Barnebau oyuncu görsün![]()
Barnebau oyuncu görsün![]()
Galatasaray bu sezon gerçekten iyi oyuncuları iyi bir strateji ile aldı.
Ancak yıllardır bu takımın defansında problem var. Bunu çözemedik.
Takıma çok acil zenci stoper şart.
Screw you guys, I'm goin' home
oh be emre çolak giriyor hadi aslanım
Şu maçta "Maç var dediler geldik" diye pankart açan Türk yok mu arkadaş ya. Nasıl es geçilir böyle bi şey![]()
Belli oldu ki 1 forvet ve 1 defans lazım . Engin'i beğendim .
özil nie girip çıktı anlamadımbu arada ayhana bakın ramosla sohbet ediyo
![]()
YIL 2000 .. 2-0'dan 3-2 yapan Galatasaray takımı..
YIL 2011 .. 1-0'dan 2-1 yapıp Galatasaray'ı yenen Real Madrid takımı..
Umut versekte özet bu.
Stoper acil şart, stoper kadar olmasada yine acil olarak sol bek şart. Bir de Arda gibi Keita gibi topu alıp 2-3 kişiyi rahat çalımlayacak adam lazım. Kazım iyi ama bu işi tam kıvıramıyor, çok geveliyor topu.
Çağlar kesinlikle Hakan Balta'dan daha iyi.Hiç yoktan gerektiğinde adam geçebiliyor.Dediğiniz gibi stoper kesinlikle şart.Ancak birde Servet-Ujfalusi stoper yapıp,Eboue'yi sağ beke,Çağları'da sol beke koyarak denemeliyiz.
sağlam bir kanat oyuncusu alınmayacaksa eboue oynamalı bence o bölgede.. tek adam eksiltip isabetli orta açan kişi o
Fazla zevk vermedi maç. Ama yinede Madrid'le oynamak güzeldi. Ah bide o son pozisyon gol olsaydı
Ayhan'a da birşey demiyorum ...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kaç senedir yan toplardan çekiyoruz.![]()
fark yemesek diyodum maçtan once 2-1 e de $ükür :F
Ayhan'ı Fatih hoca nasıl takımdan kesmez anlamıyorum.Önündeki topu kaptırıyor adam.Culio ve Pino gibi adamları takımdan kesti ancak Ayhan'ın hala olması beni kahrediyor.
Ujfalusi - Ceyhun - Servet - Çağlar, Sabri - Ujfalusi - Servet - Çağlar'dan biri olmalı geri 4'lü yoksa çok sıkıntı çekeriz. Eboue de ya sağ önde ya da sol bekte olmalı. Gökhan Zan'la Hakan Balta'yla olmaz bu iş.
Maçtan önce bu maçı veremyeceğini hissetim galiba farda nın kahveye gittim iyi ki de gitmişim.Açıkçası bütün taraftarlar özlemiş buralarda oynamayı.Golü atınca iki katlı kahve yıkıldı adeta
.Oyuncuları tek tek değelendiriyim.En azından ilk 11 oyuncularını.
Fernando Muslera:Bir aralar Mondragon'dan sonra bir daha harika bir kalecimiz olmayacağını düşünmüştüm.Muslera harika, müthiş, enfes dahada diyecek laf yok.
Ujfalusi:İlk golde hatası vardı fakat bildiğimiz gibi oynadı
Gökhan Zan:Bu maç iyiydi.Fakat çok ağır kalıyor.İkinci golde gördük bunu.
Servet:Sakatlığı yoktur inşallah.Bir ara 3 kişiyi çalımlayıp golü atıyordu ama son verkaçıo yapamadılar.
Balta-Çağlar:Al birini vur ötekine aslında.Çağlar 2. golde ofsaytı bozdu.Balta'da bildiğimiz balta.Sol beke mutlaka adam şart
Melo:Bu adamın fiyatı uygunsa kesinlikle bonservisi alınmalı
Selçuk-Sabri:Sabri Selçuk'u inanılmaz bozuyor.Bir an önce İmparatorun Sabri'yi uyarması gerek.Selçuk pas dağıtımını tamamen eline almalı
Eboue:Bu adam sağ beki alırsa bir daha bırakmaz.Ramos'u yatırıp kaldırıp asistini yaptı.
Baros:Ölmüş ağlayanı yok bu galiba.Kim teklif veriyorsa göndersinler.Aslında karşıydım gitmesine fakat çok kötü fizik durumu.
Takıma son olarak gelecek olursak daha kat etmemiz gereken çok yol var.Seneye bu kadroyu bozmadan üstüne koyarak gidersek o özlediğimiz Avrupa Fatihi Galatasaray yakındır.
Baros, Oly. maçında da böyleydi. Tekliflerden kafası epey karışmış belli, konsantre olamıyor maça. Bi de Servet'in o pozisyon cidden neydi ya o verkaç gerçekleşseydi Mou kesin transfer ederdi Servet'i![]()
Özetten bile stoper ve sol bek mevkiisin sıkıntıları anlaşılıyor. Bence defans dörtlüsü
Sabri - Ujifalusi - Servet - Eboue
şeklinde olmalı. Sabri ne de olsa her yerde oynuyor. Orda da oynasın. Orta sahaya daha iyi iş görebilecek bir adam koyulabilir. En azından rahatlarız.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ilk yarı güzeldi tabi bunda realin yedek ağırlıklı oynaması etkili, ikinci yarı as oyuncular ve iyi baskıyla öne geçtiler. golden sonra da çok sıkmadılar. ama tabi buralarda olmak güzel ve umarım bu maçlar başlangıç olacaktır. eski günlerin gelmesi herkesin isteği..
bu arada ayhan-ramos ne konuştu merak ettim.![]()
sabri reyisin de ronaldoyla bir çalım kapışması görmek isterdik ama olmadı..![]()
Mac Cok guzeldi atmosfer harikaydi mactaydim yani stadin yarisindan cogu doluydu 60-65 bin kisi rahat vardi Galatasarayimiz gol atinca gooool diye bagirdim Madridli taraftarlar bana bakiyorgulduler falan
oyunculara gelirsek
Muslera ; taffi ve mondragondan sonra iyi bir kaleci bulduk 2 gol yedi ama 2"sindede yapcak hic birseyi yok helal"i hos olsun
Melo; yillardan beri galatasaraydaymis gibi sanki kendisi gercekten ortasahayi toparliyor cok yerinde bi transfer yaptik
Eboue : ilk maci olmasina ragmen siritmadi iyi oynadi ramos"u Evire Cevire Ne donderdi ama =)
Elmander ; 4-1-4-1 sisteminin adami degil 4-4-2 tarzi cift forvetlerde verim alabiliriz.
Engin : yeni gelmesine ragmen iyiydi takima daha alisacak iyi olucak eminim
Ujfalusi; 1 golde hatasi vardi ama genelde iyiydi di maria karsisinda falan.
Defans"in arasina cok ara toplari atiyorlar ve hepsinide yiyoruz oyuncular engel olamiyor Gokhan zan macda iyiydi servette iyiydi ama sanssiz sekilde sakatlandi sahsi gorusum hakan balta ayni hic gelisme yok.
Genel olarak sunu soyleyim Korkak futbol oynadigimizi dusunuyorum 4-1-4-1 sistemi fatih terim su forvet israrindan vazgecsin Hakan baltayi acilen gondersin Caglar"da bu kadar israr etse caglar su an eski forumundaydi. Kazim"a gelince 2 mactir begenmiyorum icinden gelerek oynamiyor calim atamiyor cok uyusuk oynuyor ayaginda top tutamiyor arda veya bugun keita olsaydi bolemi olurduk ah ah.. kazim"in hakkini yemiyorum eleman oynayincada oynuyor yani tek sorunu istikrar yok
Sabriyi izledim"ki orta saha adami degil Defansimiz bole olmali
Benim gorusum 4-3-3 oynamaliyiz
Sabri-ujfalusi-servet-eboue(caglar)
Selcuk-Melo - Yekta(emre)-(baytar)
Hucum Hatti Kazim - Elmander(baros) Podolski(geldigini farz ediyorum )
son diyecegim su mesut Fatih hocanin yanidan gecerken fatih hoca sarildi oksamak istedi mesut orali bile olmadi konusmadi bile adam"la fatih hoca arkasindan ters ters sinirli Sekilde bakti
son olarak macda sinyor terim 2.ci yari baltaya karsi cok sinirliydi cok hata yapti
1 kac tane fotograf cektim kendimide cekmeyi isterdim ama fotograf cekinmeyi sevmiyorum
Stad"in etrafi benim girdigim kapinin etrafi yollar falan kapandi
Burda Galatasaray Yedek Kulubesinden bi adam kim oldugunu bilmiyorum
Burda ise Stada Yeni girmistin herkes yeni yeni giriyordu
Burda Galatasariyimizin Yedek Kulubesini Cekmeye calistim
Oylesine Bir Goruntu
Fatih Hoca ile yaninda biri vardi o kim bilmiyorum
Oyuncularimiz sahaya cikarken
Eboue Sahaya Cikmadan once burda dua ediyordu
Maca Dakikalar Kal"a....
Oyuncular Tokalasirken..
Servet Sakatlandiginda...
Mac Bitimi Kupa Toreni
Son Olarak Macda Ardayi goremedim Vip"e baktim Bizim oldugumuz taraf maratona vs baktim yoktu tugay kerimoglunu gordum 3 metre yanimizdan gecti Vip koltuklarina dogru cikti sonra geri kulubeye geldi
Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ağustos.2011 at 09:02 Reason: kural 6
Ayhan'la Sabri'ye artik yorum yapmiyorum. İlk yarida umut verdik ama Sabri yerine kesinlikle Yekta oynamali.
byariff oturduğun yer çok güzelmiş![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Aynen oturduğun yer güzelmiş, 55€'ya deymiş.
tesekurler beyler evet aldigim paraya degdi oturdugum yerde guzeldi yani
Resimler güzelmiş hacı ardayı bende merak ettim gelip maçı izler diye düşünmüştüm
Arda'nın belki de antremanı vardı maç saatinde ya da başka bir mevzudan gelmedi ya da byariff göremedi. Takımın antremanına geldiğine göre maçı boş geçmezdi heralde.
Bugün Guimaraes maçı var, Arda'da Portekiz'e takımı izlemeye gitmiştir. NTVSpor'da söylemişti sanırım.
Arda"yi macda goremedim vip bolumune falan baktim yoktu vip"de sadece gordugum abdurrahim albayrakti"i birde tugay kerimoglu 2-3 metre yanimizdan gecerek vip bolumune cikti Sonra tekrar yedek kulubesine geldi
fotoğraflar için sağol, özilin yaptığı ayıp.
bu arada realin kaldırdığı kupada gsnin eski logosu vardı, şuan ki logomuzu biye kullanmamışlar ki?