Sayfa 89 / 142 İlkİlk ... 3979878889909199139 ... SonSon
2,641 ile 2,670 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu da var; Fenerbahçe iyileştirme yapacaktı Aurelio kalacak olsa ve Aragones için Aurelio çok önemli bir oyuncu olsa mutlaka takımda kalmasını isterdi. Ve Aragones kalmasını isteyince ne olursa olsun Aurelio takımda kalırdı.

Daha Avrupa Şampiyonası başlamadan Aragones ile görüşmeler başladı, orada Aurelio ayrılmamalı kesin raporu vermemiş demek ki ve düşündüğü başka şeyler var. Bu nedenle de Aragones'in kalması için çok ısrarcı olmaması nedeniyle eksikliğinin pek sorun yaratmayacağını düşünmek istiyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sanmıyorum Aurelio'nun ayrılmasına Aragones'in göz yumacağını.Aurelio gitmek istedikten sonra F.Bahçe hiç bir şey yapamazdı ve öylede oldu...

İspanya milli takımında Aragones'in prensi Senna'ydı.F.Bahçe'de de Aurelio'yu kullanacaktı,bence üzülmüştür Aragones...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Neredeyse gittigi iyi oldu diyeceksiniz yahu Aurelio gibi bi futtbolcuyu kim istemez ki, takımında bence cok büyük bir eksik. Bakalım fb bu mevkii için oyuncu transferi yapacak mı; yoksa maldonadoya güvenecek mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

1 ay önce Aragones Aurelio kilit oyuncum, mutlaka takımda kalmalı demiş olsaydı daha Fenerbahçe ile anlaşmadan, ne olursa olsun Aurelio takımda tutulurdu. 2 istiyorsa 3 verilirdi tutulurdu.

Elbette takımda Aurelio'nun olmasını istemiştir Aragones ama bu opsiyon olayları da anlatıldığında ayrılırsa da çok önemli değil demiş olabilir. En azından Aurelio ile özel görüşür, takımda kalmasını isterdi Aragones ve ikna edebilirdi. Bu şekilde düşünmek işime geliyor açıkçası ve Aragones'in transferle ya da transfersiz onun boşluğunu dolduracağına şüphem yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fehmi Mert Günok A Takım'da, Volkan Babacan'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, özellikle fizik ve yer tutuş konusunda yaşına göre çok çok iyi ve inanılmaz olgun.

Ayrıca manken fiziği var, yakışıklı, tarz ve yakışanı giyiniyor, reklamdan müthiş paralar kazanabilir..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Neredeyse gittigi iyi oldu diyeceksiniz yahu Aurelio gibi bi futtbolcuyu kim istemez ki, takımında bence cok büyük bir eksik. Bakalım fb bu mevkii için oyuncu transferi yapacak mı; yoksa maldonadoya güvenecek mi ?
    Kendisi de gitmek istiyormuş ki gitti, opsiyon nedeniyle kalıp kafasında karışıklık olacağına gitmesi daha iyi olu yorumlarını yapmıştık geçmişte. Bu şekilde düşününce gittiğinin iyi olduğunu bile diyebiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aurelio gitmeyi kafasına koymuş,kimse ikna edemezdi bence.1 Ay önce Aragones takımı mı tanıyordu Serkan Abi Allah aşkına?Takımdaki çoğu kişiyi tanımıyordu belki de,bırak bunları konuşmayı.Adam İspanya milli takımı ile Euro 2008'de Aziz Yıldırım'la takım muhabbeti yapacak değiller ya...

Transfer yapılmadığı sürece,F.Bahçe'nin mevcut kadrosunda Aurelio'nun boşluğunu doldurabilecek bir oyuncu yok,bu tartışılmaz bile.Maldonado,Selçuk ve Deniz'i toplasan Aurelio etmez,kendimizi kandırmayalım...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    Taraftarı olmadığım takımın forumuna yazmak adetim değildir ama yazmadan edemedim. Dikkat çekmek istediğim bir husus var ve bunu kendi takımım olan Galatasaray'ın bir örneğinden vereceğim. Ribery davasında da Galatasaray'ın elinde, Ribery'nin alması gereken ücretin sözleşmedeki maddeler çerçevesinde ödendiğini gösteren dekont vardı. Sonuç: Ribery yaklaşık 2 yıl geçici lisansla oynadı ve sonunda da Galatasaray haksız bulundu. Kısaca, şayet herhangi bir şekilde sözleşmedeki maddeler ihlal ediliyorsa hiçbir Avrupa kulübü bir oyuncuyu transfer etmez. Kaldı ki Betis'in de kendi avukatları var ve en ince ayrıntısına kadar incelemişlerdir sözleşmeyi. Önümüzdeki günlerde, sözleşmede "Her iki taraftan birisi aksini istemedikçe opsiyon geçerlidir." gibi bir madde çıkarsa hiç şaşırmayın derim ben.
    Roma'nın Mexes için yaptığını, bir transfer sezonu oyuncu transferi yasağı aldığını, yüklü paralar ödeyerek işin içinden çıktığını çok çabuk unuttuk galiba.

Galatasaray'ın parayı zamanında ödemedi, Ribery FIFA'ya başvurup kararı çıkarttırınca hemen ödediler ama zamanında ödenmez ise hiç bir anlamı yok zaten.

Ayrıca para ödemeden borcu yoktur yazısı aldıkları için FIFA olaya tamamen Ribery tarafından yaklaştı, FIFA ek sözleşmelere, ek protokollere, ek dosyalara kesinlikle karşı, bu sözleşmeler tamamen yok sayılıyor.

Ödeme dediğinin makbuzu olur, hiçbir maaş elden ödenmez futbol dünyasında, o zaman adı vergi kaçırmak olur maalesef, ödemeler için protokoller var, usülünce ödeme yapmak zorundasın, kurallara uymadan yaparsan ödesen bile ödememiş sayılabilirsin işin vahim kısmı..

--

Cuma günü kadroya katılmazsa FIFA kanalı ile Aurelio'ya ihtar çekilecek, opsiyon UEFA ve TFF onaylı, imzalarsa konu FIFA'ya taşınmadan bile çözülür, 7M$ hemen gelir merak etmeyin..

Ayrıca imzaladığı anda Betis'in soruşturması başlar, sonunda ceza yiyecekler, tazminat ödeyecekler, ödemezler ise transfer hakları kapanır..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Real Betis de doğruladı!

Real Betis Mehmet Aurelio'yu transfer ettiğini resmi sitesinden duyurdu. Resmi siteden verilen haberde milli futbolcunun yarın (Perşembe) sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Aurelio'nun İspanya saatiyle 12.30'da Sevilla havaalanına geleceği ifade edilirken Brezilya asıllı futbolcunun Real Betis'in bu sezonki ilk transferi olduğu da haberde verildi.

İspanyol gazetelerinin internet sitelerinden de Aurelio'nun Real Betis ile anlaştığı haberleri verilirken, Aurelio'nun peşinde Deportivo ve Villarreal gibi kulüplerin de olduğu ancak Real Betis'in "yarışı kazandığı" yorumu yapıldı.

Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, İspanyol basınında yer alan açıklamalarında Aurelio'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin sona erdiğini ve serbest bir futbolcu olarak Real Betis'e geldiğini iddia etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aragones daha avrupa şampiyonası başlamadan Fenerbahçe'nin şampiyonlar liginde oynadığı tüm maçları izlediğini kendisi açıkladı. Takım ve oyuncular hakkında bilgisi vardı.

Doldurulup doldurulmayacağını da oynatacağı sistem ve zaman gösterecek. Büyük kayıp ama karar vermek için beklemeliyiz.

Tuncay'ın yerini dolduracak oyuncu da yoktu, bazı maçlarda takımın ruhu yok, Tuncay'ın yokluğu hissediliyor dendi. Ama avrupada en başarılı senemizi yaşadık. Tek maçlık bakarsak mutlaka Aurelio'yu aradığımız maçlar olacaktır, bunu kabul ediyorum ama tek oyuncu üzerine değil, sistem üzerine, uzun vadeli düşünürsek yeri doldurulamayacak değildir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Aurelio gitmeyi kafasına koymuş,kimse ikna edemezdi bence.1 Ay önce Aragones takımı mı tanıyordu Serkan Abi Allah aşkına?Takımdaki çoğu kişiyi tanımıyordu belki de,bırak bunları konuşmayı.Adam İspanya milli takımı ile Euro 2008'de Aziz Yıldırım'la takım muhabbeti yapacak değiller ya...

Transfer yapılmadığı sürece,F.Bahçe'nin mevcut kadrosunda Aurelio'nun boşluğunu doldurabilecek bir oyuncu yok,bu tartışılmaz bile.Maldonado,Selçuk ve Deniz'i toplasan Aurelio etmez,kendimizi kandırmayalım...
    Haklısında Maldonado'yu çok az iziledik belki bir şans daha verilebilir diye düşünüyorum.Çünkü yönetimin uzun süre izlediği bir adam vs. bence de dolduramaz ama eğer bir yabancı gelirse Maldoando'yu da onla forma yarışında görebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tamam Maldonado kötü oyuncu değil ama Aurelio çok farklıydı.Bütün takımın kötü olduğu maçlarda bile Aurelio müthiş oynuyordu.Aurelio'nun kötü oynadığı maç aklına gelen varmıdır,ben hatırlamıyorum...

Birincisi çok çevik,seri ve atletik.Fiziği çok iyi olmamasına rağmen mükemmel kullanıyordu fiziğini.Top kapma yeteneğine diyecek laf yok zaten.Son iki yıldırda tekniğini geliştirmişti ve ileriye de çok iyi top taşıyordu.Milli takıma girdiği andan beride çehresini değiştirmişti takımın...

Maldonado'nun ise hareketsiz bir yapısı var.Al gülüm ver gülüm bir stili var.Asla Aurelio'nun yerini dolduramaz.En üst seviyeye çıksa bile dolduramaz,bu benim şahsi görüşüm.Aurelio gittiği için bir rakip takım taraftarı olarak son derece mutluyum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam Maldonado kötü oyuncu değil ama Aurelio çok farklıydı.Bütün takımın kötü olduğu maçlarda bile Aurelio müthiş oynuyordu.Aurelio'nun kötü oynadığı maç aklına gelen varmıdır,ben hatırlamıyorum...

Birincisi çok çevik,seri ve atletik.Fiziği çok iyi olmamasına rağmen mükemmel kullanıyordu fiziğini.Top kapma yeteneğine diyecek laf yok zaten.Son iki yıldırda tekniğini geliştirmişti ve ileriye de çok iyi top taşıyordu.Milli takıma girdiği andan beride çehresini değiştirmişti takımın...

Maldonado'nun ise hareketsiz bir yapısı var.Al gülüm ver gülüm bir stili var.Asla Aurelio'nun yerini dolduramaz.En üst seviyeye çıksa bile dolduramaz,bu benim şahsi görüşüm.Aurelio gittiği için bir rakip takım taraftarı olarak son derece mutluyum..
    İnşallah onun kadar iyi bir ön libero gelir o zaman

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Brezilya'da oynayan devre arası 1-2 oyuncu ile görüşüldü diye duydum, Arouca hemen yerini doldurabilecek bir oyuncu.

Fenerbahçe'de transfer bitmez, oyuncu kalitesi düşmez..
    Bir çok oyuncu takip ediliyor ve menajerler aracılığı ile ön görüşmeler yapılıyor.
    Last edited by Cengo : 09.Temmuz.2008 at 23:26

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Oynamadan hemen yerini dolduracak bir oyuncu demek yanlış.Maldonado için Güney Amerika'nın en iyi önliberosu deniliyordu,ama geldi olmadı,bir şeyler uymadı ve oynayamadı.İstikrarı yakalamak önemli.Aurelio onu mükemmel yakalamıştı.Açıkcası Senna ayarında birisi gelmedikçe yeri dolmaz...

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hiç mutlu olma bence, Brezilya'da oynayan devre arası 1-2 oyuncu ile görüşüldü diye duydum, Arouca hemen yerini doldurabilecek bir oyuncu.

Fenerbahçe'de transfer bitmez, oyuncu kalitesi düşmez..
    Bir çok oyuncu takip ediliyor ve menajerler aracılığı ile ön görüşmeler yapılıyor.
    Arouca'yı hücum oyuncusu olarak biliyorum ama?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Aynen Arouca tam bir dm değil bildiğim kadarıyla Emana tarzı, asıl mevkii amc ama dm de oynayabiliyor...

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Biraz uçmuşsun Xabi Alonso'yu, Sissokko'yu nereye alıyorsun?Bu yazdığın isimlerden çoğu kaliteli oyuncular ve zor getirilebilcek oyuncular.Ama ilk yazdığım 2 isim imkansız gibi.Ama bu isimlerden neredeyse hepsi Aurelio'nun yerini doldurur.Yalnız Arouca konusunda şüphelerim var , kendisi mc bildiğim kadarıyla.Yani 2 yönlü bir oyuncu ama defansif yönü pek kuvvetli değil sanırım...
    Güiza bile geldiğine göre, Sissoko ile Xabi Alonso da gelebilir, tek sorun bence bonservis ücreti zira ikisi de 15-20 milyon Euro arasında. Alınırsa büyük iş başarılmış olur tabii ama bu sadece benim beklentim, yönetim kimlere yönelir bilemeyiz.

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Evet Olcan gitti. Gitmesi iyi oldu, Karşıyaka'da da pek parlak bir sezon geçirmemişti.

Avusturya kampının ilk gününde sol ayak bilek kemiği kırılan ve Münih'te ameliyat olan Brezilyalı oyuncumuz Deivid de Souza'nın cuma günü Kitzbühel'deki Arosa Resort'e geleceği açıklandı. Münih'te Goggenhausen Hastanesi'nde başarılı bir ameliyat geçiren oyuncumuz ameliyat sonrası tedavisini kamp bitene kadar takımımızın kaldığı otelde tamamlayacak.

Yukarıda verilen habere bakarsak Deivid ile yollar ayrılmayacak.
    Olcan'ın gitmesine sevindim, bir oyuncu bu yaşına kadar eğer kendini gösteremediyse zaten onu daha fazla takımda tutmanın anlamı yok.

Deivid ile yollar ayrılmaz, en fazla sözleşmesi askıya alınır bu habere göre. Aragones'in bu tutumu çok güzel, Deivid'i İstanbul'da veya kendi ülkesinde değil de takımla birlikte tedavi olmasını, dinlenmesini sağlaması takım ruhu oluşturma çabasını gösteriyor.

Şu da var; Fenerbahçe iyileştirme yapacaktı Aurelio kalacak olsa ve Aragones için Aurelio çok önemli bir oyuncu olsa mutlaka takımda kalmasını isterdi. Ve Aragones kalmasını isteyince ne olursa olsun Aurelio takımda kalırdı.

Daha Avrupa Şampiyonası başlamadan Aragones ile görüşmeler başladı, orada Aurelio ayrılmamalı kesin raporu vermemiş demek ki ve düşündüğü başka şeyler var. Bu nedenle de Aragones'in kalması için çok ısrarcı olmaması nedeniyle eksikliğinin pek sorun yaratmayacağını düşünmek istiyorum.
    İspanyolların ön liberoları, defansif orta sahaları veya oyunu iki yönlü oynayan oyuncuları meşhurdur. Belki de Aragones'in kafasında İspanya'dan getireceği bir oyuncu vardır. Genç ve geleceğe yönelik, belki de tecrübeli bir isim getirmeyi planlıyordur, bilemeyiz. Aragones görüşmeler sırasında başkana "Güiza'yı getirirseniz sizinle anlaşırım." demiş, bugün televizyonda söylediler. Ayrıca geldiğinde de 3 saatlik bir görüşme yapılmıştı, mutlaka tedbirler alınmıştır.

1 ay önce Aragones Aurelio kilit oyuncum, mutlaka takımda kalmalı demiş olsaydı daha Fenerbahçe ile anlaşmadan, ne olursa olsun Aurelio takımda tutulurdu. 2 istiyorsa 3 verilirdi tutulurdu.

Elbette takımda Aurelio'nun olmasını istemiştir Aragones ama bu opsiyon olayları da anlatıldığında ayrılırsa da çok önemli değil demiş olabilir. En azından Aurelio ile özel görüşür, takımda kalmasını isterdi Aragones ve ikna edebilirdi. Bu şekilde düşünmek işime geliyor açıkçası ve Aragones'in transferle ya da transfersiz onun boşluğunu dolduracağına şüphem yok.
    Emre'ye 3.5 milyon Euro verileceği söyleniyor, dediğin gibi Aurelio tutulmak istense bu miktar ona da teklif edilirdi, demek ki Aurelio gitmeyi kafasına koymuş, parasal sorunun olacağını zannetmiyorum. Menajerinin ısrarları ve oyunları kandırmış olmalı.

Fehmi Mert Günok A Takım'da, Volkan Babacan'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, özellikle fizik ve yer tutuş konusunda yaşına göre çok çok iyi ve inanılmaz olgun.

Ayrıca manken fiziği var, yakışıklı, tarz ve yakışanı giyiniyor, reklamdan müthiş paralar kazanabilir..
    Mert Günok'u övüyorlar, iyi bir kaleci diyorlar, bakalım göreceğiz, idmanlarda da Angel Ferez tarafından iki kalecimiz de yetiştiriliyor, umarım ikisi de iyi olurlar.

Cuma günü kadroya katılmazsa FIFA kanalı ile Aurelio'ya ihtar çekilecek, opsiyon UEFA ve TFF onaylı, imzalarsa konu FIFA'ya taşınmadan bile çözülür, 7M$ hemen gelir merak etmeyin..

Ayrıca imzaladığı anda Betis'in soruşturması başlar, sonunda ceza yiyecekler, tazminat ödeyecekler, ödemezler ise transfer hakları kapanır..
    Şekip Mosturoğlu'na sonsuz güveniyorum bu konuda. 7 milyon Dolar + ek tazminatlar kazanabilme ihtimalimiz yüksek. TFF onayı olduğuna göre sorun olmayacaktır, sonuçta TFF'den bahsediyoruz, FIFA'ya bağlı bir federasyon.

Alex ile Zico'nun Maldonado hakkında çok pozitif yorumları var, bir de Tello'nun. Mevkiisinin en iyisi olduğu iddia ediliyor Brezilya'da, Maldonado eğer denildiği gibi bir futbolcuysa ve çıkış yakalarsa Aurelio'nun yerini doldurabilir. Şu anki performanslara bakarsak ikisini kıyas bile etmem ama bu önemli isimlerin görüşleri doğrultusunda Maldonado belki sürpriz yapabilir. Deivid için de takımdan gönderilsin derken, bir önceki seneye nazaran daha fazla katkı yaptığı söylenebilir. Maldonado da belki çok iyi bir görüntü çizebilir. Hazırlık maçlarında bunu daha iyi bir şekilde göreceğiz zaten.

Sheriff Misafir

İspanya'nın kralını getiriyorsun ya ne kadar para verilecekti.. Nistelrooy'un, David Villa'nın, Nihat'ın, Forlan'ın, Raul'un (liste daha uzar) gol kralı olamadığı ligde adam gol kralı olmuş.. Ben sadece Euro 2008'de dikkatlice izledim ama ona rağmen beğendim.. Top kontrolü, topu saklayışı, topsuz alanda ki etkinliği, topla beraber etkinliği, gücü, son vuruşları, gayet mükemmel bir oyuncu aldık gibi görünüyor.. Neyse oynasın sonra konuşuruz iyimi oldu kötümü oldu diye..

Ön libero alınır merak etmeyin.. Hemde en az Aurelio kadar iyi biri alınır..

20. Default

bence fenerbahçeli taraftarlar güiza ile mutlu olmamalılar. eğer hedef geçen senekinden daha büyükse güiza kesinlikle yeterli olmaz.
    ayrıca giden aurelio da fener çok arar. arkadaşlar daha kalitelisi gelir diyorlar, yapmayın allah aşkına fenerin aurelio'nun yerine alabileceği en iyi adam maksimum brezilya ligi'nde cruzeiro'da veya sao paolo'da oynuyordur. düne kadar mükemmel oyuncu aurelio şimdi vasat oyuncu oldu...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Adam daha ne yapsın yahu.. Gol Kralı apoletide yetmiyor millete..Ne yani senin elindeki BOBO, ÜMİT KARAN güiza'dan iyi futbolcu mu? Hadi evet diyin bari..
    Ben ciddi anlamda hazımsızlık çekiyorum ama bunu bir düşünce biçimi olarak kabul ettiğinizden ötürü size normalmiş gibi geliyor.
    Güiza 28 yaşındadır, kariyerinin zirvesine ulaşmaya yakındır ve en iyi olacağı 3 sezonun 2 sezonunu fenerbahçede yaşayacaktır sonraki 2 sezon muamma kabul ama kimse pat diye çıkıp pat diye düşemez.. yok örneği..
    perşembenin gelişi her zaman çarşambadan bellidir... riyakar olmaya gerek yok...içinizden iyi adam diyip sırf ezmek adına böyle kelimeler kullananlar bile var forumda..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Emre belözoglu askerden döndü mü arkadaşlar ? Katıldı mı kampa
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Helal olsun yaa Fener çok iyi transfer yaptı. FB'yi sevmesem de Türkiye'de kaliteli oyuncular izleme şansımız olacak bu güzel birşey
    yalnız Aurelio'yu çok ararsınız bana kalırsa. adam canla başla mücadele ediyor her maçta...hücum gerçekten süper ancak savunma bakımından Aurelio gibi bi oyuncu kesinlikle lazım artık Fener'e...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Adam La-Liga'da gol kralı olmuş. Bu da iyi bir futbolcu olduğunu gösteriyor. Ama bazıları o kadar abartmış ki. Bazıları da bu transferin kulübün dünya çapında bir kulüp olduğunu gösterdiğini belirtmiş. Şimdi Arsenal'le Fener istedi, Fener'i kabul etti diye Fener daha büyük kulüp olmuş. 1 transferle Arsenal'den büyük takım olmuş Fener. Ben şunu soruyorum. Eğer ki Aragones bu sezon Fener'e gelmeseydi şuan Güiza Fener'de olur muydu?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

olurdu... Fener bastı parayı aldı. Mallorca'nın zor zamanında o parayı verecek başka avrupa kulübü yoktu bana kalırsa
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Ligde çok gol atar

İspanya Ligi’nde penaltısız 27 gol atmak önemli bir başarı. Boş bir oyuncunun bunu başarması mümkün değil. Her ne kadar İspanya’da tüm takımlar açık futbol oynasa da, forvetlere imkan verilse de bu sayı çok ciddi.
    Avrupa Şampiyonası’nda yarı final ve finalde kendisini izledim. İkisinde de sonradan oyuna girdi. Hem Rusya, hem de Almanya maçlarında İspanya öndeyken görev aldı ve tek forvet oynadı. Yani rakibi bekleyen, kontraatağa çıkan bir takımda oynadı. Fenerbahçe’nin ilgilendiğini bildiğim için özellikle kendisini takip ettim. Kontratak ihtimalini düşünerek top rakipteyken sürekli çizgilere kaçtı ve doğru yerlerde topla buluştu. Mesela Rusya’ya atılan ikinci golde karşı çizgiden alıp içeri kat etti. Orta saha oyuncusuna topu verip koşusuna devam etti. Rusya’nın çizgi defansında ofsayta düşmedi. Geride kalmaya dikkat etti. Bu önemli bir özellik. Topla buluşup iyi bir kontrolden sonra ayağın dışıyla golü attı. Bu forvette pozisyon alma bilgisini, iyi tekniğini ve koordinasyonunu gösterir. Doksan dakika görmediğim için oyunun bütününde nasıl bilemiyorum.

Avrupa’da sıkıntı olabilir
    Fenerbahçe’nin santrfor transferinde çok dikkatli olması gerekiyordu. Çünkü her gün üzerine koyan bir Semih gerçeği var. Muhtemelen iki forvet oynayacaktır takım. Semih de, (Kezman kalacak mı bilmiyoruz), Güiza da arkalarında Alex ile birlikte 20‘şerin altında gol atmaz. Ancak orta saha kurgusu doğru adamlardan oluşmazsa savunma sıkıntı yaşar. Çünkü Güiza savunma yapmıyor. Verilen para da bana çok abartılı geldi.
    Tekrarlıyorum, Türkiye Ligi’nde çift forvetle birlikte çok gol atar. Ancak Avrupa’da Semih-Güiza-Alex üçlüsü ile orta saha dirençli de olsa geçen seneki başarı gelmeyebilir. Bu düzen zor maçları kaldırmayabilir.

Rıdvan DİLMEN

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Güiza'nın Euro 2008 performansın bahsediliyor da anlamdığım şu daha ne yapacaktı Euro 2008'de.Adam bir maçta 11 çıktı ve 2 gol attı turnuvada Torres tüm maçlarda 11 çıktı 2 gol attı.

Portsmouth'un önliberoları çok yararlı onlardan birini alabilirsek eğer rica edelim birini bize versinler Muntari,Diarra bir tane daha zenci oyuncu var sanırım Papa Bouba Diop'tu gerçi o yaşlandı ama diğer iki isim çok iyi.Muntari sola yakın oynuyor ancak ordada oynayabilir sanırım.Appiah'ın da milli takım arkadaşı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Guiza çok iyi transfer Fenerbahçe'nin gol yollarındaki sıkıntısını çözebilecek bir isim eğer Semih'lede anlaşırlarsa müthiş bir ikili oluşturabilirler.Bu saatten sonrada Kezman satılır herhalde ondan gelicek paraylada Deivid'in saatlığı nedeniyle bir sağ açık alınmalı bence...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum. Guizayı canlı olarak izlemesem bile adam La Liga gibi bir Ligde 27 gol ile yanılmıyorsam gol kralı olmuş bir oyuncu.Geride bıraktığı oyuncularda Barcelona,R.Madrid,Valencia,Villarreal,A.Madrid,Se villa gibi takımların yıldız oyuncuları..

Aurelio konusunda ise bence çok büyük bir kayıp Fenerbahçe için yerinin doldurulması çok zor.Forvet bulunur , kaleci bulunur defans oyuncusuda bulunur ama Aurelio tarzında ortasaha da oyunu 2 yönlü oynayabilen oyuncuların sayısı çok değil , olanlarda zaten Avrupa'nın en iyi takımlarında oynuyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Aurelio bizdeykende para yüzünden gitmişti Fenerbahçe'dende böyle ayrıldı.

Mesaj Yetkileri