Gs teknik adamı Deco'yu yalanladı..
Gs teknik adamı Deco'yu yalanladı..
Sentugo.
Galatasaray'a Deco'dan önce tam bir santrafor lazım. Hem Baros rahat eder aralara kaçar daha kontrollü hamlelerde bulunur hem de yapılan her ortada saç baş yolmayız. Nonda'nın gitmesi gerekiyor. Eğer tam bir 10 numara bulunamayacaksa o bölgeye hiç transfer yapılmasın sonra Lincoln gibi başağrısı oluyor.
Deco diye gündem meşgul ediliyor bana göre. Chelsea'den aklıma direk John Obi Mikel geliyorMükemmel olmaz mı Mikel gelse...
Emre'nin de dediği gibi eğer Haldun Baba bu sefer de ters köşe yaparsa tüm dünya basınını ters köşe yapmış olacak![]()
Geçtiğimiz sezon büyük ümitlerle Barcelona'dan transfer edilen Deco, yaşadığı sakatlıklar sonrası Chelsea'deki geleceği tartışılan isimlerden biri haline geldi.
Scolari'nin takımdan ayrılmasıyla sezon bitiminde adı Avrupa'nın birçoık kulübüyle transfer dedikodusuna karışan Portekizli yıldız için, Galatasaray ve son olarak Beşiktaş'ın da devrede olduğu iddia edilmişti.
Inter'e transferi son anda gerçekleşmeyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, İngiltere'nin The Times gazetesine verdiği demeçte ise kariyerini Ada'da sürdüreceğinin sinyallerini verdi.
Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığı olarak nitelendiren Deco, Inter'e transferinin gerçekleşmemesi üzerine Chelsea'de kalmaya karar verdiğini söyledi.
Geçen yıl sadece 3 maç ilk 11'de başladığı Chelsea'de bu sezon kendini yeniden ispatlamak istediğini belirten Deco, "Ancelotti ile görüştüm. Burada kalacağım, çünkü kontratım devam ediyor. Ben sadece en iyi futbolumu oynamak istiyorum" dedi.
Chelsea forması giymekten mutlu olduğunu vurgulayan Portekizli orta saha oyuncusu, "Umarım bu sezon sakatlık yaşamam ve en iyi yaptığım işi; yani futbolu yine bu güzel ortamda en iyi şekilde sergilerim" diye konuştu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kaynak:Ntvspor
Last edited by Lucas Neill : 24.Temmuz.2009 at 16:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hadi bakalım birini bekliyoruz...
Bi transfer daha şart Deco olmasada sağ beke alınmalı şu Sabri'nin ortalarından biri bizi kurtarsın!
Sabri'yi hep savundum ama artık yeter Tobol'un iki maçında da resmen 10 kişi oynadık..
üff deco işi yattı
Gündemde yoktuki zaten..Rijkaardta dün dedi..
Doğruluğunu bilemem, gecenlerde verdigim haberdeki isimleri yazmış adamlar.Bugüne kadar hiç yapmadığımız birşeyi yaparak transfer ile ilgili almış olduğumuz bir duyumu sitemize yansıttık.
Samimiyetle söylemek isteriz ki böylesine bir ziyaretçi patlaması olacağını hiç öngöremedik. Ama internet böyle bir şey işte. Biranda yayılıyor..
Sitemiz, günlük hitini 20’ye falan katladı. Bunu samimiyetle söyliyebiliyorum şuan da çünkü gerçekten de böyle bir hedefimiz hiç olmadı. Bizi tanıyanlar çok iyi bilirki biz 3 senedir açık olan sitemize şuana kadar sadece 250 üye kabul etmiş durumdayız. Bunu da forumumuza girip en altta yazan üye sayısından teyit edebilirsiniz…
Keita transferinde bizi haberdar eden arkadaşlarımız, bu 2 transfer içinde bizi haberdar ettiler. Keita transferini 4 gün önceden bilmemize rağmen bunu hiç bir şekile açık etmedik ama bu sefer şifreli bir mesajla bilgilendirme yapmak istedik.
Herhangi bir rant kaygımızın olmadığını zaten sitemizde tek bir reklam, banner gibi ibarenin bulunmuyor olmasından da anlayabilirsiniz.
Amacımız sadece hergün yalan dolan yazan basına bir çelme takmaktı. Bu kadar olanak, bu kadar klübün içinde olmalarına rağmen sürekli yalan dolan yazan basına bir ders vermekti. Ama olmadı. Olmazken de sitemize akın eden sizleri de boş yere umutlandırmış olduk.
Hepinizden özür dileriz…
Şimdi söz verdiğimiz gibi isimleri ve şifreleri açıklamaya gelelim…
1 – Gemi burnunda yazan ”ACHILLE ” ismi bazı arkadaşlarımızın da çözdüğü gibi EMANA’ dan başkası değildi.
1 Yıl kiralık, 1 sene sonra satınalma opsiyonu 10 Milyon Euro’dan açılan bir pazarlık ile başlamış görüşmeler…
Emana ile yapılan görüşmeler sonucun da ortaya çıkan tablo ;
Emana kendisi yillik 2,2 milyon Euro,kulübü Betis 9,8 milyon Euro ve menejeri 1,2 milyon milyon Euro olmak üzere 11 milyon Euro gibi bir bedel !!!
Anlaşma sağlanamamış ve bu transfer gerçekleşmemiz. Aslına bakılırsa bizim sitemiz için kötü olurken klübümüz içinde hayırlı olmuş diyebiliriz…
2. isim ile ise halen görüşmeler sürüyor ve olma ihtimali varmış. Normal de bu ismi açıklamamamız lazım ama şuan gelinen nokta da açıklamak bir zorunluluk oldu…
Bu isim Charleroi’nin genc yetenegi Geoffrey Mujangi Bia ( GMB )
Saygılarımızla
ScoutGS Yönetimi
oyuncu hakkında bi bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
Haldun baba açıklayana kadar hiç bir habere inanmayın derim ben![]()
Screw you guys, I'm goin' home
ScoutGS de yorumun birine bunu yazmış yönetici.Geoffrey Mujangi Bia yazmışsınız.Acaba bu oyuncuyu daha önce izleyeniniz varmı oyuncu hakkında biraz yorumda bulunabilirmisiniz?
(Oyuncu gelecek diye analizini hazırlamıştık. Kısaca özetleyelim yeni bir Ribery…)
Nette bir blogda da böyle yazmış birisi.Charleroi’s Congo born midfielder Geoffrey Mujangi Bia is said to be attracting interest from both Manchester United and Arsenal for his services, after breaking into the Belgian outfit’s first team squad.
The 19 year old has been compared to Bayern Munich’s French International Franck Ribery, and with the Gunners yet to sign a player to send to link club Salamanca, could snap up the young prospect for around £2 million. He can play on the left, right, or behind the front pair, as is noted for his incredible speed and power.
Youtubede da http://www.youtube.com/watch?v=W7VKL5tBIXI şöyle bi videosu var.
Belçikalı araştırmacılar bu oyuncuyu çok çözememişler ama oynadığı yönler olarak uyuşuyor.Burda hızı biraz yavaş kalmış,güç desen pek yok. Ama gerçek gözlem her zaman iyidir.
Özellikleri 1-2 puan eksik görünüyor. Data editörden bakmıştım ben teknik 15. Hız hızlanma 16-17 di galiba, 15-16 yada![]()
Pas atabiliyor mu peki , ben Liege kariyerine başlayalı 3-4 ay oldu pası 8![]()
![]()
![]()
Yalan bence boşuna inanmayalım.ScoutGs'de ne oluyor onu hala çözmüş değilim.Gs'nin yöneticilerinin sitesimi herkez yöneticiyim diye mesaj yazıyo
sağolasın.)demek ki bu oyuncu için kıstas alamıyoruz fm yi. yalnız video ya dayanarak bir şey söylemek gerekirse, ucuza kapatılabilecekse alınsın derim. 19 yaşında, belçika birinci ligi nde bi takımın 10 numarası. hiç de umutsuz değil. ribery gibi çok cüzi bir ücretle alınabilirse neden olmasın diyorum.. zaten başkanın ve bay karizma Rijkaard ın açıklamarı bu yönde.(genç oyunculara yönelmeleri vs.) saygılar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit: smiley böyle olacaktı. yanlış anlaşılmasın![]()
Last edited by ForCimbom : 25.Temmuz.2009 at 03:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
G.Saray daha yeteneklisini,daha tecrübelisini aldı zaten Bia'ya ne gerek var...
Bia oldukça kaliteli bir oyuncu bizim Belçikalı Hocanın da agzından düşmüyordu..Alman klüplerinin peşinde oldugunu duymuştum..
Barcelona aldı, Türkler sevindi!
Palmeiaras'tan transfer edilen genç forvet bir yıl kiralık verilecek. İlk rota İstanbul.
Barcelona'nın Palmeiras’tan transfer ettiği forvet oyuncusu Keirrison’u bir yıl kiralık oynatacağı, Brezilyalı yıldıza Galatasaray’ın da talip olduğu ileri sürüldü. İspanyol Sport gazetesi, Başkan Laporta ile arası iyi olan Rijkaard’ın bu transferde kilit rol oynayacağını belirtti, “Barcelona, Keirrison’un tecrübe kazanmasını istiyor. Bu oyuncu ya Benfica’ya, ya Galatasaray’a gidecek” diye yazdı.
Biz Kasımpaşa felan degiliz çok yararı olacaksa bire gelmez inşAllah .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Keirrison gelirse çok iyi olur ama ya sistemin değişmesi gerekecek, ya da Baros yedek kalacak. Zor karar.