HakanBalta GS TV'ye ropörtaj verdi ayrıca yarın resmi imzayı atçak.....
Özer Hurmacı sağ kanatta mı oynuyor???
Ohoo bunlar transfer mi!
Fenerbahçe Beyonceyi getirdi...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ReaL Madrid 2![]()
Bu N Yaa NoLuyo Ozer,SeLcuk,BaLta Yavaşşş Ağır GeLebıLır Bıze
Servet'i Kessinde Defans'tan Ben Kımsenın GeLmemesınede Razıyım
Arkadaslar sanırım özerde bizde kiralık oynayacak begenirsek bonservisini alma yetkimiz bulanacak![]()
Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a verecek. Galatasaray ile Ankaraspor arasında yapılan protokole göre Necati Ateş sezon sonunda Ankaraspor'da kalmak isterse, Mavi-beyazlı kulüp Özer'in transferinden alacağı 1.5 milyon Euro'nun 500 bin Euro'sunu iade edecek.
Baki'ye kendine takım bul demişler alabilirseniz süper olur.![]()
Özer işi sezon sonuna kalırsa olmayacakmış gibi geliyor bana!
Melih Gökçek'in Ankaraspor'u hiç güven vermiyor bana bu konularda... FB daha yüksek teklif yapar onlara verirler.
Hakan Balta ne stoperi yahu, nereden duyuyorsunuz bunları, anlamak güç. Forvetten bozma bir sol kanat adamı Hakan Balta, stoperde iş yapamaz. Sol kanatta bence Türkiye'nin en iyi 3 adamından biri.
özer hurmacı müthiş bir transfer...
Tadından yenmez..
Umarım, Necati sezon sonunda Ankaraspor'da kalmak istemez.Hem paradan yırtarızhem de oyuncumuzu kaybetmeyiz.Ben inanıyorum, Necati Ateş bu takıma çok şeyler katacak.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Necati seneye Gelir banko oynar göreceksiniz....
Özer bizde oynayacakmıs öyle diyorlar begenirsek bonservisini alacakmısız....
İşler karıştı, yönetim transfer piyasasını alt üst ediyor..![]()
içimden bir ses dıyokı asıl bomba en sonda patılıcak.
Özer bizde kiralık oynayacak fakat sezon sonu geldiği zaman 1.5 miyon euro verip alacağız eğer necati canı isterse Ankarada kalırsa 1 milyon euro vereceğiz sadece özer için....
Özer suanda bize gelecek deneme gibi olacak![]()
Necati huzursuz bir adam,onun gibisini Galatasaray çok bulur,bence kalması çok saçmaydı gerek kişisel gerekse oyunculuk anlamında hiç beğenmediğim bir oyuncu, Kalli'yi bu yüzden sevdimm adam kumaştan anlıyor..Bomboş şut atmaktan başka bi işe yaramayan bir adam 20 şuttan elbet birini gol atacak,atıyordu!!Seneye de mümkünse gelmesin geriiii,ben iyi futbolcu seyretmek istiyorum ezeli rakibimde
Özer mükemmel bir transfer bencee, tebrikler..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
transfer donemı 7 eylule uzatıldı denıyo dogrumu
7 ağustos muabi eylüle girdik
hayır uzatılmadı çünkü SAKARYASPOR yönetimide istemişti ama olmadı red cevabı elmişti...