Robben'in bonservisi min 25M Euro olur. Ben yazdım ilk ama fazla da heveslenmeyin derim yine de.
Robben'in bonservisi min 25M Euro olur. Ben yazdım ilk ama fazla da heveslenmeyin derim yine de.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Clasie, Soton'un listesine girdiyse potansiyeli ciddi boyutta demektir. Bize yedirmezler artık.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Clasie, Premier League'de şu anda ancak rotasyon oyuncusu olur. İleride kendisini geliştirirse başka. Çünkü teknik bir oyuncu ama dar alanda oynuyor.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
clasie aslinda tam barca oyuncusu, xavi potansiyeli var onda. teknik, fizik ve pozisyon olarak bire bir ortusuyor.
ramirezin oluru varsa gelsin isterim, 442nin saginda oynar, gerekirse mc de oynar. tam gorev adami. nani, rvp, diego birlikte sahada olacaksa defansif yonden tamamlayici oyuncu olur. ofansi da kotu degildir, yuksek seviye maclarda gerekli olabilir.
Muhtesem futbolcular geliyor memlekette.
Eto, Nani ve Podolski'nin katkilari olurmu tartisilabilir
ama
Van Persie'yi tartisamasin. Is ahlaki herzaman ust duzey olmustur, onu super ligde izlemek icin lig tv paketimi upgrade yapacagim.
https://twitter.com/SEDATKAYA_1/stat...88756130648065
Sedat Kaya az bilgi verir ama öz verir. Duyum dahi denmez ona. %100 tutturur.
Doğrudan kulüpten bilgi alıyor ama kimse gerçek kaynağını bilmiyor.
Kim olabilir?
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Vitolo diyorlar,belki Kevin Gameiro'da olabilir çünkü biliyorsunuz bizim ülkede oyuncuların mevkileri alakasız olarak belirtilebilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
reyes sozlesme uzatti sevilla ile zor o artik.. maliyete bakmazsak van persie transferi muthistir. tebrikler fenerbahce yonetimine.
Bana göre şuan tek eksik Orta Alan oyuncusu. Josef falan hikaye zerre beğenmedim o adamı yazık verdiğimiz o kadar paraya. Onu alacağına bir 8 daha ekle getir en sağlamından bir Şampiyonlar Ligi topçusu, ne gerek var? 13-14'e çok rahat Ramires'i bağlayabilirdin.
...
Bence de yazık o paraya ama tek iyi yönü hoca istemiş bu güzel bir şey, transfer Aziz'in değil
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
@Cengo
TribünDergi şöyle diyor:
Robin van Persie, Fenerbahçe'den yılda €4.9M + maç başına €20bin (Max 40 maç) alacak. Sözleşme 3 yıllık.
Var mıdır doğruluk payı?
Sentugo.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
3 tane alın kafanız rahat olsun![]()
RVP : "KALİTESİ VE OYUNCU YETENEKLERİNİ" TARTIŞILMAZ..!
Nani : Alex Ferguson bile zar zor kontrol ettiği bir futbolcuydu kafasına göre oynar ve rahattır saha içinde ( Sporting Lizbon'da değişmişse bir şey diyemem)
Şener ve Fernandoa : Lig için çok iyi futbolcular Avrupa tam bir kapalı kutu..
Fabiona ve Ba : İkiside Sivas maçında izlediğim kadarıyla vasat rotasyon oyuncusu olacak ama bakalım..
Souza : Transfer döneminin en pahalı oyuncusu bakalım neler yapacak..
Simon Kjaer : Egemen'den bir farkı yok diyorlar ben hiç izlemedim..
Emre'nin Fenerbahce'den gitmesi iyi oldu..Webo ve Egemen kalması gerekirdi yönetim kararı...En çok Emenike'ye sevindim..
Fener bu saatten transfer yapmaz..Yaparsa Orta Saha'ya yapması lazım..
Kadro öyle geniş ki,3 Tane ilk 11 yaparsın![]()
Last edited by petrol_fb12 : 15.Temmuz.2015 at 17:09
Barak sen buraların ağası mısın pardon ama ?
Nereye baksan insanları bir küçük görme çabası bir üstten bakma havası ve bilmişlik cakası...
Lütfen biraz dikkatli ol bu aralar fazla gözüme takılıyorsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Drogba, fiziksel ve dayanıklılık bakımından RVP'den kat ve kat üstün bir futbolcu. Yanlış anlaşılmasın karşılaştırma yada küçümseme anlamında söylemiyorum. Bana sorarsanı FB'nin RVP'yi transfer etmesi Türkiye Ligi adına tarihsel bir olaydır, büyük bir iştir. Kendisi dünyanın sayılı forvetlerinden. Hangi takıma gitse banko 11 oynar. 10 numara bir forvet. Sadece fiziksel olarak karşılaştırma yapmak istedim. Afrikalı oyuncuların beyazlara göre çok daha iyi fizikleri ve dayanıklılıkları var genelde. Drogba Galatasaray'a geldiğinde halen fit ve kuvvetli bir oyuncuydu, halende öyle aslında.
Robin van Persie - Goal.com
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Güç ve denge olarak muazzama yakın olabilir ama dayanıklılıkta sıfırı tüketti Drogba. Galatasaray'da maçların 2. yarılarında mücadele bile etmiyordu.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
josef hakkında genel yorum sağlam topçu olduğu yönünde ama bakalım
Orta sahaya mutlaka 1 oyuncu almalıyız
İngiltere ve İtalya'dan oynayan oyuncular 36-37'ye kadar çok aşırı düşüş göstermiyor. RVP 2 yıl ölümüne top oynar.
Bu arada şunu paylaşmak istedim. İngiltere'de bir çocuk fena RVP hayranı, RVP Fener'e transfer oluncaçok büyük bir üzüntü yaşamış izlemek isterseniz linki burada
Türkçe'si şu Annesi çocuğa ne oldu diye soruyor. Çocuk RVP satılacak diyor. Satılacak mı diyor evet DiyorTabi o ara da kıyamam çocuk fena ağlıyor
https://www.indiegogo.com/projects/biz-fenerbahceliyiz-bizden-cok-adam-cikar#/story
Josef de souza'yı izleyenler nasıl bir oyun tarzı olduğu hakkında bilgi verebilir mi? Box to Box oynayabilir mi yani
Clasie, Southampton ile anlaştı.
Steam ID : byildirim04
Evet, bizim için büyük hayal kırıklığı oldu tam ihtiyacımız olan oyuncuydu(izlediğimiz kadarıyla). Zaten Southampton gibi bir takıma transfer olması kalitesini ispatlıyor. Onun yerine gidip Souza'yı aldık hem de 8 milyona, arada sadece 3 milyon fark var. Ben şuana kadar Souza'yı beğendim, oyunu kurması ve her türlü pozisyonda sakin kalması çok olumlu. Topu verip mal gibi beklemiyor hemen boş alana yöneliyor, ayrıca ileride de gerektiğinde baskı kurabiliyor. Ama verilen bonservis gereği bence kimsenin gözüne giremeyecek, özellikle Emre'nin yerine gelmesi büyük handikap. Kesin olarak değerlendirmek için Eylül-Ekim dönemini beklemek lazım. Ayrıca Brezilya liginden hazır geldiği için Kasım-Aralık döneminde hem mevsim hem de uzun maç temposundan dolayı düşüş gösterecektir. Holmen ve Meireles te zaten çöp konumundalar, kesinlikle oraya transfer yapmalıyız. Bence Uygar şuan Topuz, Meireles ve Holmen'in önünde(şahsi fikrim Meireles şuan takımın en kötü orta sahası).