre kadro realize olur'' diye konuştu.

Buna rağmen bu sezon Beşiktaş'ın çok farklı bir görüntü vereceğini kaydeden İkinci Başkan Çebi, ''Gençleşmeyi hedeflemiş bir takım var. Takım ruhunu becerebilen ve de gelecekte Beşiktaş'a katkı sağlayabilecek olan bir takım yapmaya çalıştık. Bu takımın bunları gerçekleştireceğine eminim'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk'in yükseldiyse onun da yükselmesi lazım tabi. Necip hakediyor hiç değilse.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Cenk'in yükseldiyse onun da yükselmesi lazım tabi. Necip hakediyor hiç değilse.
    Hiç katılmıyorum.Necip kendini hiç geliştiremedi.Fabregas bekliyorduk.Ernst bile olamadı.
    Last edited by vego : 17.Ağustos.2012 at 19:41

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Hiç katılmıyorum.Necip kendine hiç geliştiremedi.Fabregas bekliyorduk.Ernst bile olamadı.
    Takım olarak şu ana kadar ne yaptık ki Necip'de belirgin bir şey yapsın. Fernandes bile yeteneğini tam olarak kullanamazken Necip'e yüklenmek yanlış olur bence. Tamam beklenen gelişmeyi sağlayamadı ama bir de oynayan bir takımda izlemek lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Necip üstüne koyması gerekirken olanı da kullanamıyor bana kalırsa. 2 yıl önceki Necip kesinlikle daha iyiydi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Necip'in gelişmesi için onu ekstra çalışmaya itecek bir itici güç olması lazım. Yoksa maalesef A takıma çıkan genç oyuncular yerinde sayıyor. Nasıl Emre Çolak önünde yerli/yabancı rakipleri olduğu için -biraz da Fatih Terim'in dürtüklemesiyle- fiziğini ve oyununu oldukça geliştirdi, Necip'in de ekstra gayret göstermesi lazım. Yoksa yeteneğine yazık edecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Necip'in yeteneği pek yok. Gücü var, futbol zekası var. Biraz daha güçlenip futbol zekasını iyi kullanabilirse Beşiktaş için kazanç olur.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Necip bu sene 2. kaptanlığa getirildi, üstüne maaşı da iyileştirilecek. Buna rağmen, performansında olumlu bir değişme olmazsa; bir daha hiç olmaz.

2 sene önceki Necip, bence de çok daha iyiydi.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Bizim forvet işi noldu Batuhan ile kapandı mı o defter?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çıkan son haberlere göre forvet transferi rafa kalktı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yıllar sonra ilk defa neredeyse para harcamadan transfer sezonunu bitiriyoruz. Çok merak ediyorum sezon sonu kaçıncı olacağımızı. Eğer 3. ya da 4. olursak bu bence maddi açıdan büyük bir başarıdır. Milyonlar harcayıp 4. olduktan sonra para harcamadan aynı derecede bitiriliyorsa söylenecek söz bile yok önceki yönetimlere.

Ayrıca Yıldırım Demirören TV yayın gelirlerini bize önceden teslim etmiş. Sana ettiğim bedduaların haddi hesabı yok be adam senden gelecek iyilik düşmanımdan gelsin. Gerçi düşmansın zaten ya orası da ayrı konu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

besiktas - galatasaray maçi biletleri satisa cikmis.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

fanatik galatasaraylıyım ama şu fotoğraf çok hoşuma gitti

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ahmet Cebi: "GS taraftarinin Inonu'ye bu hafta gelmeyecegi ile alakali bir karar yok."

Ahmet Cebi: "Ancak GS camiasina da gonul kirikligimiz var. Bir stadda oynamak, orada onlarin misafiri olmak bu kadar kirici olmamazliydi."

Ahmet Cebi: "Bizi kendi stadlarina istemeyenlerin, bizim stadimizda isi olmayacagini dusunuyorum."

Ahmet Cebi: "Taraftari da yonetimi de Galatasaray'dan kimse Inonu'ye gelmesin."

Ahmet Cebi: "Galatasaray camiasinin yaptiklarini unutmadik. Canlari yanarsa akillanirlar belki."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Feda dersek alırlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Talking

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ahmet Cebi: "GS taraftarinin Inonu'ye bu hafta gelmeyecegi ile alakali bir karar yok."

Ahmet Cebi: "Ancak GS camiasina da gonul kirikligimiz var. Bir stadda oynamak, orada onlarin misafiri olmak bu kadar kirici olmamazliydi."

Ahmet Cebi: "Bizi kendi stadlarina istemeyenlerin, bizim stadimizda isi olmayacagini dusunuyorum."

Ahmet Cebi: "Galatasaray camiasinin yaptiklarini unutmadik. Canlari yanarsa akillanirlar belki."
    Bu nedir ya çocuk gibi
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İlk 3 cümle ile son 2 cümle arasında ciddi bir anlam kopukluğu var. Son 2 cümlede olayın boyutu ve hitap şekli değişmiş.

Bu şekilde açıklamaları Beşiktaş camiasına yakıştıramıyorum. Benim tuttuğum takımın yönetici böyle olmamalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post

Oldu futbolcularda gelmesin ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yakında borçlara ortak olmadık diye kızacaklar bize

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu açıklamalarından sonra Q7 - Baros takası teklifi Albayraktan geldi, başkanımız ABD'de döndüğünde değerlendireceğiz de diyor. Bu da 3. boyut. Maça geldi mi, istemiyoruz, transfer oldu mu düşünelim, iyi valla.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Haftaya Beşiktaş maçı var ya o yüzden dönüyor bu muhabbet. Quaresma'nın aklını çelip kötü oynamasını sağlayacağız.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ahmet Nur Çebi :Yildirim Demiroren Besiktas'a hizmeti gecmis 8 yil baskanlik yapmis biridir. Maça gelmesinden mutluluk duyarim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gitgide bu Ahmet Nur Çebi antipatik gelmeye başladı. Böyle giderse sonu yakındır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şansal Büyüka Beşiktaş'taki çok önemli gelişmeleri Maraton'da açıkladı. Büyaka, ilk olarak Fernandes'in ayrılmak istediğini açıklarken, "4 gün önce Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın yanına giderek gitmek istiyorum. Aklım karışık, bana izin verin. Samet Aybaba ise, 'Eğer aklın karışıksa, Barcelona'da bile olsan oynamazsın. Onun için getir 15 milyon Euro, o zaman gidebilirsin yanıtı verdi.' Fernandes ise böyle bir para yok dedi" Sonuçta Fernandes takımda kaldı" dedi.
    Gerçekten yönetim ve teknik heyet hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Sıkıcı olmaya başladı işler.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

beşiktaş yöneticisi bu açıklamaları yaptıysa kendini ve yönetimini rezil edip küçük düşürmekten başka birşey yapmamış.
    adamlar senin stadın oynamanı istemeyebilir.sen nasıl gelmesinler istemiyoruz falan dersin kendi evinde ağırlayacağın maçta
    ağırlamak, misafir etmek, ev sahipliği ?
    oldu olacak topçularda gelmesin
    böyle kendi reklamını yapan yöneticiler türk futboluna kluplere büyük zarar veriyor.
    bu adamın beşiktaşı umursadığını sanmıyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Yakında borçlara ortak olmadık diye kızacaklar bize
    Her seferinde olayın bizler ve onlar boyutuna taşınması çok gereksiz bir hareket.Hele ki burada A.Çebi'nin açıklamalarını destekleyen bir tane de Beşiktaş'lı çıkmamışken.Bu adam geldiğinden beri saçmalıyor sürekli ve Beşiktaş taraftarı da bu duruma tepkili.Bizim hassas durumumuzu işin içine katarak A.Çebi'nin yorumuna tepki göstermen hiç hoş değil.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri